Pixabay

In het voorjaar van 2020 hoorden we dat Operation Warp Speed hard aan het werk was om sneller dan ooit tevoren een vaccin te maken. Uit de decennialange geschiedenis van de ontwikkeling van vaccins wisten we dat het maken van vaccins 5 tot 10 jaar duurde. De daaropvolgende klinische proeven konden langer duren, schrijft Alan Lash.

Hoe was dit mogelijk? Wanneer vond deze wetenschappelijke sprong plaats? Wat was die fantastische nieuwe technologie die zo’n snelle ontwikkeling mogelijk maakte?

We kwamen er al snel achter dat het nieuwe vaccin gebruik zou maken van iets dat mRNA-technologie wordt genoemd. En er stonden verschillende bedrijven klaar om het te realiseren.

De manier waarop mRNA werkt is anders dan de manier waarop vaccins vroeger werkten. Vroeger werden vaccins gemaakt door een verzwakte of dode vorm van het virus te nemen en bij mensen te injecteren. Het menselijk lichaam maakte antilichamen aan om het verzwakte virus te bestrijden en te verslaan, waardoor het lichaam de instructies kreeg om er antilichamen tegen aan te maken als het virus op volle kracht zou aanvallen. Het individu was immuun.

Dit is niet wat mRNA doet.

De CDC veranderde letterlijk de definitie van vaccin zodat mRNA in de categorie paste. Wij zagen dit twee jaar geleden gebeuren, door oude en nieuwe versies te vergelijken van wat zij op hun website plaatsten.

Hier was de definitie op de CDC-website in 2020:

Vaccins bevatten dezelfde kiemen die een ziekte veroorzaken …. Maar ze zijn gedood of verzwakt tot het punt dat ze je niet ziek maken.

De nieuwe versie werd veel algemener en omvat nu ook mRNA. Hier is de huidige definitie op de CDC-website:

Een preparaat dat wordt gebruikt om de afweerreactie van het lichaam tegen ziekten te stimuleren.

De eerste vraag die u zich wellicht stelt is: “Waarom wil het CDC het doen voorkomen alsof dit gewoon een oude vertrouwde technologie is? Waarom vinden ze dat ze het een vaccin moeten noemen? Proberen ze ons voor de gek te houden? Waarom?”

mRNA is geen traditioneel vaccin, maar ook niet nieuw. Het is eigenlijk een dertig jaar oude technologie. U herinnert zich misschien dat er vroeger zoiets bestond als “gentherapie”, waar niemand het meer over heeft. Dat is de categorie waartoe dit behoort.

  Seychellen: hoogste vaccinatiegraad ter wereld - sterftecijfers schieten omhoog

Het oorspronkelijke doel van gentherapie was om mensen de mogelijkheid te geven hun eigen lichaam iets te laten produceren dat het van nature niet produceerde, iets dat hun lichaam nodig had, zoals insuline voor diabetici. Het doel was een tekort aan te vullen dat het lichaam niet zelf kon aanmaken.

De manier waarop het werkt is dat een mRNA-streng wordt gemaakt met behulp van de genetische code van het ding dat u wilt maken. De mRNA-streng die op deze manier wordt gegenereerd, heeft op zijn beurt alle instructies die nodig zijn om het gewenste eiwit aan te maken.

Maar de technologie had beperkingen. Een ding dat in de eerste jaren van gentherapie werd opgemerkt, is dat het niet lang werkt. Er moesten meerdere doses worden toegediend, en de omstandigheden in het lichaam moesten goed zijn.

Hoewel dit gebruik van mRNA als therapeuticum al tientallen jaren bestaat, met soms goede en soms teleurstellende resultaten, was het gloednieuw om het mRNA een antigeen te laten maken. Nooit eerder werden de eigen cellen van een mens gekaapt om iets te maken dat het lichaam moest aanvallen.

Plotseling ging de technologie van een therapeutisch middel om een minderheid van personen met bepaalde gebreken te behandelen naar een serum dat iedereen in de hele wereld zou nemen om een virus te bestrijden.

Wanneer het mRNA Covid-vaccin bij een persoon wordt geïnjecteerd, verplaatst het zich naar de cellen en creëert het het deel van het virus dat bekend staat als het spike-eiwit, het actieve deel van het virus dat alle schade veroorzaakt. Het lichaam reageert en bestrijdt het. Het is een biologisch Trojaans paard.

