De autobomaanslag buiten Moskou van zaterdagavond, die het leven kostte aan journaliste Darya Dugina, werd georkestreerd en uitgevoerd door Oekraïense geheime diensten, heeft de Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB) gezegd, schrijft Hal Turner.

Dugina werd gedood toen zij terugkeerde van een conservatief “Traditiefestival” dat in de regio Moskou werd gehouden. Zij was de dochter van de anti-Westerse schrijver en politiek commentator Aleksandr Dugin. Evenals haar vader stond zij bekend om haar vocale steun aan de Russische militaire operatie in Oekraïne.

In een verklaring op maandag zei de FSB dat de Oekraïense onderdaan Natalja Vovk, geboren in 1979, de bomaanslag heeft uitgevoerd. De FSB stelt daarbij ook dat Vovk niet op eigen houtje handelde, maar als uitvoerder van een plan van de Oekraïense inlichtingendiensten.

Volgens de FSB is Vovk op 23 juli met haar tienerdochter in Rusland aangekomen en heeft zij een appartement gehuurd in het gebouw in Moskou waar ook het slachtoffer woonde.

Onderzoekers zeggen dat de bom in de auto waarin zij reed, op afstand tot ontploffing werd gebracht; wie dit gedaan heeft, wist dus dat zij degene was die in de auto zat.

Documenten en foto’s van de moordenaar van Daria Dugina – een “militair” van de terroristische organisatie “Azov Regiment” – Natalia Vovk (geboren Sjaban) (via Thesaker.is)

Volgens Russische bronnen houdt Natalia Vovk zich nu schuil in Estland, en lidstaat van de EU en de NAVO.

Geen diplomatieke oplossing

Ondertussen, in verwant nieuws, vertelde de permanente vertegenwoordiger van Rusland bij de Verenigde Naties in Genève aan de media: “Wij zien niet de mogelijkheid van een diplomatieke oplossing in Oekraïne en verwachten een lang conflict.”

Als er nog enige terughoudendheid was bij Poetin voor een massale aanval op Oekraïne, gevolgd door een groot offensief, dan is dat allemaal in rook opgegaan na de moord op Dugina.

  De gemiddelde "journalist" van de gevestigde media in de VS is een semi-geletterde debiel

Het doet er niet toe WIE het gedaan heeft. De ene of de andere kant de schuld geven is alleen maar filosofisch, en zal door de WINNAAR in de geschiedenisboeken geschreven worden.

Wat wel van belang is, is dat deze moordaanslag een escalatie is, en gevolgd zal worden door een grotere escalatie… enzovoorts.

Het is niet zo dat deze moord – op zichzelf – een trigger is voor wat dan ook, maar het voegt zeker een helse druk toe op Poetin, die 6 maanden lang degenen om hem heen, die vroegen om tapijtbombardementen op Oekraïne, bombardementen op NAVO-bases in Europa, mobilisatie, enz, heeft moeten weerstaan.

Welke excuses Poetin ook had om “zich in te houden”, ze houden geen stand meer.

Oekraïners ontvluchten Kiev

Er zijn video’s opgedoken van enorme verkeersopstoppingen BUITEN Kiev, Oekraïne, zondag. De inwoners vluchten met tienduizenden tegelijk.

Bovendien heeft de Oekraïense regering alle overheidswerkers in de regio Kiev opgedragen om vanaf maandag thuis te werken.

Hier is één zo’n video die de verkeersopstopping buiten Kiev zondagavond toont:

Wat was dan de aanleiding voor deze plotselinge evacuatie?

Het gerucht gaat dat toen de Turkse president Recypt Erdogan en de secretaris-generaal van de VN Gutierrez deze week een bezoek brachten aan de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, zij een “Ultimatum” van Rusland hebben overhandigd:

1) Instemmen met alle gestelde voorwaarden voor het begin van de speciale militaire operatie, OF;

2) Op 24 augustus zal Oekraïne een massaal lucht- en raket spervuur te verduren krijgen, waarbij alle bruggen over de Dnjepr, “belangrijke besluitvormingscentra”, verscheidene elektrische centrales, en Nikolajev en Odessa verloren zullen gaan.

  Video toont de eliminatie van omsingelde Oekraïense militanten

Hoewel dit een GERUCHT is, is het duidelijk dat iets de inwoners van Kiev heeft “afgeschrikt” en zij nemen geen risico; zij vluchten.

