Vanmorgen, 18 september 2022, viel in het uiterste zuidwesten van Oekraïne de eerste sneeuw in de Karpaten. De winter komt eraan, en binnenkort zal West-Europa ondergedompeld worden in een KOUDE, DONKERE, DODELIJKE tijd … omdat Europa Russische aardgas en olie heeft gesanctioneerd; en zal doodvriezen door hun eigen daden! schrijft Hal Turner.

Hier is een korte video van de eerste sneeuw die valt in de Karpaten in het westen van Oekraïne.

Zeker, het is niet veel. Maar het is een signaal dat de winter terugkeert.

Nu Europa zijn neus heeft afgesneden om zijn gezicht te redden door Russisch aardgas en olie te blokkeren, zal Europa binnenkort zonder voldoende aardgas zitten om huizen te verwarmen, bedrijven te bevoorraden en elektriciteitscentrales draaiende te houden.

Voor een groot deel van West-Europa kan deze winter fataal zijn als mensen, die hun baan hebben verloren omdat er geen aardgas of elektriciteit is, thuis zitten en doodvriezen omdat hun ambtenaren in de regering een driftbui hebben over Oekraïne.

Als Europa zich met zijn eigen zaken zou bemoeien, zou dit alles niet gebeuren. Sommige mensen kunnen zich gewoon niet met hun eigen zaken bemoeien.

Alleen psychopaten brengen zichzelf of anderen opzettelijk schade toe. Voor velen lijkt het erop dat Europese verkozenen psychopaten zijn! Ze brengen hun eigen volk schade toe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

  Amerikaanse burgers ontevreden over bezoek Zelensky aan Washington

Lees meer over:

Vorig artikelVolledig geprikte tiener krijgt hartaanval, ‘verbijsterde’ artsen vinden 2 bloedproppen en verstopte slagader
Volgend artikelWillen jullie de totale deïndustrialisatie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. De hele energie crisis is door de EU politici n de landelijke zoals Rutte en Kaag gecreëerd. De Rus heeft gedaan wat iedereen zou doen, kraan dicht, deur dicht.

  Als er iemand verantwoordelijk is zijn het in de eerste plaats de landelijke de politici en dan hun achterban, hun leden die zulke zwakzinnigen uit hun midden kiezen om onze wereld kapot te maken.

  • Het gaat dan ook om het schuim van Nederland: rapalje, geteisem en janhagel.
   De crème de la crème van het uitschot dat in Brussel en Den Haag met obscene,
   brallende toespraken het hele continent naar de kelder jaagt.
   De grote, vuilbekkende schreeuw die zijn eigen moeder nog aan de alom
   heersende Dood zou verkopen
   De met bloed en modder besmeurde soldatenlaars, waakzaam en dienstbaar…

 2. Wat denk je dat de WEF bende wil bereiken? EU helemaal naar de kloten.
  Opdracht via de USA deepstate organisatie.
  De USA vergeet dat ze ook door de WEF bende met hun koninklijke aanhang in de EU naar de knoppen geholpen worden.
  CHAOS is het doel > en dat lukt ze aardig
  Wie weet hoe wij dit kunnen voorkomen krijgt van mij een nobele prijs.

 3. Iemand heb me voor lange tijd eens gezegd dat de mensen die politiekers hebben welke ze verdient hadden. En inderdaad, dat is werkelijk waar. Per slot van rekening zijn de Mark Ruttes, de Justin Trudeaus, de Macrons, de Jacinda Arderns enzovoort allemaal niet door een militaire staatsgreep aan de macht gekomen. Neen, ze zijn allemaal heel demokratisch door de gehersenspoelde schapen gekozen.

  • @Do,
   Beste, helaas ben ik bang dat je het niet helemaal goed ziet.
   Mark rutler, een wefhoer is 12 jaar geleden naar voren geduwd in plaats van Rita Verdonk.
   Daarna zijn alle verkiezingen net zo nepotisch en vals verlopen als in de usa.
   Het gaat er helemaal niet om op wie men stemt, maar alleen om wie de stemmen telt!
   Hetzelfde geldt voor alle andere genoemde hoeren.
   Demoncratische verkiezingen bestaan niet vandaar “demon” van demonisch.