Dus waarom zou iemand verwachten dat dit werkt als een traditioneel vaccin, een vaccin dat jarenlang, vaak levenslang, immuniteit verleent? We hebben al gezien dat deze methode vaak niet werkt. Wisten de bedrijven die deze geneesmiddelen als vaccin verkopen en de FDA dit niet vanaf het begin?

Een andere beperking van het gebruik van deze technologie als vaccin is dat de immuunrespons wordt afgestemd op de bijzonderheden van dat virus. Als het virus muteert tot een variant, zal de antilichaamrespons daartegen niet werken. Het spike-eiwit is namelijk een beetje anders.

  COVID-infectieniveaus na vaccinatie versus natuurlijke immuniteit

Dit is een heel oud idee in de virologie, dat originele antigene erfzonde wordt genoemd. In principe raakt uw lichaam afgestemd op de variant die u bestrijdt, en kan het nieuwe varianten minder goed herkennen. Wisten de bedrijven die deze medicijnen als vaccin verkopen en de FDA dit niet vanaf het begin?

Boosters, iemand?

Ze wisten dus al dat het mRNA-vaccin geen blijvende immuniteit zou geven en waarschijnlijk niet zou werken tegen varianten. Niet alleen dat, ze hadden ook geen idee van bijwerkingen, omdat ze deze technologie nog nooit hadden gebruikt om een antigeen te maken.

Oorspronkelijk werd de technologie dus ontwikkeld om iets te produceren dat uw lichaam nodig had, maar niet produceerde. Nu zou de technologie uw eigen lichaam gebruiken om een vijand te maken die het dan moest bestrijden. Dit was nog nooit eerder gedaan.

Wat zouden de mogelijke gevolgen kunnen zijn? Dat wisten ze niet.

Toen de pandemie toesloeg, zagen de mensen in de bedrijven die mRNA maken dit als een enorme kans. Moderna werd opgericht in 2010. Tot dan toe spraken ze nooit over vaccins, alleen over de therapeutische middelen die ze aan het ontwikkelen waren, wat hun enige focus was. Tot de bonanza van 2021 heeft het bedrijf überhaupt nooit geld verdiend. Vreemd genoeg is er een enorme overlap in de financiële belangen van hooggeplaatste leidinggevenden bij Moderna en Pfizer en hooggeplaatste functionarissen bij de FDA en CDC.

Wat een zegen voor deze bedrijven! Als het ze zou lukken, zouden ze een serum hebben dat ze snel kunnen maken voor nieuwe antigenen, en die steeds weer kunnen verkopen. Daarom wordt het een nieuw platform voor medicijnafgifte genoemd. Het is een platform omdat het een technologie is die kan worden gebruikt om snel een vaccin te maken wanneer er nieuwe antigenen opduiken.

Bovendien zien gezondheidsfunctionarissen dit als een methode om talloze andere serums onder de bevolking te verspreiden, niet alleen vaccins. Het is een platform. Het publiek moest alleen wennen aan het idee dat het nu zo werkte.

  Inmiddels 4.576 DODEN 199.213 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 'vaccins'

Plotseling, met de angst voor een gevaarlijke ziekteverwekker in de lucht, zijn er mogelijkheden in overvloed.

Al deze uiteenlopende belangen, met uiteenlopende agenda’s, hebben er nu belang bij dat dit platform werkt. Hoe meer mensen zij op het platform kunnen krijgen, hoe beter hun belangen worden gediend.

Dus als de meerderheid van de bevolking hiertoe wordt gedwongen door angst voor een virus, des te beter. We weten allemaal dat angst een geweldige drijfveer is om mensen te motiveren en het dient om andersdenkenden onder druk te zetten om mee te doen.

Wie zijn deze vertegenwoordigers?

 • Farmaceutische bedrijven: voornamelijk Pfizer en Moderna. Er zijn miljarden mee te verdienen, met een bonus voor de nabije toekomst. Deze bedrijven zijn ook zeer incestueus met de overheid, met voormalige regelgevers in dienst, dat zij gemakkelijk de relatief ongeteste serums kunnen doordrukken.
 • De bioveiligheidsstaat: mensen binnen defensieorganisaties, die het zien als een controlemechanisme, dat het mogelijk maakt de bewegingen van mensen te volgen via vaccinatiekaarten. Dit gebeurt als er vaccinatiemandaten komen.
 • Machtshebbers: politici en anderen (Bill Gates, de Davos-groep , enz.) die een mechanisme wensen om U te krijgen over de bevolking, en om op bevel rechten te kunnen geven of afnemen. Dit leidt natuurlijk tot eugenetica.

