Dit was top lols voor mij na een extreem stressvolle 36 uur. “Ga naar Wit-Rusland” tussen aanhalingstekens zetten is om de een of andere reden dodelijke lol, en het effect verviervoudigen door het naast de advertentie te zetten die wordt neergehaald. Uiteindelijk lijkt het erop dat Prigozhin dronken was, en tegen de tijd dat hij weer nuchter was, zei hij “ugh,” schrijft Andrew Anglin.

RT:

De strafzaak tegen Wagner Private Military Company (PMC) oprichter Evgeny Prigozhin zal worden ingetrokken en hij zal Rusland verlaten, kondigde het Kremlin zaterdagavond aan.

Woordvoerder Dmitry Peskov onthulde dat Prigozhin, een magnaat uit Sint-Petersburg die zijn eerste fortuin maakte in de catering, “naar Wit-Rusland zal gaan.”

Hij voegde eraan toe dat de strijders van Wagner niet vervolgd zullen worden, gezien hun inspanningen aan de frontlinies van het conflict in Oekraïne. Peskov legde uit dat het team van president Vladimir Poetin “hun heldendaden altijd heeft gerespecteerd”.

PMC-aannemers die weigerden deel te nemen aan de muiterij – en hele eenheden deden dat niet – zullen contracten mogen tekenen met het Russische Ministerie van Defensie, verklaarde Peskov.

“Altijd hun daden gerespecteerd” is nog zo’n grappige zin, die het gevolg is van zowel een vreemde vertaling als Peskovs bijzondere droge humor (hij is een soort omgekeerde Donald Trump, in termen van deadpan).

Ik ben het 100% eens met het niet aanklagen van de troepen, aangezien zij niet verantwoordelijk zijn voor de beslissingen van hun commandant. Ze wisten ook niet noodzakelijkerwijs wat er aan de hand was, en veel van hen sprongen eruit toen ze het eenmaal doorhadden.

Dat gezegd hebbende, vind ik dat alle militairen of FSB-officieren die hebben meegewerkt, geëxecuteerd moeten worden. Niemand heeft mij uitgelegd hoe Prigozjin zo het Southern Command in Rostov binnen kon walsen, noch heeft iemand uitgelegd waarom geen van de FSB-agenten om hem heen hem geneutraliseerd heeft.

Wat betreft het feit dat hij in ballingschap kon gaan – ik denk dat dat het beste was. Als de zaak niet duidelijk van tevoren gepland was, zou je kunnen zeggen dat hij een psychotische inzinking had. Maar het feit dat hij de SouthCom basis binnenkwam en niet gearresteerd of neergeschoten werd, betekent dat hij dit van tevoren gepland had. Waarschijnlijk was hij dronken en overhaast. Of hij had de hele zaak geregeld voor het geval Poetin zich zou overgeven. Maar hij heeft het zeker geregeld, te beginnen met de schreeuwvideo’s maanden geleden.

Ik zei het al: we konden niets weten van munitietekorten, maar we wisten wel dat de linie niet instortte. DeepStateMaps liet de linie zien. Hij beweerde dat de lijn instortte, en dat was niet zo. Het lijkt er dus op dat het munitiegebeuren ook een leugen was, net zoals het een leugen was dat het Russische leger zijn basis in de Oekraïne bombardeerde.

Zodra ik die video zag van hem schreeuwend voor die lijken, zei ik privé dat hij vermoord moest worden. Ik heb het niet in het openbaar gezegd, omdat ik dacht dat het niet aan mij was om zoiets in het openbaar te zeggen tijdens de oorlog. Veel mensen lezen deze website, en ik voelde me er gewoon niet op mijn gemak bij.

Dit is de kop die ik publiceerde:

En hier was het stukje waar ik een hint gaf over wat ik dacht:

Machinevertaling

In het algemeen, en als regel, schrijf ik gewoon wat ik wil, wat ik denk dat waar is. Maar een beschuldiging uiten tegen een man die aan het front vecht, leek me gewoon niet juist, ook al was ik er vrij zeker van zodra ik die clip zag dat hij een staatsgreep aan het plannen was.

