Captagon is een drug die voor het eerst in de belangstelling kwam tijdens de terreurgolf van Islamitische Staat in het Midden-Oosten. Sinds 2014 is de drug naar verluidt weer opgedoken binnen Oekraïne, en stimuleert het neo-nazi-terroristen die de meth-achtige stof op het slagveld hebben gebruikt om de angst voor de dood te overwinnen, en zo “zombiesoldaten” te worden, zoals sommigen het noemen, bericht Jill Schrider.

De Volksrepubliek Donetsk (DPR) heeft onlangs in het dorp Sopino bij Mariupol drugslaboratoria blootgelegd waar naar verluidt “gevechtsdrugs” zijn ontwikkeld, die aan het Azov-regiment zijn toegediend, zoal Sputnik berichtte.

“Je kan ze overal mee naartoe nemen, en ze lachen. Ze voelen niets, geen pijn of wat dan ook. Het zijn net zombies,” beschrijft een Donbas-soldaat.

Een DPR-soldaat zei dat de drugs, die een combinatie zijn van Captagon en ook andere amfetamines, “domheid en moed” veroorzaken bij de Oekraïense neonazi’s, die naar verluidt alle angst voor de dood verliezen als ze het middel innemen.

Sommige van de neo-nazi’s die high waren van het middel, hebben toegegeven dat zij Oekraïense medeburgers gedood hebben, waarbij zij zeiden: “Ik begreep dat ik op burgers schoot, maar ik was high van de drugs, ik volgde bevelen op”.

Captagon werd, voordat het in de hele westerse wereld verboden werd, voor het eerst gefabriceerd in 1961 als een alternatief voor amfetamine en methamfetamine – destijds gebruikt voor de behandeling van narcolepsie, vermoeidheid, en de gedragsstoornis “minimale hersenstoornis”.

  Duitsland heeft de "rode lijn overschreden" - Rusland

Sedertdien is de illegale vervaardiging van de stof in heel Oost-Europa en het Midden-Oosten geëxplodeerd, en ISIS zou er in hun hele terreurcampagne in het Midden-Oosten mee aangewakkerd hebben.

De Azov-soldaten zijn door Oekraïne getrokken en hebben daar Oekraïense burgers gemarteld, mishandeld en gedood. Naar verluidt hebben de Oekraïense soldaten hun eigen soldaten gedood, zonder onderscheid te maken, terwijl ze lachten en juichten.

Sinds het uitbreken van de oorlog zijn grote hoeveelheden van de drugs de Oekraïne binnengestroomd, waardoor de berichten dat het Oekraïense leger de stof op het slagveld heeft gebruikt, bevestigd worden.

Verwijzingen dat de drug door NAVO-troepen aan Oekraïense strijders is verstrekt, gaan terug tot 2014, hoewel, alle bronnen zijn gewist en nu onvindbaar zijn.

Terwijl het westen de oorlog in Oekraïne blijft aanwakkeren met miljarden aan hulp, militaire uitrusting en training, gaan de plaatselijke terroristen door met hun martelingen van de plaatselijke bevolking, waarbij ze vrouwen en kinderen als menselijke schilden gebruiken, terwijl ze high zijn van de meth.

  De VS en het Westen: Waan en vernietiging vóór de nederlaag

Deze heidense, neo-nazistische extremisten worden volledig op de been gehouden door westerse hulp en drugs, terwijl de propagandisten van het regime ervoor zorgen dat de westerse bevolking de volledige en totale vernietiging van Oekraïne steunt door toedoen van een voormalige komiek die kartelleider is geworden, Zelensky.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoor iedereen onder de 80 zijn de COVID “vaccins” dodelijker dan de COVID zelf
Volgend artikelOekraïne: Azov-regiment gebruikt kinderen als menselijke schilden in Azovstal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Captagon was tot ver in de jaren 80 van vorige eeuw zeer populair bij studenten tijdens de examens. Het hield hen wakker en alert. En de generaties voor hen namen coca in om wakker en alert te blijven. Niet de drank, maar de drug.

 2. Zieke shit… er werd ook iets vreemds gebruikt door die soldaten die naar de Gulf ‘war’ gingen.
  Het lijkt wel alsof deze ‘oorlog’ appelleert aan het meest gedrochtelijkte, duistere en gestoorde in de kop van de mens. Geef een mentaal primitieve gast een wapen, en je hebt een geweldige dienaar.

  • Juist!! 100% eens met elk woord wat u schrijft!
   (hoe kan het ook anders :-).

   Ik denk trouwens wel dat “het meest gedrochtelijkte, duistere en gestoorde in de kop van de mens” ons nog meer veel gaat laten zien de komende tijd.

   Wat gebeurd is in het donker, komt aan het licht.

   Heerlijk; Aquarius tijdperk – transparantie.
   Heerlijk; het jaar van de Tijfer – confrontatie.

   Dat gaat nog mooi worden dit jaar en de jaren erna!

 3. Oh, en kwamen die lui niet naar Nederland om bij gastgezinnen te wonen! Ha! kunnen ze lekker met zijn allen Captagon inspuiten (ipv de covid vax).

 4. Captagon is niet zo nieuw, studenten namen dat 50j geleden al tijdens de blok om wakker te blijven.
  Oude volkeren dansten en rookten zich in trance voor de strijd. Wiet is door het Amerikaans leger rondgedeeld om de hardheid van de oorlog draaglijker te maken. Na Vietnam is het door de veteranen in gebruik gebleven. The flower power… om ze stil te houden.

 5. Gonzalo Lira deelt de échte feiten………..!!!

  Fijn dat FN aandacht heeft voor zijn Twitter.

  Ik prijs die man!! En FN 🙂

 6. De moffen hadden “Tank vitaminen”een voorloper van christal meth…….
  awel, die rotzooi maakt ze niet bullet proof…

 7. volgens mij gebruiken de auteurs van dit artikel ook drugs, ga toch zelf naar heilstaat Rusland om te zien hoeveel democratische vrijheden er bestaan in een communistische dictatuur. Heb altijd FN gevolgd tijdens de coronacrisis met meestal lezenswaardige reportages, maar wat betreft deze oorlog walg ik van jullie tendentieuze berichtgeving waarin Putin verheerlijkt wordt als grote bevrijder van zgn nazi’s en bestrijder van de westerse decadentie en agenda 2030. Hier wordt de duivel bestreden door Beelzebul (de overste der boze geesten) Ga eens geschiedenisles nemen i p v een duivel te promoten die onschuldige mensen in massa vermoord om zijn Groot Russische droom te verwezenlijken waar hij al decennia mee bezig is. Het Westen is helaas moreel failliet maar dat is Rusland niet anders

  • Vergeleken met de coke snuivende stelende massamoordene Zelensky is Putin een heilige.

   Putin komt op voor de etnische Russen in de nepstaat Oekraine; en al doende neemt hij nog wat havens erbij;
   ideaal voor macht balans
   ————————————
   Wat betreft andere oorzaak: hoe zou USA–met een dementerende gek aan het hoofd, die BLM en Antifa verheerlijken–het vinden als Putin aande Mexicaanse grens zware raket bases zou stationeren?????

   En nu pusht het oorlogzoekende USA samen met zijn schandknaapje NATO lekker door naar oorlog, via lidmaatschap van NATO voor Finland en Zweden.

   Europa–o.l.v. Kaiserin Leyten en adolfina Merkel zijn nu helemaal doorgedraaid en volledig gek.

   Dan: even denken: denk je dat NATO en USA wereldheersers zijn?
   Rusland+China +India wel dus…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in