Ik sta hier als Jood, als zoon van een overlevende van Auschwitz. Ik wil geen parallel trekken, maar aan het eind van de jaren twintig was er een slogan in Duitsland: ‘De Joden hebben overal schuld aan.’ Nu zijn de ongevaccineerden de zondebokken. Daarom moeten we vechten, zodat iets als dit nooit meer verdeeldheid zaait!”

Via RAIR Foundation USA 3speak.tv account.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”Volg Frontnieuws op Telegram

  Viroloog en vaccindeskundige: "Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!"
Vorig artikelZe leven onder ons: Anatomie van de Covidsekte
Volgend artikelDe berg rookte, het bliksemde en het geluid van een bazuin was te horen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Als je als gevaccineerde ook nog de ongevaccineerden de schuld geeft ben je dubbel zo dom. 1x voor het nemen van de bloedklonterspuit zelf en 1x voor het onterecht aanwijzen van een aangereikte zondebok. In dat geval vind ik het (sorry) niet zo erg als er wat klontervorming in de hersenen ontstaat want veel hersenstof is toch al niet aanwezig in dit geval.

 2. Goede morgen Strijders , laat u niet om de tuin leiden :
  De jood ( zionist ) is het kwaad van deze aarde !
  Ze wagen hun eigen mensen er aan , om dan met het beschuldigende vingertje naar een ander te wijzen!
  Waert u , oh Waert u voor den eeuwigen !

  • “De Jood” bestaat niet. Net zo min als “De Groninger”. Zelfs dieren verschillen van aard. Als u Illuminatie bedoelt, zeg dat dan. Goed boek: “De macht van de onzichtbare bankiers”. Daar vindt u de echte boeven.

  • Deze hypocriete supramistische ortodoxe jood, geen semiet, vindt dat hij God’ (satan’s) uitverkorene is en dat de aarde enkel hem en zijn ‘volk’ toebehoort. Alle niet joden worden door hen als een afvalproduct van de schepping gezien en dienen vernietigd te worden, met name het blanke ras, tikkun olam geheten : de reparatie van de wereld, the great reset.
   Zijn toespraak gaat dus niet over de niet-geïnjecteerden, maar om via een sluwe manier de aandacht wederom op hen te vestigen dat zij de eeuwige slachtoffers zijn. Waarom ze de afgelopen 2000 jaar 1050 keer uit verschillende landen zijn gezet in de hele wereld komt niet bij hen op, de schuld ligt bij voorbaat bij de gentiles : scapegoating genaamd.
   Overigens, de definitie van een holocaust overlevende is : iedere jood uit de door Duitsland bezette gebieden die na de oorlog in leven was.

   Richie from Boston op bitchute heeft een video geplaatst getiteld 6 million. Een aanrader.

  • “De jood”? Wat DOM! Het zijn de extremisten en hun volgelingen die het kwaad zijn. Niet mensen die een normaal leven lijden en normaal met een geloof omgaan. Iedereen mag een geloof hebben. Uw reactie getuigt niet van heel veel verstand en compassie

 3. “De Jood” bestaat niet. Net zo min als “De Groninger”. Zelfs dieren verschillen van aard. Als u Illuminatie bedoelt, zeg dat dan. Goed boek: “De macht van de onzichtbare bankiers”. Daar vindt u de echte boeven.

 4. Ja goede toespraak van deze man hij begrijpt het.
  Ieder mens is uniek of je nu als Nederlander geboren bent of in Israël of je gevaccineerd bent of niet dat zou nooit een verschil mogen maken

 5. Ik zou de Joden vooral NIET vergeten gezien de identiteit van de meeste lieden die dit corona-circus organiseren en er rijkelijk van profiteren. Maar blijf wel in de gaten houden dat er ook daar mensen zijn die aan de goede kant staan of gewoon slachtoffer worden van de eigen leiders (zoals in Nederland tijdens WOII). DE Jood bestaat niet, “ras” is voor de moleculaire genetica onzin en hooguit een cultureel label. Allemaal gewoon homo sapiens al bekruipt je wel het gevoel dat het tweede deel van die naam voor velen slecht gekozen is ;(

  • Zo bizar is dat niet.
   Deze wereld heeft 84 gebeurtenissen meegemaakt waarvan een aantal nog steeds invloed op ons hebben.
   We zitten nu in de 84ste gebeurtenis. (wat zou dat zijn, 1 keer raden)

   Kijk, als ik nu de straat op ga en roep “De holocaust heeft nooit plaatsgevonden” dan krijg ik allerlei Joodse organisaties over me heen en waarschijnlijk ook het OM want het schijnt bij de wet verboden te zijn om de holocaust te ontkennen.
   Deze ‘gebeurtenis’ heeft dus nog steeds invloed op ons leven.
   Als ik over 300 jaar roep “De holocaust heeft nooit plaatsgevonden” zal niemand reageren.

   De ‘invloed’ die het nu nog heeft op ons leven is dan weg.

   https://wolvex.nl/download/Blog/Gezondheid/Sadhguru_Occult_And_Mysticism_Ep5-Parallel_Universes_Exist_Here_Is_How_They_Affect_You.mp4

   • Nice video. Zoals ik het zie is dat de Aarde de fabriek van God is. Hier wordt alles gemaakt en ook ge-recycleerd. De Aarde neemt niet in gewicht af of toe. Het is constant, dus alles wat er op of aan vast zit, is van de Aarde en wordt per stuk uitgefaseerd op zijn einddatum voor hergebruik. Als je nu gaat knoeien met die fabriek, door bijvoorbeeld het dak te vernielen, of materiaal mee naar buiten te nemen om het daar te gaan gebruiken, dan verstoor je de processen die de Aarde gebruikt. Je verstoort die processen heel zwaar zelfs. De natuurlijke energie, waarvan God de bron is, wordt daar ook bij verstoord. Een fabriek zonder energie gaat ten onder. Jij bent als onderdeel van deze fabriek aangevuurd door dezelfde energie, de ziel. En als die verstoord raakt, verlies je de verbinding met God, met de natuurlijke bron van energie: en dan verlies je de ziel. En dan word je dus zielloos. En daar gaat het nu heen.

    • Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n God uh.. fan?
     Dus ik vertaal het meestal naar goddelijkheid, de maker van dit Universum zie ik bijvoorbeeld niet als God.

     Dus jou zin: “En als die verstoord raakt, verlies je de verbinding met God, met de natuurlijke bron van energie”

     Vertaal ik naar: “En als die verstoord raakt, verlies je de verbinding met jezelf, met je goddelijkheid”

     Met jou goed vinden uiteraard 🙂

     Het stukje over de fabriek, leuk! zo had ik het nog niet bekeken!
     “De Aarde neemt niet in gewicht af of toe.”
     Een mooie nadenker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in