Als ik er nu op terugkijk, had ik het misschien moeten zeggen. Ik denk niet dat ik zo belangrijk ben dat het iets zou hebben veranderd, maar weet je, er is een vlindereffect, en ik weet dat veel mensen erkennen dat ik een vrij goed instinct heb, en misschien zouden ze wat extra mensen op de “Prig Watch” van de FSB hebben gezet, en ervoor hebben gezorgd dat ze de mogelijkheid hadden om hem te neutraliseren in het geval van een ramp.

  De Hegemon zal een volledige hybride oorlog voeren tegen BRICS+

Maar, zoals ik al zei in dat stuk op 5 mei, het was allemaal uitgewerkt.

Ik kan het echt niet geloven, maar het was inderdaad allemaal uitgewerkt.

Ik bedoel, ik zei: “De oorlog is nu vrijwel zeker verloren, tenzij de FSB hem in de komende 24 uur kan vermoorden.” Toen, publiekelijk of privé (ik weet het niet meer, het zijn een paar psychotische dagen geweest), noemde ik 12 uur. Toen, ongeveer 4 uur later, was er nieuws over de gesprekken met Loekasjenko, en toen was het voorbij.

Ons vertrouwen in Poetin was niet misplaatst. Dit was iets heel geks dat gebeurde, maar Poetin pakte het deskundig aan.

Dit is nog iets dat waarschijnlijk ongepast is, maar wat ik toch ga zeggen: Ik vind niet dat Prigozhin in Wit-Rusland gedood moet worden. Ik zou er zelfs voor zorgen dat hij goed beveiligd wordt, zodat hij niet door een of andere boze randdebiel wordt vermoord, want niemand zou geloven dat het Kremlin het niet heeft gedaan. Ik zou ook proberen om zelfmoord te voorkomen, hoewel mensen een zelfmoord zouden geloven, en er is een vrij grote kans dat hij dat zal doen.

Ik denk dat dit een soort afspraak is die je moet nakomen. Het was waarschijnlijk beter geweest als een sluipschutter een schot had gelost toen Prigozhin nog in Rostov was, maar als er een deal is gesloten, vind ik dat die nagekomen moet worden. Hopelijk gebeurt dit niet nog een keer, maar als het wel gebeurt, moeten de mensen weten dat de regering-Poetin dit soort afspraken nakomt. Ik denk dat hem vermoorden er ook internationaal slecht uit zou zien.

En ik kan het bewijzen – hier:

Als ik die krantenkop zie, denk ik “de CIA gaat hem vermoorden en dan zeggen: “Kijk! Poetin komt zijn afspraken niet na!”.

Zijn levenskwaliteit is een andere zaak. Misschien is er een geïsoleerd eiland om hem op te zetten, of misschien moet hij huisarrest krijgen, maar ik denk niet dat hij gewoon in Minsk zou moeten kunnen rondhangen en zaken doen en hoeren neuken. Uiteraard moeten al zijn bezittingen worden ontnomen en mag hij niet werken.

Hoe deze zaak zal worden afgehandeld, is een heel andere kwestie. Ik weet niet hoe de geschiedenis zich dit zal herinneren. De geschiedenis herinnert zich Brutus niet erg goed, hoewel die perceptie vooral gebaseerd is op de Shakespeare-vertolking van het verhaal. Destijds zagen tenminste sommige Romeinen hem als een patriot.

Was Prigozjin een patriot of een machtswellustige Joodse gek? Werkte hij samen met Kiev/ZOG? Vergeet niet dat er verhalen waren dat hij contact had met Kiev. Weet u nog dat Zelensky flipte op een verslaggever van WaPo die hem ernaar vroeg (blijkbaar was Zelensky toen niet op de hoogte van de berichten), waarna WaPo dat deel uit het transcript verwijderde?

Niemand begreep waarom Zelensky zo kwaad werd. Hij begon de verslaggever te vragen waar het rapport vandaan kwam. (Heel interessant, het stond in de gelekte documenten die zogenaamd van die jongen op zijn Discord-server afkomstig waren, dus het was gek dat Zelensky er niet van wist, maar als Prigozhin contact had met de Kievse junta, zou hij dat waarschijnlijk wel geweten hebben).

Dat was minder dan 2 weken nadat de beruchte “oude man schreeuwt voor een stapel lijken” video werd uitgebracht.

