Vladimir Poetin tijdens zijn meest recente bezoek aan China / Grigoriy Sisoev, RIA Novosti via de Kremlin website

De meeste Westerlingen stellen zich voor hoe de Russische president Vladimir Poetin in zijn kantoor in het Kremlin zit, handenwringend en tandenknarsend, nadenkend over de op handen zijnde verovering van heel Europa door Rusland. Tenminste, dat is het verhaal van de liberale elite. Zoals zo vaak het geval is, staat de werkelijkheid haaks op de pr-campagne in Washington. Laten we eens kort kijken naar wat de levende legende Poetin van plan is. Ik weet zeker dat velen verrast zullen zijn, schrijft Phil Butler.

De Pan-Azië verbinden

Als je het nieuws volgt over de ontwikkelingen in de nieuwe multipolaire wereld, is een reisverhaal via Travel News Asia misschien interessant. Volgens het nieuws heeft het Russische Aeroflot plannen onthuld om rechtstreekse vluchten te lanceren tussen Khabarovsk en Phuket, Thailand. Behalve het feit dat president Poetin in Chabarovsk is terwijl ik dit verslag typ, is de bestemming van de op één na grootste stad van Rusland in het Verre Oosten veelzeggend. Thailand, dat ooit een trouwe aanhanger was van de Amerikaanse hegemonie, beweegt zich nu meer in de richting van China, Rusland en waarschijnlijk de BRICS-landen. Ik noem dit als onderdeel van een belangrijkere trend.

Aeroflot kondigde ook de hervatting aan van vluchten naar Thailand vanuit Novosibirsk, Krasnoyarsk, Irkoetsk en Vladivostok, maar Khabarovsk is om verschillende redenen interessanter. De belangrijkste reden is dat de stad een toegangspoort is tot Noord-Korea en het Verre Oosten van China. Degenen die de ontmoetingen van de heer Poetin volgen, zullen zich herinneren dat Kim Jong-un uit Noord-Korea afgelopen zomer een bezoek bracht aan faciliteiten in Khabarovsk, waaronder een fabriek voor gevechtsvliegtuigen. Kim kreeg ook een gedetailleerde rondleiding door de fabriek waar 5e generatie Su-57 gevechtsvliegtuigen worden gebouwd in Komsomolsk-on-Amur, net aan de rivier van Khabarovsk. Natuurlijk gingen de westerse media uit hun dak bij het vooruitzicht van een hernieuwde militaire samenwerking tussen Rusland en Noord-Korea. En terecht.

Toen het Russische bedrijf Aero-HIT, dat gespecialiseerd is in de productie van kleine quadcopterachtige drones, aankondigde dat het zijn maandelijkse productie in zijn fabriek in Khabarovsk aanzienlijk zou verhogen, moest ik meteen denken aan de wapenontwikkelingen van de Sovjet-Unie ver achter de frontlinies in WO2. Het productiemonster dat gericht was op Hitlers tanende nazi-strijdkrachten bleek een dodelijke spies te zijn. Ik verwacht dat we binnenkort hetzelfde kunnen verwachten aan het Oekraïense front. Geavanceerde straaljagers, hypersonische raketten, unieke marineontwikkelingen en uitbreiding van de infrastructuur die alleen maar een nauwere onderlinge afhankelijkheid met de buurlanden in het Verre Oosten kan betekenen, moeten Amerika en haar pan-Aziatische bondgenoten verontrusten.

  Enkele gedachten over het Zelensky regime

Poetin heeft de planning voor een grootschalige ontwikkeling van de Russische regio’s in het Verre Oosten versneld. Wat het belang van Chabarovsk betreft: de stad is niet alleen een grensstad en ontmoetingsplaats voor bevriende hoogwaardigheidsbekleders, maar ook een zich snel ontwikkelend en vooruitstrevend centrum. Toen Poetin in het gebied was, bezocht hij ook de Makatrovs’ Farm, een broeikascomplex in Chukotka dat het hele jaar door operationeel is. Dit project is een kassencomplex met meerdere verdiepingen voor het kweken van groenten in permafrostomstandigheden. Het is een van de vele nieuwe, innovatieve en mogelijk invloedrijke ontwikkelingen in deze regio van Rusland.

