Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd

9
5260

Bill Gates – What You Were Not Told,” een segment van de Plandemic documentaire, bespreekt de persoonlijke en professionele achtergrond van de Microsoft magnaat Bill Gates. In tegenstelling tot de populaire mythe zien velen Gates meer als een opportunist dan als een geniale uitvinder, en de video gaat in op een aantal van de minder eervolle momenten uit zijn carrière.

Na jarenlang een reputatie te hebben opgebouwd als “meedogenloze tech-monopolist”, werd Bill Gates 2.0 gelanceerd met de oprichting van de Bill & Melinda Gates Foundation. Met deze stichting vond hij zichzelf opnieuw uit en werd hij een van ’s werelds meest vrijgevige filantropen, schrijft Dr. Joseph Mercola op Mercola.

Gates’ liefdadigheid is niet wat het lijkt

Helaas, zoals opgemerkt door AGRA Watch, Shiva Vandana, Ph.D., en anderen, creëert Gates’ filantropie verschillende nieuwe problemen voor elk probleem dat het oplost en kan het best worden omschreven als “filantropiekapitalisme”. Zoals opgemerkt in het AGRA Watch artikel, “Filanthrokapitalisme: The Gates Foundation’s African Programs Are Not Charity,” gepubliceerd in 2017, voorstanders van filanthrokapitalisme:

“… verwachten vaak financiële opbrengsten of secundaire voordelen op de lange termijn van hun investeringen in sociale programma’s. Filantropie wordt een ander onderdeel van de motor van winst en bedrijfscontrole. De strategie van de Gates Foundation voor ‘ontwikkeling’ bevordert in feite neoliberaal economisch beleid en globalisering van het bedrijfsleven”.

In de loop der jaren is Gates in een positie terechtgekomen waarin hij niet alleen de technologie-industrie monopoliseert of onevenredig veel invloed uitoefent, maar ook de wereldgezondheid en vaccins, landbouw en voedselbeleid (inclusief biopiraterij en nepvoedsel), weermodificatie en andere klimaattechnologieën, bewaking, onderwijs en media.

Het is geen verrassing dat hij banden heeft met online factchecker organisaties die de vrije meningsuiting in een wurggreep houden, en onlangs vertelde hij in “60 Minutes” dat om het wantrouwen in de wetenschap te bestrijden, we manieren moeten vinden om “het gekke spul af te remmen”. Wat “gek” is en wat niet, is echter zelden zo duidelijk als de mainstream media je willen doen geloven.

En, zoals een echte filantroopkapitalist, komt Gates’ vrijgevigheid uiteindelijk vooral ten goede aan hemzelf. Zoals besproken in “Bill Gates – Most Dangerous Philanthropist in Modern History?”, doneert de Bill & Melinda Gates Stichting miljarden aan dezelfde bedrijven en industrieën waarin de stichting aandelen en obligaties bezit.

Zoals Gates zelf onthult in de video, heeft hij ontdekt dat vaccins fenomenale winstmakers zijn. Hij zegt dat ze de beste investering zijn die hij ooit heeft gedaan, met een rendement van meer dan 20 op 1. Het enige dat dit mogelijk maakt is het aansprakelijkheidsschild dat vaccinproducenten van de overheid hebben gekregen.

Gates, tsaar van het wereldklimaat

Zoals vermeld in de video, financiert Gates een poging om zonnestralen van het aardoppervlak weg te leiden in een poging om de opwarming van de aarde tegen te gaan – een op zijn best irrationele benadering, gezien het potentieel dat dit heeft om de wereldwijde landbouw te verwoesten.

Zijn laatste boek geeft ook details over zijn aanbevelingen op het gebied van klimaatverandering, waaronder toevallig ook het aansporen van regeringen om juist die bedrijven te steunen waarin hij heeft geïnvesteerd en soortgelijke slinkse streken.

