Dr. Ryan Cole sloot zich aan bij Dr. Drew om de werking te bespreken van spike-eiwitten die in het lichaam van mensen worden aangemaakt nadat ze zijn ingeënt. Hij legde uit hoe de giftige lipide nanodeeltjes en het mRNA van Covid-injecties, die het lichaam aanzetten tot het maken van spike-eiwitten, zich door het lichaam verspreiden, evenals de mechanismen die ontstekingen, microbloedklonters en de vezelige bloedklonters na de vaccinatie veroorzaken. Hij lichtte ook de mechanismen toe waardoor Covid-injecties kanker en onvruchtbaarheid veroorzaken, schrijft Rhoda Wilson.

Dr. Ryan Cole is een patholoog uit Idaho die niet bang is voor controverse. Zijn beweringen over gruwelijke bijwerkingen van mRNA-vaccins en zijn aanbevelingen voor alternatieve behandelingen van Covid hebben geleid tot onderzoeken door medische commissies in meerdere staten, waardoor de arts zijn licentie moest verdedigen. Als eigenaar van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke diagnoselaboratoria in Idaho, zegt Dr. Cole dat hij sinds 2021 schokkend grote bloedklonters heeft zien verschijnen – en gefotografeerd.

Voor patiënten die menen dat zij door de injecties gewond zijn geraakt, heeft dr. Cole een simpele aanbeveling: “Klaag uw arts aan.”

Dr. Cole’s zorg is dat we nog steeds een grote publieke push zien voor een injectie die nog steeds experimenteel is en bijwerkingen heeft. “We pushen iets dat meer kwaad dan goed kan doen,” zei hij.

Regelgevende instanties en Big Pharma

Alle wetenschappers zijn het met elkaar eens – als je degenen censureert die dat niet zijn. Er zijn financiële belangen, er is een verstandhouding tussen regelgevende instanties en grote farmaceutische bedrijven.

Het was fascinerend dat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, in het interview met de Washington Post tegen zijn wetenschappers zei: Waarom doen we met mRNA? We zijn hier pas tweeënhalf jaar mee bezig. “Hij had dus vragen en zijn wetenschappers zeiden gewoon: ‘Nou, het is omdat we dit doen en dat is ons plan’,” merkte Dr. Cole op.

“Het was ook interessant dat Moderna voorafgaand aan dit [Covid-vaccin] nog geen succesvol mRNA-product op de menselijke markt had gebracht. Hun dierstudies met verschillende toxiciteiten en verschillende auto-immuuneffecten enz. met mRNA-technologieën werkten ook niet.”

Het roept veel vragen op, niet in de laatste plaats: Waarom hebben we deze producten behandeld alsof het “vaccins” waren, terwijl het inderdaad gaat om een injectie van een gensequentie?

Dr. Cole ziet enkele bijwerkingen die zeer verontrustend zijn. “Niet alleen nu, maar ook de immuunmodulatie die we in de toekomst zien, baart me zorgen,” zei hij.

“Ik wijs op de schade van het spike-eiwit, de schade van deze op genen gebaseerde injecties. Het lipide nanodeeltje op zich is giftig. En dit is waarschijnlijk mijn grootste zorg … de menselijke lichaamscellen zijn niet gemaakt om vreemde eiwitten te maken … De menselijke cel is gemaakt om menselijke eiwitten te maken. Een menselijke cel een eiwit laten maken van een infectieuze stof – en vooral een eiwit maken waarvan de cytotoxiciteit, cellulaire toxiciteit, toxiciteit voor het menselijk lichaam bekend is – dat is een grote wetenschappelijke zorg.”

Het lipidenanodeeltje, dat het geselecteerde genetisch materiaal omhult, gaat overal in het lichaam heen. Het werd oorspronkelijk ontworpen om chemotherapeutische middelen over de bloed-hersenbarrière te vervoeren en om genen voor zeldzame genetische aandoeningen te vervoeren. “Het lipidenanodeeltje dat overal heen gaat, is dus een gevaarlijke constructie in die zin dat je niet kunt controleren waar het heen gaat”, legt Dr. Cole uit. “Het lipide nanodeeltje komt overal, het kan overal in het menselijk lichaam terechtkomen, in elk orgaan, bot, beenmerg, milt, hersenen, hart enz.”

