Twee dagen nadat de Oekraïense Oleksiy Danilov, secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad, beweerde dat Rusland bijna geen precisieraketten meer heeft, bestookte Rusland Oekraïne opnieuw met een massaal spervuur van raketten. Ik begin te denken dat de Russische planners achterover leunen en wachten op een domme verklaring als deze van een Oekraïense of westerse functionaris alvorens het bevel te geven voor een nieuwe aanval, schrijft Larry Johnson.

Rusland heeft genoeg vuurkracht voor nog maar drie of vier raketbeschietingen van het soort dat de energie-infrastructuur van Oekraïne heeft verwoest, zei de hoogste defensiefunctionaris van Kiev…

De schijnbare uitputting van de Moskouse raketvoorraad volgt op een aanhoudende reeks vernietigende salvo’s tegen het Oekraïense elektriciteitsnet, elektriciteitscentra en transformatorstations sinds oktober, nadat de Russische president Vladimir Poetin zijn aanval had gericht op de energie-infrastructuur. – https://financialpost.com/pmn/business-pmn/russia-is-running-out-of-missiles-ukraine-security-chief-says

Tijd voor mijn favoriete Princess Bride clip. Ik denk niet dat Oekraïense functionarissen de betekenis van de term “geen raketten meer” begrijpen. Het is gewoonweg ondenkbaar.

Het Russische ministerie van Defensie lijkt zich überhaupt geen zorgen te maken over zijn vermogen om de infrastructuur en militaire formaties van Oekraïne met raketten te blijven vernietigen. Het heeft gisteren (zaterdag) verslag uitgebracht over de resultaten van zijn spervuur van vrijdag:

Op vrijdag 16 december zijn de systemen van het Oekraïense militaire commando, defensie en industriële complex en de energiefaciliteiten die hen ondersteunen, getroffen door een massale aanval met lange-afstand precisiewapen, vanuit de lucht en vanaf zee. Het doel van de aanval is bereikt. Alle toegewezen doelen zijn geneutraliseerd.

De aanval verhinderde de overdracht van in het buitenland gemaakte wapens en munitie, blokkeerde de beweging van reserves naar de gevechtsgebieden en legde de Oekraïense defensiebedrijven stil die wapens, militaire uitrusting en munitie produceren en repareren. Tijdens het afslaan van de aanval door Oekraïense en westerse luchtverdedigingssystemen werden aanzienlijke middelen besteed aan opzettelijk gelanceerde afleidingsdrones. – https://t.me/mod_russia_en/5447

Brian Berletic doet een goede evaluatie van de laatste Russische bombardementen en de groeiende bezorgdheid van Oekraïense functionarissen:

  Lentetijd voor Globalisten - De Globalistennazi's

Tot slot had Clayton Morris van The Redacted een geweldig gesprek met Doug MacGregor. Het belangrijkste komt aan het eind, wanneer Doug uitlegt waarom hij denkt dat Rusland, met de hulp van Wit-Rusland, vanuit het noorden zal aanvallen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kolonel Douglas Macgregor: Verliest Rusland de oorlog? Het antwoord is nee. Een volmondig nee!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuws uit de door de NAVOstan opgelegde gehaktmolen
Volgend artikelVoorspelling kwam uit: De VACCINHOLOCAUST die nu over de hele wereld plaatsvindt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Beste website-beheerder,

  Mag ik u attent maken op een klein foutje?
  In uw rechter-column heeft u onderaan een nieuwsbrief-abonneer-sectie.
  Ik ben hierin niet geïnteresseerd, echter ik zie daarin wel een foutje, nl:
  …Fontnieuws…

 2. Al met al een herhaling van zetten…positieve wel te verstaan..
  De russen kloppen de oekrinazis de hersentjes in….das mooi…ga gewoon daarmee door.
  geachte heer poetin…bent u klaar met deze oekrinazi,honden?
  Dan heeeel graag brussel, den haag/amsterdam/utrecht/rotterdam….ach wtf..de gehele randstad met uw mooie raketten schoonvegen…dank u!

  • >>> ach wtf..de gehele randstad met uw mooie raketten schoonvegen… <<<

   Als het nou werkelijk precisie-raketjes waren.. Maar ze zijn – nog – niet zo precies dat ze onderscheid kunnen maken tussen 'wef-davos-bilderberg-elite' en de gewone burger zalk maar zeggen..

   Dus, tot dan: liever maar niet en gewoon kleine 'special units' op dat tuig afsturen. Duurt iets langer maar is wel 'schoner'

   NB: Graag wel een MOAB op het mediacomplex in H'sum aub. Zijn we direct van het meeste FAKE NEWS bevrijd en hoeven we ook niet snel 'wederopbouw' te verwachten.. 😉

 3. Derussen hebben hetoude Sovjet methode: je kan van de standaard dingen als granaten en klein ammo nooit teveel hebben, en de productie van de moderne wapens is aangepast zodat het voldoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in