De machtigste regeringen ter wereld verspreiden allemaal dezelfde leugens over het Wuhan coronavirus (COVID-19). Volgens journalist Ben Armstrong van de New American, is dit een gecoördineerde inspanning om angst te zaaien zodat ze meer macht en controle over mensen kunnen krijgen, schrijft Arsenio Toledo.

In dezelfde lijn als Armstrong denkt Dr. Mike Yeadon, een voormalig vicepresident, hoofdwetenschapper en onderzoeker voor Big Pharma bedrijf Pfizer, die de overtuiging uitdrukt dat er een “supranationaal plan” is om alle democratieën van de wereld over te nemen.

Yeadon zei tijdens een interview met het Duitse mediabedrijf OVALmedia:

“Alle landen hadden enigszins gelijkaardige voorbereidingsplannen voor een pandemie die zeer eenvoudig waren. Ze hebben ze allemaal weggegooid in de weken van maart 2020, allemaal, en ze hebben ze vervangen door hetzelfde narratieve script… Ik noem ze ‘de acht COVID-leugens’. Elk van hen is een onwaarheid, en ik denk dat het doel was om mensen doodsbang te maken.”

Hier zijn acht van de grootste leugens die ze verspreiden over COVID-19.

1. COVID-19 is zeer dodelijk

Een van de eerste leugens die regeringen over COVID-19 verspreidden is dat het een extreem dodelijk virus is dat gemakkelijk iedereen kan doden die erdoor besmet wordt.

De waarheid is dat COVID-19 een overlevingskans heeft van ongeveer 99% voor mensen die geen comorbiditeiten hebben die hen meer kans geven om aan een ziekte te bezwijken.

2. PCR-tests zijn effectief in het opsporen van COVID-19

Polymerase kettingreactie (PCR) tests worden beschouwd als de gouden standaard voor het opsporen van de aanwezigheid van SARS-CoV-2 in een persoon.

  Feit: Bill Gates financiert en beïnvloedt bijna elk instituut dat het 'globale pandemie' narratief aanwakkert

Volgens Armstrong zijn de PCR-tests die door regeringen over de hele wereld worden gebruikt, specifiek gekalibreerd om zelfs het kleinste fragment van om het even welk coronavirus, niet alleen SARS-CoV-2, op te sporen. Dit wordt gebruikt om het aantal geïnfecteerde mensen kunstmatig op te voeren.

3. Mondkapjes werken

In het begin van de pandemie beweerden volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld dat mensen gezichtsmaskers moesten dragen als ze mensen buiten hun huishouden ontmoetten, omdat dat hen tegen COVID-19 zou beschermen.

Maar de gezichtsmaskers die deze ambtenaren aanraadden waren nooit ontworpen om adem en ademdeeltjes te filteren. Ze zijn ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, zodat artsen en verpleegkundigen geen bloed en andere lichaamsvloeistoffen in en rond hun mond en neus krijgen.

4. Lockdowns kunnen de verspreiding van COVID-19 vertragen

Veel mensen over de hele wereld geloofden aanvankelijk dat de lockdowns de verspreiding van COVID-19 zouden stoppen of vertragen, aangezien de ziekte van mens tot mens wordt verspreid.

Maar de infecties zijn nooit gestopt, en bijna twee jaar na het begin van de pandemie nemen de gevallen nog steeds toe en verspreiden zij zich nog steeds, zelfs in landen die nog steeds strikte lockdowns hebben.

5. Asymptomatische personen kunnen het virus verspreiden

Overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen blijven waarschuwen dat zelfs schijnbaar gezonde asymptomatische personen nog steeds COVID-19 kunnen verspreiden.

Armstrong vroeg retorisch:

“Mensen, als je geen symptomen hebt, hoe kun je het dan verspreiden? Je hoeft niet bang te zijn voor mensen die niet ziek zijn.”

Armstrong wees erop dat de term “asymptomatisch” moet worden onderscheiden van mensen die lichte symptomen hebben die ze niet goed hebben aangepakt.

  21 VIDEO'S van instortingen op het podium en live in de uitzending

“Er is een heel klein venster waarin … je eigenlijk lichte symptomen hebt, maar je weet het nog niet. Je hebt een zere keel en een beetje een loopneus, maar je denkt niet dat je ziek bent… Maar dat is niet asymptomatisch, dat zijn symptomen. En tijdens die allereerste kleine periode, kun je het verspreiden.”