Denk hier eens over na. Overheidsinstanties probeerden hun burgers te dwingen om serums af te geven. De straffen voor niet-naleving waren verstoting, ontzegging van het recht om te werken en een verbod om deel te nemen aan de samenleving. Ze deden mee met rijke en machtige individuen en bedrijven. Ze zouden dan een mechanisme invoeren om onze bewegingen te volgen via vaccinkaarten, en onze activiteiten te controleren.

De mRNA- gentherapietechnologie was een opmerkelijke vooruitgang met onnoemelijke potentiële voordelen voor de mensheid. De machtsbelangen hebben het omgevormd tot iets onmenselijks en destructiefs.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn het Britse parlement: Een week na het bezoek van Xi Jinping aan Moskou heeft hij Zelensky nog steeds niet gebeld
Volgend artikelAmerikaans fiasco: De tests met hypersonische raketten zijn mislukt!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. 🌎🔥 MUST WATCH!

  Thank you for all the research and thought you put into each presentation. I always learn something useful from you.

  I will continue to follow my gut with this whole inundation of A.I. and avoid it at all costs – I know my value as a unique creator.

  AI is Evolving Faster Than You Think..From GPT-4 to Google Bard, Midjourney v5 and even talk of AGI from Microsoft, it’s all right here.
  https://youtu.be/DIU48QL5Cyk

  Thanks for the powerful wake up call, intense because the situation demands it. I feel encouraged and inspired to go deeper into what makes me human and align deeply with Nature.

  Things are happening terribly fast and I see how vital it is to be deeply rooted in Reality.
  https://youtu.be/SDLLKtUJYxA

 2. Een prima artikel.❗️
  Dit artikel beschrijft exact de reden waarom er nu op dit moment zoveel mensen “ kanker “ hebben.❗️
  Het is geen kanker maar een ONGEBREIDELDE GROEI VAN SPIKE EIWITTEN.
  Geprogrammeerde ( Messengers) opdracht gevers aan de cellen om spike eiwitten aan te maken……
  Met de dood tot gevolg. ❗️
  Chemokuren voor deze spike eiwitten helpen niet want spike eiwitten zijn geen “ echte kanker cellen”
  Kanker met deze spike eiwitten komen voor in diverse orgaan stelsels , want het spike eiwit kan zich overal “ vast zetten “

  Het is vreselijk wat er nu in de wereld gebeurt.‼️
  Volgens Mike Yeadon gaat dit nog zeker 8 jaar duren. !

  Gisteravond op het 8 uur journaal werd de totale wereld bevolkings curve al naar beneden bij gesteld.
  D.w.z. De bevolkings groei wereld wijd gaat niet zo snel dan verwacht…….
  Gevolgen van het wereldwijde vaccin❓❗️
  En de daders lopen gniffelend, inmiddels steenrijk en zonder vaccin in hun body , nog vrij rond op deze aardbodem “ wachtend “ op de volgende pandemie ; deze is inmiddels al voor zegt door de Microsoft stichter Bil Gates.

  Lieve mensen PAS GOED OP UZELF. Dit schandaal smaakt naar meer.

 3. Het bizarre is dat veel geprikten het nog steeds terecht vinden wat er is gebeurt…

  Laats nog vroeg iemand: dus jij denkt dat de vaccins niet hebben geholpen?
  Ik zei: sterker nog ze brengen schade
  Het antwoord: misschien moet jij het eens vanuit een ander standpunt benaderen, misschien hebben de ongevaccineerde wel geparasiteerd op de gevaccineerde, say what????
  Ik heb al veel ongelofelijke argumenten aan moeten horen maar deze was nog niet voorbij gekomen……..pffff kansloos

  • Bibi : Het is m.i. een vorm van hersenspoeling. Een massa psychose…….
   De “ macht” / “overheid” maakt je bang, en geeft tegelijk een oplossing.
   Mensen ( velen ) zijn doorgaans gezags getrouw en accepteren alles wat de overheid , hen dan “ als de goede beschermengel” hun adviseerde en later zelfs verplichtte.
   Want vergeet niet de situatie werd behoorlijk OPGEKLOPT. ER WERD FLINK VEEL ANGST GEZAAID.

