Het zou nu officieel moeten zijn. Nord Stream 1 en 2 worden niet gerepareerd. Vorige week stemde het EU-parlement al over de verdere procedure met de twee pijpleidingen. Zonder veel ophef besloten zij eenvoudigweg van het project af te zien, waarbij de CDU/CSU, SPD, Groenen, FDP en Vrije Kiezers vóór stemden. Dit betekent: verdere stijging van de gasprijzen en verdere deïndustrialisatie van Duitsland en Europa, bericht Wochenblick.at.

Europa op weg naar de afgrond

Duitsland, Oostenrijk en heel Europa lijden onder de zelfmoordsancties tegen Rusland. De industrie gaat failliet of migreert naar de VS, die Duitse ondernemers lokt met goedkope energie en goede voorwaarden, traditionele bedrijven die al economische crises en twee wereldoorlogen hebben overleefd, zullen het verarmingsprogramma van het systeem niet overleven. Het lot van Duitsland als een van de belangrijkste industrielanden is daarmee bezegeld.

Deze stemming laat heel duidelijk zien dat de oude partijen gewoon niet geïnteresseerd zijn in het behartigen van de belangen van hun eigen land, en zelfs van Europa. Zij hebben de deur geopend naar steeds grotere armoede en hun eigen burgers in de rug gestoken.

Bernhard Zimniok, Europarlementariër van de AfD, deed in een video verslag van de stemming en de poging tot verdoezeling door Brussel:

De “creatieve” vernietiging van Europa

De toekomstige verarming van Duitsland en heel Europa is waarschijnlijk geheel in het belang van die krachten die iets heel anders met de wereld voor hebben. Met de verwoesting van het Europese continent is de voedingsbodem voor de Grote Reset gecreëerd. De volkeren zijn uiteengevallen en versnipperd door massale migratie, de economie is vrijwel onbestaande, de bevolking verarmd en berooid.

  EU topdiplomaat Josep Borrell klaagt, hij is minder populair dan Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov

“U zult niets bezitten” is een van de dogma’s van de toekomst, die het WEF in omloop heeft gebracht. Niemand zal zijn eigendom vrijwillig afstaan, en afpakken is niet mogelijk zonder de wrok van het volk op te wekken. Dat is anders bij een grote crisis, misschien zelfs een oorlog, waar uiteindelijk – op een enkeling na – niemand meer iets aan overhoudt. Een dystopische “brave new world” kan op een dergelijk fundament worden gebouwd.

Na het einde van “Nord Stream” hoeft men niet langer geconfronteerd te worden met de onaangename vraag wie verantwoordelijk is voor de terroristische aanslag op de pijpleidingen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom regeringsleiders als oorlogsmisdadigers behandeld moeten wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïners crashen bij Bakhmut: Russen veroveren Opitnie en Ivangrad – Hand-tot-hand gevechten – Kruisraketten regenen op Lviv (Video’s)
Volgend artikelVoodoo-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Als wij in Europa eraan gaan, dan mogen de VS hiervan niet als parasieten profiteren, maar moeten zij ook eraan gaan. Zijn die smeerlappen nou helemaal gek geworden?

  • die zijn al naar de kloten geholpen door de UltraNationaal Socialistische Democraten AP UN-SDAP onder leiding van de Zwitserse Terroristische Hoogverraders Billionairs THULE organisatie genaamd WEF. Deze drijft op vermogen verworven en verkregen tijdens de Tweede Wereldoorlog en natuurlijk afgeschermd als valselijk onschuldig.

 2. Kunnen ze geen referendum houden onder de (o. a. Duitse) bevolking?
  Ipv een paar idioten in Brussel laten beslissen over de ondergang van de economieën, Europa in de kou industrie, middenstand naar de kloten!!
  Tijd voor harde actie!!!

 3. Je zelf in de voet schieten en er niets maar dan ook niets van leren, gewoon weer de trekker overhalen en jezelf in je andere voet schieten.

  • Ja Discobol het wordt tijd dat de Brusselse zootje wordt opgeruimd niet goed schiks dan maar kwaad .
   Het probleem is dat mensen in Nederland nog te veel poen hebben en denken dat het wel goed komt .alleen honger en armoede dwingt hun naar de wapens .

  • @Discobol,
   Ik zelf zal niet meer voor iemand stemmen in dat EU Parlement, via blackbox tv door Daan de Wit zag en hoorde voor het eerst de Ierse Clare Daly spreken in dat EU Parlement, nou kon het dus wel geweldig zeggen, een openbaring en zo afwijkend van de rest die daar zit, echt een verademing, zij roept op tot dialoog en vrede maar dat niemand in het Westen het daarover heeft en zei zegt dat niemand van de working class baat bij deze oorlog, misschien leuk om eens te horen/zien op die alternatieve zender kun je ook stukjes apart terugkijken, voor mij een aanrader, Daan de Wit zegt trouwens zelf ook zoveel rake dingen,groet aan U!