Bill Gates’ uitgebreide reizen per privéjet maken hem waarschijnlijk een van ’s werelds grootste bijdragers aan koolstof – een echte super uitstoter. ~ The Nation

Ondertussen, zoals opgemerkt door The Nation, is Gates zelf een ernstige vervuiler, met een 66.000 vierkante meter groot landhuis, een privéjet, 242.000 hectare landbouwgrond (wat hem de grootste eigenaar van landbouwgrond in de VS maakt) en investeringen in industrieën die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, zoals luchtvaartmaatschappijen, zware machines en auto’s.

“Volgens een academische studie uit 2019 die extreme koolstofemissies van de jet-setting elite bekijkt, maakt Bill Gates’ uitgebreide reizen per privéjet hem waarschijnlijk tot een van ’s werelds grootste bijdragers aan koolstof – een echte superuitstoter.

In de lijst van 10 onderzochte beroemdheden – waaronder Jennifer Lopez, Paris Hilton en Oprah Winfrey – was Gates de bron van de meeste uitstoot. ‘Welgestelde individuen kunnen enkele tienduizend keer de hoeveelheid broeikasgassen uitstoten die wordt toegeschreven aan de armen in de wereld,’ merkte de krant op. Dit doet de vraag rijzen of het wel wenselijk is dat beroemdheden zich inzetten voor het klimaat …”, schrijft The Nation.

"Daarom wordt er selectief in de media gemeld wat er in Nederland gebeurt"

Gates leidt de technocratische overname

Gates’ focus op klimaatverandering is volkomen logisch als je je realiseert dat hij deel uitmaakt van de technocratische elite die al tientallen jaren bezig is de hulpbronnen van de wereld op te slokken in afwachting van de Great Reset, voorheen bekend als de One World Order.

Het afgelopen jaar is de noodzaak van de Great Reset aangekondigd door regeringsleiders over de hele wereld, met als klaroengeschal dat we de wereldeconomie en de manier waarop we leven, werken, reizen en socialiseren moeten “resetten” om de wereld eerlijker en duurzamer te maken. Het aanpakken van de klimaatverandering onder de vlag van een globale noodsituatie is een essentieel onderdeel van die PR-campagne.

Als je hebt opgelet, heb je waarschijnlijk de hints gezien. Tijdens de eerste lockdowns in het begin van 2020 waren er een heleboel artikelen over hoe de natuur en de wilde dieren het goed deden in de afwezigheid van menselijke socialisatie en reizen. Op andere momenten werd de Covid-19 pandemie gepresenteerd als een waarschuwing voor ons allen over wat er gebeurt als je uit balans raakt met de natuur.

Geen echt voedsel voor jou

Gates voelt duidelijk de druk om zijn deel te doen om de technocratische droom te realiseren. Hij vertelde “60 Minutes” dat hij graag zou zien dat zijn verschillende visies nog tijdens zijn leven werkelijkheid worden, en hij schat dat hij misschien nog 20 of 30 jaar te gaan heeft. Zoals gerapporteerd door ZeroHedge:

“Gates dringt aan op drastische en ‘fundamentele’ veranderingen in de economie om onmiddellijk een halt toe te roepen aan het vrijkomen van broeikasgassen – voornamelijk kooldioxide – en ‘naar nul te gaan’ om de planeet te redden van een lang geprognosticeerde (en consequent verkeerd) milieuramp. Veranderingen die we moeten maken om Gates’ visie te realiseren zijn onder meer:

 • Het toewijzen van 35 miljard dollar per jaar aan onderzoek naar klimaat en schone energie.
 • Alles elektrisch.
 • Wijdverspreide consumptie van nep-vlees, aangezien koeien verantwoordelijk zijn voor “4% van alle broeikasgassen.
 • De staal- en cementindustrie, die volgens Gates verantwoordelijk is voor 16% van alle kooldioxide-emissies, zodanig aanpassen dat 30% van de afgevangen CO2 in beton wordt geïnjecteerd, en een ander soort staal wordt gemaakt.
 • Wijdverspreide toepassing van kernenergie van de volgende generatie als aanvulling op wind- en zonne-energie.

