U.S. Embassy in Bern / Wikimedia / (Public Domain)

De Verenigde Naties (VN) roept de regeringen van “soevereine” landen over de hele wereld op om ingrijpende nieuwe regels in te voeren die globalisten in staat stellen om strenge controles en beperkingen toe te passen op de watervoorziening, schrijft Frank Bergman.

De ongekozen bureaucratische instantie beweert dat het rantsoeneren van water deel uitmaakt van haar agenda om zogenaamd “klimaatrechtvaardigheid veilig te stellen”.

De verordeningen zouden grote beperkingen opleggen aan het watergebruik van het grote publiek door individuen een dystopische dagelijkse hoeveelheid te geven.

Onder deze regels zouden burgers beperkt worden tot slechts één douche per dag, zouden grasvelden bij privéwoningen verboden worden en zouden tuinen aan banden gelegd worden.

Om het water te rantsoeneren zou de toevoer naar huizen worden beperkt door een door de staat gecontroleerde meter.

De Verenigde Staten is een van de eerste landen die zich bij de plannen aansluit, met de gehoorzame regering van de Democratische president Joe Biden die de VN-verdragen ondertekent.

Vorig jaar publiceerde de regering Biden een “factsheet” met details over de “acties” die de president onderneemt om te voldoen aan de waterbeheersingsagenda van de VN.

In een factsheet, getiteld “Biden-Harris Administration Takes New Action to Conserve and Restore America’s Lands and Waters,” verklaarde het Witte Huis:

Met deze nieuwe acties geeft president Biden uitvoering aan de meest ambitieuze agenda voor land- en waterbehoud in de Amerikaanse geschiedenis. Deze acties bouwen voort op meer dan twee jaar van vooruitgang en historische investeringen van de regering Biden-Harris om behoud, herstel en rentmeesterschap in het hele land te bevorderen. Die staat van dienst omvat:

 • Het beschermen van meer land en water in zijn eerste jaar dan welke president dan ook sinds JFK.
 • Het stellen van de allereerste nationale natuurbeschermingsdoelstelling van het land om tegen 2030 ten minste 30 procent van het land en de wateren in de VS te beschermen.
 • Het ondertekenen van een Executive Order om de Amerikaanse bossen beter te beschermen
 • Het veiligstellen van de grootste investering ooit in klimaat, milieurechtvaardigheid en natuurbehoud
 • De gehele Amerikaanse Noordelijke IJszee wordt gesloten voor nieuwe olie- en gaswinning
 • Het herstellen en versterken van de bescherming van gekoesterde plaatsen, waaronder Bears Ears, Grand Staircase-Escalante en Northeast Canyons and Seamounts National Monuments, evenals het Tongass National Forest
 • Het aanwijzen van het Camp Hale – Continental Divide National Monument in Colorado

Merk op dat de regering Biden zegt dat ze duizenden vierkante kilometers oceaan afsluit voor boren of vissen.

  Wetenschappers proberen riskante lucht- en waterexperimenten in de hoop 'klimaatverandering' te stoppen

Wat er niet staat, is dat de Waters of the United States de regering de controle geeft over elke afvloeiing van sloten en plassen.

Deze massale overname, die aan het eind een miljard hectaren aan Amerikaans gebruik zal onttrekken, sluit vrijwel alle natuurlijke hulpbronnen op, op grond van “schaarste.”

Elke verordening en elk wetgevingsinitiatief is gebaseerd op dit ene idee: mensen vermoorden de aarde en alles raakt op behalve zon en wind, wat de toekomst van “groene energie” is.

NGO’s leveren het “bewijs” dat braaklegging welvaart creëert.

Echter, als je het “bewijs” bestudeert, is het een standaardplaatje voor elke braaklegging, de welvaart zit in “dienstverlenende” banen, waarvan ze beweren dat het dokters en ingenieurs zijn, maar wat in werkelijkheid zomerse serveersters en caissières zijn.

Echte banen, de banen die gezinnen opbouwen, gaan achteruit.

De enige toename is toerisme en dat zou er toch wel gekomen zijn.

Deze omkering van de werkelijkheid creëert een verbazingwekkend niveau van incompetentie en wreedheid.

