MDGovpics / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Meerdere studies hebben aangetoond dat mensen positief testen op HIV nadat ze gevaccineerd zijn met Covid mRNA injecties, zo heeft een vooraanstaande deskundige gewaarschuwd.

De gerenommeerde cardioloog en epidemioloog Dr. Peter McCullough heeft alarm geslagen over de bevindingen, schrijft Frank Bergman.

Tijdens een recent interview waarschuwde McCullough dat negen onderzoeken tot nu toe ook hebben geconcludeerd dat Covid-injecties een piek in positieve HIV-testen veroorzaken.

McCullough verduidelijkte dat de injecties mensen geen HIV of AIDS geven, wat wijst op een vals-positieve uitslag.

Hij legde echter uit dat de positieve testen na de mRNA-injecties worden veroorzaakt doordat mensen lijden aan immunodeficiëntie.

Hij merkte op dat de injecties eigenlijk een piek veroorzaken in vaccin-verworven immunodeficiëntie syndroom (VAIDS).

Dit zorgt er weer voor dat mensen positief testen op het humaan immunodeficiëntie virus (HIV), dat het verworven immunodeficiëntie syndroom (AIDS) veroorzaakt.

Tijdens zijn interview haalde Dr. McCullough een onderzoek uit 2022 aan van de Cleveland Clinic.

De studie toonde aan dat mensen die ten minste drie Covid mRNA-injecties hadden genomen tot drie keer meer kans hadden op terugkerende COVID-19-infecties dan ongevaccineerde personen.

De auteurs van het onderzoek verklaarden:

“De associatie van een verhoogd risico op COVID-19 met een hoger aantal eerdere vaccindoses in onze studie was onverwacht.”

McCullough uitte ook zijn bezorgdheid dat Covid-vaccins de immuniteit eerder verslechteren dan verhogen:

“Ik ben er behoorlijk van overtuigd geraakt dat Covid zelf iemands immuniteit verslechtert [net als] het vaccin. De meeste mensen die het vaccin namen, kregen Covid en namen het vaccin terwijl de vaccins niet werken. Ze [de gevaccineerden + eerdere infectie] zitten nog dieper in een gat op immunodeficiëntie.”

  Reiner Fuellmich: "De huidige crisis heeft niets met volksgezondheid te maken"

Zoals Slay News in december meldde, concludeerde een schokkende studie, uitgevoerd door topwetenschappers aan de wereldberoemde Cambridge University in Engeland, dat 25 procent van alle mensen die gevaccineerd waren met Covid mRNA-injecties nu VAIDS hebben.

Terwijl de wetenschappers van Cambridge en de media de schade aan het immuunsysteem toeschrijven als een “storing” of “onbedoelde” reactie, trekken deskundigen al langer aan de bel over de effecten op het immuunsysteem van individuen.

“Wetenschappers van Cambridge ontdekten dat dergelijke vaccins niet perfect waren en soms leidden tot de aanmaak van nonsens-eiwitten in plaats van de gewenste Covid ‘spike’, die een infectie nabootst en leidt tot de productie van antilichamen,” meldt de Britse Telegraph.

“Men dacht dat de kleine aanpassing aan uridine geen problemen veroorzaakte in cellen, maar een team onderzoekers van de Medical Research Council (MRC) Toxicology Unit van de Universiteit van Cambridge heeft nu ontdekt dat wanneer deze gedeeltelijk synthetische code wordt gelezen, de eiwitmaakmachine in het lichaam soms worstelt met de uridine-analogen.”

“Deze bevindingen werden ongeveer een jaar geleden gedeeld met de MHRA, de toezichthouder op geneesmiddelen, zeggen de wetenschappers, en bijgewerkte vaccins die gebruik maken van de verbeterde vorm van mRNA zijn in de maak voor kankerprikken en andere therapeutische middelen,” voegt het rapport eraan toe.

Slay News rapporteert al lange tijd over dergelijke bevindingen.