  De Oekraïense komiek geeft niet om zijn volk - Hij heeft liever dat zij hun leven opofferen voor zijn arrogantie en waanideeën

Patrick Lancaster kwam pas in Rostov aan toen de zaak al voorbij was. Arme man. Hij reed tien uur alleen maar om Wagner te zien vertrekken. Hoe dan ook, de mensen volgden hen toen ze vertrokken. Het is niet duidelijk wat het sentiment was.

Uiteindelijk is het aan de geschiedenis. Misschien zullen we uiteindelijk weten dat Prigozhin voor ZOG werkte, als dat inderdaad het geval is. Waarschijnlijk zal het nooit bewezen worden, want zelfs als het in sommige documenten staat, kan dat desinformatie zijn (echt van beide kanten).

De Wil van God is niet aan ons om te beslissen

Ik heb het bestaan van God niet in twijfel getrokken toen ik gisteren dacht dat de hele zaak uit elkaar aan het vallen was, maar ik heb God wel gevraagd om me te laten zien waarom het gebeurde. Het bleek dat het eigenlijk niet gebeurde. Of, het gebeurde wel en toen stopte het.

Maar het was een belangrijk moment voor me.

Een hele reeks gebeurtenissen flitste voor mijn ogen: de ineenstorting van de Russische staat, de NAVO die Rusland binnenvalt, China dat gedwongen wordt om te capituleren omdat ze geen bondgenoten meer hebben, de hele wereldwijde beweging tegen ZOG die oplost en verdwijnt.

Ik begreep dat als dit gebeurde, het Gods wil was dat het gebeurde, en ik vroeg God mij te laten zien waarom dit Zijn wil zou zijn. Ik denk dat het voor mij een belangrijk persoonlijk moment was voor een christen van middelbare leeftijd. Wanneer je het punt bereikt waarop je absoluut weet dat er een God bestaat die zowel persoonlijk als helemaal machtig is, dan kun je in feite woede-uitbarstingen op God hebben. Ik had dat niet tijdens deze gebeurtenis, maar ik wilde weten waarom, en ik vroeg om begrip.

We hebben mensen gezien die zeggen dat God met Rusland is, en dat God Rusland een overwinning op het Westen zal geven. Ik hoop dat dat waar is, en ik bid dat het waar is, maar ik denk ook dat we moeten onthouden dat niemand van ons de wil van God kent.

Als u zegt: “God zal Rusland niet laten verliezen,” en Rusland verliest, dan bevindt u zich in een situatie waarin u de facto het bestaan of de macht van God in twijfel trekt.

Het feit dat Poetin in staat was om deze crisis zo briljant op te lossen, geeft nog meer hoop dat God inderdaad door Rusland heen werkt om het satanische systeem van het Westen te vernietigen. Maar dat is ook allemaal hoop.

We kennen de wil van God niet als het op wereldgebeurtenissen aankomt. De enige plaats waar we de wil van God kennen, als een absolute zaak, is dat Hij niet wil dat we zondigen, Hij wil dat we Zijn geboden opvolgen en de beste mensen zijn die we kunnen zijn. Wereldgebeurtenissen vallen daarbuiten.

God staat aan de kant van Rusland in de zin dat Rusland een christelijk land is, zonder homoseksuele kinderseksprogramma’s, maar zoals we uit de geschiedenis weten, winnen de goeden niet altijd.

Het uiteindelijke resultaat…?

Alles is nu weer normaal. Geen militairen meer op straat, het reizen is weer begonnen. (Gisteren was elke vlucht vanuit Moskou uitverkocht, en er waren berichten dat minstens enkele vluchten geannuleerd of voor onbepaalde tijd vertraagd waren).

Het is interessant om te bedenken wat de gevolgen van deze mislukte staatsgreep zullen zijn.

Ik heb niet echt een voorspelling.

Tot nu toe is het enige grote feit dat er gebeurd is, dat minister van Defensie Shoigu (blijkbaar) ontslag neemt. Dat duidt waarschijnlijk op tenminste enige verandering in de oorlogsstrategie. Wagner zal worden ontbonden, waarbij de Wagner strijdkrachten op de een of andere manier in het Russische leger zullen worden geïntegreerd. (Dit is eigenlijk verwarrend, omdat Wagner functioneerde als een vreemdelingenlegioen, met mensen uit veel verschillende landen die dienden. Ik weet niet zeker hoe dat allemaal zal uitpakken; het lijkt erop dat het Russische leger ze bij elkaar wil houden, en gewoon een nieuwe groep voor ze wil creëren. De jongens zijn helden, ongeacht hoe dronken hun leider was).

