Stel dat u zich verbaast over al die gekke dingen die gaande zijn, zoals genderideologie, uitbanning van fossiele brandstoffen, overheidsbewapening, losgeslagen bedrijven en politici die zich niets aantrekken van wat het volk wil. In dat geval kunt u het alleen begrijpen in de context van Agenda 2030, schrijft M. Dowling.

Ik wil niet zeggen dat dit een complot is, het is een agenda, en de deelnemers denken allemaal hetzelfde. Ze hebben verschillende motieven, maar ze zitten op dezelfde lijn en het is voor niemand goed, behalve voor de elite.

Agenda 2030 is trending op Twitter. Mensen beginnen te beseffen dat het echt is.

Agenda 2030 is een uitvloeisel van Agenda 2021, maar is veel meer geïntegreerd. De Agenda duwt de doelstellingen van talrijke mondiale instellingen, waaronder het World Economic Forum, de Wereldbank, de VN, de EU, de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en vele anderen. Ze staat ook bekend als de VN-agenda, Nieuwe Wereldorde, De Grote Reset, De Liberale Wereldorde, De 4e Industriële Revolutie, De Groene New Deal, De Nieuwe Financiële Wereldorde, en Stakeholderkapitalisme – ESG.

De slogan van het WEF is Build Back Better, wat ook de slogan is van Joe Biden en zijn medewerkers.

De voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, heeft ongelooflijke propaganda en macht verworven via leiders die hij heeft opgeleid. Hij zegt dat zij in de hoogste regionen van vele regeringen zijn geplaatst.

Globalisme is wat het klinkt. Het is een streven naar één wereldorde. Het is collectivisme. Als je het aan mensen probeert uit te leggen, trappen ze in de propaganda en beweren ze dat het een rechts complot is. Het klinkt alsof dat zo zou moeten zijn. Wat kan het anders zijn? Toch?

Energie onder controle van de weinigen

Denk eens na over wat er gebeurt. Onze regering is van plan om benzineauto’s en niet-elektrische treinen af te schaffen en een volledig elektrisch militair leger op te richten. Ze hebben het alleen over elektrificatie als een zogenaamd middel om het klimaat te beheersen. Elektrisch is geen schone energie zonder uitstoot. Het is afhankelijk van fossiele brandstoffen. Kernenergie is eigenlijk schone energie, die ze niet willen overwegen. Elektrificatie geeft de controle over reizen allemaal in handen van de mensen die de schakelaar bedienen. Dat is de overheid. Als ze uw auto willen uitschakelen, kunnen ze uw elektriciteit uitschakelen. Als u uw koolstofverbruik overschrijdt, kunnen ze uw verwarming uitzetten.

  Komeetinslagen, pre-Adamitische beschaving, verloren werelden en de Luciferiaanse OORLOG tegen de mensheid - Een gesprek met Timothy Alberino

Mensen zouden doodsbang moeten zijn voor de incestueuze relatie tussen overheid en bedrijven. Ze zouden doodsbang moeten zijn als politici onze rechten vernietigen.

Geld onder controle van de elite

CBDC’s staan in de beginfase, maar zullen snel in werking treden. De Feds en de grote banken proberen ze nu uit. De Centrale Bank Digitale Valuta’s stellen mensen open voor overheidscontrole. Het is alleen geld in hun grootboek. Geen dollarbiljetten meer onder uw matras. Ze zullen weten of u wapens koopt, en ze kunnen u afsluiten. Als ze denken dat u te veel rundvlees of ijs eet, kunnen ze u uw koolstofrechten afnemen. Er wordt op dit moment over gesproken.

De globalisten doden de koeien en sluiten de boerderijen vanwege een valse stikstofcrisis.

Herverdeling van rijkdom, vernietiging van soevereiniteit

Alles draait om herverdeling van rijkdom, met het helpen van minderheden als lokmiddel. Dat is wat gelijkheid is – iedereen heeft hetzelfde rendement, ongeacht hoeveel inspanning of inzet, of talent een individu heeft. Het gaat niet om het individu. Het is collectivisme.