En aangezien de productie van planten om nepvlees te maken ook gassen uitstoot, heeft Gates een bedrijf gesteund dat schimmel gebruikt om worst en yoghurt te maken, wat de miljardair “behoorlijk verbazingwekkend” noemt … “De microbe werd ontdekt in de grond in een geiser in Yellowstone National Park. Zonder grond of kunstmest kan het worden gekweekt om dit voedzame eiwit te produceren – dat vervolgens kan worden omgezet in een verscheidenheid van voedingsmiddelen met een kleine koolstofvoetafdruk.””

Inderdaad, Gates zou graag zien dat de rijke westerse landen volledig overschakelen op synthetisch, in het lab gekweekt rundvlees, en is gekant tegen pogingen van wetgevers om ervoor te zorgen dat nepvlees als zodanig wordt geëtiketteerd, omdat dat de publieke acceptatie vertraagt.

Gates bewijst opnieuw dat feodalisme een mislukt systeem is

Met zijn grondbezit bevindt Gates zich duidelijk in een monopoliepositie (alweer!) om de landbouw en voedselproductie te sturen in de richting die hij wenst, en hij wil dat wij allemaal zoveel mogelijk nepvoedsel eten. Zoals opgemerkt in een lang en gedetailleerd artikel over Gates’ filantroopkapitalistische pogingen door The Defender:

“Thomas Jefferson geloofde dat het succes van Amerika’s voorbeeldige strijd om het juk van het Europese feodalisme te vervangen door een nobel experiment in zelfbestuur afhing van de eeuwigdurende controle over het land van de natie door tienduizenden onafhankelijke boeren, elk met een belang in onze democratie.

In het beste geval is Gates’ campagne om Amerika’s agrarisch onroerend goed op te kopen een signaal dat het feodalisme weer in zwang kan komen. In het slechtste geval is zijn koopwoede een voorbode van iets veel verontrustender – de controle over de wereldwijde voedselvoorziening door een machtsgeile megalomaan met een Napoleon-complex”.

Het artikel gaat verder met de details van Gates’ “langetermijnstrategie van heerschappij over landbouw en voedselproductie wereldwijd”, beginnend met zijn steun voor GMO’s in 1994. Sindsdien zijn Gates’ “filantropische” benaderingen van honger en voedselproductie opgebouwd rond zijn partners in de technologie-, chemische, farmaceutische en olie-industrie, waardoor hij er zeker van is dat hij bij elke mislukte reddingsoperatie, toch rijker wordt.

Apartheid, getto of slavernij - uw keuze

“Net als bij Gates’ Afrikaanse vaccinonderneming was er geen interne evaluatie of publieke verantwoording”, schrijft The Defender:

“De 2020-studie ‘False Promises: The Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) is de rapportkaart over de 14 jaar durende inspanning van het Gates-kartel.

Het onderzoek concludeert dat het aantal Afrikanen dat extreme honger lijdt met 30 procent is toegenomen in de 18 landen waar Gates zich op richtte. Plattelandsarmoede is dramatisch toegenomen …

Onder Gates’ plantagesysteem zijn de plattelandsbevolkingen van Afrika slaven geworden op hun eigen land van een tirannieke lijfeigenschap van hightech inputs, mechanisatie, starre schema’s, lastige voorwaarden, kredieten en subsidies … De enige entiteiten die profiteren van Gates’ programma zijn zijn internationale bedrijfspartners …

Zijn investeringsgeschiedenis suggereert dat de klimaatcrisis, voor Gates en zijn trawanten, niet meer is dan een alibi voor opdringerige sociale controle, ‘Great Reset’-bewaking op grote schaal, en massale sciencefiction-geo-engineering kunstgrepen, inclusief zijn demente en angstaanjagende ijdele projecten om de stratosfeer te besproeien met calciumchloride of zeewater om de opwarming te vertragen, om reusachtige ballonnen op te laten om onze atmosfeer te verzadigen met reflecterende deeltjes om de zon te verduisteren, of zijn gevaarlijke gambiet om miljoenen genetisch gemanipuleerde muggen los te laten in Zuid-Florida.