   Als “ gepensioneerd verpleegkundig docent” heb ik mezelf dit niet laten wijsmaken maar ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en ontdekte al vrij snel dat er “ iets niet klopte” ten tijde van dr Elens in het programma Op 1 werd die man werd weggehoond, ik vroeg mezelf af waarom,……… maar hij had wel gelijk❗️
   Toen heb ik meteen Ivermectine besteld in China.
   En dat werkt prima.❗️

   Maar als je geen “ dwarsdenker “ bent is je kans om dit soort situaties te beoordelen moeilijk want je moet stevig in je schoenen staan. (met artsen in mijn familie)
   En helaas zijn de meeste mensen geen onderzoekers van het nieuws, dit wordt hen nu fataal.!
   Ik voel mezelf bezwaard om nu te zeggen wat ik weet.
   Want hier past geen triomfantalisme…… de angst slaat mij. Nu om het hart……. Wat zal ons nog boven het hoofd hangen………

   Wat hier wel past is gerechtigheid, want dit is een misdaad tegen de menselijkheid. ❗️En dit houdt onze overheid nu op alle manieren AF. ❗️
   Ik hoop en bid dat de schuldigen hiervoor bij de rechter ooit veroordeeld zullen worden.
   In Amerika wordt hier al een begin mee gemaakt. Zo is Fauci ( de Amerikaanse Jaap van Dissel ) al in ongenade gevallen, hoe ver dit proces is weet ik niet. We wachten af…..

   Wat m.i. Het bijzondere is van deze GROTE LIEGPARTIJ VAN DE OVERHEID……..
   DE MENSEN VOELEN HET INTUÏTIEF, ZE STEMDEN DE HUIDIGE REGERING FINAAL WEG…….‼️
   ZOU DIT EEN NIEUW BEGIN KUNNEN ZIJN….. VAN VERANDERING…… DIT MAG EN KAN ZO NIET DOORGAAN‼️
   Grt Anna

   • Dank je wel Anna voor je mooie en duidelijke reactie!
    Ik voel ook zeker geen triomf maar kan moeilijk begrijpen dat er mensen zijn die het nu nog steeds niet (willen) zien, zelfs niet nu het ineens wel als een gewone griep wordt bestempeld.
    Maar ik hoop met je mee op de ommekeer!

  • Collectivisme ten voeten uit! Een kenmerk van collectivisme (waar fascisme en communisme beiden onder vallen) is dat het wat het collectief (de meerderheid) doet altijd goed is (voor het collectief) en ook altijd het juiste is om te doen. Feiten die het tegendeel bewijzen worden gewoon genegeerd. Let op mensen want het doel van de covid politiek is collectivisme an sich waarbij de groepsbanner er niet of nauwelijks toe doet. Om die reden wordt iedere vorm van individualiteit bestreden en dat doet men o.a. door uitingen van individualisme in het extreme te trekken. Vandaar dus het woke gedachtengoed wat de nadruk legt op identiteit politiek. De adder onder het gras is dus dat men zal proberen van iedere tegenbeweging ook een collectivistische stroming te maken. Kortom een collectivist identificeert zichzelf altijd met een groep en zal altijd andermans persoonlijke individuele keuze (vrijheid) aanvallen. De elite wil de energie van het collectief kunnen oogsten en voor eigenbelang in kunnen zetten ongeacht het aantal doden (wat het collectief uiteindelijk verkleind) De geschiedenis heeft bewezen dat leden van een collectief bereid zijn zichzelf op te offeren. Wat de gesprekspartner van Bibi duidelijk maakt is dat het individu “parasiteert” op het collectief. Dat doet hij in zijn/haar ogen domweg door geen onderdeel van de groep te willen zijn. Nogmaals argumenten tellen in dat stadium niet meer.

 4. De EU gaat CBDC en Digital I.D. inzetten tegen de ongevaccineerden/wappies/klokkenluiders/Partij voor de Russenkiezers/mensen die niet het juiste tegen een woke gek zeggen/enz. Dat is mij wel duidelijk.
  Fascisme on steroids, zoals in China al wordt toegepast.

 5. First there is total chaos as they created by themselves and doesn’t see their own wrong doing and blaming others for their own results is blindness of the false ego.
  EUROPE Is Getting WORSE By The Day!
  The problem in the UK isn’t the people, it’s the worst government in history…
  https://youtu.be/YuUqiAdWJtw

  De omvolking is 1 groot verdienmodel net als het klimaat
  Het eens zo mooie NL is hard op weg om een bananen republiek te worden.
  https://youtu.be/-u0srJUUQeE

  Time is Going Through a Pole Shift – Shunyamurti Teaching.
  The tides of Time are changing now, from the high tide of pravritti to the low tide of nivritti, as the ancient sages called them. Those who do not factor that in to their life strategies and goals will be quite disappointed (which is an understatement). But those who do attune to the teleological will discover one can ride a bliss wave from here to eternity.

