Op Facebook is een videoclip verspreid die laat zien hoe een migrantenbende van vijftig man een Zweedse man omsingeld en op zijn gezicht stompt. Foto’s laten ook zien hoe hun auto is vernield. Een ander persoon in het gezelschap werd ook door de migranten mishandeld.

Op zaterdagochtend heeft Jullan Karlsson een Facebookbericht gepubliceerd waarin ze vraagt om premier Stefan Löfven “en alle andere verdomde politieke idioten te bedanken voor alle rotzooi die er gebeurt”. De gebeurtenis in de post vond plaats om middernacht in Vendel / Husby in Örbyhus, schrijft het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt.

Ongeveer vijftig “buitenlandse kerels”

Volgens de post werd hun gezelschap plotseling en volledig ongeprovoceerd door een migrant  aangevallen toen ze hun vrienden verlieten. Toen de mishandeling was begonnen, kwamen er nog eens vijftig “buitenlandse kerels erbij en sloegen onze vrienden in elkaar”.

Verder is te zien hoe hun Volvo V70 zowel in de carrosserie als op de voorruit is vernield. Hieronder is de video die Jullan naar Facebook heeft geüpload:

 

Politie ongeïnteresseerd

Samhällsnytt heeft met Jullan Karlsson gesproken over het incident. Ze stelt dat de politie naar de plaats van het incident is gekomen, maar dat ze niet bijzonder geïnteresseerd was in handelen:

Ja de politie kwam, er zouden video’s zijn over wat er gebeurd is en wie dat gedaan heeft, maar de politie vertelde me gisteren dat het moeilijk kan zijn ze te arresteren want men weet niet wie wat heeft gedaan op de video’s en wie dit zijn, in ieder geval zou één man zijn geïdentificeerd.

Ze zegt verder dat haar gezelschap de bende nog nooit eerder heeft gezien en geen reden ziet waarom ze zijn aangevallen. Niemand in het gezelschap had iemand in de bende aangesproken voordat ze aangevallen werden, legt ze uit.

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

  Volksgezondheidsdienst: PCR-test kan geen onderscheid maken tussen actief virus of virus dat door het immuunsysteem is geneutraliseerd
Vorig artikelHet Zwart/Blank Experiment is mislukt
Volgend artikelLevenslange gevangenisstraf voor Hamzeh Abu Baker – verbrandde zijn vrouw levend toen ze wilde scheiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Hahaha.

  Het is volgens een elders geldend principe heel simpel: als zandneger blanke aanvalt, dan 10 zandneger ad random Skiet.

  Groepsaanvallen zijn een vorm van conditionering, africhting. Als het vaak genoeg de publiciteit haalt is de straat van hun, de hobbie dieren van anderen……
  Geweld en overname stop je door groter geweld op tafel te leggen.
  Iedere andere methode legt het af.
  Kwestie van tijd, stug doorgaan in steeds massalere vorm en hunnie hebben generaties van adem…

  We glijden een burgeroorlog in, waarbij bendes op willekeurige plekken zullen opduiken, toeslaan en verdwijnen. Daar kan geen politie tegenop, dus de burger word/is al overgeleverd aan deze terreur.
  En ook de politie is al vrij wild geworden in Engeland en Duitsland, in Frankrijk en Zweden. Politie die opgejaagd word en vlucht. Hier proberen ze dat lot nog wat uit te stellen door niet op te treden bij BLM terreur of zwarte piet gezeik, maar het principe is hetzelfde. Een verloren strijd proberen zo lang mogelijk te verkopen als een overwinning in ontwikkeling.

  Dus doet de politie hetzelfde: groepen pakken die niet terugvechten om zo macht uit te stralen, en groepen te ontwijken die sterker zijn om niet zonder agenten te komen zitten.

  De burger mag de klappen vangen, met de handen op de rug en de enkels gekluisterd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in