Markante aanwijzingen van de wereldwijde tol, van Portugal en Hongarije, Massachusetts, de Bahamas en Jamaica, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië, schrijft Mark Crispin Miller.

PORTUGAL

Het meest gevaccineerde land van Europa heeft nu de slechtste COVID-situatie – 30 juni 2022

https://www.activenews.ro/covid/Cea-mai-vaccinata-tara-din-Europa-are-acum-cea-mai-grava-situatie-COVID-174993

HONGARIJE

Igor’s Nieuwsbrief

Hongarije: De meeste gevaccineerde provincies hebben de ergste daling van het geboortecijfer!

Interessant nieuws over de daling van het geboortecijfer! Het blijkt dat de meest gevaccineerde provincies van Hongarije de ergste daling van het geboortecijfer in 2022 hebben! Dit is een vergelijking binnen een land, waarbij Hongaren met Hongaren vergeleken worden, voor dezelfde periode. Met dank aan mijn ongelooflijke lezer “handyman” en Twitter-gebruiker…

VERENIGDE STATEN

Het aantal doden door auto-ongelukken explodeert in Massachusetts (waar in april in slechts tien dagen tijd ook drie agenten “plotseling overleden”):

Het aantal doden door auto-ongelukken in Massachusetts stond in 2021 op een hoogtepunt van 11 jaar. 2022 belooft nog erger te worden – 23 juni 2022

https://www.masslive.com/news/2022/06/massachusetts-car-crash-deaths-were-at-an-11-year-high-in-2021-2022-is-shaping-up-to-be-even-worse.html

Drie politieagenten in actieve dienst in Massachusetts sterven plotseling in tien dagen – 20 april 2022

https://fallriverreporter.com/three-active-duty-massachusetts-police-officers-die-suddenly-in-ten-days-1/

BAHAMAS

Twee politieagenten zijn in de afgelopen twee weken plotseling overleden:

Een andere RBPF-functionaris is plotseling overleden – 30 juni 2022

JAMAICA

Tien Jamaicaanse onderwijzers “zijn plotseling overleden” binnen één maand:

Nog een school in Clarendon rouwt nu Jamaica 10 leraren in één maand verliest – 12 juni 2022

https://jamaica-gleaner.com/article/news/20220612/another-clarendon-school-mourns-jamaica-loses-10-teachers-one-month

VERENIGD KONINKRIJK

Tweede dokter van Queen Elizabeth Hospital sterft na te hebben verteld hoe “pandemie haar tol eiste”;

Vaishnavi Kumar, 35, na haar dood beschreven als “vriendelijk en toegewijd”, slechts twee weken nadat Andrew Haldane, 45, dood in een bos werd gevonden – 29 juni 2022

  Australische gezondheidschef: COVID-contact tracering maakt deel uit van de "Nieuwe Wereldorde"

https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/second-queen-elizabeth-hospital-doctor-24346720

SPANJE

Twee brandweerlieden van hetzelfde departement “zijn binnen enkele dagen plotseling gestorven”:

Commotie bij de brandweer van Murcia door het overlijden van Antonio Escribano – 30 juni 2022

Na meer dan 30 jaar dienst, was “de mus”, zoals zijn collega’s hem de bijnaam gaven, net een week geleden met pensioen gegaan

Nog maar een week geleden namen de collega’s van Antonio Escribano afscheid van deze veteraan-brandweerman ter gelegenheid van zijn pensionering. Na meer dan drie decennia dienst begon voor hem een nieuw leven, met nieuwe toekomstplannen, die, helaas, met zijn plotselinge dood zijn afgebroken.