Afgelopen weekend had de stad Philadelphia drie dagen nodig om 14 miljoen mensen te informeren dat hun water was besmet door een lekkage uit een fabriek.

Californië, dat de afgelopen 20 jaar in een “droogteperiode” verkeerde tot de recente stortregens (geen “klimaatverandering” maar onderdeel van de natuurlijke watercyclus van het Westen), heeft ertoe geleid dat boeren en veeboeren in Californië, letterlijk een broodmand voor de natie, opzettelijk een tekort aan water hebben gekregen.

150 jaar lang bouwden de westelijke staten aan wat ik beschouw als het achtste wereldwonder, het watersysteem dat het bekende universum zou kunnen voeden, kleden en huisvesten.

  Bill Gates' nieuwe plan: 70 miljoen hectare bomen kappen om "de opwarming van de aarde tegen te gaan"

De afgelopen 25 jaar heeft de globalistische groene agenda, geleid door de VN, het World Economic Forum (WEF), Rockefeller, Ford en een half dozijn andere verderfelijke stichtingen, dat watersysteem kapot gemaakt.

Meer dan duizend grote dammen zijn verwijderd en duizenden en duizenden kleine dammen en stuwen in de hooglanden en bossen zijn verwijderd.

Het resultaat hiervan is, en is nog steeds, dat menselijke ontwikkeling, voedselproductie en economisch welzijn worden uitgemergeld.

In feite heeft Californië water in overvloed. Het is verborgen en meesterlijk.

De Verenigde Naties, in elk land, zijn er vooral op gericht om water op te sluiten.

Zonder water sterft alles. Controle over water betekent controle over alles. Water is natuurlijk een hernieuwbare bron, maar de V.N. verklaart dat dit niet zo is. Volgens de VN betekent “opwarming van de aarde” dat alles zal uitdrogen.

Globalisten zijn ook niet verlegen geweest over hun waterrantsoeneringsagenda.

Zoals Slay News eerder meldde, hebben WEF-leden openlijk gesproken over plannen om de watervoorziening te controleren.

Een functionaris van het WEF verklaarde dat een komende watercrisis zal worden gebruikt om het publiek onder controle te houden en de agenda van de globalisten van de ongekozen corporatieve elite te bevorderen.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Davos, Zwitserland in 2022, stelt WEF-woordvoerder professor Mariana Mazzucato dat een crisis rond “water” zal “leveren” waar “Covid” en “klimaatverandering” beide “gefaald” hebben.

“Je hebt water nodig,” zei Mazzucato tijdens een paneldiscussie voor een publiek van watertandende globalisten.

Tijdens de discussie klaagde Mazzucato, die vermeld staat als een van de “agenda contributors” van het WEF, over hoe Covid en “klimaatverandering” er niet in waren geslaagd om een wereldregering in te voeren.

Vervolgens zette ze uiteen hoe een watercrisis de katalysator zal zijn die de mensheid een wereldregering oplegt.

  Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatverandering

“Zijn we er echt in geslaagd om iedereen in de wereld te vaccineren? Nee,” zei Mazzucato, oprichtingsdirecteur van het UCL Institute for Innovation and Public Purpose, tijdens een WEF-forum over de “Economie van Water.”

“Dus het benadrukken van water als een mondiaal gemeengoed en wat het betekent om samen te werken en het zowel vanuit een mondiaal gemeengoedperspectief als vanuit het eigenbelangperspectief te bekijken, omdat het die parallel heeft, is niet alleen belangrijk, maar het is ook belangrijk omdat we er niet in zijn geslaagd om die problemen op te lossen die soortgelijke kenmerken hadden.”

“En water is iets dat mensen begrijpen. Klimaatverandering is een beetje abstract,” zei ze, terwijl ze met haar armen in de lucht zwaaide.

“Sommige mensen begrijpen het heel goed, sommigen begrijpen het een beetje, sommigen begrijpen het gewoon niet. “Water, elk kind weet hoe belangrijk het is om water te hebben. “Als je voetbalt en je hebt dorst, dan heb je water nodig,” merkte ze op.