Ze willen dat u insecten eet en het lekker vindt. Het is geen samenzwering.

Om het te laten werken, moeten ze soevereiniteit, onze geschiedenis, tradities en geloofssystemen vernietigen. Het neerhalen van standbeelden maakt daar deel van uit. Het huidige Pandemieverdrag geeft de soevereiniteit van 194 landen weg. Ze zullen u vertellen dat dit niet zo is, maar het is wel zo. Als één man bij de WHO kan zeggen dat er sprake is van een pandemie en dat u uw vaccinpaspoort moet gebruiken, anders krijgt u een boete en wordt u gemeden, is dat zo.

Laten we niet vergeten wat open grenzen doen met soevereiniteit en rijkdom.

  WEF-professor zegt dat we een "massabeweging" nodig hebben om pedofielen toe te staan kinderen te kopen voor seks

Pandemieën

Wat plaatsvond tijdens de pandemie was niet normaal of gezond, en het was destructief en vruchteloos. Het Westen volgde de maoïstische Chinese lockdowns en andere beperkende mandaten. Zij willen een vaccinpaspoort, en de WHO neemt momenteel vaccinpaspoorten, lockdowns en maskering op in de mogelijke mandaten die zij de wereld zal aanbevelen bij de volgende wereldwijde gezondheidsschrik.

Het WEF wil niet dat u iets bezit.

Gendergekte

Critical Race Theory, het 1619 Project, Gender Ideology, chirurgische geslachtsverminkingen en puberteitsblokkers hebben allemaal dezelfde bedoeling. Ze creëren chaos en laten u alles wat u dacht te weten in twijfel trekken. Het baant de weg voor collectivisme, omdat het controle krijgt over de kinderen.

De globalisten willen het geslacht in de toekomst elimineren. Bedenk hoe dat hen helpt de controle te krijgen. U zult het antwoord vinden.

Bedrijven regeren

Veel bedrijven zijn welvarender dan sommige naties. Ze hebben geen ziel. Slechts vijf bedrijven bezitten onze oude Amerikaanse media. Op één na zijn ze allemaal globalistisch, en die lijkt toe te geven.

AI

Met AI is volledige wereldwijde controle mogelijk. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor dat AI wordt gebruikt en dat nepvideo’s niet kunnen worden onderscheiden van wat echt is. Hele toespraken en verhalen en bronnen kunnen handig vervalst worden.

Het is al eerder gebeurd

Het is gebeurd in onze geschiedenis. Het is geen fantasie. Dit is net als Oost-Duitsland, waar mensen een paspoort nodig hadden om hun woonwijk te verlaten. Dit is collectivisme en het vernietigt individuele vrijheid.

  Chaotische herschikking: Europa's "cruciale verschuiving" gaat (grotendeels) dezelfde kant op als de Amerikaanse politiek

Het is iets waar de Sovjets alleen maar van konden dromen:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelClownprins Zelensky’s Aanval van de IJlhoofdigen Brigade op de Krim
Volgend artikelVoormalig Russische president roept op tot “volledige” ontmanteling van “Kievs regime”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. alle neuzen de ander kant op help Rusland en niet de moordenaars bende de NAVO EU VK USA DIE MOORDEN ALLEEN MAAR maar het gaat ons nog goed het raakt je NOG niet nog een paar jaar en dan is het over klaar

  • Geen enkel land gaat ons helpen, ook in de BRICS landen zijn ze bezig met een CBDC. Je kunt alleen jezelf helpen: weiger de digitale ID en de CBDC! Als genoeg mensen dat doen gaat hun plannetje niet door. Zolang mensen blijven denken dat ze door iemand anders geholpen worden, gaat het niet goed komen. Laat je niet afleiden (door niks en niemand) en help jezelf.

