Rusland heeft een groot aantal Oekraïense militairen die bijeen waren voor een prijsuitreiking in Zaporizja getroffen met een Iskander ballistische raket en tegelijkertijd het Yavorovsky trainingscentrum in Lviv geraakt.

Op de avond van 3 november lanceerden de Russische strijdkrachten een gecombineerde aanval op het Yavorovsky trainingscentrum van de Oekraïense strijdkrachten, gelegen in de regio Lviv nabij de Poolse grens, bericht WarNews24/7.

Dit is een logistiek centrum waar NAVO-vracht wordt afgeleverd, maar ook een trainingslocatie voor Oekraïens militair personeel, een overslaglocatie voor buitenlandse huurlingen en een verblijfplaats voor instructeurs.

Het Oekraïense leger publiceerde een video op internet die de gevolgen laat zien van de aankomst van de Geran-2 kamikaze-drone, Kalibr kruisraketten en Kh-101, d.w.z. dat de grond-, lucht- en zeemacht hebben samengewerkt voor deze aanval.

Bekijk video

Iskander trof een verzamelplaats voor militair personeel van de 128e Brigade

Russische troepen zijn erin geslaagd om een groot aantal Oekraïense militairen aan te vallen die waren bijeengekomen voor een prijsuitreiking in een nederzetting in Zaporizhzhya nabij de contactlijn.

  Rusland houdt zich niet aan door het Westen opgelegde "regels" - Poetin

Volgens de momenteel beschikbare informatie verzamelde een officier van de Strijdkrachten van Oekraïne de dag ervoor het personeel van een Oekraïense eenheid in de frontlinie in Zaporizja voor de “prijsuitreiking van het personeel”.

In plaats van beloningen kwam er een Russische raket, die leidde tot de dood van een groot aantal militairen.

De Oekraïense media gaven de schuld aan de officier zelf, die het personeel op één plaats verzamelde om het de Russische troepen makkelijker te maken.

Zoals Strana.ua schrijft, houden de Russische inlichtingendiensten alles wat er in de frontlinie gebeurt nauwlettend in de gaten en konden ze niet anders dan profiteren van zo’n “geschenk”.

De aanval vond plaats in het dorp Dimitrovo in Zaporizhzhya.

Russische bronnen spreken van een aanval tijdens de prijsuitreiking met een operationeel-tactische Iskander-raket. De aanval vond plaats op de 128e brigade van de Oekraïense strijdkrachten tijdens een gezamelijke prijsuitreiking.

Er vielen 22 doden, van wie de meesten officieren waren. In Hyperkarpaten is al een rouwperiode van drie dagen afgekondigd voor de doden.

Volgens het TG-kanaal Rybar werden 50 Oekraïense militairen gedood. Minstens 18 personen raakten gewond.

Onder de doden van het 128e OGShBr van de Oekraïense strijdkrachten waren de brigadecommandant zelf en de plaatsvervangend commandant van de afdeling moreel en psychologische ondersteuning, majoor Kuznev.

Op de beelden is te zien dat een Russische drone in de gaten hield wat er in het gebied gebeurde. De Russische UAV filmde de bewegingen van het Oekraïense leger in het dorp en het moment van de aanval.

Bekijk video’s

  Russische spionnenchef: "Globalistische elites zijn de doctrine van de Gouden Miljard aan het uitrollen"


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU’s afwijzing van Russisch gas makkelijker gezegd dan gedaan nu LNG-aankopen toenemen
Volgend artikelIsrael verliest strijd om harten en geesten terwijl het de aanvallen in Gaza voortzet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Oekraïense militairen bijeen voor een prijsuitreiking ?
  Zitten die gasten midden in een oorlog en gaan ze naar een prijsuitreiking ?
  Ze zijn toch zeker nog wel steeds druk doende met hun Lente-offensief ?

  Het sturen van oorlogsmaterieel door het westen naar Oekraïne helpt ze kennelijk niet erg veel, of heb ik iets gemist ?

 2. De van overheidswege georganiseerde neonazistische,Nederlandse Woke,LGBTi,transhumanistische ,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers en hun gewetenloze satanische trawanten verdienen vanwege de ernst van de door hun gepleegde gepleegde misdaden tegen de menselijkheid de doodstraf !!De D’66 bruinhemden zijn een vloek voor Nederland en Europa!!

  Deze uitgelokte verschrikkelijke onnodige bloedige Oekraïne oorlog is een voorbeeld dat het demissionaire psychopaten regime van de terroristische massamoordenaar Mark Rutte niets geeft om het leven!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  • Leon,
   Dat er maar een einde mag komen aan de oorlog en er rust komt met Rusland, en er een echte oplossing van het beloofde land met de Palestijnse mensen, er is een wereld te winnen i.p.v. te verliezen, verliezen doen we nu al jarenlang en is er nog steeds geen oplossing, voor vrede en oplossingen!

 3. de vernietiging van deze plaats is onwaarschijnlijk groot…jongens toch blijf met uw Nazi poten af van Rusland…ter lucht, land én zee.. waar hebben we dat nog gehoord…en allemaal in één (1) klap..♥️🇷🇺🌹

 4. ….ondertussen is de grommende en snuivende hond van Hoerkraiene nog laaiend enthousiast over de toekomst ; er komt verandering in de impasse predikt hij ! Hoeveel lijntjes of lijnen heb je daar voor nodig om tot dergelijke conclusies te komen vraaag ik mij dan af . Enfin, Von der Lijken was in elk geval in Kiev verleden week om hem nog maar ns een hart onder de riem te steken ! Misschien had ze zelf ook een paar lijntjes bij, kwestie van te blijven geloven in de ‘overwinning’….hoewel een Xanaxje van Pfizer maakt ne mens ook enthousiast hoor…Heb enkele jaren geleden eens eentje geslikt de dag voor een operatie en het werkt écht, geen zenuwen geen schrik …

 5. Hoeveel linkse kiezers zouden zich nu aan het vermaken zijn zoveel doden en gewonden allemaal mogelijk gemaakt met Nederlands belasting geld wat zijn wij toch helden nu maar hopen dat zij het hier in eigenland eens zelf gaan mee maken en wat dat betekend oorlog de speeltje van de elite en Rutte met zijn linkse moordenaars commando bij ons thuis noemen wij dat volk gewoon idioten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in