Als we deze nachtmerrieplannen in de context plaatsen van de reeks experimentele vaccins die hij jaarlijks aan 161 miljoen Afrikaanse kinderen opdringt, is het vrij duidelijk dat Gates ons allemaal als zijn laboratoriumratten beschouwt”.

De Gates Foundation heeft het rampzalige Covid-19 beleid opgezet

Gates heeft natuurlijk ook een leidende rol gespeeld in de wereldwijde reactie op de Covid-19 ‘pandemie’. Volgens onderzoeksjournalist Jordan Schachtel, die een kanaal heeft op Substack, had Gates de hand in het “crimineel nalatige coronavirus-responsbeleid” dat een buitensporig aantal bejaarden doodde in verpleeghuizen in New York, Californië, New Jersey, Pennsylvania en Michigan.

Schachtel wijst erop dat een rode draad in deze gevallen is dat ze geluisterd hebben naar de schrikbarend onnauwkeurige modelvoorspellingen van het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), dat gefinancierd en gecontroleerd wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation. Hij schrijft:

“In maart en begin april kregen politici te horen van de modellerings’experts’ van het door Gates gefinancierde IHME dat hun ziekenhuizen op het punt stonden volledig overspoeld te worden door Coronavirus-patiënten.

Modelleurs van het IHME beweerden dat door deze massale toevloed ziekenhuizen binnen enkele dagen, niet weken of maanden, zonder levensreddende apparatuur zouden komen te zitten. Tijd was van essentieel belang, en nu was het tijd voor snelle besluitvorming, beweerden de modelleurs.

Op twee afzonderlijke persconferenties op 1 en 2 april maakte Cuomo duidelijk dat zijn beleidsbeslissingen gebaseerd waren op het IHME-model … In een briefing op 9 april verwees de gouverneur van Michigan, Gretchen Whitmer, naar het IHME-model om het aantal sterfgevallen en de benodigde PBM-middelen voor de veronderstelde golf te voorspellen. Het was hetzelfde verhaal met de regering van Pennsylvania”.

De leden van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis, Drs. Anthony Fauci en Deborah Birx, die beiden aanzienlijke banden hebben met Gates, vertrouwden ook op de voorspellingsmodellen van IHME. Zoals opgemerkt door Schachtel:

“Deze modellen, en de beleidsbeslissingen die werden genomen door erop te vertrouwen, hebben een reeks gebeurtenissen in gang gezet die leidden tot onbepaalde lockdowns, volledige bedrijfssluitingen, uitgaansverboden voor de hele staat, en het meest beruchte, de doodvonnissen voor verpleeghuizen”.

Verwijder dat wat niet langer nut heeft

Holocaust-overlevende waarschuwt dat Great Reset erger is dan Hitlers masterplan - "Dit is globaal"

De Gates Foundation was ook medesponsor van Event 201, een simulatie oefening die enkele maanden voor de uitbraak van Covid-19 werd gehouden en die uiteindelijk opmerkelijk profetisch bleek te zijn.

Vreemd genoeg ontkende Gates in een interview met de BBC in april 2020 dat de simulatie had plaatsgevonden door te zeggen: “We hebben dit niet gesimuleerd, we hebben niet geoefend, dus zowel het gezondheidsbeleid als het economisch beleid, we bevinden ons op onbekend terrein”. In een artikel voor National Herald India, benadrukt Norbert Häring de schijnbare vergeetachtigheid van Gates, door te verklaren:

“Het is waar dat als er iets minder nadruk was gelegd op opiniemanipulatie, er meer aandacht had kunnen worden besteed aan gezondheid en economisch beleid. Een van de vier bijeenkomsten was daar geheel aan gewijd. Maar gezondheid en economisch beleid kwamen wel aan de orde. Gates kan dat moeilijk vergeten zijn.