  Victor Lindelof en Piotr Zielinski: Twee professionele topvoetballers getroffen door pijn op de borst in de afgelopen 24 uur

Politiek commentator Megyn Kelly ontwikkelde bijvoorbeeld een auto-immuunprobleem na haar Covid-prik. De voormalige Fox News-ster onthulde in september dat ze de diagnose VAIDS had gekregen. Kelly zegt dat haar immuunsysteem beschadigd is geraakt door haar Covid-prik.

Ze gaf een verklaring uit over de diagnose en zei dat ze spijt heeft van het Big Pharma-vaccin.

“Ik heb spijt dat ik het vaccin heb genomen, ook omdat ik een 52-jarige vrouw ben, en denk dat ik het niet nodig had,” zei Kelly in een opgenomen verklaring. “Voor het eerst testte ik positief op een auto-immuunziekte tijdens mijn jaarlijkse onderzoek”, voegde Kelly eraan toe.

“En ik ging naar de beste reumatoloog in New York, en ik vroeg haar: ‘denk je dat dit te maken kan hebben met het feit dat ik die verdomde booster kreeg en vervolgens binnen drie weken COVID kreeg?’

“En ze zei. ‘Ja. Ja.’

“Ik was niet de enige bij wie ze dat had gezien.”

Vele anderen hebben ook AIDS-achtige symptomen gekregen na hun injecties.

Wereldwijd gaan er steeds meer stemmen op voor een grondig onderzoek naar de injecties.

Ze zijn echter nog steeds op grote schaal verkrijgbaar in de meeste westerse landen.

Helaas is het al te laat voor miljoenen mensen over de hele wereld die al gestorven zijn of blijvende schade hebben opgelopen door de experimentele mRNA-technologie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MSM Telegraph schokkende “onthulling”: Miljoenen gevaccineerde mensen hebben nu VAIDSVolg Frontnieuws op Telegram

  MIT wetenschapster "We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten"

Lees meer over:

Vorig artikelVoorbeelden van hoe Amerika ten onder gaat en Rusland omhoog
Volgend artikelDavos Globalist eist wereldwijd ‘gecoördineerd systeem van koolstofbelastingen’ op WEF-top
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Tsjonge jonge het houdt niet op he…
  Let wel, pseudouridine werd gebruikt om de integratie van de troep te bevorderen. Dus niet om de ‘beschermende’ werking te bevorderen. Je kan dit opzoeken op google in de wetenschappelijke literatuur, hoe die pseudouridine werkt. Ik heb het ook al een keer uitgeplozen.

  En dan is er deze zin:
  “(…) de eiwitmaakmachine in het lichaam soms worstelt met de uridine-analogen.”

  Hoe zou het lichaam daarmee worstelen. Wordt vast vervolgd!

  • Ik roep al drie jaar de verder we de tijd in gaan, de meer we schade zullen zien onder gegifprikte mensen. Maar ook de meer mensen er schade zullen ondervinden. De meeste mensen denken dat ze na 3 jaar wel veilig zijn, hebben maar 1 of 2 gifprikken gehad en denken uit de gevaarzone te zijn. Niets is minder waar. Ik ken mensen die met 1 gifprik al turbokanker ontwikkkelde, od twee weken na de eerste gifprik dood op bed lagen. Ik heb zo genoeg voorbeelden. Iemand die er maar twee had genoemen dacht ook dat ze geen gevaar liep, nu twee jaar later heeft ze longfybrose en borstkanker. Tja….ik blijf het maar zeggen de verder we in de tijd gaan, de hoger de schade we zullen zien onder de vaak gegifprikte en de meer mensen schade gaan laten zien. Persoonlijk denk ik dat alle gegifprikten met het mrna in welke vorm dan ook schade hebben of nog zullen ontwikkelen. Het was voorspeld dat tot 10 jaar later nog schade zou ontstaan omdat bewezen is dat sommige stoffen opgeslagen worden in het lichaam zoals spikeproteine en jaren verstopt kan zijn in vetopslag en dan ineens uit het niets weer tevoorschijn komt als een spook. Dat is het meest gevaarlijke waar overheen word gekeken. De spike die zich in vetcellen sluimerend verdoken houd. Er was een bewezen onderzoek van maar helaas gedwongen offline gehaald. En dat is de grootste stille killer.