   • @ Henkie september 18, 2022 at 19:34,
    Zodra jij gaat stemmen geef jij je eigen autorisatie weg aan de staat, die kan ermee doen wat ze willen. Want jij hebt vrijwillig jouw eigen autorisatie aan hen gegeven. Het is dan ook maar een illusie dat jij inspraak hebt. Politici zijn enkel acteurs om het idee te wekken, dat we in een democratie leven. Elke dag worden toneelstukjes opgevoerd voor het publiek. Als alle wetten getekend worden door 1 ongekozen persoon die zich zelf het recht heeft gegeven, dat hij dat mag namens “de gratie gods”. Welke idioten zijn wij het volk dan om dan te gehoorzamen aan deze zelf verzonnen regeltjes. Als je daar over nadenkt, zullen de oogkleppen eraf vallen. Van hoe dom de bevolking eigenlijk is.

  • Sorry DOMinique als jij gelooft dat verkiezingen eerlijk gaan ben jij denk ik gehersenspoeld…

   Alle verkiezingen in bijna ALLE LANDEN zijn fake…

   Dus nee hier hebben een klein gedeelte mensen voor gekozen maar alles is doorgestoken kaart…

   Duik maar eens om te beginnen maar eens in DOMINION VOTING SYSTEMS tot voor korte tijd ook nog gevestigd in Amsterdam…

   Deze systemen zorgen ervoor dat alle puppets op hun plekje komen…

   In nederland gaat het ieys anders hier gaan alle tellingen op een usb stick tot daar nog eerlijk en die gaan naar een verzamel tel punt en wat daar gebeurt weet niemand..

   Ken een stel die samen met hun kinderen in hun dorp op FVD hadden gestemd (4 stemmen) alleen al van 1 gezin op de website van het dorp stonden de stemmingen FVD op 0…

   Dus nee wij hebben hier niet voor gekozen deze puppets komen altijd waar ze ze willen hebben…

  • Iemand zei mij ooit heel wijs dat democratie niet bestaat!
   Moet wel de mensen doen geloven dat ze iets te zeggen hebben, haha.
   Trouwens waarom zijn de verkiezingen niet transparant?
   Met die digitale voortuitgang kunnen ze dat prima organiseren maar dat mag natuurlijk niet!
   Goed en beste bewijs dat ze sjoemelen is nog steeds Trump!
   Ze deden het terwijl iedereen erbij stond !
   Elke rechter zei; “ja, ze zo te zien hebben ze gesjoemeld maar niet bewezen dat Biden verloren heeft”.
   Maar heb je echt nog nooit zelf gedacht dat ze met je stem sjoemelen?
   Begrijp niet dat nog zoveel schapen steeds blijven geloven in een democratie…
   Het zaakje stinkt al meer dan 50 jaar!

   • Sorry hoor, maar ik ben altijd naief geweest. Altijd geloofd dat het in Nederland eerlijk verliep. Pas toen een flink aantal jaren geleden bananenrepubliektoestanden ontstonden in stemlokalen in Nederland ging me een lichtje branden. Evengoed kon ik het toen nog niet geloven.

 4. (18 september 2022, viel in het uiterste zuidwesten van Oekraïne de eerste sneeuw in de Karpaten. De winter komt eraan, en binnenkort zal West-Europa ondergedompeld worden in een KOUDE, DONKERE, DODELIJKE tijd)

  Tuurlijk, ze kunnen het weer nog geen dag voorspellen. En denken nu te weten dat het een barre winter word.
  Bangmakerij !! En als het gas op is, dan gaan we (Het Volk) op bezoek bij de verantwoordelijken, als die tegen die tijd nog in leven zijn. 20 september Den Haag. Bijltjesdag !!!