Spike-eiwit onder de microscoop

Door weefselmonsters te plaatsen die zijn gekleurd om specifiek bepaalde eiwitten te identificeren, is het mogelijk om door Covid-“vaccins” geïnduceerde spike-eiwitten te zien. En afhankelijk van welke kleuring wordt gebruikt, is het mogelijk om in lichaamsweefselmonsters te bepalen of het spike-eiwit afkomstig is van het virus of werd geïnduceerd door Covid-injecties.

Voordat we de beelden bekijken die Dr. Cole heeft gedeeld, is het misschien goed om ons vertrouwd te maken met de structuur van een coronavirus om ons te helpen de terminologie te begrijpen.

Structuur en genoom van coronavirussen, COVID-19: Coronavirusreplicatie, pathogenese en therapeutische strategieën, Cleveland Clinic Journal of Medicine.

Het nucleocapsid (“N-eiwit”) bestaat uit een eiwitomhulsel en bevat het virale RNA, het is het meest voorkomende eiwit in het coronavirus.

Vaccin bijwerkingen treffen blanken

Hieronder ziet u een afbeelding van spike-eiwit in de hartspier (linker afbeelding) die Dr. Cole deelde. De bruine kleur is spike-eiwit dat is gekleurd met een specifieke kleuring om spike-eiwit op te sporen. De rechter afbeelding toont het N-eiwit van het virus, blauw gekleurd met een andere kleurstof om het N-eiwit op te sporen. Als het spike-eiwit van het virus is, verschijnen beide vlekken, dat wil zeggen dat het beeld zowel bruine als blauwe stippen vertoont. Als het spike-eiwit in de linker afbeelding dus van het virus zou zijn, zou de blauwe vlek ook in de afbeelding verschijnen – maar dat is niet het geval. Het beeld links is dus spike-eiwit dat is opgewekt door het “vaccin”.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, Says Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstempel 24:47)

Verdere bronnen:  A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19, Michael Mörz Vaccines, 1 oktober 2022

Spike-eiwit veroorzaakt kanker

Na de massale verspreiding van de Covid-injectie onder de bevolking is er een aanzienlijke toename geweest van nieuw ontstane kankers, vooral bij jongeren, en een heropleving van kankers die geacht werden in remissie te zijn.

Het spike-eiwit bindt zich aan een gen in ons lichaam dat bekend staat als de bewaker van het genoom: het P53 tumor-onderdrukking-gen, legt dr. Cole uit. “Het bindt zich ook aan een borstkankergen en een eierstokkankergen.” De binding van het spike-eiwit aan deze receptoren zorgt ervoor dat tumoren ongehinderd kunnen groeien.

“Dit zou voor andere pathologen en universiteiten de deur moeten openen om te zeggen: ‘We moeten misschien teruggaan en kijken naar een aantal van deze ongebruikelijke, zich snel verspreidende kankers bij jonge patiënten die we normaal niet zien’,” aldus Dr. Cole.

“Er zijn minstens een dozijn mechanismen die de spike kan induceren in die kankerbanen … Eén manier is dat microstolling kan leiden tot het ‘verstikken’ van weefsels omdat kankers houden van een zuurstofarme omgeving.”

Verdere bronnen: UK oncologist warns of cancers rapidly developing post-Covid vaccination – “I am experienced enough to know that these are not coincidental”

Spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels

Wij hebben het interview van Dr. Cole hieronder opgenomen om te beginnen bij tijdstip 40:40 waar Dr. Cole specifiek spreekt over “de stolsels”. Als u het volledige interview wilt horen, inclusief het hierboven beschrevene, start dan de video vanaf het begin.

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u hem HIER op Rumble bekijken of HIER op de website van Dr. Drew.

Het spike-eiwit op zichzelf is giftig. Het is het spike-eiwit dat stolsels veroorzaakte bij degenen die Covid opliepen. Het Covid-“vaccin” zet de cellen van de ontvangers aan tot het aanmaken van de giftige spike-eiwitten waarvan bekend is dat ze bloedstolsels veroorzaken, en er is geen “uitknop”. Met het virus zal het lichaam het elimineren, maar met het mRNA-“vaccin” heeft het lichaam de genetische instructie gekregen om deze giftige spike-eiwitten in elk orgaan van het lichaam aan te maken – in dit stadium is niet bekend voor hoe lang, maar mogelijk voor altijd. In wezen is een gevaccineerde persoon een spike-eiwitfabriek geworden die spike-eiwitten produceert in verschillende delen van het lichaam.

