pixundfertig / Pixabay

Het Met Office, de nationale weer- en klimaatdienst van het Verenigd Koninkrijk, heeft het bestaan van geo-engineering bevestigd.

Hieronder valt ook de controversiële praktijk van het injecteren van stratosferische aerosol, beter bekend als “chemtrails,” schrijft Niamh Harris.

Ze beweren dat het is om de effecten van ‘global warming’ tegen te gaan…

Het vergroten van het albedo van de aarde door middel van cloud seeding houdt in dat lichtreflecterende deeltjes, zoals aluminium, barium, strontium en thorium, in laaggelegen stratus cumuluswolken worden gebracht.

Deze geoengineeringtechniek is bedoeld om de reflectie van wolken te verbeteren, waardoor de opwarming van de aarde wordt tegengegaan door de hoeveelheid zonlicht die terug de ruimte in wordt gestuurd te vergroten.

Desondanks zijn de blijvende gevolgen en potentiële repercussies op de dynamiek van het weer en ecosystemen nog onvolledig begrepen, wat ethische en milieubezwaren oproept.

In het steeds veranderende discours over klimaatverandering heeft het onderwerp geo-engineering vaak tot heftige discussies en speculaties geleid. Meer dan tien jaar geleden haalde het Met Office de krantenkoppen door openlijk het bestaan van geo-engineeringprogramma’s te bespreken, waaronder de controversiële praktijk van het injecteren van stratosferische aerosol, beter bekend als “chemtrails.”

In deze periode erkende het Met Office, de nationale weerdienst van Groot-Brittannië, het bestaan van geoengineering-inspanningen om de effecten van de opwarming van de aarde tegen te gaan. Stratosferische aerosol injectie houdt in het opzettelijk vrijlaten van deeltjes in de bovenste atmosfeer om zonlicht te weerkaatsen en het aardoppervlak af te koelen.

www.432Health.club


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geoengineering, “chemtrails” en meer: Meer dan 300 patenten voor manipulatie van het weer bekendVolg Frontnieuws op Telegram

  Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

Lees meer over:

Vorig artikelVoor het eerst sinds 1919 drenkt Frans bloed de vlaktes van Oekraïne: Franse soldaat ligt dood in een veld (foto)
Volgend artikelArresteer deze krankzinnige NAVO oorlogsstokers!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. wat een onzin wordt verteld……. De Russen en de Chinezen gebruiken deze methode al jaren om op een andere plaats/land het telaten regenen of veelvuldige zonneschijn te manipuleren Het gaat hen niet om het klimaat te stabiliseren maar het gaat om strategische belangen om vijandige landen klein te krijgen De boeren in west Europa geven nu al aan dat het planten van voedingsmiddelen zoals aardappelen en graan volledig mislukken zal omdat de aardappelen nog steeds niet geplant kunnen worden door aanhoudend slechte weer in het westen en dat de prijs van die producten gaan stijgen volgend verkoopseizoen maar het vorig jaar hebbn de boeren nadat ze de aardappelen reeds geplant hadden geen druppel regen gezien en droogde het akkerland uit totdat plotseling de regen aankwam en er aardappels nog teveel waren….. maar de boeren bleven klagen dat de aardappels te laat waren gaan groeien Maar de retailers hadden toe al aardappels vanuit het buiteland besteld…..Al met al viel de prijs van een kilo aardappels in 2023/2024 toch normaal!!!!!!!!!!!

 2. Juist ja.
  Lulverhalen van lulhannesen, die hun wetenschappelijke rapportjes kopen van degene die bereid is om als een hoer te gaan liggen voor het geld.
  Tegenspraak uit wetenschappelijke hoek is des-informatie.
  En dat wil dan ook nog serieus genomen worden.
  Werden ze maar serieus genómen…….met een splinterige houten paal.
  Heb er nog wel een paar liggen .
  Gratis

 3. Wat gebeurd er – zoals door eveneens wetenschappers aangetoond – als we naar een kleine ijstijd gaan??? wordt het dan als gevolg van die idiote chemtrails nog een stukje extra kouder!
  Idioten, ga eens nadenken, mogelijk is de geklooi in de lucht nu al van invloed op de zg klimaat-verandering theorie.
  Heeft iemand daar wel eens over nagedacht ipv onze bestaande voedingsbronnen te veroordelen.

 4. Dat dit gewoon door gaat is omdat de chemtrail bedrijven door regeringen er grof voor betaald worden. De regeringen staan weer onder curatele van de banken, die zo weer miljarden kunnen verdienen omdat de prijzen van alle landbouw zo gemanipuleerd hoog gehouden kunnen worden. Zo gaat het ook met de 80% namaak landbouw producten, die als retro en look à like landbouw producten in de supermarkten liggen.

  Die zogenaamde wetenschappers baseren zich enkel op aannames, wat zij niet echt realiseren is dat al die chemische rotzooi uiteindelijk met de regen op de aarde neerslaat en het land en grondwater mee vergiftigen. Waar we alle landbouw producten en de veeteelt er mee vergiftigen. Het drinkwater wat uit de kraan komt is al vergiftigd daardoor. Zo roert de mens zich zelf uit en dat alles voor het monopolie fiat geld, wat de banken uit het niets creëren.

 5. De klimaatwaanzin, net als de CI2 waanzin.en dat alles om het volk rijp te maken om net als de lemmingen, massaal in de afgrond te springen. Het doel, Max. 500.000.000 wereldburgers dat gebeiteld stind in de George Guide Stones, is het uiteindelijke doel.
  Dan hebben de schoften, de multimiljardairs, hun zin en kunnen zij “genieten” van de uitgedunde wereld. Maar wie moet dan hun schoenen poetsen en voor hun koken?
  Nobody en dat is toch mooi, want dan springen ook zij in de afgrond. Weg met dat tuig, dat denkt de wereld met hun vele, vele dollars, te kunnen regeren.

 6. List of 100 US Patents Related to Weather Modification……is er een reden….

  https://zerogeoengineering.com/2021/list-of-100-us-patents-related-to-weather-modification/

  Giant Hail, 90 Second Alert.
  Patented chemical ice nucleation cloud seeding operations and extreme hail havoc around the world, “Giant Hail Is the Weather Threat Keeping Insurers Up at Night” from Bloomberg Law News. “Hailstorm covers Mexican city with thick ice amid heat wave” from Yahoo News. Record heat with record hail, welcome to engineered earth.
  https://youtu.be/x9pJ8RcH-Q8?si=Bj2QJ9UCeWXokC87

  How Our Coastlines Will Change with Neil deGrasse Tyson Explains…
  How did Earth get its coastlines? Nice explore prehistoric coastlines, the Ice Age, and why Florida is temporary. Why does the shape of the coastline change?
  https://youtu.be/NiltX1ltHUM?si=1oHA5wDsZzRsaQOk

  Colorado researchers study climate change in artic in flying lab.
  https://youtu.be/QkqP3X5dV_M?si=iwc2tfyEq6oO5tLp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in