  • @ Discobol september 18, 2022 at 19:03,
   Het weer wordt al vanaf de jaren 1940 al gemanipuleerd, dit is in al die jaren constant verfijnt. Nu zijn ze in staat om binnen 24 uur het weer te bepalen. Met behulp van chemtrails en met H.A.A.R.P. systemen over de wereld. (in de jaren ’60 hadden we al het Woodpekker sound op de AM radio band) In Nederland werd in 1975 zo’n installatie gebouwd (Lofar) In 1976 hadden we ineens een ongekende lange zomer en in 1979 hadden de 3 noordelijke provinciën een ongekende zeer koude winter met sneeuwstormen e.d. Zij waren letterlijk afgesloten van de buiten wereld door de sneeuw. Je kunt via internet nog mooie plaatjes ervan terug vinden. Nu staan die installaties in elk land, waar ze aan de knoppen kunnen draaien en binnen 24 uur het weer letterlijk mee kunnen laten omslaan. Van extreem koud en nat tot extreem warm en droog en alles wat daar tussen zit. De bewuste grote natuurrampen veroorzaken zij door energie wapens, door bepaalde grondlagen of gebouwen in resonantie te brengen, zodat de grondlagen alsware vloeibaar wordt en/of gebouwen verpulveren zoals de World trade centrum twin towers. Voor de grondlagen kunnen ze tot een diepte van 10km komen, alle aardbevingen zijn verdacht omdat vele op die 10km diepte waren. Zoals die van Japan met die verwoestende tsunami. Hiermee kun je zien hoe ongelovige kracht hiervan uitgaat met die energie wapens. Wat ons voorgespiegeld wordt als zogenaamde natuurrampen of terroristische aanslagen.

   • Weer manipulatie is feitelijk een hele laffe manier van oorlogsvoering.
    Bovendien is het kompleet onverantwoord om te klooien met weersystemen die je amper begrijpt.
    Heel veel wetenschappers ontbreekt het aan etnische normen en waarden.
    Hele trieste ego’s.

   • @Qvic >> (en in 1979 hadden de 3 noordelijke provinciën een ongekende zeer koude winter met sneeuwstormen e.d. Zij waren letterlijk afgesloten van de buiten wereld door de sneeuw.)

    Klopt, en hoef het niet op te zoeken, want wij waren zelf ondergesneeuwd. Tot aan het dak, de gemeente Sneek heeft ons toen uit gegraven. Wat ik nog weet was het zeer koud binnen -15 ofzo, geen water, geen elektra, en geen gas want dat hadden ze voor de veiligheid afgesloten ? Vraag me niet waarom. Maar ik vrees dat er weer zoiets gaat gebeuren..

    • Wij zaten toen ook ingesneeuwd. We hadden in die tijd gelukkig nog een kolenkachel dus warmte hadden we. Geen gas.
     Moeder tapte dagelijks een paar emmers water af en dan ging het water er weer af anders bevroor de hele zooi. Electra hadden we wel dus kon ma wel koken. Electrische kacheltjes had je toen niet, dat was te duur.
     Wij vonden het geweldig tussen die sneeuwbergen en in de kou. Als je wakker werd was je deken berijpt en stonden de ijsbloemen op de ramen, zo koud.
     Toen had je nog wollen borstrokken en die moesten we aan, samen met van die prikkende wollen lange onderbroeken. En hup naar buiten kinderen, niet dat gezemel van vandaag de dag.
     Toen had iedereen ook nog voorraad in zijn huis. Je kon een week zonder eten te halen overleven.

   • klopt Q, ik volg het al jaren, ook de 5G doet mee!
    lijkt op een ” virus “.. allemaal zo doorzichtig wat ze uitvreten, maar heel sluw en listig, ik trap er nooit in, wist het al lang dat mensen echt oerdom WILLEN blijven soms, meestal uit angst en luiheid

    groet en fijne blauwe lucht.. zeker a.s. dinsdag.. als de hoedjes idioterie in het haagse horror hof weer start..
    groet

   • in Zeeland doen ze met geluidsgolven de regenbuien forceren, dan is de lucht een soort omgekeerd heuvellandschap met allemaal bolle heuveltjes van precies dezelfde vorm. De eerste keer dat ik het zag was ik erg verbaasd…

    De Chinezen doen regen maken met enorme gasbranders in de Himalaya die per dag zoveel gas verbranden ( ruim 500 branders zo groot als een huis) dat de zogenaamde moeite die wij moeten gaan doen ( lees betalen) totaal nutteloos en achterlijk is. Toch drukt Rutte en tuig door….