  Kijk: Oekraïne probeerde Poetin te vermoorden met Kremlin drone-aanval vannacht, zegt Rusland

Ik denk dat Poetin er goed uitgekomen is. Als dit nog langer had geduurd, had hij er erg zwak uitgezien, maar ik denk dat het feit dat er eigenlijk heel weinig is gebeurd en dat de zaak zo snel is opgelost, Poetin er waarschijnlijk beter uit laat zien dan voordat het gebeurde.

Prigozjin is nu totaal onsympathiek, want wat zijn bedoeling ook was, hij riskeerde de hele oorlogsinspanning – en de hele Russische staat – om redenen die blijkbaar persoonlijk waren.

Als het echter zijn echte doel was om de oorlog gewoon te laten escaleren en de Kievse Junta te vernietigen, in plaats van de linie te houden en de Oekraïners hun hoofd ertegen te laten stoten zolang ze mannen hebben, dan is het mogelijk dat hij in zekere zin succes zal hebben.

Ik denk dat het mogelijk is dat we Rusland hierna agressiever zullen zien worden. Ik weet niet precies waarom ik dat denk, afgezien van het feit dat het aftreden van Shoigu betekent dat er iets verandert. Ik denk dat Poetin misschien het gevoel heeft dat hij kracht moet tonen na deze crisis, om de indruk van vastberadenheid te versterken. Het kan ook een nieuwe intensiteit in de dingen hebben gebracht. De oorlog is al een hele tijd aan de gang, en dit heeft het een beetje duidelijk gemaakt.

Dat gezegd hebbende, is het duidelijk dat de strategie in Oekraïne werkt, dus is het waarschijnlijk het verstandigst om gewoon weer over te gaan tot de orde van de dag, op koers te blijven en door te gaan naar Odessa en/of Kharkov wanneer Oekraïne voldoende uitgeput is.

Wilde tijden

De gebeurtenissen van gisteren waren de meest intense die ik in lange tijd heb meegemaakt.

Terugkijkend was het erg leuk. Eindelijk gebeurde er iets. Het snelle vuur van scenario’s door mijn hersenen was traumatiserend en versterkend.

Waarschijnlijk denken veel mensen dat ik overdrijf. Maar de inzet was historisch. Ik denk niet dat Wagner Moskou ging bestormen – ik bedoel, ze werden onderweg al gebombardeerd. Maar hoe dan ook, er was geen enkele kans dat de oorlog door kon gaan terwijl Prigozhin het zuiden van Rusland in gijzeling hield als onderdeel van een of ander gek en zot dronken avontuur. Al dat Amerikaanse materieel zou gebruikt zijn om Zuid-Rusland binnen te dringen. Ik garandeer u dat de NAVO klaarstond om een volledig leger van Polen en Roemenen in te zetten.

De zuidelijke moslims en waarschijnlijk ook de Siberiërs zouden zich onafhankelijk van Rusland hebben verklaard.

Daarna zou China met rust gelaten worden, en zo zouden ze tot een soort onderwerping aan de VS gedwongen worden. Het zou een totaal domino-effect zijn geweest – een opeenstapeling van mislukkingen in het verzet tegen het ZOG-beest, veroorzaakt door één dronken gek op rooftocht.

Ik kan de vreugde die ik voelde toen Prigozhin zich overgaf niet beschrijven. Het was extase.

Mijn enige spijt is dat ik niet in staat was om het live te streamen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het ontkrachten van de twee belangrijkste samenzweringstheorieën over de mislukte couppoging van PrigozhinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin beveelt realiteitscheck – Geen Oekraïners meer op het slagveld, geen soevereiniteit in Kiev
Volgend artikelPrigozhin – Wil de echte Slim Shady opstaan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Vrijdag heb ik mijn vertwijfeling nog gepost op deze site. Je zal maar in die afschuwelijke oorlog zitten….en dan door je achterban in de steek gelaten worden op cruciale momenten.