  There are, of course, certain skills involved and one little renunciation.
  https://youtu.be/JkAv4puryCA

 6. Hoogste tijd voor tribunalen om alle schuldigen te straffen waarbij de doodstraf voor alle betrokkenen de beste waarschuwing is om deze ellende in de toekomst te voorkomen !!

  • Zijn er wel zoveel openbare schavotten? En hebben de betrokkenen geleerd van het Neurenberg tribunaal? Ook daar maar een paar veroordeeld, een deel daarvan daarna weer aan het werk bij de chemische en farmaceutische bedrijven die op de achtergrond nauw betrokken waren bij WOII. Rest aan het werk in andere landen om daar bv/oa de bacteriën te ontwikkelen die de Ziekte van Lyme veroorzaken. Die later via het Zwarte Woud in Europa zijn geïntroduceerd. Erich Traub, die direct onder Himmler viel, was hierbij nauw betrokken. Dr. Rath heeft oa hierover een uitgebreid artikel geschreven. Zie https://www.dr-rath-foundation.org/2018/08/the-hidden-history-of-lyme-disease-links-to-biological-warfare-research/
   Bijzonder is dat ik hierin ook lees waar de mond- en klauwzeer ziekte zijn wortels heeft. Altijd gedacht dat het een “normale” ziekte was, maar niet dus. Wat een goorlingen zijn het toch om mensen en dieren al dat leed aan te doen. En dat al zo lang. Onbegrijpelijk.
   Overigens heeft Dr. Rath meer goede artikelen geschreven en ook lezingen gegeven over de huidige achtergronden. Bv in aug/sept 2019 in Berlijn waar hij eea vertelde. Mogelijk is dat ook op zijn website terug te vinden.

 7. Dan nog dit, in aanvulling op dit goede artikel. Er kwam bericht binnen over Dr. Malone en zijn ‘uitvinding’. Ik hoop dit waar is, maar kan het niet bevestigen. Als dit de waarheid is, dan moet het wel gezegd worden. Bij deze dus hier aangeboden.

  MJ F
  11 hr ago
  Many people get this wrong about what exactly Dr. Malone invented. Dr. Malone did not participate in development of lipid nanoparticle that encase the genetic material (mRNA). Dr. Malone developed a platform to make mRNA, but this is a technology/platform he invented, and he personally did not participate in developing this so-called “COVID19 Vaccines.” He did not receive any meaningful amount of loyalty from any of the pharmaceutical companies who produced the vaccines. He did not receive any money from the government either. Lipid nanoparticle (encapsulating/carrier of the “vaccines”) is patented by a Canadian company. It was developed in a joint project by the University of British Columbia and Arbutus Biopharmaceuticals.

 8. De omvolking is 1 groot verdienmodel net als het klimaat……en zie je hier…..
  Asielzoekers verdienmodel voor Wijdemeren.
  https://youtu.be/-u0srJUUQeE

  Dus lang geleden al bedacht en proberen ze ons in mee te trekken voor totale controle over de mensheid en probeerde deze ok al Your birth certificate is a slave contract with Rome https://youtu.be/cYsBeB7U6Z8 en nu dus de overheid die meent met diezelfde oude gedachten van 2 eeuwen terug nog steeds hetzelfde te kunnen doen…..Wetenschappers die bijna allemaal betaald werden met publiek geld.

  Alleen al in Amerika, het zogenaamde walhalla van de ‘vrije markt’, wordt meer dan 70 procent van al het fundamentele onderzoek – onderzoek dat ten grondslag ligt aan onze grootste innovaties, zoals het internet, touchscreens en medicijnen – bekostigd door overheidsinstellingen, universiteiten en andere non-profitorganisaties. Slechts 30 procent wordt betaald door de private sector. https://decorrespondent.nl/12063/de-uitvinder-van-het-coronavaccin-is-niet-big-pharma-maar-die-krijgt-wel-de-eer-en-de-poen/750923487072-1218c60a

  Vaccinproducent Pfizer sluist een groot deel van zijn winst weg via belastingparadijzen, waaronder Nederland, Luxemburg en Ierland. https://nos.nl/artikel/2380286-pfizer-sluist-miljardenwinst-weg-via-nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in