“Het gaat er dus ook om de betrokkenheid van burgers te vergroten en op een bepaalde manier te experimenteren met het begrip algemeen belang Kunnen we deze keer echt leveren op manieren waarop we andere keren jammerlijk gefaald hebben?” voegde ze eraan toe.

“En hopelijk zullen we niet blijven falen met de andere dingen, maar hoe dan ook.”

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF verklaart oorlog aan koffie: ‘Niet meer dan 2 of 3 kopjes per jaar’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe heeft een kleine groep dit gedaan?
Volgend artikelBiden en andere Westerse leiders kunnen worden vervolgd voor oorlogsmisdaden in Gaza en Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. De nieuwste smoes tot WERELDWIJDE GELIJKSCHAKELING.
  Globalisme = “kommunisme”. Is afbraak.

  In plaats van :
  – Goed water-beheer opbouwen en uitbouwen, verbeteren, ontwikkelen
  – Ontbossing en erosie tegengaan
  – Vervuiling tegengaan

   • De mensheid grijpt niet in… een hogere macht moet ons overnemen. Voordat angst begint is er liefde en p het einde van angst ligt liefde. We moeten door de angst heen.

    Wil je de wereld redden? Hef dan je eigen egoïsme (angst) op, daarna ga je mensen automatisch een ander voorbeeld geven en dat verandert de koers van meer ego naar meer bewustZIJN.

    Het gaat alleen heel subtiel ipv met grote stappen als in een fysieke oorlog en dat maakt het ego bang. Dus laat je angst los en vertrouw op je energie ipv je gedachten. Woorden gaan ons niet redden, maar de energie kan ons redden.

    Ik ben hier zelf elke dag druk mee bezig door te proberen liefde te ZIJN. Het lukt niet de hele dag, maar ik houd vol tot ik de hele dag pure liefde kan ZIJN. Als we dat allemaal op ons eigen niveau doen, bewegen we echt vanzelf een andere kant op.

   • En als je begrijpt dat satan werkt via volgelingen, dan kan dat andersom ook. De duivel heeft een leger van onbewuste mensen die als een leger egoïsten allemaal denken dat ze uniek zijn, maar ze zijn allemaal hetzelfde, egoïsten die denken dat ze geen egoïsten zijn omdat iedereen om hen heen ook zo is, zij zien de afwijking als egoïsten omdat ze niet zoals hen zijn. Letterlijk de wereld op zn kop.

    Maar terug naar dat leger van egoïsten. God heeft ook een leger, een leger van intelligente mensen die druk bezig zijn om te leren en te groeien om de koers van de mensheid te veranderen. Tot nu toe valt het woord God niet altijd in goede aarde, maar als we dit willen winnen zullen wij ons ergens in moeten verenigen. Ik draai hier eindeloos mijn Theme af om te proberen om mensen te laten inzien dat we dit alleen kunnen winnen verenigd onder God of als je dat woord haat, liefde, of als je dat woord haat, eenheid.

    Zien je hoe ze ons hebben geleerd om de dingen die ons zouden kunnen verenigen te verafschuwen en af te wijzen. Uit egoïsme zijn woorden als God en liefde door kerken, landen, politici, moordenaars, plunderaars en egoïstische mensen gebruikt om te overheersen, te moorden en te plunderen. En wij zijn daardoor God en liefde gaan zien als bronnen van haat en ellende en terrorisme. Terwijl ieder van ons in zn hart weet/voelt wat liefde is, dat is de God, de eenheid. In ons hart, de vonk die onze harten laat kloppen, dat is God en daar zijn er geen verschillen tussen ons.

    We zijn helemaal van ons ZIJN verwijderd en we zitten allemaal gevangen in versplinterde gedachten en patronen. In je hoofd ben je druk met heel worden, in je hart ben je nooit gebroken geweest en is alles heel en heel eenvoudig. Dit is allemaal metafysiche en spirituele praat… mijn Theme zoals jullie weten 🤭😜

    Het aardse is maar een heel klein deel van het geheel. We zijn nagenoeg volledig ontkoppeld van het geheel, maar we komen weer terug in het geheel en dan begint alles opnieuw van volledig bewustZIJN langzaam naar volledig ego. Van yin naar yang en weer opnieuw.