Dr. Cole verduidelijkte dat de virale vector-“vaccins”, zoals die van Johnson & Johnson en AstraZeneca, adenovirale vectorinjecties zijn die complementair DNA (“cDNA”) bevatten en geen mRNA. Daardoor produceren ontvangers van die “vaccins” een grotere hoeveelheid spike-eiwit, maar gedurende een bepaalde tijd, aldus Dr. Cole. “We weten uit de jaren 1980/90 dat gen-gebaseerde studies met adenovirale vector [vaccins] veel stolling veroorzaakten … maar je krijgt niet de replicatie voor dezelfde periode als met het mRNA-vaccin.”

Het spike-eiwit hecht zich aan de ACE2-receptoren. ACE2-receptoren zijn overvloedig aanwezig in het endotheel van bloedvaten. Er is ook de CD147-receptor, die op het oppervlak van rode en witte bloedcellen en endotheelplaatjes zit. Het spike-eiwit bindt zich bij voorkeur aan de CD147-receptor, aldus dr. Cole. Het lipide nanodeeltje, en het spike-eiwit, volgen de kleine haarvaten en lekken naar het weefsel waar het haarvat door omgeven is.

Sommige serums verdringen het spike-eiwit van deze receptoren, zei Dr. Cole, zoals de “one that shall not be named”.

De bovenste foto in onderstaande afbeelding toont het autopsieweefsel van de aorta, het grootste bloedvat in het lichaam dat uit het hart komt. Daaronder, met allemaal puntjes, staat hoe een ontsteking er onder de microscoop uitziet. Rechts ziet u een afbeelding van het spike-eiwit “waardoor de lymfocyten [witte bloedcellen] letterlijk een gat in de aorta kauwen”, aldus Dr. Cole. Wanneer de aorta scheurt, veroorzaakt dit binnen enkele minuten de dood – plotselinge dood.

Belgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig
Dr. Drew: “tumour suppressor gene” van mRNA, zegt patholoog dr. Ryan Cole met dr. Kelly Victory (tijdstip 32:40)

Als voorbeeld van hoe woekerend het spike-eiwit kan worden zodra het in een weefsel terechtkomt, toonde Dr. Cole een afbeelding van een monster uit de milt. De grote cirkel in de afbeelding hieronder is een slagader. Alle bruine stippen zijn spike-eiwitten.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, zegt Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstipl 33:34)

De stolsels in de afbeelding hieronder zijn afkomstig van levende patiënten. Deze dikke vezelige stolsels in wording worden dus zowel bij levende patiënten als bij balsemers aangetroffen. De afbeelding in het midden is een bloedmonster van een patiënt in Duitsland die drie doses Covid-“vaccin” had gekregen. Nadat het monster was genomen, begon het fibrillen te vormen. De onderzoekers “lieten het draaien” en de klont in de afbeelding rechts kwam tevoorschijn. De klomp bestaat uit dezelfde bestanddelen als de vezelige stolsels.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, zegt Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstip 40:58)

De fibreuze stolsels zijn opgebouwd uit vezels, reticuline, aminozuren, gemengde suikers en glycoproteïne, aldus Dr. Cole. Het bevat wel andere elementen die gewoonlijk in bloedstolsels of typisch in bloed voorkomen, maar dit zijn de elementen of componenten die de vezelstolsels ongewoon maken.

“Er zijn verschillende soorten amyloïd, maar het probleem is dat het lichaam amyloïd niet gemakkelijk afbreekt. Ons lichaam kan fibrine en stolsels afbreken … maar dit soort eiwitachtig materiaal wordt niet gemakkelijk door het lichaam afgebroken.

Ik wil niet iedereen bang maken en zeggen: ‘Goh, iedereen die de prik krijgt, krijgt dit’. Nee. Het goede nieuws is dat de meeste mensen in orde zijn.

[In de fibreuze stolsels] zitten ongebruikelijke hoeveelheden verzamelde eiwitten. Er zijn ongebruikelijke combinaties van eiwitten die het voor het lichaam heel moeilijk maken om ze op te lossen.”

