Dmitri Medvedev

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft opgeroepen tot de “volledige ontmanteling” van het “regime in Kiev” en tot “massavernietiging” van het militaire personeel en materieel van het land, bericht RT.

Medvedev, die momenteel plaatsvervangend voorzitter is van de Russische Nationale Veiligheidsraad, maakte de opmerkingen in een Telegrampost op vrijdag, waarin hij commentaar gaf op een interview dat de Oekraïense president Vladimir Zelensky onlangs gaf aan verschillende Scandinavische media. Hij vatte de opmerkingen van Zelensky samen als bestaande uit eisen om meer wapens van Kievs westerse helpers en beloften van een succesvol tegenoffensief, inclusief een aanval op de Krim, terwijl hij ook waarschuwde dat het conflict “tientallen jaren” zou kunnen aanslepen.

Hoewel het interview “tegenstrijdig” en “misleidend” leek, moeten zelfs dergelijke verklaringen niet worden onderschat, waarschuwde Medvedev.

Zelfs waanzinnige toespraken mogen niet worden onderschat. Dit is een hysterisch manifest van het regime in Kiev, dat probeert zijn nazi-elites te consolideren, het moreel van de troepen op peil te houden en extra steun te krijgen van zijn sponsors.

Om de plannen van Kiev met succes te verijdelen, moet Rusland tijdens het veel gehypte Oekraïense tegenoffensief “massavernietiging van personeel en militaire uitrusting” veroorzaken en het leger van Kiev een “maximale militaire nederlaag” toebrengen, aldus Medvedev. Uiteindelijk moet het “naziregime in Kiev volledig ontmanteld” en gedemilitariseerd worden op het gehele grondgebied van “voormalig Oekraïne”, voegde hij eraan toe.

Afgezien daarvan moet Rusland degenen die erin slagen te vluchten, vervolgen en “vergelding” eisen tegen de “sleutelfiguren van het naziregime, ongeacht hun locatie en zonder verjaringstermijn”, benadrukte Medvedev. De ex-president meent dat alles wat minder is, niet volstaat.

  Het resultaat van de confrontatie tussen de Russische BTR-82A en de Nederlandse YPR 765 in Oekraïne wordt getoond

“Anders zullen ze niet kalmeren, en kan de aan drugs verslaafde onzin werkelijkheid worden en zal de oorlog lang aanslepen. Dat heeft ons land niet nodig”, aldus Medvedev.

De voormalige president heeft Kiev herhaaldelijk gewaarschuwd voor elke poging om het schiereiland de Krim in te nemen, dat zich in de nasleep van de Maidan-coup van 2014 van Oekraïne heeft afgescheiden en zich bij Rusland heeft gevoegd nadat de lokale bevolking tijdens een referendum met een overweldigende meerderheid voor een dergelijke stap had gestemd.

Vorige maand gaf Medvedev een nucleaire waarschuwing aan Kiev, waarin hij waarschuwde dat elke poging tot een “ernstig offensief” tegen het schiereiland “de basis zou vormen voor het gebruik van alle beschermingsmiddelen, met inbegrip van die waarin de grondbeginselen van de doctrine van nucleaire afschrikking voorzien.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het voorzienbare einde van OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAgenda 2030, blauwdruk voor één wereld onder globalisme
Volgend artikelHevige gevechten in Bakhmut – Wagner: “We hebben nog maar anderhalve kilometer van de stad te gaan” – Oekraïners: “We zijn niet omsingeld” (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Medvedev is de scherpslijper van Rusland. Zijn uitlatingen moeten niet teveel au sérieux genomen worden. Het klinkt goed in de middens van bierpul gooiende outlauws, maar het fijnbesnaarde geologisch schaakspel van Poetin is toch (gelukkig) van een heel ander kaliber. Ik denk dat het beter is voor het prestige van “de goede zaak” om zulke houwdegens niet teveel aandacht te geven.

  • Inderdaad het enige wat resultaat kan opleveren…en Polen op de schouder kloppen en de andere helft van het vroegere Polen terug nemen..300.000 Polen werden toen door Oekraïne afgeslacht !!! ik denk de stille droom van de meester Poetin…❤️🇷🇺

 2. Rusland doet het rustig aan, ze willen geen onnodige verliezen leiden. Maar de toon wordt wel gezet. Rusland heeft misschien wel nog interesse in Odessa.

  • Rusland laat m. I. Amerika de fouten maken om straks als Biden er helemaal niet meer uitkomt toe te slaan.
   De Russen hebben de tijd. Die is in hun voordeel. En Odessa staat zeker op hun “ wensenlijstje” ❗️
   De ukrainers vechten zich letterlijk dood, zijn agressief en slaan als wilden om zich heen.
   Zij Behandelen het aan hen geschonken oorlogstuig als “ leuk speelgoed” waardoor het westen de productie met deze snelheid niet kan bij houden…..
   Beste bewijs dat Zelensky steeds opnieuw troepen naar Bachmut stuurde en ze direct in de val liepen.
   Dat het zolang duurde dat de stad veroverde werd lag puur aan de uitgestrektheid van de stad waar steeds kleine groepjes ukrainers actief waren.

   Rusland wacht “ gewoon af” hoe dit globalisten “ spel “ verder verloopt.
   Biden schaakt ook al op China en zuid Korea…. En Taiwan…….
   Dit gaat hem nooit lukken allemaal tegelijk.
   Dit is geologische zelfmoord, maar misschien is dit wel de bedoeling, om te camoufleren dat de dollar Is “ afgedankt” als internationaal betaal middel😩
   Dit kan wel een reden zijn om “ nucleair” te gaan….. zeker van de Amerikanen……
   Ze hebben niets te verliezen want ze hebben al verloren😉❗️😡…….. DE DOLLAR GAAT TEN ONDER……EN DE GROTE INVESTEERDERS IN DE USA ZULLEN BIDEN HIEROVER ZEKER DE LES GAAN LEZEN……..😳
   HOE……….DAT IS TE GEVAARLIJK OM OVER NA TE DENKEN……WANT BIDEN IS TOTAAL ONBETROUWBAAR, EEN ONGELEIDE PROJECTIEL , ( misschien door Nuland en Blinken) EN VOLKOMEN ONTOEREKENINGSVATBAAR‼️‼️
   We leven in een spannende maar ook zeer gevaarlijke tijd.
   Pas goed op uzelf.

 3. Massa wapens als Poseidon, neutronenbom, EMP zouden gebruikt moeten worden na waarschuwing.
  Ik denk na zo’n aanval op het regeringsgebied in Kiev, of aan het front, dat het over is.

  Conventioneel: Rusland heeft nog steeds niet haar macht getoond.

  Neem dat laatste stuk in Bakmut; als daar eens vol contenue op gebombardeerd wordt, samen met artillerie, en dat gebied in puin wordt gebracht–is het over.

  Laat RU er eens een eind aan breien….de langer het duurt de duurder het wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in