Een nieuw mekka voor toerisme en industrie

Weinig buitenstaanders weten veel over het Khabarovsk Territory, dat in de afgelopen tien jaar is uitgegroeid tot een technologisch industrieel centrum en gezegend is met meer dan 210.000 rivieren en meer dan 58.000 meren, zes natuurreservaten en bijna dertig toevluchtsoorden voor wilde dieren in de regio. Op cultureel gebied zijn er 720 federale en gemeentelijke instellingen voor cultuur en kunst, waaronder theaters, musea, een Philharmonie met een concertzaal, een circus, bioscopen en bibliotheken. Interessant genoeg is de toeristische sector van de regio nog lang niet volledig ontwikkeld. Het potentieel voor dit unieke Russische gebied is enorm. Ik wil hier opmerken dat de Verenigde Staten, de EU, Japan en zelfs Australië een dergelijk territoriaal ontwikkelingspotentieel niet hebben.

Het zogenaamde “Westen” is gewoon uitgeput en de heer Poetin is hard bezig om Rusland in veel sectoren naar de voorgrond te brengen. Daarom is de tussenstop van president Poetin in Chabarovsk tijdens zijn bezoek aan het Federale District van het Verre Oosten om de langetermijnplannen voor de ontwikkeling van het district te bespreken, nu belangrijk. Poetin had een ontmoeting met gouverneur Michail Degtyarev, die ook lucht- en ruimtevaartingenieur is. Bovenstaande ontmoeting met de leider van Noord-Korea benadrukt het strategische en economische belang van de verschuiving naar het oosten.

  Poetin roept op tot 'humanisme en barmhartigheid' na terreuraanslag in Moskou

Terwijl ik onderzoek deed voor dit verslag, zag ik dat Uzbekistan Airways ook rechtstreekse vluchten naar Khabarovsk gaat lanceren. Het nieuws dat Pacific Railway de ontwikkeling van de zeeterminal van Khabarovsk ondersteunt, is ook relevant. De scheepswerven van Khabarovsk zijn de grootste in het Verre Oosten van Rusland. Er zijn ook plannen om “slimme steden” te ontwikkelen in de regio vanwege de nabijheid van de innovatiecentra van China, Zuid-Korea en Japan. Verder zal het nieuws over de herstart van de productie van de Sovjet LCAC (landing craft air cushion) Murena op de scheepswerf van Khabarovsk de capaciteit van het Russische leger om personeel en voorraden te vervoeren naar afgelegen en onvoorbereide kustlijnen verder versterken. Het nieuws dat Aurora Airlines Khabarovsk Airlines onder zijn vleugels neemt, vertelt ons dat er gewerkt wordt aan verdere routenetwerken. Aurora heeft soortgelijke overeenkomsten gesloten met Jakoetië, Kamchatka Aviation Enterprise en Chukotka’s regionale operator, Chukotavia.

En in de VS?

Ik noem al deze civiele, technologische en militaire ontwikkelingen om, tenminste gedeeltelijk, te laten zien hoe Rusland snel vooruitgang boekt om alle mogelijkheden voor het Russische volk uit te breiden. Ondertussen reizen in mijn land de marionetten van het bedrijfsleven alleen naar een rechtbank of schudden ze handen met geesten op presidentiële verkiezingsbijeenkomsten. Precies op het moment dat de Amerikaanse binnensteden afbrokkelen, voeren Poetin en zijn mensen een door de NAVO gestimuleerde proxy-oorlog aan het westerse front, vechten ze tegen sancties die EU-bedrijven lamleggen in plaats van Russische, en vliegen ze naar het Verre Oosten van Rusland om slimme steden en ruimtehavens op te richten. Een laatste positieve noot is dat de regering van de heer Poetin de bouw van meer dan een half miljoen vierkante meter woningen in het Khabarovsk Territory in 2023 heeft gefinancierd en ondersteund. Dit is een record voor de regio in de afgelopen drie decennia.

  Krokodillentranen over Navalny terwijl ze Assange negeren

Vanaf een spreekgestoelte in de buurt van het historische Valley Forge heeft president Joe Biden zojuist 6 januari herdacht door het “een dag van Amerikaanse schande” te noemen, waarmee hij de derde verjaardag van de gebeurtenissen in 2021 bij het Amerikaanse Capitool markeerde. Terwijl Poetin Rusland naar voren haalt, riep de huidige president van de VS Amerikanen op om samen met hem de Amerikaanse democratie te verdedigen tegen voormalig president Donald Trump. Hij vergeleek Trump ook met Adolf Hitler. Misschien was hij van streek toen hij hoorde dat het Pentagon hem drie dagen lang niet had verteld over de ziekenhuisopname van minister van Defensie Lloyd Austin. De duizelende Amerikaanse regeringsleider zal ook een onofficiële delegatie naar Taiwan sturen na de verkiezingen.

