Eerder deze week werd in het pathologisch instituut in Reutlingen, Duitsland, een persconferentie gehouden over de onderzoeksresultaten van een Oostenrijkse, Japanse en Amerikaanse groep onderzoekers inzake Corona-vaccins. De videobeelden van de persconferentie zijn van YouTube verwijderd, bericht Uncutnews.ch.

De groepen onderzochten honderden vaccinflesjes van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. “Wat ze ontdekt hebben is schokkend,” zegt Dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. De onderzoekteams stuitten op ontelbare kleine scherpe metalen deeltjes, parasieten en allerlei vreemde stoffen die zij niet konden identificeren en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren,” zegt Ruby.

Misdaden tegen de mensheid

Ze merkt op dat de deeltjes synchroon bewogen bij verhitting. “Dat is heel eng,” zegt ze.

Volgens Ruby verklaarden de onderzoekers dat elk land of bedrijf dat het vaccinatieprogramma voortzet zou moeten worden aangeklaagd en beschuldigd van misdaden tegen de mensheid. De wetenschappers riepen ook op tot een stopzetting van de vaccinatiecampagnes, zegt zij.

Zoals op Frontnieuws reeds is vermeld, hebben twee ervaren Duitse pathologen op dezelfde persconferentie hun onderzoek naar 10 sterfgevallen na de Corona-vaccinaties gepresenteerd. Ze waren verrast door de resultaten. Volgens de pathologen zijn vijf sterfgevallen zeer waarschijnlijk te wijten aan het vaccin en zijn twee gevallen waarschijnlijk.

Via Stew Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensenVolg Frontnieuws op Telegram

  De onuitstaanbare arrogantie van de voortdurend bij het verkeerde eind hebbende vaccinzeloten
Vorig artikelWEF en Agenda 2030: Corona als aanjager van de culturele revolutie
Volgend artikelVoormalig premier Mahathir van Maleisië: “De elites willen de wereldbevolking terugbrengen tot 1 miljard”!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. De bedoeling is genocide; dat moge nu wel duidelijk zijn. En al diegenen die zich nog steeds met oogkleppen op laten injecteren, zijn oliedom en niet te redden. Ik voorspel al grote sterfte in het 3e/4e kwartaal. ?

  2. Stew Peters op youtube?? Ik wist niet eens dat hij daar probeerde een filmpje kwijt te kunnen, of waren dat reposts? Hij zit steevast op brandnewtube voor degenen die dat interessant vinden. Zeer goed te volgen: de mensen die aan bod komen kunnen hun verhaal normaal kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in