De overmatige sterfte aan alle oorzaken in Nieuw-Zeeland bereikt een recordhoogte. Elke dag sterven er ongeveer 100 mensen in Nieuw-Zeeland (5 miljoen inwoners). In de afgelopen maanden hebben wij een paar keer een belangrijke vraag gesteld: waaraan sterven de mensen? schrijft Guy Hatchard.

Volgens gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid sterven er elke dag ongeveer 7 mensen met Covid, maar daarvan zijn er maar maximaal 3 per dag vanwege Covid. Dat is slechts 3% van de sterfgevallen. De bezetting van IC-bedden met Covid schommelt rond de 3-5%.

Het is dus niet Covid dat onze ziekenhuizen overspoelt, dus wat dan wel?

Het Ministerie van Volksgezondheid en de mainstream media hebben het vaag gehad over een slecht griepseizoen, maar een snelle controle van de FluTracking website leert dat het griepseizoen van 2022 niet eens zo slecht is als 2019.

Mijn loodgieter belde vorige week op wegens een klus en klaagde over personeel dat voortdurend ziek werd. Het ziekteverzuim onder leraren is met 80% gestegen. De kranten melden ook dat kiwi-bedrijven sluiten wegens personeelstekort, verergerd door “winterziekte”, maar aangezien de incidentie griep niet zo hoog is, wat kan er dan aan de hand zijn?

Een diepgaand artikel in Stuff van vanmorgen bevat een belangrijke hint:

Te Whatu Ora Taranaki hospital emergency department clinical nurse manager Therese Manning zei, dat er de laatste vijf jaar weliswaar niet veel veranderd is in het aantal presentaties op de ED, maar dat de acuïteit van de patiënten hoger is.

“Dit betekent dat wij patiënten zien die zich met ernstiger ziekten en verwondingen presenteren… Er zijn dus meer patiënten die binnen 10 minuten na aankomst gezien moeten worden… Dit toont aan dat patiënten meer onwel zijn en dus waarschijnlijk langer in het ziekenhuis zullen blijven”.

Het aantal acute patiënten op de spoedeisende hulp neemt toe, maar waar zijn ze ziek van? Dat wordt ons niet verteld, en misschien wel nooit, als onze gezondheidsdeskundigen de toegang tot informatie mogen blijven ontzeggen.

  De vermiste baby's van Europa

Deze week is op grote schaal gemeld dat zes Canadese artsen plotseling zijn overleden (ten minste drie van hen onmiddellijk nadat zij hun verplichte 4e prik hadden gekregen), maar de ziekenhuizen weigerden de doodsoorzaak of de vaccinatiestatus vrij te geven uit privacy-overwegingen. De autoriteiten hebben heftig ontkend dat de sterfgevallen verband konden houden met de mRNA-vaccinatie. Zie dit artikel voor een samenvatting.

Ik weet niet of het u is opgevallen, maar verhalen over plotselinge sterfgevallen lijken van de mainstream media radar te zijn verdwenen. Drie jaar geleden zou een plotseling onverklaard sterfgeval misschien de voorpagina’s gehaald hebben, maar tegenwoordig blijven ze, als ze al gemeld worden, maar heel kort op de zichtbare onlinepagina staan. Deze hebt u misschien gemist.

Toch blijkt uit de ED-gegevens van het Taranaki Hospital en uit de gegevens over sterfte door alle oorzaken: het aantal acute ziekten en plotselinge sterfgevallen is nog nooit zo hoog geweest. Levensverzekeringsgegevens uit de VS schetsen een soortgelijk beeld. Geven onze kranten er dan niet meer om of worden zij, net als de ziekenhuizen en de spoeddiensten, te zeer overspoeld om het aan te kunnen? Generen zij zich, nadat zij anderhalf jaar lang mRNA-vaccinatie zwaar gepromoot hebben, nu te veel om vragen te stellen?

Niet iedereen zwijgt. Professor Shmuel C. Shapira, lange tijd hoofd van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, heeft zich uitgesproken over het mislukken van het Israëlische mRNA-vaccinatieprogramma van Pfizer, en beschreef het als een kaartenhuis dat op het punt staat in elkaar te storten en dat ons allen zal begraven. Hij tweette:

  Regelgevende gezondheidsautotireiten over de hele wereld negeren de Covid-vaccinschade dat hen recht in het gezicht staart

“Ik ben niet tegen vaccins, ik ben tegen domheid, valse wetenschap en management dat niet professioneel is en zaken der feiten negeert.”

Dr. Clare Craig, voormalig diagnostisch pathologe van de Britse NHS, verheft ook haar stem. In haar toespraak op GB news analyseerde zij de officiële gegevens van de Duitse regering. Daaruit blijkt dat 1 op de 5.000 doses een ernstige reactie op Covid-vaccins veroorzaakt, maar daar blijft het niet bij.

De Duitse regering is nooit terugdeinst voor het verzamelen van gegevens, dus hebben zij ook een enquête gehouden onder meer dan een half miljoen ontvangers van vaccins en daaruit bleek dat 1 op de 500 een ernstige bijwerking meldde na een mRNA-dosis (meer dan tienmaal te laag dan het werkelijke aantal).

Als u zich zorgen maakt dat Duitsers de cijfers opblazen, stop dan met u zorgen te maken. De definitie van een ernstige bijwerking vereist dat iemand in het ziekenhuis wordt opgenomen of een blijvende levensveranderende bijwerking ondergaat.

Dr. Craig nodigde ons uit om afstand te nemen van de modellering en de richtsnoeren van de regering over werkzaamheid en veiligheid en te bedenken dat uit Covid-gegevens uit de hele wereld niet blijkt dat mRNA-vaccinatie tot enige vermindering van het aantal sterfgevallen leidt. Het meest illustratief zijn vergelijkingen tussen vergelijkbare landen met hoge en lage vaccinatiegraad.