En er is spike-eiwit, heel veel. Er bindt zoveel spike-eiwit aan de ACE2- en CD147-receptoren dat het ontstekings-, cytokine- en stollingsreacties uitlokt. “Microstolling … is het belangrijkste wat we moeten aanpakken in de geneeskunde,” zei Dr. Cole.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, zegt Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstip 40:58)

Uit sommige autopsies blijkt dat het amyloïde dat in de stolsels wordt aangetroffen ook wordt afgezet tussen weefsels en organen, aldus Dr. Cole.

Verdere bronnen: Research by Professor Etheresia Pretorius

Persistentie van het spike-eiwit

Regelgevende instanties maakten bekend dat het mRNA in Covid-injecties zou worden afgebroken en dat de injecties dus “veilig” zijn.

“Ons lichaam breekt normaal gesproken RNA af in een paar uur, of een dag of twee, afhankelijk van welk eiwit ons lichaam probeert te maken voor onze normale lichaamsfunctie,” zei Dr. Cole. “Wanneer je echter een synthetische molecule in deze kleine parels stopt, deze nucleotiden, breekt het niet af.”

Dit wordt bewezen in de studie: Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal centre response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination, Cell, 24 januari 2022. Uit de studie bleek dat op 8 weken na vaccinatie het mRNA nog steeds aanwezig was en dat 8 weken later nog steeds gevaccineerd spike-eiwit werd geproduceerd in de lymfeklieren. Hoewel de hoeveelheid geproduceerd spike-eiwit na verloop van tijd afnam. “Wat een goed teken is,” zei Dr. Cole. Het is belangrijk op te merken dat dit onderzoek na 60 dagen stopte, zodat het kon worden gepubliceerd. “Wat gebeurde er na 90 dagen en 120 dagen?” vroeg Dr. Cole.

“Sommige van de autopsiereeksen die ik met mijn collega’s in Duitsland heb bekeken, laten zien dat spike-eiwit in grote hoeveelheden wordt afgezet 120 plus dagen na de laatste injectie van de patiënt [en] vóór hun overlijden.

In de wetenschap – dat voorzorgsprincipe, wat is het risico/baten – doen we iets, kennen we de langetermijnresultaten? We moeten deze dingen in de wetenschap bestuderen.”

Robuust, krachtig debat is de hoeksteen van wetenschap en geneeskunde, maar censuur en spot met degenen die proberen goede wetenschap en praktijken te volgen, hebben artsen en wetenschappers ervan weerhouden het grote publiek te informeren over de risico’s van de Covid-injectie en hun andere zorgen. En zoals dr. Cole aan het begin van zijn interview zei: “Alle wetenschappers zijn het erover eens – als je degenen die dat niet zijn censureert.”

Afname van geboortecijfers en toename van vruchtbaarheidsproblemen

Biodistributiestudies uit Japan die werden verkregen onder de Freedom of Information Act toonden aan dat het lipide nanodeeltje overal in het lichaam terechtkomt. Het richt zich op vetweefsel. “De eierstok heeft veel lipiden in de cellen. In deze studies concentreerde het lipide nanodeeltje zich in hogere mate in de eierstok dan in andere delen van het lichaam,” zei Dr. Cole.

De Truckers vertrappen - De Great Reset wordt het Grote Ontwaken

“De accumulatie bij de vrouw was in veel organen veel hoger dan bij de man. Wij weten dat de post-vaccinatiestudie met spike-eiwitten bij mannelijk sperma een afname van het aantal en de beweeglijkheid van het sperma gedurende zes maanden liet zien.

In het vrouwelijk lichaam zitten de eileiders, de eierstokken en de eicellen zelf vol met ACE2-receptoren. Dat spike-eiwit [dat uw lichaam aanmaakt na het vaccin] zal zich richten op die ACE2-receptor … en waar die spike ook terechtkomt, het is een ontsteking veroorzakend eiwit, en kan dus ten eerste ontsteking in de eierstok veroorzaken, eitjes doden en ten tweede, het vermogen van die eicel om robuust te zijn in termen van implantatie, in termen van het bereiken van volledige ovulatie en of vrijlating, belemmeren.”