 2. Monsters die alles wat leven en liefde nodig hebben, kapot maken! En waarom??? Omdat zij tijdens dit tijdelijke leven meer willen bezitten dan de rest, daar genieten ze van. Ze genieten ervan als anderen lijden, dat verzacht hun eigen lijden.

  We zijn in oorlog met liefdeloze idioten die alle liefde willen doden, want dan voelen zij pas liefde. Krankzinnig.

  Maar ze hebben ons via het ONDERwijs volledig en voor 10.000% geprogrammeerd, dus we vernietigen de liefde zelf omdat we geprogrammeerd zijn om angst (ego) als liefde te zien. Wij maken het kwaad zelf machtiger en groter, omdat wij dat in het ONDERwijs leren.

  We worden volledig geprogrammeerd om liefde te verwarren met egoïsme en uit egoïsme ontstaat vanzelf een hel op aarde… egoïsme is de echte pandemie en het ONDERwijs is waar het egoïsme wordt geïnstalleerd.

 3. nou je weet toch ook wel dat NULLO,S aan de lippen hangen van deze aard bewoners ? zij doen precies wat zij niet moeten doen ! het geloven in dit soort hoeren families die denken dat de WERELD van hun is het zou eens tijd worden dat dit soort als eerste uit sterft en van onze aardbodem verdwijnt en daar kunnen de burgers zelf aan mee werken al is dat met de hooivork tot hakbijl gedaan worden wij ? de BEVOLKING zijn met meerderen sta op mensen en geef gevolg hieraan en blijf niet op je gat zitten en praatjes te maken in deze tijd kom achter de computer of laptop vandaan voordat de RUS ons een gevoelige tik uit deelt met so,n bommetje waar ik ? echt niet op zit te wachten maar zal; dit wel weer op zaagsel koppen en blinden geschreven hebben

 4. Firmas geheimzinnig en stiekum adverteren, maar pas op

  Het is begrijpelijk dat een deel van de Nederlandse burgers ook thans nog antipathie, en deels zelfs haat, voor de Duitse buurman voelt. Maar hier spreekt thans ook de politiek een woordje mee. Het beeld, dat Europa nu, na 30 Jaar, te zien geeft, is zeer veranderd. Onveranderd blijven intussen in principe de methodes en praktijken van de geheime diensten. Dat moeten wij steeds in gedachten houden! Terugblikkend op de misère van 1940 hebben we misschien één troost: List en boosaardigheid hebben, naast overmacht, Nederland binnen enkele dagen buiten gevecht gesteld. Het was een korte schok. Grote veldslagen en een stellingenoorlog zouden het Nederlandse volk stromen bloed gekost hebben. Dit leegbloeden is de bevolking bespaard gebleven. Als we op dit punt even doordenken, zou men geneigd zijn ie zeggen: De zwakheid van de Nederlandse contraspionage had misschien toch nog iets goeds.

  Blijf rechts rijden,
  haal niet in en houd spiegels goed in de gaten,
  En dan maar ergens afslaan om
  de hond uit te laten tussen de weilanden

  Je word gebruikt en afgedankt naar believen
  Is niet voor mensen die vragen stellen
  En afspraken hebben nul waarde

 5. Hier in NL kan GEEN sprake zijn van water tekorten omdat na de sancties tegen Rusland de meesten mensen door de dure energie veel korter/minder zijn gaan douchen.

 6. Tuig en natuurlijk weer die smerige WEF bende en de VN.
  De volgende poging om het klootjesvolk te onderwerpen aan hun marxisme. De prikken hebben in de ogen van die schoften te weinig opgeleverd = lees te weinig doden opgeleverd. Op naar de 500.000.000, zoals die in de George Guide Stones gebeiteld stond. Wat een verschrikkelijk smerig vuil tuig is het toch.

 7. Dit gaat géén stand houden. Het imperium van de deep state staat op instorten. Het zijn de kliekjes van iets wat voor een rijke dis voor dat schorum moest doorgaan……. aangeboden door angstige geesten.
  De afrekening komt dichterbij.