    en ik, ik doe wolken scheiden als mijn geest rustig is….en benen…

  • Biden zei dat 2 jaar geleden.. hij dreigde met ; a dark, cold and hungry winter is coming soon..
   de smerige nep president van zo een mooi land, met zoveel eigen voorzieningen.. zo ook Nederland.. de VS en Nederland zijn de beste LANDBOUWERS ter wereld!
   En dat zal dus helemaal zo maar even worden vernietigd?! Nou.. Trump is de enige echte mensen-Potus voor de republikeinen en patriots die zich wapenen( EN DAT IS JE RECHT DAAR!!) tegen tirannie door de overheid.
   Maar goed.. we gaan het zien de komende week… eerst dat begrafenisje met 20.000 lui aan security..
   ze weten donders goed dat ze worden afgerekend! bange elite, sterke simpele boeren met gezond verstand!

    • Los van Trumps (Fauci’s) warpspeed 3n corruote CDC, was usa geheel onafhankelijk van energie en iedereen was tevreden behalve elitaire pedos en gare linkse lbqt greendeal psychopaten. FvD is hier enige partij die heeft gewaarschuwd voor het geen nu speelt (WEF) en wordt weggedrukt in debatten . De PVV niet hoor je er noet over en is ook voor vaccinatie. Je hebt niet veel hersens om een Trump trouwens gelijk te stellen aan een vieze oude nietszeggende pedofiel die handpop is van Obama en Clintons. Of politiek wat uitmaakt in dit machtsspel is een ander verhaal maar sommige proberen het tenminste.

 5. Als de winter net zo is als vorig jaar zal het wel meevallen, ik heb het gered met 2000Watt aan elektrische verwarming. Meer zorgwekkend zijn de financiële gevolgen, bij mij is de elektra slechts 25% duurder geworden wat nog meevalt maar ik hoor ook hele andere verhalen. Het is zeker een winter waarop je je goed moet voorbereiden, denk ook aan beveiliging van je huis en jezelf want ik verwacht dat criminaliteit toeneemt.
  Tip: als het koud wordt gebruik dan thuis een ruimte om te verwarmen waar je leeft, koop een paar warme slaapzakken waarmee je in de vrieskou kan slapen.

  • Er zijn zoveel dingen te verzinnen.
   Als het erg koud is leef ik in de kleinste ruimte van mijn oude huis. Met een klein ventilatorstraalkacheltje krijg ik dat snel warm.
   Ik zet kartonnen dozen als afscheidingsmuren in mijn grote huiskamer, die isoleren ook. Dan hou ik het aan één kant warm.
   Prop natte kranten in kieren en scheuren als het vriest. De vaat doe ik eens in de drie dagen, douche max. twee keer per week. Als ik nergens naartoe hoef dan was ik me gewoon niet, trek mijn ouwe zooi aan. Niemand die er last van heeft. De (volle) wasmachine draait één keer per anderhalve week. Waar ik bezig ben brandt een lamp of staat andere apparatuur aan. Nooit alles tegelijk.
   Heb meters aan gratis gordijnen opgescharreld. Die hang ik overal. Ook voor deuren. Met klemstangen voor in de douche. Piepschuim verzamel ik het hele jaar door, doe dat in plastic zakjes die ik overhoud en isoleer daar alles mee. Dat sla ik ’s zomers op zolder op.
   Ook heb ik nog ouderwetse gloeilampen. Die warmte afgeven. Daar werk en lees ik onder en dan hoef ik geen kachel aan. 40 of 60 watt lamp is genoeg om warmte te voelen.
   Ook vaak naar buiten gaan als het koud is, dan voelt je huis warm aan als je erin terugkomt! Buiten klussen.
   Als het echt vreselijk koud wordt dan zet ik mijn tentje op in huis. Ga ik daarin zitten met de donzen slaapzakken die ik ooit heb geërfd. Veel kleding aan, in dunne laagjes i.p.v. dikke wollen truien. Doe ik net of ik kampeer. Maak ik het me gezellig.
   Ook een flanellen lange onderbroek scheelt veel energie, blijf je vanzelf al warm van. Leren met echte schapenwol gevoerde pantoffels in huis aan. Heb je altijd warme voeten. Voor een paar euro had ik een lelijk schapenvel gekocht waaruit ik er meerdere kon maken. Jarenlang plezier van. Koken doe ik meteen een pan vol. Waar ik drie dagen van kan eten. Warm ik op in de magnetron.
   Nou ik red me wel hoor!
   Mooi dat ik de energieleverancier niet ga spekken! Ik woon in een oud tochtend oud huis op de wind maar toch verstook ik nog geen 590 kuub per jaar. Stroom rond de 1870 kwh.