De video over de controle van de publieke opinie is de interessantste, omdat deze helpt de inspanningen op dit gebied, die wij momenteel meemaken, in perspectief te plaatsen. Een deelnemer vertelt ons dat Bill Gates werk financiert voor algoritmes die de informatie op sociale media-platforms doorkammen om ervoor te zorgen dat mensen de informatie die ze daar vinden kunnen vertrouwen”.

Gates heeft ook ander bewijs gewist waar de waarheid hem parten speelt. Een voorbeeld: door Gates gefinancierde factcheckers hebben heftig ontkend dat Gates ooit heeft gezegd dat we digitale vaccinpaspoorten nodig hebben, door het af te doen als de zoveelste krankzinnige samenzweringstheorie.

Maar Gates heeft dat wel gezegd in een TED Talk in juni 2020. Iemand heeft alleen die specifieke uitspraak uit zijn toespraak gehaald nadat het citaat de ronde begon te doen op social media. In een artikel van 11 december 2020 presenteerde The Defender het bewijs.

Factcheckers verwerpen ook beweringen dat onderhuidse microchips of digitale tatoeages uiteindelijk zullen worden gebruikt om ons te volgen en te traceren, maar zoals opgemerkt door The Defender, heeft Gates het MIT opdracht gegeven om een injecteerbaar quantum dot kleurstofsysteem te ontwikkelen om medische gegevens op je lichaam te “tatoeëren”, en heeft hij gepatenteerde technologie die gebruik maakt van geïmplanteerde biosensoren die lichaams- en hersenactiviteit monitoren en die is gekoppeld aan een crypto valutasysteem.

Hij heeft ook tientallen miljoenen geïnvesteerd in micro-chipapparaten met op afstand bestuurbare medicijnafgiftesystemen, militaire aannemers die pandemie-infecties en de naleving van vaccins opsporen en traceren, en heeft een investering van meer dan 1 miljard dollar in 5G-videosurveillancesatellieten en 5G-antennes. Als je al deze dingen bij elkaar optelt, beginnen de plannen van Gates nogal onheilspellend aan te voelen.

Gates is het meest zichtbare boegbeeld van de moderne technocratie

Gepland of niet, de Covid-19 pandemie wordt duidelijk gebruikt om zeer controversiële veranderingen in te luiden die onmiskenbaar totalitair zijn, waaronder de private overname van de overheid door publiek-private partnerschappen.

Surveillance is de grootste winstgevende industrie op aarde geworden, en je hele bestaan is nu een doelwit voor winst. Onder degenen die er het meest op vooruit gaan is Gates zelf.

Voor een beter begrip van wat je opgeeft door mee te gaan in het mainstream verhaal dat we Big Tech nodig hebben om ons te redden, zie mijn artikel over sociaal psycholoog en Harvard professor Shoshana Zuboff en haar buitengewone boek, “The Age of Surveillance Capitalism”.

U zult ook mijn interview met Patrick Wood niet willen missen, in “The Pressing Dangers of Technocracy“. Hij schetst een beeld dat moeilijk te slikken kan zijn, vooral als je er net voor het eerst over hoort, maar het is echt cruciaal dat iedereen begint te begrijpen waar we voor staan.

De tijd dringt. Om een kans te hebben om het te stoppen, moeten we onze koers begrijpen, en ons verenigen om de koers te veranderen die Gates en anderen zoals hij voor ons hebben uitgezet.

Bill Gates – filantroop of eugeneticus?

