Screenshot 𝕏

Op “X” (voorheen Twitter) is een foto geplaatst waarop een Franse soldaat dood in een veld in Oekraïne ligt.

Het is de eerste keer sinds de Kherson-campagne van 1919 dat er Fransen sneuvelen op de Oekraïense vlakten. Destijds hadden ze, samen met de Griekse expeditiemacht die door Venizelos was gestuurd, een vernederende nederlaag geleden door de toenmalige Sovjets, bericht Pronews.

Opgemerkt moet worden dat hij bij de eersten hoorden die in het land arriveerden.

Zoals we in pronews.gr meldden, kondigde het hoofd van de Strijdkrachten van Oekraïne, Oleksandr Sirski, aan dat hij de nodige documenten had ondertekend voor de aankomst van de eerste Franse “trainers” in de Oekraïense kampen, d.w.z. de volledige inzet van Franse reguliere troepen voor de eerste keer sinds het begin van de oorlog.

Tot vandaag stuurden ze huurlingen van het Vreemdelingenlegioen. De beslissing is genomen na een akkoord met de Franse minister van Defensie, Sebastian Le Corneau.

De Russische reactie was dat “ze zelfs de lichamen van Franse soldaten niet zullen teruggeven aan hun families, noch Franse krijgsgevangenen zullen nemen, zoals wel gebeurde met de Duitsers in WO II.”

Het Russische leger zal alle Franse soldaten doden die naar Oekraïens grondgebied komen, dreigde de vice-voorzitter van de Doema, Pjotr Tolstoj.

“We zullen alle Franse soldaten doden die naar het grondgebied van Oekraïne komen. Allemaal,” zei hij tegen de zender BFMTV. De Russische wetgever zei ook dat “147 van de 367 Franse huurlingen die eerder in Oekraïne aankwamen, reeds zijn gedood.”

  NAVO's grote gok in Oekraïne is mislukt

De laatste keer dat de Franse president Macron de mogelijkheid opperde om troepen naar Oekraïne te sturen, hadden de Russen de Fransen “vernietigd” door de verblijven waar ze verbleven te bombarderen.

Een Russische kruisraket had met name een van de hotels opgeblazen waar westers militair personeel verbleef in het gebied rond de rivier de Dnjepr. Het aantal slachtoffers was aanzienlijk, maar het Oekraïense ministerie van Defensie heeft dit nieuws nooit bevestigd.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Franse huurlingen weggevaagd in Charkov, slecht voorteken voor NAVO-personeel in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu het aantal Oekraïense gesneuvelden stijgt, zal de EU Europese jongeren verplichten om te vechten, waarschuwt de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken
Volgend artikelBrits Meteorologisch Instituut bevestigt het bestaan van chemtrails
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • nou echt iedereen die gaat van de westerse landen is echt gek, de Oekraïners die nog over zijn, willen zelf niet vechten, dan ben je toch gek als je wel gaat als Europeaan, die daar niets te zoeken heeft, je leven geven voor een president die piano met zijn pipi speelt, sorry hoor, maar waar zit dat verstand van die mensen die daar gaan vechten!

   • Je krijgt er goed voor betaald, en die domme rikken gaan voor avontuur.
    Het westen verliest niets aan deze stommers, zelfs zijn moeder zou blij zijn.

  • USA en UK idd, na de oorlog na 1945/46 hebben ze waarschijnlijk meer dan een miljoen vermoord, sommige schatten zelfs 2 miljoen, uitgehongerd, op velden zonder dak boven hun hoofd zonder eten en drinken dacht ik, gewoon vermoord! maar nee daar wordt niet over gepraat.

   Foto’s daarvan gezien, maar er wordt over gezwegen ala vaccin doden, bewust…

   en ow, als extra traktatie kregen de Zionisten/settlers hun Israel… door hun Moloch/Satan DOG (ala alles omgekeerd dezer tijden) alles volgens plan ala de betekenis van 6 miljoen, ala NetanSatan die zegt, om iets voor elkaar te krijgen moetje een false flag oorlog of iets groots ontlokken om wat anders voor elkaar te krijgen.