    • dat maken ze je wijs ja.. gewoon NIET BETALEN en je oude termijnbedrag aanhouden! het is angst aan jagen en mensen willen dan snel dood.. dat is wat het plan is
     ik heb een vast contract tot november a.a. ik zie het wel allemaal.. genoeg dekens in huis ook! Veel donzen dekbedden, kruik, dikke geitenwollen sokken etc.
     groet

   • het meest vreemde vond ik wel toen in de eifel dld. alles overstroomde
    en nu nog steeds zijn er mensen niet geholpen door de regering of schadeloosgesteld. alle hulp kwam van particulieren . het lijkt wel of de globalisten hun eigen rampenfilms maken ….

 6. Denemarken vandaag, genoeg voor een sappige sneeuwpop. vejr.tv2.dk/2022-09-18-torden-og-vinterligt-vejr-over-nordjylland
  Prachtige luchten… je kunt er nl. ook van genieten, eindenlijk echte wolken.
  Kjk je verdere filmpjes? Ze geloven heilig in “groene” stroom.
  Paar jaar geleden hadden we “groen” gas en een groene politieke partij.
  In een groen, groen knollenland, daar zaten Rutte en Mette zo heel parmant.

 7. Mischien dat de kou de nederlanders wakker maakt? Tot nu toe zijn het een kudde waardeloze lamzakken die alles van het kabinet van landverraders accepteren.

  • Zijn verwende bitches geworden hier door voedingsindustrie die mensen dagelijks teveel soja naar binnenkiepen en zo oestrogeen aan laat maken. Gaan straks nog groeps janken de mannen dat het te koud is…Soja zit tegenwoordig in alles zelfs volkorenbrood. Soja grid/Soja stukjes/ Soja poeder.. Ze kicken de hardcore mesculaire mannen af.

   • Op internet vind je makkelijk hele simpele recepten om in 5 minuten brood te maken; zelfs zonder oven…..beter, en lekkerder dan dat natte spons brood dat ook mijn familie maakt. (bevat 60% water)

    Het lekkerste brood: in DE vlakbij de oostenrijkse grens.
    Het lekkerste pils: in Joegoslavie van een lokale brouwer bij Beograd.
    Het lekkerste stuk: een Australische; waarschijnelijk aboriginal bloed; ze was zo wild als een op hol geslagen stier–had 3 dagen nodig om uit te rusten…..

    Trouwens: wekken schijnt wer populair te worden–simpeltjes en blijft 2 jaar goed….

 8. Frontnieuws hamert, denk ik, te veel op “koude winter”, “doodvriezen” enz. Natuurlijk zal de energieschaarste veel ongemak meebrengen en schade aanrichten voor de economie. Maar Europa zal dit overleven, net als de olieboycot in 1974. Misschien zal deze ellende de mensen zelfs tot meer solidariteit inspireren. Solidariteit met elkaar en – helaas – met de Oekraïense nazis.
  Frontnieuws zou beter de principiële onjuistheid van de Westerse politieke en militaire hulp aan Oekraïne blijven beargumenteren. De psychose die door “onze” politici en media voor de Oekraïners wordt ontketend, begint al te lijken op de opkomst van nazisme in Duitsland in de jaren 1930. De kanariekleuren van de Oekraïense vlag beginnen zelfs de mode in Brussel te bepalen. Dit is fout en gevaarlijk. Het moet weerstand vinden!

 9. Kou komt eraan ???
  paniek voetbal van meneer H Tuner.
  Ik hou het zonder gas prima op 20 graden en vele met mij.
  gas prijs daalt flink gas voorraad is in Europa prima op orde ,meer dan 80 % gevuld .
  dus winter kom maar op .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in