  Probeer dan maar eens om niét gek te worden van woede.

  Dat goddelijke in je verhaal klopt wel. We zijn er nl een uitdrukking van, en zijn massaal het universum aan het bestormen met de roep om iets beters dan die vuiligheid van de cabal…….en de verhouding van de kracht van het licht tegen de kracht van het duister vind je terug in dat kaarsvlammetje van een cm wat heel veel duisternis doet verdwijnen in een pikdonker hol.

  Je kunt een dergelijke flapje duister honderdduizend keer in een verlichte kamer hangen. Daar wijkt het licht niet voor. Tis hooguit irritant.

  Poetin staat niet alleen. We zijn met velen, en het duister mag dan een vette gewapende machtspositie hebben……zet de corruptie in het licht……en het zal uiteindelijk razend en vechtend moeten wijken.

  En de kudde zal wakker worden. Wie niet wil zal ten onder gaan .

  Het zijn zo.

 2. rusland zal zich nooit onderwerpen aan het westen.
  de rode knop weet U wel.
  de wereld zal een grote parkeerplaats worden.

 3. Ik hou (nog steeds) de mogelijkheid volledig open dat die hele staatsgreep nep was.
  Het verdediging van het russische front lijkt zeer goed te werken, het lijkt niet logisch om vanuit deze verdedigingswerken op te rukken. het lijkt wèl logisch om een nieuwe plek kiezen om van daaruit offensief te gaan en daarvoor zeer ervaren troepen te verplaatsen. maar het valt nogal op als er een legercolonne door het land trekt.
  De grote luchtmachtoefening in oost europa, die natuurlijk een intimiderende bedoeling had, zou een dekmantel kunnen zijn voor interventie vanuit het westen. de ontwikkelingen rond de staatsgreep zou het westen kunnen laten afwachten en afzien van plannen.
  elke keer als wagner een probleem melde te hebben greep oekraïne dit aan om aan te vallen, steeds weer bestonden die problemen in de praktijk niet en werd oekraïne in een vleesmolen gelokt.
  Het beroemde tegenoffensief van oekraïne werd een sof, en nu leek de strijdbaarheid van oekraïne ten einde te zijn. Meteen na de gemelde staatsgreep viel oekraïne toch weer aan, weer een vleesmolen.
  Ze blijven er in trappen.
  Foto’s en filmpjes die in Rostov gemaakt zouden zijn ten tijde van de inval aldaar door wagner waren simpel te ontkrachten door de live webcambeelden vanuit de stad, en zoals de telegraaf vandaag ook op de voorpagina laat zien was er van dreiging geen enkele sprake. Mensen staan in drommen te kijken hoe een tank op een dieplader gereden wordt. Er was daar dus niets aan de hand. Ik acht de mogelijkheid dat de beelden van beschietingen op die colonne nep zijn danook groot.
  Daarna ging de colonne richting moskou, die ongehinderd naar het noorden reed. En die zomaar stopte, met als uitleg daarvoor dat iedereen weer vriendjes met elkaar was, precies op het punt waar de snelweg richting moskou die in de richting van de noordgrens van oekraïne kruist.
  Eén van de plekken van waaruit een nieuw front te vormen is.

  Zoals ik mijn reactie begon: ik hou dit voor mogelijk, of het zo is zien we vanzelf wel.
  Het zou wel een enorme stunt in het russische schaakspel zijn als het zo is.

 4. veel ik weet, of ik denk, enz enz…dit verhaal is nog niet geschreven dus afwachten is de boodschap, simpel..

 5. Wordt nu dus vermeld dat het om een Juif gaat. Weer een. Ik begrijp het niet meer. In de geschiedenis tot nu wordt een heilige afgebeeld met een cirkeltje rond zijn hoofd. Als blijkt dat iemand een slechterik is dan is hij een Juif.