 2. Een nachtmerrie van de ergste, gruwelijkste soort in wording, een proces aan de gang voor je eigen wijdopen ogen in een steeds warmer wordend badwater! Tijd om eruit te sprongen vooraleer je wordt gekookt

 3. Mao volgde Marx. De Chinezen hebben het communisme niet uitgevonden..

  Agenda 2030 is onderdeel van het Aquarius tijdperk Matrix simulatie onder leiding van de joods-Babylonische synagoge van Satan.

 4. Gisteren reed ik op een route nationale die maandenlang dicht heeft gezeten voor glasvezelkabels. Om de circa 300 meter gele plastic “paaltjes” met zo’n stralingsbutton.
  Verder ongeveer overal de witte doosjes, gericht op woningen en verder om de 100 meter in the middle of nowhere. Elke dag verbouw ik er één, maar er rijden 6 dagen per week in dit uitgestorven gebied zeker 5 auto’s voor het onderhoud en herstel rond.

  Met daarbovenop vanmorgen dat lokale gestoorde wijf dat aso rondrijdt met d’r smoelenlap.

  Ik denk dat ik het opgeef en accepteer dat ik in de laatste dagen/maanden van mijn leven zit.

  De massa is hersendood en letterlijk levens gevaarlijk!!!!!

  • Op deze wijze, alle tegenstanders van kern energie , ondermijnen wat hier gebeurd.
   Oh we kunnen toch niet alles elektrisch doen ….
   En dan een uiterst risico vol, milieu vernietigend product introduceren kan hiermee aangegrepen worden.

   Aardolie …. Daar wel eens aan gedacht.

 5. op 1 week tijd 44 faillissementen in Antwerpen waarvan bijna de helft bouw en aanverwante bedrijven en van de bijna andere helft eetgelegenheden en aanverwante zijn…reken maar uit hoeveel mensen werkloos worden…maar ze blijven oerdom geld sturen naar Oekraïne..het vunzige plannetje werkt dus…en nog fysiek meegemaakt afgelopen avond Poetin’s Rusland is de smerige boosdoener…. veel mensen ter plaatse zijn zich rot verschoten van mijn agressie 5 minuten stilte, dan begonnen ze zich te realiseren dat ik misschien gelijk had… Globalisering schijnt te werken..tot Doomsday… het is hun gegund…mijn Australische – Chinese Zilveren Munten maakten wel veel indruk..999,90 puur zilver ik haalde net niet mijn Lul boven…

  • Dat wordt inleveren net als vorige eeuw en anders de bak in.
   Globalisten hanteren dezelfde agenda als een eeuw geleden tijdens de crisis.
   Het gepeupel heeft over het algemeen toch maar het geheugen van een fruitvlieg.

 6. Absolute garantie op burgeroorlog overal, de waanzin van het WEF gedachtengoed is sektarische waanzin.

  Alles opgeteld wat er gebeurd is het blanke ras genoodzaakt om zichzelf te beschermen tegen alles dat een bedreiging vormt, incluis sommige blanken die totaal zijn losgeslagen. Benieuwd wanneer de eerste massale gevechten beginnen tussen blank en apothekers….ik gok op de eerste 3 zonnige dagen achter elkaar ergens aan de kust….maar het kan net zo goed in een steengroeve in Limburg zijn…

 7. Het hele systeem is erop ingesteld om je volledig wilsloos, afhankelijk en volgzaam te maken en te houden.
  En om hun zin door te drijven ontwrichten ze de samenleving, ruineren de middenstand, en hersenspoelen ze ons door mainstream media waardoor de hele samenleving een goed geoliede machine is om je te hersenspoelen, je te vertwijflen, te misleiden en te corrumperen.
  Om je vervolgens op te sluiten en je te ontdoen van enige autonomie.
  En dat alles wordt als normaal ervaren.
  Maar iemand een vriendelijke opmerking maken over zijn kapsel wordt als een sexistische aanval aangemerkt en komt op het nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in