TheDigitalArtist / Pixabay

Het “supervoedsel” van de toekomst wordt momenteel aangeprezen in de Spaanstalige mainstream media: Leche de cucaracha – kakkerlakkenmelk. Dit is een substantie uit de darmen van een levendbarende kakkerlakkensoort. Het is niet alleen extreem rijk aan eiwitten, maar ook goed voor het klimaat, schrijft Report24.

La Razón” is van mening dat we ons dieet moeten veranderen vanwege de klimaatverandering – en dat kakkerlakkenmelk precies wat we nodig hebben. Een artikel op Infobae.com bespreekt dan weer hoe kakkerlakkenmelk een redder zou kunnen zijn in het geval van voedseltekorten. Voedseltekorten worden momenteel vooral aangewakkerd door het netto-nul-beleid en de strijd tegen de landbouw: Dus, zoals zo vaak het geval is, is het de klimaatmanie die zulke absurde uitwassen veroorzaakt, niet het klimaat zelf.

De geadverteerde “melk” is de massa die een speciale kakkerlakkensoort (Diploptera punctata) in zijn darmen produceert om zijn jongen te voeden. In tegenstelling tot andere kakkerlakken is deze soort, die voorkomt in Azië en Oceanië, levendbarend en scheidt hij “kristallen” af die eiwitten, vetten, suiker en essentiële aminozuren bevatten voor zijn nakomelingen.

In werkelijkheid is de twijfelachtige hype rond de walgelijke melk niets nieuws: al in 2018 verscheen er bijvoorbeeld een rapport in het EXCLI Journal waarin werd beweerd dat de melk van Diploptera punctata een hoger voedingspotentieel heeft dan melk van zoogdieren zoals koeien en daarom het volgende “supervoedsel” is. Indiase wetenschappers beweren dat ze dit glorieuze inzicht voor het eerst hadden in 2016, toen ze deze kristallen bestudeerden. Sindsdien is er niet veel gebeurd. In het verslag werd kakkerlakkenmelk gepromoot als supervoedsel in de veronderstelling dat het dezelfde positieve effecten zou kunnen hebben als gewone koemelk, waarbij werd opgemerkt dat noch de exacte samenstelling van de stof, noch de gezondheidsgevolgen van de consumptie ervan bekend zijn. Er is dus geen informatie over het allergiepotentieel of mogelijke schadelijke uitwerkingen.

  De verbranding van Lahaina is dodelijke weer-oorlogsvoering - Dane Wigington

Natuurlijk kan de darmmelk van kakkerlakken niet zomaar uit de dieren worden gemolken. Productie voor menselijke consumptie zou daarom inhouden dat de insecten massaal gedood moeten worden (hoewel het onwaarschijnlijk is dat mensen uiteindelijk alleen de “melk” zouden consumeren, maar ook delen van de kakkerlakken). De wetenschap wil massaproductie mogelijk maken door de stof kunstmatig te produceren via gensequentiebepaling en replicatie in het laboratorium. Gelukkig is dit een utopie en zal het waarschijnlijk op niets uitlopen omdat maar heel weinig mensen kakkerlakkenmelk als voedsel zullen accepteren.

Met dit in gedachten moet je je afvragen wat de aanleiding was voor de mediacampagne in Spaanstalige media. De waarheid is dat dit alleen maar zal leiden tot maximale afkeer onder de burgers, die zich eerder meer zullen verzetten tegen klimaatverandering en de daarmee samenhangende strijd tegen de landbouw en de bestaansmiddelen van mensen dan minder.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wetenschappers onthullen dat dodelijk ‘WEF-insectendieet’ het menselijk ras tot uitsterven zal brengenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen anti-Russisch Europa is een Europa dat zichzelf vernietigt
Volgend artikelPas op voor grote boze Russische space nukes!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Pfff… we leven in de DUMB AGES. Alleen als er totale onwetendheid heerst, kan kwaadaardigheid regeren. We zijn op het laagste punt in de menselijke geschiedenis. In een tijdperk van informatie is onwetendheid een keuze, maar onwetendheid wordt ons anno 2024 met een trechter door de strot gedrukt.

  • Tis werkelijk ongelooflijk, dit. Maar onwetendheid kun je niemand door zijn strot wringen.
   Als ik nou zo’n doemdenker was die geloofde in de totale rampzaligheid……zou ik kunnen gaan geloven dat de inquisitie terug was om, net als in de middeleeuwen, de complete intelligentsia uit te roeien mbv geraaskal over ketterij.

   Nou is het teugesweurdig ketterij om je stem te laten horen, laat staan dat je er een mening op na houdt…….das helemaal des duivels.