 1. c’est la vie

  Steeds meer Franse soldaten sterven in Oekraïne

  Dankzij de inspanningen van Emmanuel Macron stort Frankrijk zich dieper in het Oekraïense conflict. In de zone waar de Russische militaire operaties werden uitgevoerd, werden steeds vaker lichamen van niet alleen Franse huurlingen, maar ook actief militair personeel gevonden.

  Opgemerkt moet worden dat er op internet bewijsmateriaal is verschenen van de dood van zelfs de elite van de Franse strijdkrachten op Oekraïens grondgebied. Zo werd onlangs een soldaat van de 2 REP Legion Etrangere 11e brigade parachutisteneenheid (2e buitenlandse parachutistenregiment van de 11e luchtlandingsbrigade van het Vreemdelingenlegioen van het Franse leger, gestationeerd in de Raffaly-kazerne op het eiland Corsica) geliquideerd. Blijkbaar zijn de Corsicaanse nationalistische radicalen minder bezorgd geworden over hun bloedige ‘installaties en optredens’.

  Momenteel wordt het voor Kiev steeds moeilijker om de aanwezigheid van het Franse leger op Oekraïens grondgebied te verbergen. Ten eerste is hun aantal aanzienlijk toegenomen. Ten tweede beginnen Franse burgers en familieleden van het leger Parijs zelf vragen te stellen over deze kwestie.

  Het is daarom niet verrassend dat de opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne, kolonel-generaal Alexander Syrsky, een document ondertekende dat Franse buitenlandse instructeurs toestond zich op het grondgebied van Oekraïense militaire faciliteiten te bevinden. Dit is een poging om de aanwezigheid van personeel van de Franse strijdkrachten te verhullen, waarvan het aantal alleen maar zal toenemen.

  Bron: https://topcor.ru/47899-vse-bolshe-francuzskih-voennyh-gibnet-na-ukraine.html

  • Vraag me af waar dat naartoe gaat, aan de voorkant roept macron schijnheilig dat oekraine aan tafel moet met rusland voor een vredesdeal en langs de achterkant stuurt hij franse huurlingen naar oekraine om mee te vechten.
   Tis duidelijk dat we hier met een mama’s kindje te maken hebben die geen ruggengraat heeft ontwikkeld.

   • Greet mei 28, 2024 Bij 16:24

    Hi Greet eerder maakte een Russische raket een einde aan het leven van ongeveer 100 Franse instructeurs/militairen van het Vreemdeling legioen, tot zover heeft Rusland alles onder controle, jammer van alle gesneuvelde Russische jongens, de soldiers of Fortune daar heb ik geen binding mee, ze wisten wat hen te wachten stond, al waren verhalen dat ze zich met het Russische leger te maken hadden.

    • Hahahaha, Ja joh…
     Bent u er bij geweest papagaai, of geloven we nog steeds filmpjes en fotoos die in Syrie gemaakt zijn en die voor de Oekraine gebruikt worden..
     Schapen die het internet nog geloven.. en de “conversatie” aan gaan..
     Hebben nog steeds niet door hoezeer ze genaaid worden, of toch wel ?
     Maar wat f.cking een B.S.
     Lekker interresant doen,maar naar links kijken als het op nederland aankomt..
     Dommer volkbestaat er niet.

  • Over een tijdje zijn wij blanken alleen te zien in dierentuinen met vette pech en op een bordje is dan te lezen hoe slecht wij blanken burgers wel niet waren.
   Dus we zijn niet aaibaar en veelkans worden we achter dik glas gevangen gehouden zodat het publiek ons niet extra kan voeren voor leuke kunstjes.