  • Precies, hier ben ik ook van overtuigd. Een nat in het nauw maakt rare sprongen, en het lijkt me dat we in die fase zitten. We zijn met veel meer gelijkgestemde mensen dan we denken en ze kunnen ons niet tegenhouden, hoeveel domme schapen ze ook gecreëerd hebben

 8. En jahoor faar is ie weer JOHN KERRY, afstammeling van koning David.

  Karel de grote stamt af via Jezus Christus af van Koning David.

  Alle Europese vorsten + UK-premiers + USA-presidenten stammen af van Karel de Grote

  JOHN KERRY stamt af van Karel de Grote

  Zie: https://www.facebook.com/share/p/MY8SUtEXDRxUTDXx/

  Zie: https://humphrysfamilytree.com/famous.thelist.html en zoek voor Kerry in de stamboom van Karel de Grote

  Source: https://www.facebook.com/Lamoraal

  • Marcel.. dont believe all that ,, KING DAVID ,, garbage. Those people are infiltrated by the highest demons. Aren’t you believing in ,,DEMONS ,, I feel sorry for you.

   • I know , the bloodline of king David is highly infiltrated with black souls.

    Black souls are like flies on light, they are attracted by light, stick to it and infiltrate it with laying their eggs in it

 9. Klinkt bizar voor uitvoering
  Echter met de nazi in Nederland
  Gaat dit lukken
  Zie de covid maatregelen .

  De buren die direct aan de telefoon hangen na paar dagen ‘ actie voor het raam pamflet kijk ik naar 2 kerels in een heli op hooguit 40 meter of een ‘ dame’ aan de deur gestuurd.

 10. Off topic

  Is dit waar die aanhoudende regen vandaan komt?

  In Delft doen ze onderzoek naar vernevelende windmolens, berichtte Nieuwsuur vorig jaar.

  Het werkt als volgt: om wolken te maken, wordt zeewater opgepompt en de atmosfeer in gesproeid. De zoutkristallen in de spray veranderen in aerosolen. Het verdampte water bindt zich aan die aerosolen en er vormen zich wolken.

  Hoogleraar Herman Russchenberg van de TU Delft zei dat er veldexperimenten nodig zijn om het goed te kunnen testen.

  https://x.com/PeterBaars1111/status/1800925688410914947

  Uitproberen maar
  Het proces wordt gemonitord met wolkmodellen en observaties vanuit de ruimte en op de grond. En als de vochtige lucht zich naar het land verplaatst, leidt dat naar verwachting tot een directe verlaging van de temperatuur in kustgebieden.

  “Ik zou het heel mooi vinden als we dat in de Noordzee gaan uitproberen,” zei Russchenberg. “We hebben windparken die worden gebouwd in de Noordzee. Nou, uitproberen maar.”

  Geven wij hiervoor toestemming?
  Laten we op kleine schaal beginnen. Werkt het, dan ga je langzaam uitbreiden. Werkt het niet, dan weet je dat en ga je niet verder. Gewoon beginnen, aldus Russchenberg.

  “Je zou je afvragen van waar de regen blijft komen?” reageert oud-psycholoog Steve Van Herreweghe. “Ze geven het gewoon aan. Allemaal op grond van de klimaatagenda, een triljardenbusiness die de aanzet zal geven tot nog meer draconische maatregelen. Hallucinante megalomanie. Geven wij – aardbewoners – hiervoor toestemming?”

  https://www.ninefornews.nl/is-dit-waar-die-aanhoudende-regen-vandaan-komt/

  • Aj..kom op kerel.

   Jij kent de patenten toch ook? Het gebeurd allang op globale schaal. Google patent 0462795, de rest vind je dan heel snel het voorbeeld wat ik aangaf is al in 1891 gergistreerd, en ze hebben dus 130 jaar kunnen oefenen..

  • @AJ…

   We moeten overal de top zuiveren van krankzinnigheid die is ontstaan uit corruptie/egoïsme.

