Achtergrond © Freepik

Bijna elke voorstander van natuurlijke gezondheid weet dat je niet op WebMD moet kijken voor antwoorden op gezondheidsgerelateerde vragen; maar af en toe schieten ze zichzelf in de voet met hun eigen “klant-voor-het-leven” terugslag, zoals nu gebeurt onder hun gebruikersrecensies voor het smerige, dodelijke Pfizer/BioNTech mRNA Covidvaccin. WebMD pusht altijd alles wat in een laboratorium is gemaakt als “veilig en effectief”, en publiceert nooit iets positiefs over natuurlijke gezondheid, natuurlijke remedies of natuurlijke immuniteit, omdat het hun eenvoudigweg niet veel geld zou opleveren, bericht S.D. Wells.

Luister naar de geïnjecteerde schapen die het uitschreeuwen van afschuw, nu het Spike Eiwit Syndroom de natie overspoelt. En nu, hier komen ze, de verschrikkelijke, langdurige (misschien wel voor altijd voor sommigen) “bijwerkingen” van miljarden giftige spike-eiwitten die door de bloedvaten stromen en het hart, de longen, de hersenen en vitale reinigende organen vervuilen. Spike-eiwitten die zich vasthechten aan de binnenwanden van bloedvaten, waardoor het hart zich overwerkt (vandaar alle gevallen van myocarditis), en het centrale zenuwstelsel waarschuwingsschoten afvuurt door het hele lichaam (vandaar alle zenuwpijn en ischias klachten).

Dit zijn virus-imiterende spike-eiwitten die ernstige en chronische ontstekingen veroorzaken, waardoor alle aanwezige ziekten verergeren, waaronder kanker, diabetes, artritis en dementie. Dit is het Covid “vaccin” dat geen immuniteit biedt, geen bescherming tegen overdraagbaarheid, en minimale vermindering van de ernst van Covid voor de miljoenen geprikte mensen die toch Covid oplopen. Dit zijn miljarden giftige spike-eiwitten die menselijk bloed verstoppen, om nooit meer ongedaan gemaakt te worden.

Op dit moment lijden 200 miljoen Amerikanen aan giftige eiwitten die hun bloed en vitale organen verstoppen

  20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellen

Het maakt echt niet uit welke giftige prik mensen kregen, of het nu mRNA was of een enkele eiwit payload prik, de miljarden giftige spike-eiwitten verstoppen hun bloed en vitale organen terwijl u dit leest. De giftige spuiten discrimineren ook niet wat betreft leeftijd, ras of fysieke fitheid. Je kunt een soldaat in topvorm zijn, of iemands oma in het verpleeghuis, en toch zal de dodelijke Covid-prik zijn nachtmerries op het menselijk lichaam uitwerken, inclusief decimering van het vasculaire systeem en het immuunsysteem.

Kijk maar eens naar een handvol klachten, die allemaal vrij recent zijn, over de nachtmerrieachtige “bijwerkingen” en ongewenste voorvallen die nu plaatsvinden, soms weken of maanden nadat je bent geïnjecteerd met miljarden giftige prionen, alleen maar om te proberen een zwaar geval van de Chinese griep af te wenden (waarvan van geen van de inentingen tot nu toe is bewezen dat ze dat doen).

WebMD geeft alles behalve de Covidvaccins de schuld van alle gezondheidsproblemen die rechtstreeks door de vaccins worden veroorzaakt

Er is misschien geen slechter gezondheidsadvies dan dat van WebMD, de internet-“dokters” die alle informatie bewerken om de winsten van de farmaceutische industrie te dienen, mensen ziek te houden en ze naar de dokter en de tandarts te sturen voor nog meer in het lab gemaakte brouwsels. Dit is geen legitieme manier om van iets te genezen, maar slechts om de symptomen tot een aanvaardbaar niveau te temperen, terwijl de wortels van de problemen dieper verankerd en ernstiger worden.

Slachtoffers van vaccinaties zijn nu heel gemakkelijk te vinden, zelfs in de massamedia. Dat zegt veel. Dat betekent dat de schade zeer wijdverspreid is, en dat u slechts het topje van de ijsberg ziet. Waarschijnlijk zullen deze klachten van de website worden verwijderd, maar voorlopig zijn ze daar in het volle zicht, voor de wereld te zien, en beschrijven ze hoe deze mensen alleen maar wensen dat de pijn en kwelling weggaan.

  mRNA-vaccin contaminatie veel erger dan gedacht: Prikken "tot 35%" DNA dat menselijke cellen verandert in langdurige spike-eiwitfabrieken

WebMD heeft een geschiedenis van het sturen van mensen in de verkeerde richting die op zoek zijn naar medisch advies online. Ze hebben jarenlang kwikhoudende tandvullingen gepromoot, ook al wist de hele industrie hoe schadelijk kwik kan zijn voor de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Misschien zal er iets goeds komen van deze klachten die overal op hun website te lezen zijn over de afschuwelijke gezondheidsschade die veroorzaakt wordt door de smerige Covidspuiten. Zoek naar natuurlijke immuniteit en neem nooit de experimentele, in het lab gemaakte brouwsels.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat zou uw keuze zijn?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeheime Holocaust: Verdwijnen miljoenen vaccinatieslachtoffers in massagraven?
Volgend artikelIsraëlische onderzoekers kunnen slechts 12 dagen bescherming tegen COVID-19 virus met boostershot bevestigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Oudere persoon met hartfalen nam twee van de genocidale spuiten en werd daarop gediagnosticeerd met kanker.

  Oudere persoon in goede gezondheid nam twee van de genocidale spuiten en kreeg kort erop klachten aangaande blaasontsteking en werd gediagnosticeerd met cysten bij een van de nieren en een verdikking aan de darmwand.

  Beide personen worden ‘verzorgd’ door de pharmaceutische industrie. Vermoedelijk zullen beiden komen te overlijden aan het niet bestaande Covid.

 2. Het is bijna een verplichting om dood te gaan.
  Ik ben tegen de doodstraf, maar bij de doodstraf is het dan nog opgelegd door een rechter omdat misdaden zou hebben gepleegd. Dit lijkt onderhand wel een doodstraf simpelweg omdat je bestaat.

  En we blijven maar doorprikken, jongens!

 3. Kamerleden dom of gekocht? Ik kan mij niet voorstellen dat ze geen kennis hebben over deze dingen. Dat ze er geen kennis hebben van kan, maar daarvoor hebben ze experts, tenzij die speciaal geselecteerd worden. Dan is het moord met voorbedachterrade
  Vertrouwen deed ik ze al niet en dat is nu volledig bevestigd.

 4. Ik zag op meldpunt vaccinatie al meer dan 4000 doden/gewonden, maar het Lareb verdomt het om er maar naar te kijken.
  Overigens hebben ze zelf honderden doden op hun lijstje en toch doorprikken.
  Wat stelt dit instituut dan nog voor als er totaal geen invloed is naar die z.g. OMT amateurs.
  Wat zijn dit voor idioten trouwens die maatregelen uit hun mouw schudden die elke logica tarten.
  Zoals 1.5Mtr afstand ook buiten… zonder na te denken is dat van de wind af of tegen de wind in, belachelijk voor woorden.
  Alles is wel duidelijk dat het helemaal niet gaat om gezondheid maar om macht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in