 4. Het EU parlement wordt aangestuurd door de CEO;s van Multinationals. Oude docu ergens online. Er zijn geen twee pijpleidingen maar 4. 1 zijn ze vergeten te saboteren en een andere is al gerepareerd. Het systeem kan dus gewoon Russisch gas naar Europa transporteren. De VS zou wel even zorgen dat zij gas zouden leveren. Ze hebben hun prijsen torenhoog verveelvoudigd. Zoals in elke oorlog zijn er individuen die financieel gigantisch profiteren. Het grootste deel van de door de EU landen gedoneerde wapens komt niet aan in Ukraine. Dus waar blijven die en wie profiteert daar van. Ook is bekend dat een specifieke groep in iedere oorlog beide partijen van wapens voorziet.

 5. “EU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft”

  Zo waarlijk helpe mij godalemachtig dat was de openings statement van Rutte toen hij onder ede werd verhoord door een stelletje debielen die hun dossiers niet helemaal op orde hadden en niet door durfden te vragen, het was weer een fluitje van een cent voor hem. Durf te stellen dat hij ook hierin iets heeft te zeggen had, als Nederlandse waakhond van Schwab.

   • Discobol oktober 15, 2022 at 19:27

    Heb het opgegeven om het publiek serieus te nemen 12 jaar een Manchurion Candidate van Schwab die letterlijk alles aan elkaar liegt, maar er ook mee wegkomt is tenenkrommend, het normaal van weleer is abnormaal geworden alles en iedereen gaat erin mee, geen wonder dat de GGZ wachtlijsten heeft

    • @Adriaan W. >> (Heb het opgegeven om het publiek serieus te nemen)

     Je staat midden in een woestijn, en niemand hoort je.
     Eendracht is voorgoed verdwenen, de verdeeldheid regeert.
     En het gaat snel nu, en het net zit bijna dicht..
     Er moet echt iets gaan gebeuren.

    • Lied:

     We will capture, the essence, and we’re gonna find it, on this site.
     Enjoy, cause the essence, of who or what we are, I wanna capture.

     We need class, cause that, will withstand the test of time, cause we know, it’s timeless.

     I hope you readers, appreciate this classical sounding song:

     https://youtu.be/hRr7qRb-7k4

     The essence of the mind, the essence of the mind trying to be strong for others, the essence of the mind, reflecting love..
     We’re doing it here, in essence.

     That essence, is shared with this song.

 6. Wanneer gaat men nou eens inzien, dat de VS vrijwel alle ellende op de wereld veroorzaken (oorlogen, regime changes, kleurenrevoluties) en bereid zijn alles en iedereen (ook de eigen bevolking) op te offeren om aan de zieke en criminele wensen van een kleine bovenlaag te voldoen 🙄

  • De aard van het beestje… kijk naar het ontstaan van het land… dit zijn de nazaten van landrovers, moordenaars, dieven, avonturiers, goudzoekers, en sukkelaars op zoek naar a new world.

   • Jij ziet precies hoe het is, die mensen die op de zeilschepen naar Amerika trokken waren criminelen die hun straf ontliepen door te vertrekken, hun crimineel gedrag is van vader op zoon verder gegaan, daarom is die natie zo crimineel.

 7. Neem aan da er voor die tijd afspraken zijn gemaakt over leveringen en gerand stellingen over niet afnemen van m3 gas .
  Dan zou nu Rusland en andere gasmaatschappijen /leidingeigenaren geweldige claims tegen hun eigen staat kunnen opleggen en dat houd niet op bij een paar euro’s

 8. Vergeet niet dat wij hier in NL door de geschiedenis heen een internationaal leidendgevend landje geweest zijn. Een voortrekkerland zeg maar.
  Als iets hier lukt, lukt het elders zonder al te veel problemen.
  Nu is er geen weerstand meer kennelijk, iedereen is murw gemaakt en staat in de rij voor een gifspuit…
  Zoals voorpeld in het boek van Attali uit 1981..

 9. “De industrie gaat failliet of migreert naar de VS, die Duitse ondernemers lokt met goedkope energie en goede voorwaarden”
  Ik herinner mij nog dat na de wereldoorlogen, Amerika al de genieën binnen gehaald heeft. Wiskunde, wetenschap, natuurkunde, ruimtevaart, nucleair research…

  Oppenheimer, Einstein en velen velen meer…

  Marleine Dietrich 😁

 10. We vergeten dat ongeveer 80% zich heeft laten vaccineren, daardoor kunnen deze mensen nu extern aangestuurd worden, om deze beslissingen te omarmen. De haat tegen Rusland wordt in de reguliere media steeds verder opgevoerd. Alles wat door de EU zelf veroorzaakt wordt met hun faal en afbraak beleid, wordt in de schoenen geschoven van Poetin. Want de EU en haar lidstaten zijn failliet. Maar er wordt nog steeds miljarden euro’s uit het niets gecreëerd, zodat de staatsschulden in een rap tempo oplopen. Waar de EU regeringen deze schulden in de schoenen schuiven van de burgers. Zodat ze de burgers kunnen onteigenen door middel van hyper inflatie en stagflatie. De economie draait nog op de subsidies en uitkeringen.