   Ipv de beste vakman/vrouw, is de meest corrupte egoïst overal de baas, omdat corrupte egoïsten braaf gehoorzamen en anderen keihard onderdrukken om hun corruptie in stand te houden. We moeten de egoïst in onszelf doden, daarna gaan we vanzelf de egoïsten om ons heen doden… niet letterlijk, maar de betovering die het ego is beëindigen.

   Het kwaad gaat next level, het bewustZIJN zal daardoor groeien en sterker worden. Maar het gaat eerst nog letterlijk duister worden vrees is. Ze verknallen de hele zomer en NL is niet toevallig de op 1 na grootste voedselexporteur gemaakt. Nu schakelen ze heel eenvoudig NL uit en dat gaat wereldwijd de gevolgen hebben die ze wensen. En dat terwijl NL een zandkorrel is vergeleken met landen die met gemak nr1 voedselproducent kunnen worden. Alles is geografisch bedacht en gepland. Wij maken alleen een kans als we het egoïsme ontmantelen. Zonder egoïsten hebben de satanisten geen leger van onwetende, blinde, dom volgende slaven.

   Deze hele shitshow eindigt pas als wij er een eind aan maken door mensen ter verantwoording te roepen. En wij gaan dat pas rustig en zonder angst doen als we onze ego’s loslaten. Als de maat vol is en we voorbij de boosheid (angst) komen, dan worden wij heel krachtig. Zodra de wakkeren kalmeren en het als een oorlog gaan zien, gaan we effectief worden. De satanisten weten dit, daarom labelt de NCTV ons nu als een reële dreiging. Maar wij strijden met de waarheid ipv met wapens. En ze voelen dat het einde van hun leugen in zicht is en dat wij dan de angst ontstijgen. Ze zijn doodsbang en alleen totale chaos kan ze nog (tijdelijk) redden.

   • Ware woorden Theme.
    Wat die drielettergrepige ongekozen & met nitwits bevolkte agentschappen ons willen opleggen gaat ze nooit meer lukken, het zijn niet meer dan doodsrochels op hun globalistische sterfbed & ze weten het dondersgoed.

   • Theme juni 13, 2024 Bij 16:22

    Ben het eens met je insteek Theme, 90 procent van het publiek kunnen we niet bereiken, buiten de Westerse overheden hebben wet de verraderlijke leugen fabriek de MSM tegen.

 11. dappere woorden theme…en je hebt volkomen gelijk….echter…wie denk je te bereiken buiten dit forum om?
  Is het je eigen famillie/collega,s/vrienden en kennissenkring?…wie denk je verder te bereiken dan een kleine club intimi en forumlezers?
  laat het duidelijk zijn van mijn kant uit….je hebt gelijk!…maar geen echte oplossing..
  We/jij hoopt op inzicht…kijk op….helaas beste…dat gaat niet gebeuren…de enige remedie is een VOLKSOPSTAND een vorm van revolutie…een spontane uitbarsting van onvrede.
  Kijk ..en dan komen er de veranderingen…het globalistisch/satanisch tuig oppakken/berechten en asap opknopen…..schoon schip maken in nederland.

 12. One of the current members of this illustrious club is John Kerry, also known as Biden’s climate czar.
  If this man also complains about the precarious situation on our planet due to climate change, then you know that the whole climate agenda is a huge hoax.
  https://niburu.co/het-complot/18729-skull-and-bones-maakt-zich-zorgen-om-moeder-aarde

  Ending a “Big Cycle” in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years we are passing through and as a result we get at the cycle’s ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  Dramatische beelden uit Spanje! Enge overstromingen Vernietigden de helft van de stad, evacuatie
  https://youtu.be/SIq3GEyqb6s?si=LSsGqRsrhYrORbCt

  How Our Coastlines Will Change with Neil deGrasse Tyson Explains…
  How did Earth get its coastlines? Nice explore prehistoric coastlines, the Ice Age, and why Florida is temporary. Why does the shape of the coastline change? https://youtu.be/NiltX1ltHUM?si=1oHA5wDsZzRsaQOk

  Emitted numerous solar flares and coronal mass ejections, posing risks to electrical grids and satellite infrastructure. These disruptions highlight our vulnerability to solar activity and the need for proactive measures to protect technology and infrastructure…..
  https://youtu.be/MdVNNBq9ZIQ?si=CtC4G0id-pcT5vWv

  Time of awakening out of chaos.