 6. Hoe kan Andrew Anglin schrijven dat Prigozhin in Wit Rusland gedood moet worden? Zelfs los ervan dat niemand, volgens mij, mag schrijven dat iemand anders moet worden gedood!
  Prigozhin mag geen militaire opleiding hebben, er mag zelfs worden getwijfeld aan zijn zelfbeheersing, maar hij wist tot nu toe als geen ander hoe je het politieke veld in Rusland kon bespelen, en tegelijk voor zijn soldaten kon opkomen. De combinatie van deze twee kwaliteiten is heel bijzonder. Ik denk en hoop dat zijn rol nog niet uitgespeeld is, en dat hij vanuit Wit Rusland nog van zich zal laten horen. Maar vanaf nu als een 100% loyale medestander van de Russische strijd natuurlijk.

  • Beste Patrick,
   Het zou best wel eens kunnen dat het geheel een opgezet plan is geweest van Rusland om te kijken wie er loyaal is t.a.v. de Russische federatie en wie de neiging heeft om een intern gevaar te worden.
   De VS zijn niet de enigen die de boel kunnen misleiden.

   • Hahah Goeie Tigron.Zou me niets verbazen,als de bordjes worden verhangen,wie er kleur bekent.
    Ik schat de Russen toch iets hoger in dan de Amerikanen.
    Heb je ook vernomen,dat na WOII hele grote wapendump in zee is geweest,vlakbij de N.S. 1&2
    (namelijk 250.000 ton)

  • Ja Patrick, zo zit ik er ook in en denk er over om hier maar eens een tijdje niet te reagluren. Kan net zo goed de telgraaf weer gaan lezen, hahaha.

 7. Het onderdeel van het verhaal over het Goddelijk bestuur, klopt wel❗️
  Ik schreef het hier al vaker: Rusland is “ voorbestemd “ om nog een veel grotere oorlog te gaan voeren….
  Niet dat ik daarop zit te wachten maar dit is Bijbels beschreven.
  Daarbij wordt over Amerika helemaal niet meer gesproken en over Europa nog een “ klein beetje “ en zij / wij worden dan geduid als “ de kustlanden”
  De toenadering van Rusland en China, en ook de recente bezoeken van de Perzische ( Iraanse) president aan China wijzen in die richting.
  De wereld is heel sterk in beweging.
  Amerika gaat naar de bedelstaf, MEDE door toedoen van Putin en XI en de BRICS landen waar vele andere landen zich inmiddels bij hebben aangesloten.
  ( Frankrijk, of de “ vorige chefs van Macron “ de Rotschilds zien dit en Macron heeft bijna op zijn knieën gevraagd of hij ook bij de vergadering van de BRICS landen aan wezig mocht zijn, dit is AFGEWEZEN.. )

  Er is nog iets heel bijzonders gebeurt, onder bemiddeling van China hebben de soennieten zich verzoend met de sjiieten….. Dit waren AARTSVIJANDEN EN TOCH GEBEURDE HET……. en de oorlog in Jemen is voorbij…… Daar horen we niets over maar het is wel een feit…..

  Hieraan kun je zien hoe het westen erg op zichzelf is gericht, en geen oog heeft voor de “ religieuze dingen de “ ( hogere machten ) die achter deze oorlog zich afspelen.
  Het gaat hier tussen twee grote “ MACHTEN “ GOED EN KWAAD…..‼️

  Ik zeg niet dat alles wat in het westen gebeurt slecht is, maar “het kwade” krijgt in de westerse landen zienderogen ( want het gaat zeer snel) steeds meer de overhand. Voor God is er geen plaats meer ( of marginaal een klein plekje, en dan moet je je mond houden anders wordt je wel de mond gesnoerd) Wij geraken volkomen ontremd op het gebied van zeden en gewoonten…( sorry ouderwetse woorden maar hopelijk wordt het goed begrepen) en liegen en bedriegen is heel normaal geworden, zelfs onze overheid geeft ons daarin vaak openlijk het foutieve voorbeeld . Wat Recht is wordt krom en omgekeerd.

  Ik zeg ook niet dat in Rusland alles wat gebeurd goed is, maar God en de dienst aan God heeft daar in het land met zijn vele en diverse “ volken” nog wel een belangrijke plaats.
  Er zullen ook daar natuurlijk uitzonderingen zijn maar fatsoen en recht wordt daar nog wel gerespecteerd. Het land is op het gebied van normen en waarden en zeden en gewoonten niet zo ontspoord als het westen.

  En dit aspect van de oorlog wordt helaas niet gezien….
  Iets om over na te denken‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in