  Maar weldra zal dat ook afgelopen zijn en dan begint er een ware overlevingsspel voor iedereen. Want alle crisissen zijn man made, om zo door de regeringen telkens meer macht naar zich toe te trekken van de burgers af. Iedereen willen ze onder curatele stellen, om zo de grote reset er doorheen te kunnen drukken. Alle wetten en grondwetten zijn al afgeschaft voor de burgers, de burgers zijn al vogelvrij verklaard. De WEF regeringen zullen alles in het werk zetten om iedereen failliet te laten gaan met list en bedrog. Daar helpt kunstmatige schaarste in alles altijd en met de bedreiging van een oorlog, zijn de mensen geneigd om zogenaamde veiligheid boven hun eigen vrijheid te kiezen (dat hebben we al gezien met het zogenaamde covid-19 vaccin). Alleen zo wordt veiligheid een betaalde privilege voor de burgers met de verplichte QR code, want dan zij zullen alles verliezen als zij voor de aangeboden veiligheid kiezen van de regeringen. Want afhankelijkheid is je zelf onderwerpen en onafhankelijkheid is overleven.

 11. Laat er maar een flink strenge winter komen. Na 10 dagen sterke vorst denken die gehaktballen in DE wel anders.
  Laat ze zichzelf maar lekker bankroet maken.

  Nou, met de rU gashub in Turkije: uhhhh….wat als Turkije gas koopt van Iran (is een boycot door USA)……..

  • Ik denk dat wanneer Duitsland roept± HELP!….de gaskraan in Groningen uitsluitend tenbehoeve van hen weer opengaat…

   Rutte heeft al zo iets gezegd..als de duitse ziekenhuizen koud worden …..

 12. Wie kiest nog voor regeringen, na alles wat die over onze hoofden uitstorten?
  Is realisme in doen en denken zo moeilijk?

  Wat de regeringen de afgelopen 2jaar en 7 maanden hebben gedaan is ronduit misdadig.

  Wie dat nog kan goedpraten.

  Maar het denkvermogen v.d. mens is zo uniek, dat er psycholochische oorlogsvoering uit voort is gekomen.

  De massa zou aan zijn water moeten voelen dat hier niets goeds uit kan komen.
  Zelfs al geloofd men niet dat regeringen slechte bedoelingen kunnen hebben.

  Kom voor jezelf en je naasten op.
  De regeringen zullen dat niet doen.

  Vernietiging van alles, storten ze over ons uit.
  En wij zitten met de gebakken peren.

  Allemaal te danken aan 2 boeken geschreven door een 83 jarige neo nazi.

  Hoe is het mogelijk dat die 2 boeken de bijbel voor koningshuizen, bedrijven ,regeringen en wat nog meer, lijkt te zijn.

 13. overal in Duitsland zijn zware demonstraties gaande….kan goed zijn dat er revolutie uitbreekt dit weekeinde….nul berichtgeving in onze pers want ze zijn bang dat het hier ook opstart….

 14. Duchesne oktober 15, 2022 at 22:47
  (overal in Duitsland zijn zware demonstraties gaande)

  En italie, Frankrijk, China, Iran, morgen Belgie, En wat doet Nederland ?? Maar het volk komt er wel achter!

 15. Putin has been FRIENDS with Henry Kissinger long before he was president of Russia. They have regular lunches to this day and Kissinger acts as an adviser to the Kremlin. Again, if Putin is anti-globalist, why is he FRIENDS with globalists? Another question is why do you feel the need to place blind faith in Putin, which is exactly what you are doing? Russia is NOT decoupled from the Western banking system, they are still very much involved in the IMF and have been avid supporters of the IMF SDR basket as a world currency mechanism. You are misinformed, and you desperately want to believe that Eastern governments are opposed to the globalists. Sorry to tell you, they are not. ALL the evidence shows this. No one is coming to save you. You will have to save yourself.

 16. Wat heeft het EU parlement te zeggen over NS1 en NS2? Als de uitbaters willen repareren dan kan dat toch gewoon? Wat zie ik over het hoofd hier in?

  • Inderdaad.Het enige wat de landen kunnen doen: weigeren gas te kopen en hun bevolking te laten verekken.

   Als de uitbaters het gewoon gaan repareren, en dat snel klaar hebben, zetten ze de incompetente wef regeringen voor schut en buiten spel.
   Ze kunnen dan zeggen: wil je gas, kan binnen een paar dagen.
   Denk je dat de regeringen dan “nee”durven te zeggen?

   Een van de pijpen is funktioneel; RU wil leveren…..dus verrekken is de keus van onze regeringen….

   • Het was vanaf het begin al de keus van onze regering. De enige reden dat wij geen NS gas krijgen is omdat rutte niet in roebels wil betalen.

  • Bovenstaande kwam ik online tegen, goede actie, hopelijk gaat het wat uitmaken tegen de oorlog tegen de Multinationals/Globalisten/Creeps.

 17. Snap echt niet dat al die Europese volken dit niet zien, dit zou gewoon een revolutie uitlokken als de mensen niet in een zombie staat waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in