Als u niet al op sterven na dood bent, dan is “vaccineren” tegen het coronavirus een heel slechte gok. Het blijkt dat de risico’s van een inenting onder de 80 jaar veel groter zijn dan de vermeende voordelen, zo heeft nieuw onderzoek uitgewezen, schrijft Ethan Huff.

“Alle leeftijdsgroepen onder de 50 jaar lopen een groter risico om te sterven na het krijgen van een COVID-prik dan een ongevaccineerde het risico loopt om aan COVID-19 te sterven,” berichtte Dr. Joseph Mercola.

“Voor wie jonger is dan 18 jaar, verhoogt de COVID-prik het risico om aan COVID-19 te sterven. Zij hebben ook 51 keer meer kans om aan de prik te sterven dan aan COVID als zij niet gevaccineerd zijn.”

Wanneer iemand de leeftijd van 60 jaar breekt, is er ook maar de geringste kans dat een COVID-19 griepprik iets anders doet dan potentieel bloedstolsels of een hartaanval veroorzaken, zo blijkt uit de bewijzen. COVID “vaccins” veroorzaken ook AIDS.

“De prik zal één persoon doden voor elke persoon die hij redt van het sterven aan COVID,” waarschuwt Mercola over het gunstigste scenario op grond van de officiële gegevens. “Dus het is een afweging of het voor een bepaalde persoon de moeite waard zou kunnen zijn.”

COVID “vaccins” bieden NUL voordelen

Dr. Stephanie Seneff heeft samen met onafhankelijk onderzoekster Kathy Dopp nieuw onderzoek over dit onderwerp samengesteld. Daaruit blijkt dat de kosten-batenanalyse van geprikt worden niet gunstig uitvalt voor een positief resultaat.

“Deze analyse is behoudend,” merkten de twee auteurs over hun bevindingen op, “omdat zij voorbijgaat aan het feit dat door inenting veroorzaakte ongewenste bijwerkingen, zoals trombose, myocarditis, Bell’s palsy, en andere door vaccinatie veroorzaakte letsels, tot een verkorte levensduur kunnen leiden.”

Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatie

“Alle leeftijdsgroepen onder de 50 jaar lopen een groter risico op overlijden na het ontvangen van een COVID-19 inenting dan een ongevaccineerde persoon,” concludeert hun onderzoek.

Voor jongere volwassenen en kinderen is er eigenlijk geen voordeel aan zich te laten inenten, en alleen risico.

Als men weet dat een vroegtijdige behandeling (d.w.z. met Ivermectine of Hydroxychloroquine) COVID in ongeveer 90 procent van de gevallen tegenhoudt, dan is er gewoon helemaal geen reden voor die injecties (behalve dan om de zakken van politici en leidinggevenden van Big Pharma te vullen, natuurlijk).

“Gezien de opkomst van antilichaam-resistente varianten zoals Delta en Omicron, leiden de inentingen met het COVID-19 vaccin voor de meeste leeftijdsgroepen tot een hoger sterftecijfer dan COVID-19 doet bij de ongevaccineerden,” zo bleek verder uit de studie.

Nu de COVID-griep niet eens meer bestaat, is het ongerijmd dat iemand nog steeds meer injecties voorstelt. Degenen die in de schijnvertoning zijn getrapt, kunnen proberen met misschien te ontgiften van de chemische verontreinigingen die hun lichaam zijn binnengedrongen.

Alle anderen zouden er het beste aan doen om voet bij stuk te houden en onder geen enkele omstandigheid toe te geven aan het nemen van injecties. Uw gezondheid en uw leven hangen er meer dan waarschijnlijk van af.

“Gezond verstand zegt ons dat het COVID-19 vaccinatiebeleid gebaseerd zou moeten zijn op een rationele evaluatie van de werkelijke kosten en baten, en om dat te doen moeten wij beoordelen of de prikken heilzaam of schadelijk zijn, en in welke mate,” zei Mercola.

“Tot nu toe hebben de regeringen de kosten van deze massale injectiecampagne volkomen genegeerd, en zich alleen geconcentreerd op vermeend of ingebeeld (niet bewezen) voordeel.”

"Het bewijs dat er iets mis is, is zo sterk dat je letterlijk je ogen moet afwenden om niet te beseffen dat het echt slecht is, overal" - Dr. Mike Yeadon

Het blijkt dat er niet alleen nooit een behoorlijke kosten-batenanalyse is gemaakt, laat staan dat er rekening mee gehouden is vóór de vergunningen, goedkeuringen en mandaten, maar er is niet eens geloofwaardig bewijs dat de prikken werken zoals beweerd wordt.

De hele zaak is altijd een leugen geweest.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

4 REACTIES

  1. …en voor 80 plussers is de gifinjectie nog dodelijk dan voor mensen onder de 80 jaar.
    Trouwens Covid-19 is een verzameling van luchtwegklachten en vals positieven, dus een niet bestaande ziekte als gevolg ve virus dat nog nooit is aangetoond !

  2. Dus de ‘oudjes’ werden inderdaad als eersten uitgeroeid. (toch lopen er nog velen fit rond hoor, in de 80, dubbel-gespoten, mss wel drie keer al, zo ook mijn buren.)

  3. Oudjes opruimen is niet zo dringend. Tenslotte lopen ze hier toch nog maar enkele jaren meer rond en ze maken ook geen verre milieuonvriendelijke vliegtuigreizen meer. Ze verplaatsen zich nog hooguit naar de buurtwinkel, alhoewel de meest fitten onder hen het natuurlijk nog wel eens aandurven om ook hun buurtcafé te gaan bezoeken. Maar al bij al stelt hun impact op het milieu toch niet zo veel meer voor. Jongeren daarentegen hebben nog een heel leven voor de boeg om het milieu te vervuilen met verre reizen, tal van nutteloze aankopen en het instinctief produceren van de volgende generaties milieuvervuilers.

  4. ‘Het milieu’ als moderne tool om de bevolking ‘verantwoord’ te kunnen onderdrukken, want welk deugschaap heeft het ‘milieu’ nou niet hoog in het vaandel staan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here