Hier is nog iets droevigs. Dr. Cole heeft placenta’s ontvangen van verloskundige collega’s in de VS. “Deze placenta’s hebben de verkeerde grootte voor de zwangerschapsduur. Deze placenta’s zijn verkalkt. In deze placenta’s zit spike-eiwit. In deze placenta’s zitten antilichamen. Deze placenta’s hebben een overmatige ontsteking,” zei hij.

Verdere bronnen:

Hadden de regelgevende instanties het publiek kunnen waarschuwen?

Gedurende minstens twee tot vier maanden na de vaccinatie bevindt het mRNA zich in het lichaam van de gevaccineerden. Gedurende minstens twee tot vier maanden wordt in het lichaam van de gevaccineerden spike-eiwit aangemaakt. Spikeiwitten veroorzaken ontstekingen in de bloedvaten en de lipide nanodeeltjes zijn giftig. Wisten de regelgevende instanties deze dingen voordat ze begonnen met massale Covid-injectiecampagnes?

“Als je de geschiedenis van lipide nanodeeltjes optelt en kijkt naar de toxiciteit daarvan – dat wisten ze. Als je kijkt naar het falen van mRNA-producten voorafgaand aan deze – ze wisten het. Er is een lange geschiedenis en door gewoon de stukjes wetenschap bij elkaar te leggen,” zei Dr. Cole, “kan ik alle gepubliceerde literatuur nemen en zeggen: ‘Hier is hoe we wisten dat het een slecht idee was … Dit is hoe wetenschap wordt bedreven – je doet waarnemingen, je stelt natuurlijk ook hypotheses op om dingen te testen, probeert het, slaagt of faalt, gaat terug naar de proefbank en probeert het opnieuw.”

In dit interview behandelde Dr. Cole aspecten van bloedstolling, maar er zijn vele mechanismen van schade van het spike-eiwit, zei hij.

“Maar deze dingen waren bekend lang voordat deze producten werden samengesteld en nu zien we, helaas … wat we nu wetenschappelijk in het laboratorium zien, is dat de risico-batenverhouding allemaal aan de risicokant is.

Als je één injectie hebt gehad, ik heb geen kritiek op je, neem er dan geen meer. Als je er twee hebt gekregen, neem dan geen derde. Als je er drie hebt, neem dan geen vierde.”

Niet alleen hebben regeringen, regelgevende instanties en gezondheidswerkers geen geïnformeerde toestemming gegeven, wij kregen ook onwaarheden te horen. Ons werd verteld dat de injecties in de deltaspier zouden blijven, terwijl ze wisten dat dat niet het geval was. Ons werd verteld dat het zeer snel, binnen enkele dagen, uit ons lichaam zou verdwijnen, maar men heeft altijd geweten dat dit niet waar was. Ons werd verteld dat het vreemde genetische materiaal niet in ons DNA kon worden opgenomen, maar er zijn enkele overtuigende in vitro studies die aantonen dat het in cellen wordt omgezet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLGBT en gender: Rusland steunt het klassieke gezin
Volgend artikelTijd om het moeras droog te leggen – Orbán zegt dat “iedereen wist” dat de EU corrupt was
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Ben niet geinjecteerd. Moet er niet aan denken dat je dat wel bent en dit soort zaken leest. Alleen al van de stress zou je ziek worden…

  Bedankt voor dit stuk Rommel, maar ik weet al sinds begin 2021 genoeg. Ik hou dagelijks bij hoeveel keer de ambulance met spoed uitrukt naar privé adressen en dat zegt mij genoeg….

  • Ook ik zit wel eens te denken hoe ik mij nu zou voelen met dat gif in mijn lichaam. Ben blij dat ik clean ben. Ben gelukkig ook al vanaf april 2020 wakker. Toen Führer Rüttler op de eerste ‘pestconferentie’ zei: ‘Dit is het nieuwe normaal’ wist ik genoeg.
   En toen Huugje de prikpooier Mengele zei: ‘De enige manier om uit deze plandemie te komen is vaccinatie’. Toen gingen bij mij ALLE alarmbellen af. Want dat was klinklare onzin. Heb nergens aan meegedaan en ik leef nog.
   Blijf sterk mensen. Rug recht.

