Met foto’s van Hitler eiste de man de “eindoplossing” voor het probleem van de anti-vaccineerders en de ongevaccineerden. De Italiaanse burger, die klaarblijkelijk het narratief van het systeem steunde, heeft geen juridische gevolgen ondervonden. Maar nu is Stefano P. plotseling en onverwacht gestorven – aan een hartaanval, bericht Report24.news.

Het is toch wel het toppunt van onmenselijkheid om andersdenkenden de dood te wensen. Voor veel aanhangers van het vaccinnarratief hoort dit bij de omgangsvormen. Weinigen van hen vrezen vervolging of gevolgen, want zij zijn “de goeden” en doen en zeggen “het juiste”.

Een van hen was de Italiaan Stefano Pasin. Op de sociale media ging hij uit zijn dak in zijn ophitsing tegen de anti-vaccineerders en degenen die weigerden zich te laten vaccineren. Hij gebruikte Hitler-beeldspraak om een “oplossing van het probleem” voor te stellen. Zo vond hij het amusant en gepast om op Facebook een “vinger opstekende” Hitler te laten zien onder de vraag van de Minister van Volksgezondheid “Weet iemand hoe wij het probleem van de ongevaccineerden oplossen?”. Welke “oplossing voor het probleem” deze meneer te bieden had, wordt vandaag de dag nog steeds met afschuw onderwezen op scholen. Niemand bij zijn volle verstand wenst dat zulke tijden terugkeren. De extremistische postings zijn inmiddels verwijderd.

Nu is de heer Pasin een droevig lot gevallen. Een einde waar niet mee te spotten valt. Want zelfs deze heer laat, hoe venijnig hij ook over dit onderwerp geargumenteerd mag hebben, mensen achter die hem liefhadden. Een vrouw, twee kinderen. Niemand zou zo jong moeten sterven. Eigenlijk werd hij door vele vrienden en kennissen beschreven als een behulpzame en vriendelijke tijdgenoot en vriend. Hij moet echt geloofd hebben dat hij het juiste deed, toen hij door het agiteren van het establishment over deze ene kwestie, zelf in een gevaarlijke agitator veranderde.

  92% van de Covid-doden is 'volledig gevaccineerd', zo blijkt uit een overheidsonderzoek

Op 14 oktober 2021 postte hij nog:

Wie de derde dosis inneemt, zal het derde geheim van Fatima onthullen, bij de vierde spreekt men rechtstreeks met Onze Lieve Vrouw.

Pasin krijgt nu misschien de kans om dat te doen. De man, die vele malen met het COVID-19 vaccin was ingeënt, overleed op 13 augustus 2022 ten gevolge van een plotselinge en onverwachte hartaanval. Ik vraag me af wat de Onze Lieve Vrouw tegen hem zal zeggen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCINZELOTEN DOSSIER

Zelfmoord van vaccinatiedokter: Vacinzeloten instrumentaliseren haar doodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe WHO vraagt het publiek om ideeën om de Apenpokken een andere naam te geven, en verwijdert vervolgens de beste suggesties
Volgend artikelStudie: Slechts ongeveer 6 procent van de medische ingrepen zijn doeltreffend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Wie de derde dosis inneemt, zal het derde geheim van Fatima onthullen, bij de vierde spreekt men rechtstreeks met Onze Lieve Vrouw.

  Hij kon goed voorspellen maar begreep het zelf niet helemaal, hahahah.
  Ik kan alleen maar lachen om die idioten die zo tekeer zijn gegaan en zelf omvallen, iets met karma, ik mag dat wel. Vooral de nieuwslezers en comedians die precies op het moment van uitvallen naar de sterke en slimmere mensen alsof zij beter zijn ter plekke ineenstorten. Mooi dat het op beeld staat en ze voor het oog van de wereld krijgen wat ze verdienen.

 2. Even iets anders…

  https://pnws.be/nederland-krijgt-asielcrisis-maar-niet-onder-controle/
  Er vragen elke dag ongeveer 100 tot 200 migranten asiel aan in Nederland. Dit komt ondermeer doordat er minder reisbeperkingen zijn dan vorig jaar door het coronavirus. Hierdoor kunnen gezinsleden van statushouders naar Nederland reizen voor gezinshereniging. Ook mensen uit Afghanistan die in Nederland worden opgevangen vragen asiel aan en krijgen opvang.

  https://www.tscheldt.be/looters-in-london/
  Afgelopen vrijdag. Oxford street. Dat is een paar uur treinen van hier. Het krapuul neemt de straten over.

 3. Niet aardig van mij maar 😁
  Enne, wij slimmeriken zijn de afgelopen twee jaar trouwens héél vaak onaardig bejegend dus ik heb geen medelijden.

 4. Die onze lieve vrouw waarmee men h.w.s. Maria de moeder van Jezus zal bedoelen, ligt evengoed in ruste te wachten op de dag des oordeels dus het zal van een eventueel gesprek voorlopig niet komen. Ik betwijfel evengoed of het ooit tot een gesprek zal gaan komen aangezien de zojuist overleden figuur in kwestie ten zeerste waarschijnlijk de Zoon nooit erkend heeft. Dus nog beter gesteld: ik ben ervan overtuigd dat beiden nooit in gesprek zullen gaan. En verder zijn er welbeschouwd in beide kampen individuen die de ander de dood toewensen. So, what´s new? Behalve dat de man in kwestie het e.e.a. over zichzelf heeft afgeroepen. De satan lacht zich een ongeluk. Een geluk bij een ongeluk dat dan weer wel.