Op het internationale toneel zijn spandoeken te zien met de tekst: “Biden: The World Says Ceasefire” en “Biden: Stop Vetoing Peace” werden ontvouwd op het hoofdkwartier van de VN. En onze president maakt zich meer zorgen over miljarden en meer wapens voor Oekraïne en Israël dan voor zijn eigen dakloze, zieke of wanhopig arme medeburgers. De Verenigde Staten hebben zojuist het hoogste aantal daklozen in hun geschiedenis geregistreerd. Dus dat is het contrast. Dat is de werkelijke realiteit.

Ik kijk uit naar uw commentaar.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Establishment-paniek: Duitse vicekanselier geeft Poetin de schuld van boerenprotesten, media bestempelen protesten als ‘extreem-rechts’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGROOTS: Zweden gaat TEGEN cashloze agenda
Volgend artikelCovid gevaccineerden testen positief op HIV, waarschuwen meerdere studies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ik had er gisteren nog een in Duitsland, harstikke aardige gozer.
  Hij zegt: die gek Poetin komt eraan en gaat ons allemaal veroveren.
  Ik zeg nou, de economie aan puin door de sancties, na 2 jaar verliezen, 1,5 jaar geen munitie en rakletten meer, honderd duizenden die vluchten, incompetente leiding, alleen criminelen, geen wapens ze vallen aan met schoppen en wapens uit een museum……hoe gaan ze dan hier komen? Met driewielers van de kringloopwinkel? Of heb je misschien het idee dat er tegen je gelogen is? En dan, waarom zou het nu wel waar zijn wat ze je vertellen?..
  Ik kreeg de blik van een soort van kwade Goudvis.
  Later vertelde hij me ook nog dat hij blij is dat hij gezond is, want de laatste tijd zijn een heleboel vrienden plotseling gestorven aan hart en kanker, zomaar heel onverwacht.
  Ik heb toen maar niks meer gezegd, ik kon zien dat hij er kapot van was, en ik mag hem erg graag, echt een aardige vent, maar helaas overal ingetrapt.

 2. Gewoon business. Ze staan aan de verkeerde kant. Een beetje jammer misschien dat Rusland, dat tot nog toe minder ambitieus en gierig was, nu eindelijk ‘mee gaat doen’ met de VS, en met Thailand door de decadentie de ondergang alsnog tegemoet gaat, net als de Fransen. Lees Houellebecq, het is satire maar zo wordt het geeneens gelezen. Hoewel ik een Amerikaanse schrijver ken die daar naast de meisjes als monnik aan vipassana meditatie doet.

   • Normaal gesproken is prostitutie meer een zaak van de mariniers. Zie ook hoe zo’n tienerhoertje zich liefdevol ontfermt over ‘opa’. Kennelijk is door hoerenlopers in het Westen zo het onderscheid over pedofilie verdwenen. Bij oorlog horen bordelen, behalve in Duitsland waar ze in WO2 werden gesloten, omdat Hitler inzag dat dit het einde van het ras in zou kunnen houden, zoals in de VS is gebeurd dat al zijn buitenlandse bastaards opneemt; dat is weer de achterliggende oorzaak dat massa-immigratie in het algemeen als zo onvermijdelijk ethisch wordt opgedrongen.

 3. Eve of Destruction is een protestlied dat in 1964 werd geschreven door P. F. Sloan. Het is door een groot aantal artiesten opgenomen, maar de bekendste versie is die van Barry McGuire uit 1965.

  Hoe toepasselijk.

 4. Verbluffend.. gewoon outstanding, de wereld verandert in de goede richting, weg van de Verdorven Westerse denkpatronen, het een na het andere, Babylonische toestanden..spraakverwarring inbegrepen en hoe Stekeblind is Europa, ze moeten begrijpen dat ze deze trein gemist hebben en die komt nooit meer terug.. laat Macron en de zijnen maar hun gehalveerde o spelen maar hebben…het vertegenwoordigd al lang niet meer de echte wereldsport gedachten want erna valt hij toch weer Mali binnen, immers zonder kolonies verpauperd dit oude Europa hopeloos weg… jammer dat ik deze Nieuwe Wereld niet meer fysiek kan meemaken, MAAR IK BEN ER WEL HÉÉL ERG BLIJ VOOR ♥️♥️♥️🇷🇺🌹

  • @Raphael…
   🎯🎯🎯

   Zodra wij eindelijk onze ‘leiders’ gaan afzetten, vermoed ik dat Rusland klaar staat om weer zaken met ons te doen. In de nieuwe wereld snappen we dat niemand er wat aan heeft als er delen van de planeet fysiek, spiritueel en economisch op sterven na dood zijn. Alleen de elites hebben daar voordeel bij. Gestoorde primitieve neanderthalers bezitten alles, daarom is het een enorme puinhoop op de wereld. Ze roven en moorden en verkrachten de hele planeet en alles wat leeft. Omdat ze te primitief zijn om hun macht voor het ‘goede’ en grote geheel te gebruiken. In een nieuwe wereld waar we weer mensen worden ipv consumenten, zullen we echt SAMEN gaan werken om de levenstandaard voor iedereen te verhogen en alles eerlijk, logisch en efficiënt te verdelen. We gaan van complexiteit naar eenvoud, van consumptie naar creatie, van nemen naar geven.