6. Er zijn geen goede behandelingen

Regeringen over de hele wereld beweren dat de enige manier om COVID-19 goed te behandelen is door vaccinatie.

Maar virologen hebben de stadia van een COVID-19 infectie – replicatie, ontsteking, coagulatie – uitgebreid onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat deze meerfasige infectie zeer goed te behandelen is als artsen er voor zorgen zoals ze dat voor elke andere virale ziekte van de luchtwegen zouden doen.

7. Natuurlijke immuniteit is ondoeltreffend

Gezien de proliferatie van COVID-19 vaccins, brengen regeringen overal natuurlijke immuniteit in diskrediet – de immuniteit die een persoon krijgt na te zijn hersteld van een aanval tegen COVID-19.

Dit is niet hoe immuunsystemen werken. Zodra de infectie uit iemands lichaam is verdwenen, weet dat immuunsysteem al wat het moet doen als het opnieuw het lichaam probeert binnen te dringen.

8. COVID-19 vaccins zijn veilig in gebruik

Misschien wel de grootste leugen die regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen hebben verkondigd is dat de COVID-19 vaccins veilig en effectief zijn. In werkelijkheid zijn deze experimentele en gevaarlijke medicijnen dodelijk.

Ben Armstrong over de COVID-vaccins:

“Als iemand zegt dat het veilig en effectief is, liegen ze gewoon weer. Het is het meest dodelijke, meest afschuwelijke vaccin dat ooit is gemaakt, dat aan een massale bevolking is gegeven zonder dat het is geschrapt. Niets komt in de buurt.”

  De wereld zal spoedig verdeeld zijn tussen de beschadigde gevaccineerden en de onbeschadigde, "superkrachtige" ongevaccineerden die de Aarde zullen erven

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Malone levert bewijs van de kit die werd uitgedeeld in Uttar Pradesh, India, Ivermectine bevatte
Volgend artikelVooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. ‘Covid-19 is inmiddels een moddervet, zeer winstgevend businessmodel geworden. Naakte waarheid.
  We worden met alle niet meer uit te leggen maatregelen keihard belazerd. Genaaid en gemanipuleerd door leugens en propaganda.

  Wanneer gaan we massaal nee zeggen tegen deze compleet onverantwoorde medische dwang?

  En vanuit welke diepe normen en waarden ik mij als verpleegkundige heb ontwikkeld. Ik heb de marktwerking met eigen ogen zien komen. De zorg als verdienmodel. De toenemende macht van pharma en de verzekeraars. De meedogenloze censuur door Big Tech (media) op dringende kritiek van vooraanstaande wetenschappers. De echte wetenschappers die zich niet door politiek voordeel laten leiden (en dat wordt steeds moeilijker).

  Nee, we luisterden tot nu toe naar een uitermate domme man die niet verder komt dan een spuit met een frikandel te vergelijken en zich niet neerlegt bij het recht op lichamelijke integriteit. Wiens broer een grote speler in de vaccin-industrie is. Helaas is hij niet de enige binnen het OMT en de nationale Gezondheidsraad met belangenverstrengelingen.

  Wetenschappers die de noodklok luiden worden geframed. Professoren en hoogleraren die hun ernstige zorgen uiten over de medische veiligheid of liever gezegd het gebrek daar aan, in dit compleet politiek opportunistisch gestuurde beleid worden geframed en gecensureerd. Cardiologen die genuanceerd uit kunnen leggen dat de verhoogde troponine spiegels (komt vrij bij een hartinfarct) bij de Covid infectie zelf veel minder hard pieken dan bij een hartinfarct na de spuit, worden gecensureerd. Er zijn wereldwijd duizenden myocard (hart)infarcten bij jonge mensen, ook vele kinderen (!!), na de spuit. Maar de media houden stevig de deksel er op samen onder een ‘gezellig hoedje’ met de pharma. Belangen verstrengeling.