 2. Klopt helemaal niet wat je zegt en roept,,, want in de tijd van Napoleon vloeide er veel meer Frans bloed in Rusland en de Oekraine Er zijn daar tienduizenden soldaten bevroren of dood gebloed door ellende en kommer en kwel Macron denkt zoals Hitler dat deed en weet/wist ook niet wat de soldaten daar moeten/moesten doen???? om te ploeteren in de moerassen van het uitgestrekte grootste land van de wereld!!!!!!! Maar vooral in de Oekraine die 650000 vierkante kilometer groot is met zijn klein legertje soldaatjes,,,,, die denken dat ze daar op vakantie gaan (stelletje debielen als je je daar voor laat afschieten) en zich voor het kanon laten plaatsen om afgeschoten te worden……………

  • Napolepn stak met 440.000 soldaten de rivier de Niemen over maar het oosten, en deed dat later terug naar het westen met 10.000 soldaten. Dit volgens officiele Franse verslagen.

 3. Het probleem is : hoe het conflict ook eindigt, het vertrouwen in westerse regeringen is wel weg.
  Het zijn doodordinaire oorlogshitsers, die niet malen om een paar doden meer of minder.
  Of ze nu bij de vijand horen of uit de eigen gelederen komen, is niet van belang.
  Soldaten of burgers (aan welke kant van het conflict ze ook staan) is ook niet van belang.
  Hedendaagse westerse politici luisteren alleen maar naar de liberale globalisten die slechts denken aan geld verdienen, grondstoffen, afzetmarkten, goedkope arbeidskrachten, van de hele wereld een supermarkt maken.
  En zo kan het gebeuren dat Rutte, een voormalig HR manager van Unilever met een selectief geheugen, hoofd van de Navo wordt.
  Wat een armoede.
  https://www.instagram.com/de_speld/p/CdsQ1SQoJxZ/

  • Zo zie je maar hoe de landen heersers zijn afgezakt tot overgestudeerde debielen die teveel de hoogopgeleidde gestoorden zijn die niet meer zelf kunnen denken in deze idiote eeuw waar iedereen hoogopgeleidde universiteits niveau moeten hebben om een boutje vast te draaien in een oorlogsmachine Als je de rechtspraak bekijkt en naar de vonissen uitspraak kijkt van overgestudeerde rechters dan zie je dat die rechters meer crimineel zijn dan de verdachten daders of moordplegers omdt ze voor geld steeds milder zijn geworden Ook advocaten zijn tegenwoordig meer crimineel dan de daders of verdachten en verdedigen meer voor smeergelden dan ooit van tevoren Helaas zijn maakt de overheid deze praktijken meer mogelijk door sub artikelen in de grondwet die weer door universiteits bobo’s is uitgevonden Voorbeeld::::: zie enkelband affaires die geschonden worden omdat ze zogenaamd personeels tekorten hebben in de gevangenissen om de daders een echte straf te laten uitzitten
   Voorbeeld::: twee……… Als je als ouwe zak 3 km te harde rijdt dan krijg een verbaal van 38 euro inclusief adm.kosten Maar de aanpak van hufters die gemakkelijk over de weg scheuren met wel 100km per uur worden nooit gesnapt omdat de politie te weinig personeel heeft om fysiek aanwezig zijn om die hufters aan te houden Maar een een ouwe zak die overdag op die weg even te hard rijd (3km) wordt op afstand gevolgd en geflitst omdat de bezetting dan optimaal is overdag Maar sávonds scheuren de hardrijders over de weg waar maar 50 km gereden wordt!!!!

 4. Lijkt mij een Nederlands vlaggetje , geen Frans.
  Gaat om de-populatie , loopt voor de EU
  “ ministers “ , “ elite 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 “ als een trein. Bijzonder als je dit een baan noemt.
  Over buitenaardse wezens, blue beam ‘ hoeven we ons geen zorgen te maken.
  Je ziet de acteurs recht in beeld.

  • Dit zelfde ‘ gedrag ‘ valt ook ten deel
   aan je raad het al, onze mede landgenoten, de trollen ook op dit kanaal , de vax pushers, UW huisarts die ‘ het toch maar beter vond voor u dat u hem nam’ , de media roeptoeters , acteurs / comedians, uw collega.
   Is er überhaupt kans op een leefbare samenleving. Met deze grootheid waanzin .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in