   En het werk is nooit af Raphael, we vernietigen het kwaad, maar het komt altijd terug. Je bent hopelijk nog lang genoeg bij ons om mee te maken dat we de tumor van de elites met wortel en al verwijderen.

   😊🙏❤❤❤🇷🇺

 5. Deze ontwikkelingen zijn van A tot Z, evenals covid en de onder valse voorwendselen met dwang opgelegde genetische manipulatie van het menselijke genoom, volledig door de deep state en hun marionetten georkestreerd, en dient alleen om de vrije mens te knechten, volledig wilsloos, afhankelijk, en volgzaam te maken.
  Er is al een miljoenen jaren durend galactisch conflict gaande tussen de met de in volledige harmonie levende met de goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde en schepping; de zgn. Galactische Federatie, en de duivelse kwaadaardige Draco Empire met hun alliantie van Tall Greys, die door middel van een hybride mensenras te creeren ons hebben weten te infiltreren, met als enigste doel ons te ondermijnen, te misleiden en te corrumperen, ons telepatische vermogen te onderdrukken door ons eten en drinken te vergiften, en om ons van de Goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde en schepping af te leiden, en ons bewustzijn op een 3 dimensionale conflictstand te houden.
  Deze uiterst kwaadaardige en nietsontziende duivelse Darconian reptilians en tall Greys hebben door middel van de Anunaki voeten in de aarde gekregen, en hebben zich door een zuivere “adelijke” bloedlijn te behouden en door middel van organisaties zoals Khazarian Maffia en vrijmetselaars etc. eeuwenlang in stand weten te houden, om langzaam maar zeker de wereld te laten afglijden tot het moment komt waarop ze de mens tot hun persoonlijke eigendom maken. En dat is wat thans gebeurt.
  Helaas is de menselijke geschiedenis van onze galactische genetische band met de Pleiadeans in het bijzonder, en de Federatie in het algemeen ook altijd verzwegen door onze regeringen sinds het begin der tijden, dat de kwaadaardige deep state een strategisch voordeel verschafte door ons achterlijk en onwetend te houden van alle galactische kennis en genetische verworvenheden.
  Enfin, Het komt er dus in feite op neer dat de Draconis de cosmos wil controleren en heersen en zich alles onder de nagels wil rijgen.
  En daarbij bedoelen ze ook de allerhoogste God onttronen, en het hele cosmische scheppingsverhaal als het ware ongedaan maken, waarna de Alfa Draconis, (samen met Satan) alleen heerser worden over het afschuwelijke ongedierte dat de cosmos nog rijk is.
  Door ons genetisch te manipuleren heeft betrekking op onze goddelijke frequentie die trilt in ons dna en dat verscheidene functies heeft waarvan wij nog vrijwel niets weten, maar ons als zich dit normaal zou ontwikkelen wij op den duur hogere wezens zouden worden. Iets dat ze ons ook hebben afgebroken.
  Zij willen al het goddelijke leven, de schepping en de onvoorwaardelijke liefde volledig afbreken en uitroeien.
  Om zo de cosmos in al zijn facetten in handen te krijgen.
  inclusief het Goddelijke paradijs.
  Als wij nog een kleine kans op succes willen maken dan moeten wij de machtsposities van de elite opnieuw in onze eigen liefdevolle mensenhanden krijgen om ons en de planeet nieuw leven in te blazen.
  Maar hier is haast mee gemoeid.
  Maar zoals de kaarten thans zijn geschud ziet het er uit dat ons laatste uurtje geslagen heeft.

 6. “Er zijn ook plannen om “slimme steden” te ontwikkelen in de regio”

  Wie wilde er ook zo graag “slimme steden” ontwikkelen, kom wie helpt me even…

 7. Neemt allemaal niet weg dat er al zo’n 20 jaar een ‘stoute’ vraag boven de markt hangt: Wat is Rusland eigenlijk waard zonder Poetin?

  • Het is niet alleen Poetin hé…dat zou wat te Simplistisch zijn… het is héél Rusland én hun onovertroffen Regering…de lijst van namen loopt in de Honderd Miljoen.. het hele Volk eert hun Leiders..en ze zijn Outstanding…pipo ♥️🇷🇺🌹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in