  En een hartinfarct is slechts 1 van de bijwerkingen. Dan hebben we het niet over herseninfarcten en ernstige blijvende neurologische schade. Ik heb collega’s die na de eerste prikrondes in de verpleeghuizen een hoos aan herseninfarcten hebben gezien bij te jonge mensen van rond de 40/50. Ik heb het over collega’s op verschillende plekken die ernstige stollingsstoornissen (trombose en embolieën) zien bij veel te jonge mensen, collega’s die veel meer pericarditis zien dan normaal. Maar ze mogen het verband niet leggen. Nee want stel je voor als de ‘pharma religie’ waar we blind achteraan lopen in opspraak komt. Dan stort het kaartenhuis in.

  Ondertussen doen we alles voor het ‘paspoort’ naar onze vrijheid.. die vrijheid die al hoog en breed is ingeperkt en afgepakt. Blind voor de prijs die we aan het betalen zijn. Onze gezondheid, aangeboren immuniteit en onze vrijheid zijn de inzet. Vrijheid die, als we niet op de rem trappen en opstaan, nooit meer terug komt. Pas als het land eenmaal economisch volledig op de knieën is gedwongen, wat absoluut niet had gehoeven en compleet disproportioneel is (zachtjes uitgedrukt), ja dan is de overheid opeens de ‘goede vader’ die ons van de ondergang redt met het ‘vrijheids’-paspoort onder beding van aanhoudende en toenemende medische dwang. Vrijheid onder lichamelijke dwang? Dat is een contradictio in terminis. En dat zal ik vanuit mijn beroepseer en -eed (ook wij hebben een eed af gelegd) nooit en te nimmer ondersteunen.
  Dat is misbruik.

  Dit is niets anders dan de ongebreidelde machtstoename van Pharma, Big Tech en de voedsel giganten. Helaas is het geen complot theorie maar bittere waarheid die zich steeds meer laat zien.

  Maar het gaat om de proporties. Over hoe de neo-liberale politiek gezorgd heeft dat iedere vorm van medische proportionaliteit en iedere vorm van gezond verstand compleet overboord is gegooid. De zorg compleet kapot is gemaakt. En nu weer 4,5 miljard bezuinigen? Maar wel groots investeren in PCR test capaciteit, het opleiden van Boa’s, het optuigen van de QR maatschappij, gezichtsherkenning camera’s en een Meta centrum? Kunt u nog nadenken denk dan mee. Schiet mij maar lek. Alles voor het grove onbeschaamde geld. Ten koste van alles wat menselijk en waardevol is. Ten koste van werkelijke menselijke vrijheid.
  Hoe lang nog wil je uit disproportionele angst deze afschuwelijke leugenaars blijven volgen en dus vrij baan geven om ons digitaal steeds meer gevangen te zetten op basis van medische dwang??
  Het is geen 5 voor 12. Het is half 1.

  Ze gaan niet stoppen. Nooit. Alleen wij kunnen dit nog stoppen. Door massaal en in eenheid NEE te zeggen. Het gaat niet stoppen. En voor ieder mens zal er een punt komen dat je je realiseert dat je niet meer wilt of misschien zelfs dat het te laat is.

  De echte intelligentia ligt gecensureerd, gekneveld en gebonden in de ‘niet voldoende winstgevende’ hoek. Het systeem maar vooral onze volgzaamheid vanuit angst en/of gemakzucht/ opportunisme is het werkelijke diepe vergif wat ons kapot maakt; in groot gevaar brengt.

  Het systeem is verrot tot op het bot en onze tijd wordt steeds beperkter.
  Is dit de toekomst die we willen? Dit is medische dictatuur. En het gaat niet stoppen.

  Ik zwijg niet langer.”

  https://stichtingvaccinvrij.nl/ic-verpleegkundige-zwijgt-niet-langer-we-worden-bedrogen/

