Russische troepen zijn begonnen met het beschermen van hun posities tegen FPV-drones door speciale frames en plafonds boven de loopgraven te installeren. Beelden van posities van Russische troepen die op deze manier zijn uitgerust, zijn gepubliceerd door Oekraïense bronnen.

Drones, waaronder kamikaze-drones, zijn de laatste tijd wijdverspreid. Relatief goedkope FPV-drones worden gebruikt om zowel gepantserde voertuigen als manschappen te vernietigen. Het is bijna onmogelijk om je te verbergen voor drones in loopgraven die van bovenaf geopend zijn, zoals blijkt uit talloze video’s die door beide partijen in het conflict zijn gefilmd, bericht Topwar.

“De vijand plaatste beelden van onze loopgraven, die zijn uitgerust met frames en plafonds ter bescherming tegen FPV-drones en droppings,” schrijven Russische bronnen.

Nu heeft het Russische leger bescherming tegen drones bedacht door frames en plafonds boven loopgraven te installeren. Natuurlijk zal zo’n bescherming je niet redden van een voltreffer, maar het zal het wel moeilijk maken om de bewegingen van Russische militairen langs diezelfde loopgraven visueel te volgen. Het zal niet langer mogelijk zijn om een gerichte klap uit te delen aan de strijders, en dit zal iemands leven redden. FPV-drones veroorzaken de laatste tijd veel problemen en vervangen in wezen artillerie voor de vijand.

Het zal trouwens niet verbazen als we na verloop van tijd precies dezelfde beschermende structuren boven de posities van de Oekraïense strijdkrachten zien.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom de Russen heel Oekraïne zullen moeten bezetten – maar niet alles zullen annexerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Poetin: Als Oekraïne burgers in Rusland blijft aanvallen, zal de Oekraïense staat worden vernietigd

Lees meer over:

Vorig artikel“Stop met het vermoorden van duizenden kinderen,” zei de kwaadaardige, krankzinnige nazi
Volgend artikelDEPOP OP: Een miljoen COVID-gevaccineerden zijn het afgelopen jaar overleden in Engeland vergeleken met slechts 61.000 ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. UIT DEZE OORLOG KOMEN GEEN WINNAARS ! Daar moet men geen geleerde voor zijn om dat te beseffen ! Dit duurt al vééél te lang , Rusland was totaal onvoorbereid op de door het westen georganiseerde weerstand ! Men had Poetin waarschijnlijk wijsgemaakt dat de Hoerkraiense meisjes de ‘bevrijder’ zouden verwelkomen net zoals de geallieerden elke rok mochten omhoogschuiven tijdens de ‘bevrijding’ in WW2. De Russen hadden deze Hoerkraiense vijandige Nazi staat gewoonweg moeten platbombarderen vanaf dag 1 in februari 22 !

  • Het militair toneel is maar van tweede orde. De grote missie van Sleeping Joe bij zijn aantreden, was realiseren wat Hillary Clinton niet kon: Rusland decimeren en uitschakelen als grootmacht zodat het geen hinder zou zijn in de aanstaande grote confrontatie met China, want nu is Rusland de moderne Chinese Muur. Oekraïne zou de knuppel zijn. Maar het is mislukt: Rusland heeft direct Oekraïne vast in een houdgreep en floreert beter en sterker dan ooit. Nu laten de Amerikaanse senatoren het project in de steek, het is niet dienend voor de Amerikaanse belangen. Het was een mislukt project. Bravo schaakmeester Ome Vladimir!

   • Nog bij vertellen dat de US meer dan het halve midden oosten heeft vernietigd tot op tapijthoogte. Arabische landen lusten de VS en de EU rauw. De overzeese linkse engel des doods en vermaard wapenhandelaar denkt er zelfs sterk aan de Saudi’s te laten opdraaien voor de heropbouw van Gaza na de systematische vernietiging door Israël van de Gazastrook (cfr. DS 11.12.2023 – Opinie Aarts en Rabbani).

  • Beste Patrick,
   De Russen zijn geen Amerikanen die alles plat gooien.
   Het gaat Putin niet om een ” oorlog te winnen ” maar om die nazistrijders te verslaan en daarbij de burgers zoveel mogelijk te ontzien.( heeft Putin diverse keren verteld)

   Wellicht ben jij een voorstander van bruut geweld zonder met burgers rekening te houden.
   Het kan ook zijn dat je niet goed beseft wat tactiek inhoud.

 2. De Belgische media sporen de burgers aan om offers te brengen voor Oekraïne en de zogenaamde lezersrubrieken puilen uit van onnozele zielen die hier enthousiast op reageren. “want die mensen vechten tenslotte alle dagen voor ons”. Ze hebben het zo ver gekregen dat het volk applaudisseert voor het voortdurend afkalven van onze welvaart en sociale zekerheid: alles voor het redden van de planeet en voor Oekraïne!

 3. Wereldgrootmeesterschaker Putin heeft het perfect gedaan.
  Klein beginnen en groots eindigen….het is net sex, langzaam beginnen tot aan gezamelijke hoogtepunten.
  Putin heeft de nazi,s in een wurggreep en tegelijkertijd ook de navo geheel leeggezogen.
  De amerikanen kwijlen langzaam weg uit de geopolitiek…wereldwijd heeft men een steeds grotere hekel aan de amerikanen gekregen.
  De westerse navolanden liggen economisch op hun reet….met duitsland voorop…dit nieuwe jaar 2024 zullen er rekeningen betaald gaan worden en het is te hopen dat menig westerse regering aan de bomen gaan hangen….

  • Onderschat niet hoe men over de gehele wereldbol nu denkt wat het zionistische regime doet tegen de Palestijnen, terwijl de Russen vanwege de oorlog compleet kapot gemaakt moest worden en sancties ondergaan, doet men niks nu tegen het beloofde land uit Jeruzalem, schokkerend!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in