Het verlies van Antonio komt nog bij het recente overlijden, slechts enkele dagen geleden, van een andere collega, in dit geval ten gevolge van een langdurige ziekte, waardoor de brandweer erkent dat zij zich als wezen voelen.

https://www.laverdad.es/murcia/ciudad-murcia/conmocion-cuerpo-bomberos-20220630145625-nt.html

ITALIË

Maar liefst 70 plotselinge sterfgevallen in slechts vijftien dagen, alarmerende gegevens – 19 juni 2022

“Grote bezorgdheid over de plotselinge sterfgevallen in een indrukwekkend tempo. Ik ben verbijsterd en verontwaardigd,” zegt Franco Corbelli, leider van de Burgerrechtenbeweging uit Cosenza, “over de oorverdovende stilte over deze vreselijke tragedie die helaas nog steeds tientallen slachtoffers maakt, kinderen, jongeren en volwassenen, mannen en vrouwen, die instorten, een beroerte krijgen ondanks dat ze geen gezondheidsproblemen hebben. Omdat de regering, de instellingen op verschillende niveaus, de media, de talkshows, blijven zwijgen over het verschijnsel dat vandaag de dag een echte, dramatische noodsituatie vormt, zoals het aantal doden op verontrustende wijze laat zien. Het zijn er honderden, een onbekend aantal, want wat wij vernemen is slechts een deel. Vele anderen worden in feite niet eens gemeld.”

  Duits parlementslid: "Meer mensen overleden aan Covid vaccin in 2021 dan in de laatste 20 jaar aan alle vaccins bij elkaar"

“In de eerste twee weken van juni,” deelt Corbelli mee, “hebben wij kennis gekregen van nog eens zeventig plotselinge sterfgevallen. Maar het aantal blijft helaas elke dag toenemen. Van deze laatste slachtoffers zijn er bijna een dozijn twintigers. Er zijn voetballers (en voormalige), van 21, 25 en (een beroemde, ex Torino) van 39 jaar, twee zeer jonge moeders van 27, een ober van 25 jaar, een jonge vrouw van 29 jaar. En ook ongeveer veertigjarige dokters, apothekers, advocaten, directeuren, onderwijzers, journalisten, notarissen, geologen, ondernemers, sportlieden, arbeiders, chauffeurs, kappers, gepensioneerden. In de laatste uren nog een 37-jarige dokter, een 32-jarige jongeman die op het punt stond te trouwen, een 17-jarige jongen, een jong 19-jarig meisje, een 24-jarig jonge vrouw, een onlangs gepensioneerde oud-financier en een generaal van de carabinieri in zaken, in Campanië, Cosenza die ook in mijn stad werkte.”

“Ik, ik herhaal het nog maar eens, heb in deze anderhalf jaar nooit iets negatiefs over het vaccin gezegd, noch hypotheses naar voren gebracht of verbanden gelegd. Maar gezien de tragedie van plotselinge sterfgevallen en de resultaten van talrijke internationale wetenschappelijke studies, die,” onderstreept Franco Corbelli, “steeds duidelijker en alarmerender wijzen op de mogelijke ernstige cardiale risico’s (myocarditis en pericarditis) die verbonden zijn aan de toediening van het serum, met name bij jongeren onder de 40 jaar (hoewel er helaas ook veel 40-plussers blijven sterven), verzoek ik dat de vaccinaties voor alle gezonde mensen op verantwoorde wijze en uit voorzorg worden opgeschort en dat het, voor de categorieën die geacht worden risico te lopen, van geval tot geval geëvalueerd wordt. … Wij kunnen deze grote tragedie niet langer blijven negeren.”

  Japanse medische deskundigen waarschuwen: Jonge mensen lopen 7 keer meer risico om te sterven aan vaccins dan aan COVID

https://calabria7.it/ben-70-morti-improvvise-in-soli-quindici-giorni-dati-allarmanti/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank waarschuwt: het spike-eiwit is de moordenaar – pas op voor mRNA-‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet geboortecijfer van Zweden daalt plotsklaps met de maand
Volgend artikelAlweer een levensverzekerings-CEO onthult dat het aantal sterfgevallen met 40% is gestegen onder werkende mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Iedereen kan plotseling overlijden. Met miljarden in de wereld gebeurt dit heel vaak.
  Mijn collega overlijdt ook plotseling vandaag.