    • Aan Ivermectine valt niets te verdienen. Het kost geen drol.
     En, als er werkende medicatie is, dan mogen zij het vaccin niet pushen/ verplichten. Daarom heeft de regering alle voorraden opgekocht. Ben blij dat ik begin vorig jaar nog op tijd aan Ivermectine kon komen. Staat hier in de kast, maar heb het God zij dank niet nodig gehad. Ik beschik zo te merken over een goed werkend immuunsysteem :). Bij de douane hielden ze pure Ivermectine razzia’s. Ken mensen die alleen zink hebben ontvangen. De Ivermectine had de douane in beslag genomen. Puur misdadig. Ik ken in mijn omgeving veel mensen die dankzij Ivermectine weer razendsnel op de been waren. Terwijl ze al dagen heel hoge koorts hadden, doodziek waren en er geen vooruitgang in zat. Zij waren als de dood om in het ziekenhuis aan de beademing te belanden.

 2. Hoe meer je als niet-deskundige te weten komt over de gevolgen van deze “vaccins”, hoe groter de verbazing wordt over het feit dat deze buitengewoon ongezonde troep nog steeds, en vaak onder dwang, bij mensen ingespoten wordt. Ingespoten MAG worden bedoel ik eigenlijk.
  In plaats van ‘de verbazing’ kan ik beter zeggen ‘het ongeloof’. Het is on-ge-lo-fe-lijk dat dit gedoe nog doorgaat. Zowel bekeken van de zijde van de uitvoerders als van de kant van de ontvangers.
  De tirannen en de slachtoffers.

 3. Veel EU-lidstaten hebben gefraudeerd met miljardensubsidie uit coronafonds

  Achttien van de negentien EU-lidstaten die aanspraak hebben gemaakt op de subsidies uit het coronafonds blijken dit geld niet eerlijk te hebben gebruikt, zo valt te lezen uit een EU-rapport. In veel gevallen is niet helemaal duidelijk waar men het geld in heeft geïnvesteerd en vreest men dus voor een vorm van fraude.

  https://nieuwrechts.nl/90932-veel-eu-lidstaten-hebben-gefraudeerd-met-miljardensubsidie-uit-coronafonds

  • De Europese Rekenkamer, ooit door D666’er Maarten Engwirda opgeschud, is een tandeloze Brusselse tijger om de nog enigszins in Europa geïnteresseerde burger zand in de ogen te strooien.

  • Niets nieuws onder de fraudezon. In het kader van de plandemie is te verwachten dat landen geen geld zullen stoppen in zogenaamd herstel vanuit de coronafondsen. Plandemie heeft doel mensen kapot te maken, dan ga je toch niet herstel inzetten. Alles zal wel aan de strijkstok blijven hangen vrees ik. En Brussel maakt zich hier nog druk over? Zijn meer fraudezaken die daar nu spelen, zoals de omkoping Qatar.
   Hoorde recent dat Macron telefoneerde en dat daarna Marokko verloor. Had iets met hulp aan de Sahara te maken…… Opmerkelijke berichten hoor/lees je soms.

 4. 12/12/2022
  ´Bodemprocedure Ademvrij/ANBB tegen de mondkapjes is gestrand

  Beste mensen, beste donateurs,

  U heeft al een tijdje niets van ons gehoord. De belangrijkste reden daarvoor is dat de urgentie van onze strijd tegen verplichte mondkapjes minder is geworden nadat de wettelijke verplichting wegviel dit voorjaar.

  Dat heeft er uiteindelijk helaas ook toe geleid dat onze bodemprocedure is gestrand. De rechtbank Den Haag heeft de stichting Ademvrij en ANBB (Algemene Nederlandse Burger Belangenvereniging) namelijk niet-ontvankelijk verklaard in de bodemprocedure die door deze twee organisaties was aangespannen tegen de mondkapjesplicht. De reden die de rechtbank aangeeft is, kortweg, dat er geen mondkapjesplicht meer geldt en dat een rechtszaak daarmee overbodig is geworden.

  Ter herinnering: de bodemprocedure, voor ons gevoerd door advocatenkantoor Legal Nova in Amsterdam, is in juli 2021 van start gegaan. https://ademvrij.nu/het-officieel-ademvrijnu-daagt-de-staat-over-mondkapplicht/ Voor dit doel had Ademvrij geld ingezameld via een crowdfunding-campagne. ANBB had zich bij de zaak gevoegd.

