Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het hoge aantal gesneuvelden in Oekraïne in combinatie met de moeite die het land heeft om zijn eigen bevolking te rekruteren, betekent dat de EU in toenemende mate zal overgaan tot het rekruteren van Europese jongeren, voornamelijk in de geografische nabijheid van Oekraïne, om te vechten tegen Rusland, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó na een bijeenkomst met de EU-ministers van Buitenlandse Zaken, bericht Remix.

“De Oekraïense verliezen worden steeds ondraaglijker, Oekraïense mannen mogen Oekraïne niet uit en nu willen ze Europese jongeren bij de oorlog betrekken. En natuurlijk, omdat de escalatie eerst deze buurt treft, kun je bijna duidelijk het argument horen dat de soldaten eerst uit de geografische nabijheid moeten worden gestuurd. Dit alles betekent dat ze Midden-Europese jongeren, waaronder Hongaarse jongeren, de oorlog in willen sturen met een verplichte Europese dienstplicht,” zei Szijjártó tijdens een interview met Hongaarse media.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zei dat hij fel gekant zou zijn tegen pogingen om een Europese dienstplicht in te stellen, en verklaarde: “Handen af van Centraal-Europeanen, handen af van Hongaarse jongeren, we zullen niet toestaan dat Hongaarse jongeren betrokken raken bij de oorlog, want dit is niet onze oorlog.”

Szijjártó maakte niet bekend welke ministers van Buitenlandse Zaken of lidstaten de mogelijkheid van een Europese dienstplicht onderzoeken, maar onlangs hebben verschillende landen gezegd dat ze zouden overwegen om hun eigen troepen naar Oekraïne te sturen als Rusland een doorbraak zou hebben aan het Oekraïense front, waaronder Frankrijk en meer recentelijk de Baltische staten.

  NAVO's “Rode Lijnen”

Een langetermijndoelstelling van het links-liberale establishment in Brussel is echter de oprichting van een militaire macht van de EU, inclusief het weghalen van het besluitvormingsproces over defensie bij de lidstaten en het centraliseren ervan in Brussel. Onder zo’n voorstel zou een mogelijke dienstplicht kunnen ontstaan die voor alle EU-lidstaten geldt.

Szijjártó beschreef een extreem intense sfeer tijdens de Raad van Ministers van Buitenlandse Zaken in Brussel voor de verkiezingen voor het Europees Parlement. Hij verklaarde dat de stemming omsloeg toen de aanwezigen begonnen te praten over het vrijmaken van 6,5 miljard euro voor Oekraïne, wat de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken afwees omdat het de oorlog alleen maar zou doen escaleren. Zijn standpunt kwam echter onder extreme druk te staan van een aantal andere landen.

“En er was hier een grote puinhoop. De Duitse, Litouwse, Ierse, Poolse en andere collega’s vielen me in deze zaak aan, maar dit kon ons standpunt niet aan het wankelen brengen, ondanks het geschreeuw van Europa’s pro-oorlog politici,” zei hij.

“Ze denken dat als ze van vele kanten schreeuwen, dat ik dan zal zeggen dat het goed is, dat het prima is. Ze zouden ons echter al goed genoeg moeten kennen om te weten dat dit niet zal gebeuren,” voegde hij eraan toe.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het plan van de VS regering om Rusland in kleine staten op te delen Volg Frontnieuws op Telegram

  Sanctieoorlog verloopt niet zoals gepland - The Economist

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dieren gaan beter om met ziekte dan mensen (Deel I)
Volgend artikelVoor het eerst sinds 1919 drenkt Frans bloed de vlaktes van Oekraïne: Franse soldaat ligt dood in een veld (foto)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Hongarije moet maar even de mond houden.
  Orban heeft ook bij de stippellijn getekend.
  Ook daar is de invoering van de digitale ID een feit.

   • lol…
    idd hoe ze voertuig onderhoud kunnen plegen en schoenen kunnen poetsen e.d.

    men zou het leger en leger materiaal moeten verbieden!

    hooguit wat multi inzetbare beroepen kunnen opzetten, met dat bedoel ik, dat ze iets kunnen bewaken en mensen kunnen helpen en in nood iets extra’s kunnen, dus multi inzetbaar beroep, maar geen leger meer.

    wat zou een ander land hier moeten halen? wat? zouden ze hier willen regeren? hoe dan? en ow if, dan zijn we tenminste van onze politiek af 😉 en wat veranderd er verder? kan beide kanten op, nu gaan we alleen maar de verkeerde kant op = feit.

    bovendien zonder echt leger e.d. hoeft een eventuele land of vijand niet alles plat te bombarderen, ow wacht das juist het doel BBB… om globalistische vijanden enemy’s from within hun doelen daarna op te bouwen. its all connected.

    geen geld meer naar het of een leger, geen cent! verlaag de belastingen en nooit meer dan 1x btw betalen over iets en nooit geen andere belastingen dan een btw dat is pure diefstal!

    NL bestuurd als 1 groot Familie bedrijf met alleen de beste echte deskundigen (niet op papier) aan het roer van de Familie, voor NL en voor haar Inwoners.

 2. Iedereen die gaat is een sukkel ,je gaat toch niet vechten tegen iemand die gelijk heeft, en de wereldmacht moet krijgen , en de andere moet wegblazen tot er weer gerechtigheid is waarvoor is getekend

 3. Dat dit land door een haffel fascistische handlangertjes van de deep state naar de verdommenis wordt geholpen, is mij al jaren glashelder. Daarvoor hoef je maar naar die liegende, draaiende, kronkelende rat van een Rutte te kijken……met zijn ” de onderste steen zal boven komen “………
  Dat viesnest van Zijkstra, met haar WHO gezwam…….en gewoon door drammen hè?…..en gewoon vaccins inkopen.
  Ligt die met de hoer van Babylon (lees de Eu) in hetzelfde Pfizer nest?

  Mijn kinderen krijgen ze NIÉT……!!!!……..en als het moet geven ze mij dat geweer maar. Dan knal ik er wel een paar van die fascisten mee naar de beerput van die deep state terug.

  Maar goed …..het wordt wèl duidelijk, wat?…..wie dit vieze spelletje aanstuurt , cq aan zitten te sturen.

  Ze wonen niet bij mij in de buurt…….en das maar goed ook……voor hen….!!

 4. De titel van artikel begint met eufemisme
  “Nu het aantal Oekraïense gesneuvelden stijgt”
  Nee dit kan beter formuleren als
  “Nu de Oekrainers bijna op zijn”

 5. Pure tijdverspilling als je het mij vraagt.
  Voordat dit plan erdoor is, zijn we vele internationale discussies verder en dan is de oorlog allang beslecht.
  In het voordeel van Rusland, overigens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in