  DE STAAT HEEFT EEN ENORME SCHULD

  Op een vergelijkbare manier hebben landen geregeld geld geleend van de banken. Door wanbestuur, echter, en met name ook door oorlogen, zin de schulden van landen enorm uit de hand gelopen. Om u een indruk te even: op dit moment hebben overheden wereldwijd voor driehonderdduizend miljard dollar (dat is een 3 met 14 nullen: 300.000.000.000.000 dollar) schuld bij de banken.

  Om te kunnen blijven overleven moesten overheden steeds meer onderpand bieden. De advocaten van de banken hebben daartoe allerlei listige constructies bedacht om dat onderpand ook zeker te stellen. De De belangrijkste daarvoor is het omzetten van elk land in een bedrijf en van elk levend mens (al bij zijn geboorte!) in een persoon. Op die manier kregen overheden de ‘legale’ mogelijkheid om al hun inwoners vanaf hun geboorte in contract te plaatsen en hun volledige (toekomstige) bezit en vermogen tot arbeid aan de banken te verpanden…….en nu GBDC met fake money…..

 13. Fear is an emotion. The Path to the I AM.

  One of the differences between fear and intuition is that intuition is not afraid.
  Intuition is clear, without judgment and operates from the here and now. Fear is an emotion.
  Often based on the past or doomsday scenarios from the future.

  You know quickly whether something is ‘right’ or ‘wrong’, you observe things, while logic or reasoning is lacking.

  LAWS OF KARMA I WISH I KNEW SOONER: THE LAW OF CONNECTION.

  Whatever we put into the universe will come back to us.

  Life does not happen by itself, we need to make it happen.
  One must accept something in order to change it.
  When we change ourselves, our lives follow suit and change too.
  The past, present, and future are all connected.
  Our behavior should match our thoughts and actions.
  History repeats itself until we learn from it and change our path.
  The most valuable rewards require persistence.
  Rewards are a result of the energy and effort we put into it.
  https://youtu.be/PWjKEjYqYHI?si=H-_Ion7r_NOzWcJM

  What can one learn about a person’s personality just by observing them?

  Those who bring you down, no matter if it is your own unawakened divine masculine, this kind of person must do their own healing work in order to match your efforts and energetic vibration, and to continue being in inner circle with you.

 14. Aarde draait momenteel in een ovaal als hij klappen krijgt van 1000 km per seconde en was eerder 300km per seconde. Dan heb je onderwater meren op 600 meter diepte van Frankrijk tot Spanje is oude atlassen erbij pakken voor wat ze toen al wisten is de wet van communicerende vaten en pomp ie het aan de andere kant weer uit met zie hieronder het resultaat.

  Oostenrijk wordt verwoest! plotselinge overstromingen vernietigden wegen en ondergelopen huizen.
  https://youtu.be/lYe-C2juOzQ?si=6rrwn00pt7iaTjNk

  Overwhelming rain: Trapped in South Florida’s Flash Flood Emergency…..
  https://youtu.be/OXbJTr7Ei5s?si=KRzFB7KkrXKzL0Q8

  Frankrijk wordt verwoest! Plotselinge overstromingen verwoestten wegen en huizen werden weggevaagd.
  https://youtu.be/uiLseOV0sfk?si=J6DgXLEjqNaV9uih

  Rheinfall bei Hochwasser.
  https://youtu.be/agyf9vahgDE?si=qUk2hyLQSjzgpMLQ

  Florida’s Sinkhole Problem.
  https://youtu.be/SIbZEXin-tM?si=Qhmx6DPXzqfsmmYX

  Overstroming van Chinese dam veroorzaakt aardverschuivingen!
  Het hele dorp is ondergedompeld Guangxi.
  https://youtu.be/_0sHj1TfLQg?si=jsOCHrBWGFS2E7pQ

  DRONE FOOTAGE: Teton Pass road collapses, long-term closure expected.
  https://youtu.be/OcoJg6Tm6pw?si=sfXxPNBqu2x264Fy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in