  In de dagvaarding voerde onze advocaat aan dat voor de inperking van grondrechten die de mondkapplicht met zich meebrengt geen deugdelijke gronden bestaan, omdat er overtuigend bewijs is dat het dragen van mondneusmaskers niet effectief is tegen verspreiding van het virus; er sterke aanwijzingen zijn dat het dragen van mondkapjes zelfs leidt tot méér besmettingen; en, dat er overtuigend bewijs is dat het langdurig dragen van mondneusmaskers schade toebrengt aan de gezondheid, zowel lichamelijk als psychisch, van de dragers.

  Het RIVM zelf heeft overigens in een e-mail aan Ademvrij.NU bevestigd dat je “niet kunt spreken van een positief effect van het dragen van mondkapjes in de publieke ruimte”. Dit bleek onder meer ook uit een presentatie gegeven door RIVM directeur Jaap van Dissel in de Tweede Kamer op 20 januari 2021.

  De uitgebreide documentatie die bij de dagvaarding was gevoegd, vindt u hier op de website van Ademvrij: https://ademvrij.nu/mondkapjes-documentatie-bij-bodemprocedure/

  Ademvrij koos voor een bodemprocedure omdat kort gedingen tegen de mondkapjesplicht geen resultaat hadden opgeleverd. In een bodemprocedure is de rechtbank verplicht om de wetenschappelijk bewijsvoering grondig in overweging te nemen.

  Het nadeel van een bodemprocedure is dat hij veel meer tijd in beslag neemt dan een kort geding. Pas in het najaar van 2022 verscheen de bodemprocedure op de rol van de rechtbank – en op dat moment was de ‘Ministeriële Regeling Aanvullende Mondkapjesverplichtingen Covid-19’ van 19 november 2020, onderdeel van de Wet Publieke Gezondheid, al buiten werking gesteld. Dit gebeurde in het voorjaar van 2022.

  Er is al wel enige tijd een herziening van de Wet Publieke Gezondheid in de maak, waaronder mondkapverplichtingen weer mogelijk zouden kunnen worden, maar die is nog niet door de Tweede Kamer. Dat betekent dat er op dit moment geen wettelijke basis is voor een mondkapverplichting.

  De rechtbank concludeert daarom: “nu de verplichting om mondkapjes te dragen en de wettelijke basis daarvan niet meer geldt, is niet duidelijk welk belang stichting Ademvrij en ANBB hebben bij hun vordering in deze procedure.” Daarmee strandt de procedure. De stichting Ademvrij en ANBB zijn veroordeeld in de proceskosten, van ruim 1200 euro.

  Voor stichting Ademvrij is deze uitkomst teleurstellend, maar heeft het ook een positieve kant. Het is altijd ons doel geweest om de wettelijke verplichting tot het dragen van een mondneusmasker aan te vechten. Nu die verplichting niet meer geldt, is dat doel vooralsnog bereikt. Wij vermoeden dat de regering de mondkapplicht heeft afgeschaft mede omdat er weinig draagvlak voor is onder de Nederlandse bevolking. Wij hopen dat onze activiteiten hiertoe hebben bijgedragen. Tegelijkertijd hadden we graag een principiële uitspraak gehad over de rechtmatigheid van de mondkapplicht. Daartoe voelde de rechtbank zich helaas niet geroepen.

  Hoe nu verder? De dreiging van een hernieuwde mondkapplicht is nog niet verdwenen. In veel zorginstellingen zijn mondkapjes voor personeel (nog steeds) verplicht. Zorginstellingen mogen dit zelf bepalen. De herziene wet Publieke Gezondheid is ook nog niet van de baan. De stichting Ademvrij heeft daarom besloten om voor een nog nader te bepalen periode de fondsen die door onze donateurs bijeen zijn gebracht aan te houden. Wij zullen indien nodig opnieuw tot juridische actie overgaan. In overleg met Legal Nova hebben wij besloten dat we in dat geval waarschijnlijk niet vanuit de stichting maar vanuit personen zoals werkgevers, werknemers, schoolgaande kinderen die direct belang hebben, een bestuursrechtelijke dan wel een civiele bodemprocedure zullen voeren. Dit zal leiden tot een kortere procedure, omdat de ontvankelijkheidsdiscussie in dat geval niet aan de orde komt. Hierover zijn we nog in beraad.