   • Precies Greet, tot nu toe om mij heen allemaal geprikten die nu met Corona voor de bijl gaan en er ook flink ziek van zijn. De nieuwe man van mijn ex, echt goede gast is overal ingetrapt, vertelde mij hoe hij van de ene naar de andere begrafenis van zijn vrienden gaat, allemaal geprikten spontaan hart en kanker allemaal heel snel leeftijd groep 50 tot 60, heel triest allemaal.
    Wordt met de dag blijer dat ik me niet heb laten dwingen.

  • Ik vind dat Mccullough’s uitleg eigenlijk heel onlogisch klinkt. Kijk, als een dokter ziet dat je een laag aantal T-cellen hebt en dan gewoon zegt dat je AIDS hebt terwijl het aan het vaccin ligt, dan wel. Maar naast T-cellen wordt er altijd naar antilichamen EN antigenen van HIV gekeken. Zeker omdat een laag aantal T-cellen ook met verschillende andere ziektes gerelateerd kan zijn. Het is dus onmogelijk voor een deftige arts om foutief AIDS te concluderen bij VAIDS, wat volgens mij onzin is ook.
   En hey, mijn immuunsysteem is in orde, behalve door de rommel dat ik moet innemen dan.

 2. Als die zogenaamd verraste wetenschappers nou eens Frontnieuws hadden gelezen zoals ik. Voor mij is dit gewoon de verwachte gang van zaken, en het wordt natuurlijk nog erger. 25% van 5 miljard die de gifspuit gekregen hebben is 1.250 miljoen doden in de nabije toekomst, alleen al door VAIDS. Combineer dat dan eens met het opduiken van de virulente varianten die Geert vd Bossche voorspelt, en we weten niet of ze in Davos dit alles bedoelen met ziekte X. Zo niet, dan komt ziekte X er ook nog bij. En natuurlijk worden we ook nog bestookt met 5G, gentech-voedsel, chemtrails en binnenkort een financiële crisis.

  • Ziekte x splitst zich in twee categorieën. De mazelen waarvan nu in enkele amerikaanse staten word verspreid op het nieuws dat deze als een vuurtje verspreid onder de bevolking er zijn massa prikcampagnes opgezet voor de mazelen, jong en oud. Dus dat is kill bill gates zijn verdienste angstporno zaaien en geld verdienen aan het mazelen vaccin.
   En de tweede is ebola. In Colorado zijn alle artsen en verpleegkundigen agenten brandweer allemaal gegifprikt met het levendige ebola vaccin de afgelopen 2 maanden met een sheddingsgehalte van 31% verspreidings kans. De vaccins zijn gegeven omdat ze in Colorado op verschillende plaatsen laboratoriums aan het maken zijn waarin o.a. ebola word onderzocht. De laboratoriums zijn dicht bij ziekenhuizen en dichtbewoonde wereld. Dus zijn mensen uit de zorgsector al gegifprikt zovast mocht er in de toekomst een uitbraak zijn. Bij onderzoek is gebleken dat er al twee laboratoriums gespot zijn in aanbouw en inrichting ,maar of ze daadwerkelijk worden gebruikt binnenkort weet niemand , in ieder geval zijn er duizenden mensen al twee maanden lang gegifprikt met het levendige ebola vaccin. Dat 31% kans maakt om zich via vocht met speeksel te verspreiden. Dus het kan zijn dat men ebola verspreid via het vaccin. Een vaak geboosterde met vaids die ebola gifprik krijgt maakt kans er aan te overlijden …..intussen zijn er in colorado al 11 mensen met ebola geconstateerd……maar nergens in het nieuws hoor je er over. Een hoofd van een ziekenhuis in colorado was zo vrij om Alex jones op de hoogte te brengen van infowars….dus deze houd ik maar in de gaten.