Bijvoorbeeld Israël met bijna 100% gevaccineerden (en de meesten geïnjecteerd met vier doses) vergeleken met Palestina met slechts 40% dubbel gevaccineerden. Israël heeft 1.204 aan Covid gerelateerde sterfgevallen per miljoen inwoners en Palestina 1.182 sterfgevallen per miljoen inwoners, ongeveer evenveel. Het wordt duidelijk dat mRNA-vaccinatie het Covid-dodencijfer niet vermindert.

  Officiële studie bevestigt dat COVID-vaccins psychose veroorzaken

Kijk naar de Covid-gegevens van Afrika en het beeld wordt zorgwekkender. Afrika heeft een vaccinatiegraad van 15%, een bevolking die drie keer zo groot is als Europa en 9 miljoen bevestigde gevallen van Covid. Terwijl Europa 240 miljoen gevallen heeft en een Covid-vaccinatiegraad van ongeveer 90%.

Vergeet niet dat bij de analyse van de gegevens over Covid-doden geen rekening wordt gehouden met de toename van sterfgevallen door alle oorzaken die niets met Covid-infectie te maken hebben, het bewijs wijst op verminderde immuniteit als gevolg van mRNA-vaccinatie.

Dr. Craig meldde dat het grote publiek in het V.K. met de voeten stemt en niet meer voor boosters opdaagt (en dat ze hun kinderen niet meer binnenbrengen voor deze gevaarlijke prik). Hebben zij niet allemaal onze sympathie? Wij wachten tot onze artsen zich uitspreken en onze rechtbanken de rekensom doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Miljoenen doden: Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche waarschuwt voor vaccinrampVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig Greenpeace voorzitter waarschuwt: “De wereldelite heeft een zelfmoordpact om de wereldbevolking te verminderen” Zij hebben “een doodswens” en voeren die op ons allen uit
Volgend artikelSaoedische ambassadeur stort in elkaar en sterft onmiddellijk voor het oog van het publiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Er is iets niet goed met de berekening of de vertaling, 100 per dag = 36500 per jaar, nemen we de gemiddelde leeftijd van 80 jaar = 2.92 Miljoen, hoe oud gaan die andere 2 Miljoen dan worden, of is er een oversterfte van 100 per dag, bij een natuurlijk verloop zouden er ongeveer 171 per dag “moeten” sterven.

 2. Beste Mensen

  Men kan die vraag ook anders stellen

  Waarom werden en worden er zoveel
  1. Satanische mensen bij elkaar geneukt ??
  Of
  2. Waarom worden er Mensen geboren ??

  Antwoord
  1. Om te Moorden en Vermoord te worden
  2. Om uiteindelijk wederom te Sterven ?!
  Waarom dan al die Heisa ?

  Iedereen moet op een dag Dood
  Het leven is niet Zonder Einde
  De mensheid kan Verbeelden
  Dat Leven hoe langer hoe beter het is
  Dat is het nooit geweest is het nu niet en zal ook zo blijven
  Het leven is een Lijdensweg
  Voor de een duurt het wat langer als voor de ander

  Dus hoe eerder dood hoe beter het is
  Bouwt men niet zoveel Negatieve Karma op via het Aller slechtste Wezenlijke belichaming
  Te weten een Menselijke de Enige die Vergiftigd Begiftigd is van het Ego Ik

  Dank U

 3. Beste mensen, ik zal u vertellen wat eraan de hand is ons hee financieel systeem is helemaal leeg gezogen het vele geld dat wij bezaten is door het groot kapitaal op verschillende manieren gestolen, de minst omslachtige was het geld te ontvreemden om zoveel mogelijk geld naar Brussel te sluizen en dan is er geen controle meer op ons geld verder krijgen wij ook niet te zien hoe het geld besteed is want wij hebben zonder te weten hun een vrijbrief gegeven om zonder toezicht ons geld in veel foute dingen te investeren.
  En dat brengt mij waarom moeten er zoveel mogelijk ouderen sterven?, de ouderen waar zeer zuinig en spaarde voor later nu deze mensen sterven als ratten valt er veel geld weer weg te sluizen en zo houd men de armoede in stand natuurlijk banken staan op springen en worden met dat geld wat zij gestolen hebben door onze ouders te vermoorden ondersteund maar dat potje is zo goed als op gedroogd en de elite zal zeker niet bijspringen want daarvoor hebben ze dat geld niet gestolen.

 4. Wie is er verantwoordelijk voor natuurlijk de kiezers en het maak niet uit op wie je gestemd heb wij zijn zo met ons zelf bezig dat het ongezien alles leeg geroofd wordt en de instanties die er op moeten letten zijn nu juist de mensen die er zelf dikke salarissen aan verdienen en zijn zo corrupt als wat en laten wij eerlijk zijn veel jonge mensen brachten hun ouders naar een verzorgingshuis om daar in eenzaamheid te sterven maar onder tussen was de familie van gestorven al aan ruziën over de erfenis en waren al aan denken waar zij het geld aan zouden besteden , de begrafenis zou eenvoudig moeten zijn ,want zo hadden vader en moeder gezegd voor ze uiteindelijk het loodje hadden gelegd dus Rutte en Hugo waren zeer tevreden dat dit nutteloos volk onder de aarde kwam maar voor het erf geld kwam stond de belastingdienst al voor hun deur want het geld was nodig om de banken en hun aandeelhouders tevreden te stellen zo laf zijn je eigen kinderen Rutte en Kaag met Hugo zijn jullie heel dankbaar .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in