De pensioenrechten van EU-ambtenaren op hun oude dag bedragen nu 122,5 miljard euro. Dat is zes miljard euro meer dan eind 2020. Volgens de krant Bild, die zich beroept op berekeningen van de EU-Commissie, komt dit door de salarisverhogingen als gevolg van de inflatie in de EU-zone, bericht Freewestmedia.com.

De EU-Commissie had eerder besloten de salarissen van EU-ambtenaren met terugwerkende kracht vanaf 1 juli van dit jaar met ongeveer zeven procent te verhogen. Commissiechef Ursula von der Leyen (CDU) ontvangt ongeveer 2.000 euro per maand meer. Een EU-parlementslid kan 623 euro meer tegemoet zien en een EU-commissaris een salarisverhoging van 1.460 euro.

Naast een pensioen dat ver boven het Europese gemiddelde ligt, ontvangen de ambtenaren van de EU-instellingen ook buitenlandtoelagen, kinderbijslag, een hoge kindertoeslag, facilitaire bijstand en een kostwinnerstoelage.

EU-werknemers zijn vrijgesteld van nationale inkomstenbelasting op grond van een overeenkomst, het zogeheten Protocol van Voorrechten en Immuniteiten van de Europese Unie, dat is toegevoegd aan de Verdragen tot oprichting van de Unie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

EU-ambtenaren krijgen grote salarisverhogingen – ondanks dat dit tegen het advies van de Commissie zelf ingaatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het Westen - in de vicieuze cirkel van zelfvernietiging
Vorig artikelVoormalig hoofdrabbijn van Moskou roept Russische Joden op te vluchten nadat topambtenaar Chabad aanvalt
Volgend artikelDe middelmatigheid van de Britse inlichtingendienst levendig getoond in de reeks terroristische aanslagen tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Nou nog de namen en adressen lijst van al die vreters openbaar en we hoeven geen honger meer te lijden…..

  De EU administratie loopt via computers bij de universiteit van Kent in Brussel, dit ter info voor vrienden…

 2. Hier zal een eind aan gemaakt worden zodra de rieken uit de boet zijn gehaald. Alle landverraders voorgoed van onze mooie planeet, net als de oorlogshitsers en woekerbankiers met hun uitvoerend personeel. Geen kwartier!

 3. We wisten het natuurlijk al lang, maar het is desondanks noch steeds afstotend dit in cijfers noch maar onder de neus gevreven te krijgen . Het is hetzelfde als iemand dewelke vermoed dat de partner vreemd gaat en dan hun vermoeding bevestigt te krijgen wanneer ze deze partner op heterdaad betrappen . Het is desondanks niet hetzelfde , Onze politiekers zijn machtsbezetene kriminele psychopaten dewelke eigenlijk allen op het schavot zouden moeten eindigen .

 4. De EU is een verziekte maffiabende.
  De gewone man kan bijna de rekening niet betalen en deze hufters doen wat ze willen.

  Deze mensen zijn schuldig aan misbruik macht en daardoor moet er een tribunaal voor machtsmisbruik komen

 5. Gans die Europese boel, een corrupte bende, politiek krapuul, niet eens verkozen, waarom moeten zij alle voordelen hebben zoals vrijstelling van BTW, leg mij dat eens uit, en de ontelbare andere voordelen, je moet onze Verhofstadt en De Gucht eens bezig zien en horen, hun reactie wanneer ze tegengesproken worden in hun eigen denkwijze, de haat en walging staat in hun ogen te lezen, voor de mening van de gewone man, die zoals hierboven gezegd, alles betaald en toekijkt, allen hebben woningen in het buitenland, waar ze vroeg of laat, naartoe gaan wonen, wanneer bij ons de boel hier om zeep is, wij overheerst door migranten, de grootste moeite doen, om eten te kopen, gas en elektriciteit, zij zullen geen probleem hebben met hun riante wedde, pensioenen en diverse bijverdiensten op allerlei vlak, een ongehoorde schande, krapuul, en ander woord is er niet.

 6. Natuurlijk, dat hele politieke circus is één groot verdienmodel, wie dat nu nog niet doorheeft moet zich echt laten nakijken! Dit alles heeft niks met het welzijn van de burgers te maken, dit alles (politiek) gaat puur over zelfverrijking, that’s it!

  Betekenis zelfverrijking. Daar hoef je geen Dikke Van Dale voor open te slaan, dat is algemeen bekend, maar ik laat voor de goede orde toch maar even een paar voorbeelden zien:

  zelfverrijking = de zelfverrijking zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [zɛlfvə`rɛikɪŋ] financieel voordeel dat mensen met macht zichzelf toe-eigenen Voorbeelden: ` zelfverrijking door machthebbers`, persoonlijke verrijking van m.n. bestuurders door het aan zichzelf verstrekken van hoge salarissen, vergoedingen, bonussen en wat ze verder nog als ‘incentives’ nodig denken te hebben.