   • Misschien jij juist. Als je individuen opnoemt in een artikel kan je heel wat artikels schrijven met miljarden mensen op de planeet.

    • Idd, kom op zeg….druppel op een gloeiende plaat. Niks van betekenis. Als er tienduizenden mensen per dag extra sterven, dan praten we ergens over. En als het punt komt dat er per dag meer mensen sterven dan dat er geboren worden, dan wordt het pas interessant. Ik ken werkelijk niemand, collega’s, buurtgenoten, kennissen, vrienden, etc, etc die gestorven zijn aan/met corona of aan het prikkie. Alles loopt hier nog vrolijk rond met drie/vier prikken in hun lijf. Ik ken ook niemand met bijwerkingen.

  • In normale tijden is het ca. 60 miljoen per jaar
   Ieder jaar worden 80 miljoen babies geboren, dus er is een overschot van 20 miljoen. In tien jaar 200 miljoen!!

   • Er zijn natuurlijkere wegen om deze overpopulatie in te dammen.
    Stoppen met fokpremies en belasting op onverantwoordelijke vermeerderaars.
    En niet kunstmatig fokteven zwanger laten worern. De natuur werkt naar balans

 2. Alle trouwen gehoorzamen die zich hebben laten prikken, zullen vroeg of laat binnen de gestelde periode overlijden. Het streef datum is dat voor 2030 60% van de mensheid geruimd zal zijn. De willekeur van de giftige instanties en de percentages verschillen per land en regio en met de productie partijen. Zo wordt het moeilijk voor de critici om eenduidig een oorzaak ervan aan te wijzen. Daar ook mee speelt hoe de gezondheid en conditie van de individu was voor zijn gif prik en in welke activiteiten er na de gif prik werd gedaan. Door zoveel varianten is het zeer moeilijk om alles in kaart te brengen, want je hebt ook nog de natuurlijke dood die altijd dood gaat en de diverse ongelukken met dodelijke afloop.

 3. De rotzooi werkt! Het houdt het broeden tegen, het is ze geluikt. Dat is toch de grote fetish van Bill Gates, die overal maar de geboortes wil laten afnemen? Hij deed dit al in Afrika, met allerlei spuitjes tegen hun zin in. Straks kan er geen mens nog welpen. Wat mij betreft mag het broeden drastisch gereduceerd worden, maar dan wel met TOESTEMMING van de bevolking zelf, en niet op deze manier door ene narcistische hufter die er nog stinkend veel geld mee boert ook.

  Ondertussen verschaft de ‘oorlog’ lekker veel afleiding, want het anti-broed programma MOET nog een tijd draaien, en nog veel meer mensen MOETEN de gifspuit nemen, anders komt er straks weer een partij eigenzinnige rotblanken bij, die er niet meer mogen komen. Enig idee hoe ze dat gaan aanpakken straks? Iaw, wat gaan ze straks uit de hoed toveren om de kudde weer naar de giftrog te krijgen? Hahahah, ik weet het al: een anti-gifspuitje om je te ‘beschermen’ tegen de bijwerkingen en de shedding! Ik ga er vast patent op aanvragen. Bij mij met grote korting voor 3x spuiten.

 4. Relatief jonge mensen sterven niet zomaar, merk dat er een stel Trollen/gevaccineerden deze site hebben gevonden die het goede gevoel in het hoofd hebben verloren.

 5. Er zijn natuurlijkere wegen om deze overpopulatie in te dammen.
  Stoppen met fokpremies en belasting op onverantwoordelijke vermeerderaars.
  En niet kunstmatig fokteven zwanger laten worern. De natuur werkt naar balans

 6. Tof Frontnieuws, om mijn reacties en dat van anderen te verwijderen. Wie doet hier nu dan aan framen? Jullie net zo erg als de MSM. Smerig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in