Vorig artikelGrote opschudding na interview met Biden – zijn de microfoons toegevoegd?
Volgend artikelIerse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. @ redactie:

  Jullie artikelen zijn vaak veel te lang. Ik heb geen behoefte om mijzelf door een heel boekwerk aan info te worstelen. De kunst van een verhaal vertellen is in zo min mogelijk woorden zoveel mogelijk informatie verspreiden. De aandacht verslapt als het te lang duurt, dus hou het kort aub.

  • Dat is subjectief @Jan V. Er zijn voldoende blogs die het met korte artikelen doen, dus artikelen als deze mag je best overslaan. AJB zonder ervan uit te gaan dat jouw behoefte de weerspiegeling is van de behoefte van de rest van de lezers. Met alle respect verder … Persoonlijk lees ik liever Frontnieuws dan Gezond Verstand en/of de Andere Krant. Aangezien daarin ondanks de volume van een artikel vele kennisgaten zitten die je dan als lezer zelf mag gaan opzoeken en waar er velen zullen afhaken. Mijn petje af voor Frontnieuws !!

  • Zeer Eenzijdige mening. Ik wil graag veel en goed naar waarheid geinformeerd worden met achtergrond en feiten. De mensheid moet wakker geschud worden en gewaarschuwd waar het voor staat, bedrog moet aan het licht komen. En dat vind ik heel goed wat frontnieuws aan het licht brengt. Zo word ik wakker en gewaarschuwd en kan ik mijn standpunt innemen. ZEER BEDANKT FRONTNIEUWS! Ik geef jullie artikelen zoveel mogelijk door waar ik kan, ik sta achter jullie!

  • Geweldig, concentratievermogen van NUL.
   Blijf vooral veelnop je smartphone zitten. Dat zorgt ervoor dat jeniet in staat bent normaal te functioneren.

   Billie is trots op je!!!!

 2. Bedverhaaltje:
  Je gaat dood.
  Tussen geboorte en dood, heb je het leven.
  Beschaving, ook wel bekend als; altijd wat moois willen maken van het leven, plus wat geknoei rond geboorte en dood, en dat heet dan tegenwoordig vaak verzachten of verzorgen maar, is ook wel eens anders geweest.
  Misleiding, in het leven, is een kunst.
  Het ‘mooie’ is er nu wel af; de kunst of misleiding gaat verder maar nu ook met minder of zonder afleiding.
  Je gaat nog steeds dood en tussen geboorte en dood (waar we verder mee knoeien), krijg je het leven wat de knoeiers bestemmen.
  Niet echt knoeiers natuurlijk, beschaving viert hoogtij, het wordt een utopisch maar dan werkelijk paradijs, hier op aarde.
  Zelfs al zou een menselijke generatie eindigen als in de matrix (dwz een biologische batterij), je mag het denken overlaten aan de top-knoeiers en het liefst zonder verzet, gewoon je bek houden en (niks) uitvoeren indien bepaald. Het leven blijft mooi. Een grote reset zonder groots verzet. Te ruste.

 3. Ik ben niet gelovig; maar gates en dat kreng wat zich vrouw noemt, zijn puur evil, puur duivels.
  Er is NIETS goeds aan dat vuilnis; hoop dat ze gauw de pijp uitgaan.

  Hun beste en meest verdiende straf: geef ze een mengel van hun vaccins.

  Dat ze afrika en India nemen: logisch. De minste kans op juridische claims.
  Maar india zou naar het internationale strafhof kunnengaan; bewijzen genoeg. Doen, hoop ik.
  ————————-
  Iedereen loopt te baken dat Hitler so superslecht was; vergeleken met Gates en NWO was Hitler een heilige.

 4. S.V. – Ez. 20:15 – … vloeiende van melk en honing, hetwelk het sieraad is van alle landen;

  Glyfosaat (o.a.) & 5G : Bijensterfte
  CO2 – Hoax : ‘Weg met de boeren en de koeien’

  :’-(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in