  Zo kan ik nog wel even doorgaan.

 7. Dit draait al twee jaar. Waar zijn we nog boos over. Die mensen moeten toch betaald worden voor het goede werk dat ze doen?

  Nieuwtjes van belang:
  Bolsonaro in Brazilie is vervangen door een linkse pussy
  Baudet’s uitspraak “de wereld wordt door reptielen geregeerd” is nauwkeurig vertaald naar “Anti-semitisme moet harder aangepakt worden” (hij heeft dus wel succes behaald met het gebruik van die stupide volkse uitspraak)

  Deze nieuwtjes kunnen toegevoegd worden aan de al bestaande nieuwtjes van belang:
  italie is definitief in de vuilniszak van hun Aanvoerster
  Orban vraagt om West Europeanen naar Hongarije te komen (hoe lang zit hij daar nog?)

 8. Het is tijd om te staken voor een flink verhoging van onze salarissen. De EU zijn parasieten die alleen geld drukken om ieder land aan de ketting te houden van de ECB bank. Het is tijd om weg te gaan van de EU dictators.

 9. Crimineel, dat wat hun erbij krijgen zouden velen al graag willen zien als maandelijks loon of uitkering en das alleen hun verhoging, extraatje, niet normaal die bedragen, inhumaan en waarvoor? ze verprutsen ook nog eens ons leven, onze wereld waar we in leven, ze vernietigen ons van ons geld!

  the enemy from within, the cancer of humanity.

  het systeem incl die criminelen en aanhang zal vernietigd moeten worden, anders stopt het niet, dat zeg ik al jaren! heb geen medelijden met dat soort, it is kill or to be killed.

 10. Welke oude dag?Ik droomde het volgende : Als de kruitdampen dalen en wij dit mogen overleven is de jacht geopend op deze gruwelijke monsters en medeplichtigingen die ons dit aandeden. Recht is vaak krom maar zal uiteindelijk zegevieren. Ze hebben zich zelf behoorlijk in het licht gezet met hun arrogantie. Dit gaat wel verder dan een lockdown of prikdwang. Ze hebben ons burgers willens en wetens verschrikkingen aangedaan die totaal onnodig waren en zijn.Alles voor hun eigen gewin.Famillies verscheurd, leugens,leugens en nog eens leugens Men zal eerst voelen,Men zal ontwaken,Men zal zien…Geen hek zal te hoog zijn voor deze reptielen. Het beste is deze entiteiten op te jagen in hun toren van Babel in Straatsburg of Brussel en dan samen met die andere mini toren van Babel in Basel de BIS geheel op te blazen. Daarna ff resetten, aldus mijn droom.

 11. ´Minister Kaag lanceerde een wetsvoorstel tegen witwassen waarbij o.a. betalingen vanaf 100 euro gemonitord moeten worden. Critici vrezen een ongekende massasurveillance. Is dit de opmaat naar de CBDC?´ BLCKBX TV Vanavond.

 12. Niet alleen hun pensioenen gaan door het dak, maar ook hun salaris is gekoppeld aan inflatie. Heks Ursala heeft salaris verhoging van meer dan € 2000,- per maand gekregen (op een salaris van meer dan € 10.000,- per maand). Terwijl bijstand niveau in NL ergens rond de € 800,- per maand is (net genoeg om niet dood te gaan en verder ben je afhankelijk van voedselbank en steun van anderen). In de gevangenis ben je beter af in NL dan in de bijstand. In gevangenis krijgen de mensen elke dag te eten en hebben ze verwarming. Mensen in de bijstand of die met pensioen zijn kunnen niet hun verwarming aanzetten en hebben geen geld voor elke dag te eten.

  • Ja als zo door gaat, gaat er guerilla oorlog ontstaan, ze hopen op demonstraties zodat ze mensen kunnen knuppelen als zeehondjes of doodschieten maar wordt een guerilla achtige toestand. Wordt gezellig zo in bajes ,lekker druk..Nog ff en je kunt inderdaad beter zitten dan in je appartement,huis of flat zonder verwarming en eten ,vechtend voor je leven buiten met 1000-en arbeids migranten en gelukszoekers die ook honger hebben en op rooftocht gaan.

  • Het is nog erger, je kan je termijn niet eens terugzetten ook al verbruik je nu niks, ze slaan je aan voor 750,- als je voorheen 180,- betaalde…Op basis van historisch verbruik wat dus neerkomt op betalen voor gebruik wat niet plaatsvindt..Met andere worden als je betaald spwk je de directies van energieboeren die toch over 3 a 4 maanden failliet zijn….Dus…NIET betalen!!!

   • Toen de energiemaatschappij vond dat mijn termijnbedrag twee keer zo hoog moest heb ik mijn oude termijnbedrag meteen vast gezet. Voordat ze zelf gaan lopen knoeien dat stelletje oplichters. Dan verlies ik niet al te veel geld als ze failliet gaan.
    Het zijn criminelen. Maffia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in