   • Dat er een probleem zou komen met nieuwe mazelen uitbraken heeft dr. Suzanne Humphries al jaren geleden voorspeld/verwacht , zij verwachtte dat dit rond 2030 zou gebeuren en schreef het toe aan de massale (ook niet goed werkende) mazelen vaccinaties en ook omdat het immuunsysteem met natuurlijke mazelen antistoffen ,wat normaal gesproken een levenslange immuniteit zou opleveren, niet meer af en toe getraind/opgefrist wordt door in contact te komen met mazelen , als ik me goed weet te herinneren.

    Nog bedankt voor die link naar dat item over die ebolavaccins in een eerdere post overigens.

  • We lachten tijdens Covid iedereen uit die bang was en daarom een prik nam. Maar ik merk dat de mensen die toen lachten nu net zo bang zijn. Ze laten zich bang maken door alle zooi die nu op ons af wordt gevuurd. Covid was een leugen, waarom zou alles dat nu wordt verteld om ons wéér bang te maken geen leugen zijn. Angst is een slechte raadgever en laat je rare dingen doen. Ik laat me niet meer bang maken, ik zie wel waar het schip strandt.

   • Nee hoor Sanny, ik bennie bange. Het probleem is die meute van mensen die tegen die tijd met de vinger op ons wijzen. We zijn de kattenvrouwtjes van vroeger die als heksen overal de schuld van krijgen!

 3. Normaal gesproken ben ik een voorstander van diepte onderzoek naar oorzaken van dingen die zich aandienen of mensen met gedragingen die niet in het ‘ normale’ gedrag liggen.

  In dit geval echter zijn de tientallen onderzoeken naar de bijwerkingen van die spuiten als mosterd na de maaltijd omdat het kwaad reeds geschied is en er waarschijnlijk geen weg meer terug is.

  Dus, inmiddels is het lang en breed bekend dat die prikken fataal zijn.
  Wat nu met deze echte wetenschap?
  Gaan we nu slechts meer premie betalen bij de uitvaartverzekeringsmaatschappijen om hun e.e.a. kostendekkend te houden?
  Gaan we nu eisen dat overheden ‘ sorry’ zeggen?

  Het ene onderzoek na het andere komt op tafel terwijl aan de andere kant men begint over pandemie X.

  Binnen no time had men zowat de hele wereld in angst en de urgentie om mensen die prikken maar te laten halen.
  En nu,? waar is nu een soortgelijk tempo om op globaal niveau helderheid te krijgen?

  De alternatieve media staat bij wijze van spreken bol van de resultaten van onderzoeken die duidelijk de gevolgen aantonen van de rommel die bij miljoenen mensen ingespoten is.
  Het resultaat vooralsnog op straat is; ……….stilte…..

  Ik weet vooralsnog geen oplossing te bedenken.
  Ik denk dat tribunalen, opknopen, vierendelen, op onbewoonde eilanden zetten of in een kerker gooien op water en brood voor de rest van hun leven van de verantwoordelijken slechts een tijdelijke bevrediging is van persoonlijke wraak.

  Het lijkt geen doen om enkele duivels met pakken aan en een stropdas om aan hun einde te brengen omdat er nog zoveel meer van dat gajes rond loopt waarvan wij nog niet weten wat voor een hufters het morgen zullen zijn.

  • Tigron! Hoezo gaan we nu slechts meer premie betalen bij de uitvaartverzekeringsmaatschappijen om hun e.e.a. kostendekkend te houden?

   Nou? Die hebben een mooie omzet! Liever aandelen komen of zelf een uitvaart onderneming opzetten.

 4. Helemaal geweldig deze samenvatting. Mijn omgeving durft mijn links en speldeprikken sowieso niet meer te lezen weet ik wel. Ze zijn bang voor mijn uitlatingen.

 5. Je doet het voor de ouderen
  Veilig en effectief
  Het remt de verspreiding
  Het verminderd kans op erge ziekte

  Het narratief blijft schuiven

  Met het vax ga je wel naar de hemel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in