 5. Tja, Duitse collega’s herinner ik met de huidige hetze aan de hetze die 1933 begon. “Zien jullie het niet?” Dan verwijs ik naar het boek Onbekende erfenis Een familie- en oorlogsgeschiedenis in dagboeken en brieven: 1933-1945 in het Duits: Fremde Eltern: Zeitgeschichte in Tagebüchern und Briefen 1933–1945 en tracht hen daarmee met hun neus op de feiten te drukken. Blijkbaar tast de prik ook de hersens aan….

 6. Hij komt er nog goed vanaf de vuile rotschoft. Liever had ik een lange pijnlijke lijdensweg gegund. In ieder geval opgeruimd staat netjes. Ik zal voor hem bidden dat hij mag branden in een meer van vuur en varkensstront.

 7. De onmenselijkheid in tal van reacties hierboven geeft te denken. Wel of geen prikje maakt niet uit, klaarblijkelijk zijn er types in beide kampen die geen enkele restrictie hebben op de beerput van hun gedachten.

 8. De man was een diehard fan van de vaccin,akkoord ging erg ver er in……. maar wel samen met -tig miljoen anderen gebrainwashed door de dat duivels gebroed dat de wereld regeert ,over lijken gaat en bezig is met uitmoorden van de mensheid……beetje kennis van de psychologie, mbt. kuddegedrag,angst,Pavlov , dan kom je er al een heel stuk, je hoeft er echt niet veel voor te doen om massahysterie te creeeren; het is heel erg besmettelijk en heeft geen redelijk reden nodig…
  ik ben niet gevaccineerd en heb ook heel erg hard geprobeerd mensen te weerhouden om zich te laten prikken, maar daar zijn er tot op de dag van vandaag nog steeds bij die zeggen, als je straks Corona krijgt en je gaat er aan dood , jij weet er niks meer van maar heb je er wel eens over nagedacht wat je je kinderen en kleinkinderen dan aandoet… … als ik dan replikeer met: ik heb die dodelijke ziekte gehad, welgeteld een halve dag, antwoord: dan heb hoerenchange gehad, anders kan niet…….

  maar jij bent geprikt en krijgt 12 weken corona; antwoord: jama, als ik niet geprikt was, zou het veel veel erger geweest zijn….

  dus die dodelijke ziekte…. heb bij de positieve zelftest (mij gevraagd om te doen) de dokter gebeld…mijn welke medicijnen moet ik innemen? dokter: hoezo medicijnen, geen , wachten tot het over is tenminste in uw geval 10 dagen omwille van niet zijnde geprikt., ik: Dus de behandeling voor die DODELIJKE ZIEKTE is wachten tot het over is…..dokter:..verbinding verbroken……………………………………………………………

 9. Wat kunnen wij nog doen als wappies, wij moeten een volks tribunaal opzetten en allen figuren die ons al meer dan 12 jaar ons leven zijn kapot aan het maken op een lijst zetten als zware criminelen wij het volk zullen recht spreken en zij veroordelen die misdaden tegen de mensheid heeft gedaan wij moet ze volgen zodat hun de angst bekruipt en niet meer zich vrij voelen zo doen zij dat ook met ons.
  Op de schaapjes hoeven wij niet te rekenen zij zitten nog wel even in hun angst gevangen maar uiteindelijk zullen ze wakker gaan worden maar dan is het voor vele te laat.

  Wie moeten er op de lijst, natuurlijk Rutte en Hugo en niet vergeten Grapperhaus, Bill Gates Sores en Swaab en dan natuurlijk de rechters en vele van het OM en hoge ambtenaren , Leyen Makron en Merkel om dat te bewerkstellen zullen wij met andere landen ons gaan verzetten en vergeet niet de koning met zijn hele gedrogt ons land uit jagen anders zullen wij sterven als ratten.

  • Gaf men vroeger in de Nederlandse lessen geen onderwijs aangaande leestekens zoals punten en komma´s, etc. Iedere zin begint met een Hoofdletter en eindigt met een punt. Mijn ouwe moeder schreef ook haar hele verhaal aan elkaar zonder leestekens, punten en Hoofdletters bij aanvang van een zin. Haar hele verhaal bestond uit een riedel zonder einde en pauzeringen. Zeer vermoeiend om te lezen. Heb haar daar in het verleden op gewezen en zij heeft daar toch gehoor aan gegeven waardoor haar schrijfsel nu vele malen beter zijn te lezen. Is het onkunde of is het luiheid?

 10. Een van de vele vacciloten die in het stof bijten en er zullen nog meer volgen alleennjamme dat dit niet in nazi media wordt uitgelegd doen ze niet die zielige zgn journalisten worden betaald om hun bek te houden 🧐🖕💉😂😂😂😂

 11. Geen traan zal ik om deze Stefano laten, wat een fanatieke idioot. Al deze vaccinzeloten wensen ons ongevaccineerden alleen maar het stslechtste en soms zelfs de dood. Kijk, op die manier worden door de huidige media en de politiek NAZI’S gekweekt, onverbiddelijke Nazi’s, en dan mogen het vriendelijke en behulpzame mensen geweest zijn, maar ze veranderen in monsters wanneer ze blindelings het narratief van de Overheid en Media(Propaganda) volgen en nietsontziend wensen ze andersdenkenden, tegenhangers een verschrikkelijke dood toe of helpen ze in extremis zelf persoonlijk er aan mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in