  Wij zullen regelmatig onderling overleggen en ons besluit mede laten afhangen van de maatschappelijke ontwikkelingen. Begin 2023 zullen wij ons jaarverslag publiceren en de stand van zaken evalueren en naar onze donateurs toe communiceren. Wij hopen dat de donateurs deze koers ondersteunen.

  Wij danken iedereen voor alle steun en hopen van harte dat de mondkapplicht voorgoed uit Nederland is verdwenen.

  En natuurlijk wensen wij iedereen fijne feestdagen!

  Namens het bestuur, Karel Beckman, voorzitter´

  Bron: Nieuwsbrief Ademvrij.nu

 5. De afbeelding vh cojonafakevirus Sars-Covid-2 is nep. Het is een exosoom. Ook worden regelmatig mazelen gebruikt om Sars-Covid-2 af te beelden. Het fakevirus zelf echter bestaat niet. Doe uw huiswerk.

  • @ Dicksy: Logisch toch 🙂 dat niet-gevaccineerden meer kans hebben op verkeersongeluk. Immers de gevaccineerden hebben, ook in auto’s, grote kans op om- cq uitvallen. En dan heb je je auto ook niet meer onder controle…..
   Zelf ben ik extra alert onderweg op ook maar enigszins afwijkend gedrag automobilisten.

 6. Uiteraard is dit volgens Ernst Mengele 2 allemaal desinformatie………… Volgens Leipo Kuipers moet je gewoon je prikkies halen (om lekker snel dood te gaan) (dat, wat tussen haakjes staat denkt de lullo maar zal het nooit uitspreken; mag niet van ome KlaaSS…

 7. Ik heb een vraag over de bloedstolsels in de aderen:
  Komen de stolsels ook in levende gevaccineerde mensen voor?
  Ik weet niet of het mogelijk is, maar kunnen er al bij “normale gezonde” gevaccineerde mensen, stolsels in aders aanwezig zijn???
  Ik doe regelmatig bloedafnames bij normale mensen (geen zieke patiënten), maar de laatste tijd ondervind ik vaker problemen.
  Prikken doe ik al 48 jaar, dus dat is het probleem niet. Maar de laatste tijd heb ik regelmatig mensen waarbij het moeilijk gaat, ik wel de naald in de vene steek en er niets uitkomt.
  Moet nu vaak 2 tot 3 x prikken voordat er bloed uitkomt.
  Bij mensen waarvan ik ook weet dat ze ongevaccineerd zijn heb ik geen enkel probleem, ik vermoed dat de “probleemgevallen” allemaal gevaccineerd zijn, maar ik heb geen navraag gedaan (kwam toen nog niet in mijn gedachten op). Zal er in de toekomst naar gaan vragen, ik heb geen bewijzen.
  Heeft iemand van jullie de mogelijkheid om dit bij artsen of deskundigen na te vragen?

   • Lijkt mij minder waarschijnlijk, en het artikel gaat alleen over stolsels post-mortem.
    Wil dus weten of het mogelijk is dat “normale gezonde” mensen, ook stolsels in hun aderen kunnen hebben?

    • Ik ben er niet in thuis en hoop dat er nog iemand voorbij komt met een zinnige reactie en feitenkennis, maar wil toch even opmerken dat het niet mogelijk is dat ´normale´ gezonde mensen bloedstolsels in de aderen hebben.

     • Die grote lange stolsels zouden er best wel kunnen zitten, zolang er geen kleine stukjes afbrokkelen en loslaten, want die veroorzaken infarcten, TIA’s en afsluitingen. Als er langere stolsels in vaten vastzitten, zullen die hooguit voor vernauwingen en vertraging van de doorstroming zorgen. Zou kunnen verklaren als ik de naald midden in een ader steek, weinig of geen bloed eruit krijg en dat er ook nauwelijks nabloeding is.

      • @bloedafname specialist,
       Ten eerste mijn respect dat je het fenomeen wilt gaan uitzoeken. Het volgende artikel heeft weliswaar niets te maken met bloedstolsels veroorzaakt door de gifspuit, maar is mijn inziens het lezen/bestuderen wel waard. Rechtsboven vertaaloptie.

       https://drjockers.com/clogged-arteries/

       • Dank je, dit artikel heb ik ook al gelezen, maar ik heb nog steeds geen antwoord op mijn ervaring. Zal bij volgende afnames navraag doen, voor zover de mensen er voor uit willen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in