   Maar we zijn met veel. Dan moet je er héél veel uitroeien……..en dat is zelfs voor de stompzinnige volgelingen van de Cabal een stap te veel over de grens. Kakkerlakken vreten doet alleen een zodanig mentaal gedepriveerde soort, dat die het leven als mens domweg niet waard is.

   Kortom……hier trapt geen mens in. Dat er iemand mee naar buiten komt, laat alleen maar het niveau van de laborant zien…….en daarmee het niveau van zijn sponsors.

   • @Inhetmeer…
    🎯🎯🎯

    ‘Maar onwetendheid kun je niemand door zijn strot wringen.’

    Je kan onwetendheid creëren, dat doet ons ONDERwijs. Daar wordt de onwetendheid door je strot geduwd. Wie weigert om dom te worden en te stoppen met vragen stellen, heeft een loodzwaar leven. Mensen krijgen geen keuze, vanaf hun geboorte worden hun intelligentie kapotgemaakt en vervangen voor circusgedrag, kunstjes voor beloningen, slimheid.

    En je hebt gelijk vwb een nieuwe inquisitie, dat is exact wat er gaande is. Bij de eerste inquisitie hebben ze iedereen gedwongen om hun EIGENwijsheid op te geven voor boekenwijsheid. Inmiddels zijn bij een nieuwe inquisitie waar ze eisen dat mensen de werkelijkheid opgeven voor surrealistisch leugens en ons laten leiden/besturen door de digitale wereld. Zo doen ze alles al heel lang om ons dom en gekortwiekt in een kooitje te houden.

   • “Maar we zijn met veel.”

    Dáár wil ik wel wat over kwijt inhetmeer. We zijn met veel maar wat doen die dan, behalve op hun toetsenbord timmeren? Het is los zand joh, daar win je geen oorlog mee. Huig Plug werd wéér opgepakt dus iedereen van ‘we zijn met veel’ zou in aktie moeten komen en dan niet op een toetsenbord. Een klein voorbeeldje maar hoor.
    We zijn met veel! Wat heb ik daar aan? Wat heb jij daar aan? Je staat er gewoon alleen voor, niemand van ‘we zijn met veel’ komt je helpen, begrijp je?

  • Straks in 1 gallon jerrycans bij de wallmart

   Legge de koekaragga

   Likkebaardend, lekker lessend, kloek drinkend,
   fris drinkend, stemmensmerend, razend flitsend,
   snel fibrerend, koel koel koel sissende
   legge de koekaragga …

 2. De mens heeft inderdaad geen extreme hoeveelheden kalfjesvoer nodig. Als jij dat wil zuipen prima, maar je moet wat aan je stoornis doen als je er zoveel last van hebt dat een andee daarvan over z’n nek gaat dat je dat moet uiten. En daarbij de veronderstelling dat degenen die geen dierlijke produkten willen dan ook direct in de commercië val trappen om ” vervangers ” te consumeren ?!

 3. Tegenwoordig zijn de vrouwen sentimenteel maar de schepping door God mag niet meer; ze houden van kwetsbare mannen en dieren. Kijk maar naar al die keffertjes; die zullen ze echt niet opeten. Hetzelfde geldt voor de buitenlanders, hoewel ik me afvraag of ze wel zo zielig zijn. Ook met insecten overdrijven ze, ze halen allerlei zaken door elkaar. De evolutie gaat veel verder dan ze denken, en zelfs dan Darwin had bevroed.
  Einstein was eigenlijk iemand die versimpelde, dat was zijn genie. Zo is het ook met de evolutie.
  Dus nu de soorten. Eerst ontstonden de mineralen (1), daaruit ontstond de vegetatie (2), en daaruit ontstonden de dieren (3). Zo evolueert de soort in een hogere en wordt de lagere, daaraan voorafgaande, en passant veredeld. Iedere soort wordt geconsumeerd door de daaropvolgende. Zo ontstond uit de dieren de mens (4). Eveneens zijn de mensen weer het voedsel van de ziel (5).

 4. Die shit zit al lang in ons vreten! Aroma’s.. natuurlijk aroma.. om maar 2 vage aanduidingen te noemen op etikettering.. ik kan het zo snel niet vinden, maar ik heb een artikel gelezen over de levensmiddelen giganten die, volgens mij rond 2015, vele honderden miljoenen in campagnes hebben gestoken tegen een wetswijziging, die zou verplichten dat werkelijk alle!! ingrediënten bij naam en toenaam op het etiket moeten staan. Die wetswijziging is dus voorkomen

 5. melk uit de darmen van de WEF leden zie silence of the lams.en wie goed oplette zag dat alleen phycopaten en narcisten in aanmerking kwamen voor zijn behandelingen.

 6. Kakkerlakkenmelk moet meteen VERBODEN worden, deze bevatten GIF-Stoffen!
  Niet geschikt voor Consumptie: Mensen en Dieren!
  Weg ermee!
  STOP!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in