***

Naar verluidt is Dugin zelf na de moord op zijn dochter in het ziekenhuis opgenomen. Hieronder staat een volledige vertaling van de door Malofejev gepubliceerde tekst:

“Zoals u allen weet, is mijn dochter Darya Dugina bij een terreuraanslag van het Oekraïense naziregime op 20 augustus voor mijn ogen op beestachtige wijze door een explosie om het leven gebracht, toen zij terugkeerde van het “Tradizija”-festival. Zij was een mooi orthodox meisje, een patriot, een oorlogscorrespondente, een deskundige van de centrale televisiezenders en een filosofe. Haar optredens en verslagen waren altijd diepzinnig, beredeneerd en beheerst. Zij heeft nooit opgeroepen tot geweld en oorlog.

Zij was een rijzende ster aan het begin van haar weg. De vijanden van Rusland hebben haar op een gemene, bedrieglijke manier vermoord ….

Maar wij, ons volk, zullen zelfs niet breken onder deze ondraaglijke slagen. Zij wilden onze wil breken met bloedige terreur tegen de besten en zwaksten onder ons. Maar het zal hun niet lukken.

Ons hart verlangt niet naar eenvoudige wraak of vergelding. Dat is te weinig, niet de Russische manier. Wij willen alleen onze overwinning. Op dit altaar heeft mijn dochter haar maagdelijk leven afgelegd. Wees dus overwinnaar, alstublieft!

Wij wilden haar opvoeden tot een knappe kop en een heldin. Moge zij ook nu de zonen van ons vaderland tot heldendaden inspireren.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland: They Ain’t Gonna Take It Anymore!!!Volg Frontnieuws op Telegram

  Schrödingers Rusland-paradox

Lees meer over:

Vorig artikel“Descriminaliseer seks met dieren”: Zoofielen Pride marcheerders eisen dat LGBTQI+ beweging een Z toevoegt
Volgend artikelEen dodelijke blik op het bombardement van Rusland op Oekraïense troepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. ….”Op 24 augustus zal Oekraïne een massaal lucht- en raket spervuur te verduren krijgen, waarbij alle bruggen over de Dnjepr, “belangrijke besluitvormingscentra”, verscheidene elektrische centrales, en Nikolajev en Odessa verloren zullen gaan.”…..

  euh, mogen Den Haag en Brussel ook op die lijst? ik vraag dit voor een vriend.

 2. De woorden van Putin.
  A vile, cruel crime ended the life of Daria Dugina, a bright, talented person with a real Russian heart — kind, loving, sympathetic and open,” Putin said in a message to Dugina’s family released by the Kremlin.

 3. Zou een goede zet zijn, als er een lijst is van alle regerings top ambtenaren en top leger figuren; en daar in enkel kwartiertje precisie raketjes op te gooien; voorafgaand aan de massieve barrage.
  En nog beter–kost niks meer: dat alles in de nacht doen.

  Dat helpt de oorlog ten einde te brengen.
  ———————————————————–
  Sowieso: als ik Poetin, zijn min.van BUZA, of Dugin hoor, hoor ik beheerste, geduldige wijze mannen.

  Als ik de oorlogshitsers hoor, Rutte, Macron, Trudeau, Biden en meer hoor ik zwakbegaafde morons; kwaadaardig en destructief.

  Als ik hun was zou ik oppassen; zij spelen met vuur van zelfvernietiging!

 4. Deze moord zou wel eens een nieuw ‘aartshertog Frans Ferdinand’ moment kunnen zijn.
  De moord op de aartshertog vormde de directe aanleiding voor de eerste wereldoorlog.

  • Beste Mensen

   Moge het ook ditmaal zo zijn
   Ben dat Amerikaans Europees ge – etter al lang zat
   Ruslands
   Beste meneer Putin Gooi AlstUblieft Uw Sarmat Saar Bomba op Amerika en een kleintje Sarmat Saar Mini Bombam op Europa
   Heer Putin help AlstUblief
   Verlost ons van alle Tyrannen genaamd Europese Goden en Godinnen inclusief hun knechten
   Bekend als Koning Koningin Graaf Adel Hartog Baron Parlementariërs Kabinetsleden en alle hogere rangen in functie bekleders
   AlstUblieft AlstUblieft AlstUblieft

   Dat zijn gewoon de nageslacht van
   Satan = Shaytaans dus kinderen van
   DuivelGods & GodDuivels genaamd Ego Mensen
   Dat zijn in werkelijkheid heel veel kleine ikken
   Die verbeelden alles beter te weten

   Heel erg uit het diepste van het Hart

   Dank U

  • Inderdaad. De amerikanen hebben advies gekregen om plank-gas uit Oekieland te gaan.
   Dus of ze zijn bang voor intensivering door RU, of ze zijn zelf wat van plan.

 5. Weet je het beste zou zijn voor de mensheid atoom bom te gebruiken over de gehele wereld ik zeg maar zo op geruimd staat netjes en wij zijn dan allemaal gelukkig.ZEG RUTTE.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in