 2. En leugen nummer 9 is dat het een “Gezondheidscrisis” is.
  Terwijl het inmiddels steeds duidelijker is geworden – voor wie het weten wil – dat de ware motivatie voor deze crisis een mondiale financiële reset is, dat NIETS met gezondheid van doen heeft.
  Het Digital Financial Complex werkt hard aan een infrastructuur om deze financiële omwenteling mogelijk te maken. Big Tech, Big Finance, Big Pharma werken samen met de machtigste investeringsbanken en een relatief klein groepje onverkozen multimiljonairs aan de afbraak van alle bestaande systeemstructuren èn de decimering vd wereldbevolking.
  Daarom BLIJF ik het ook heel vreemd [ doch begrijpelijk ] vinden, dat de Nieuwe Media aan het eind van bijna elk bericht nog steeds aan hun volgers adviseert om de Big Tech platforms te gebruiken [ zodat volgers hen kunnen volgen ], maar tegelijk houden we alle onfrisse praktijken van Big Tech hiermee in stand. De ongebreidelde Data Harvesting [ mede noodzakelijk voor de mondiale digitalisering en dehumanisering vd planeet ] kan ongestoord z’n voortgang hebben.
  Het veiligste is natuurlijk om je computer helemaal ùit te laten, maar nu we niet meer zonder kunnen leven zouden alle Nieuwe Media EIGEN websites gebruiken en zo veel mogelijk WEG blijven van de big tech platforms. Duitsland is van plan om [zelfs] het gebruik van Telegram onmogelijk te maken.
  “Covid” heeft samen met de daarop volgende Klimaatmythe voor een infrastructuur gezorgd, die voor een ‘klimaat’ heeft moeten zorgen, dat de heersende macht buiten het gezichtsveld vd bevolking relatief onopgemerkt aan die infrastructuur heeft kunnen werken, zoals 5G, steeds minder pinautomaten, aanpassen vd regelgeving, het afbouwen e/o negeren van alle grondwetten, etc. Binnenkort zal ‘men’ ook alle voedseldistributie / toeleveringssystemen bewust gaan dwarsbomen [ mbv hun Holy Grail “Het “Gevaarlijk virus”] .
  Trouwens: Als het om een ECHT gevaarlijk virus zou gaan, dan zou alles HEEL anders zijn verlopen.

 3. Ephesians 6:12 King James Version

  For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.

  Christenen zijn niet achterlijk en wereldvreemd, bovenstaand vers staat al 2000 jaar in een boek.

 4. De machtselite zijn in de loop der jaren steeds hebberiger geworden, Iedereen op de wereld hebben zij al vanaf 1666 met een listige constructie ieder levende mens omgekat op papier naar een natuurlijk persoon. Ze hebben jouw naam als ware in beslag genomen en toe geëigend als enige eigenaar. Aan dat natuurlijk persoon ( een natuurlijk persoon betekent letterlijk acteur of een fictieve entiteit. Het is geen mens meer.) hebben zij een belastingnummer gekoppeld en de persoon een borger/burger gaan noemen. Zolang wij mensen deze verwissel truc niet beseffen en gewoon aannemen dat jij die natuurlijke persoon bent. Zul jij je gehele leven in een onzichtbare gevangenis leven als slaaf van de desbetreffende regering.

  Het verschil tussen mensen en natuurlijke personen is dat mensen onontvreemdbare rechten hebben en natuurlijke personen geen enkel recht hebben, die hebben enkel gekochte privileges. Die gekochte privileges kan de desbetreffende regering op elk tijdstip als zij willen intrekken en er voorwaarden aanhangen als de natuurlijke persoon in kwestie deze terug wil hebben. Dit zien we nu heel duidelijk met de QR code. Als jij als natuurlijk persoon niet alle vergiftigde experimentele injecties vrijwillig hebt genomen, dan vervalt jou privileges om naar de horeca te mogen e.d. Deze QR code zullen de regeringen aan steeds meer privileges gaan koppelen in de toekomst. Zoals mogen werken, mogen reizen, mogen boodschappen doen in de supermarkt, mogen leren op scholen ect,ect………… Zo proberen de regeringen alle privileges aan voorwaarden te koppelen, die geregistreerd worden via een QR code. Die in een later tijdstip onderhuids wordt geplaatst. Dit zorgt er tevens voor dat ze iedere natuurlijke persoon moet gehoorzamen aan de regeringen willen zij hun privileges willen behouden. Maar in de mensen wereld staat iedere dwang gelijk aan slavernij en slavernij is wereldwijd verboden.

  Willen wij levende mensen onze rechten terug, zullen we eerst ons los moeten maken van onze papieren gevangenis kettingen van de overheden, want dan is iedere levende mens, weer een mens met mensenrechten. En niet meer lijfeigenen van de regeringen, die ermee kan doen wat zij willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in