Image by Freepik

Het World Economic Forum heeft de oorlog verklaard aan koffiedrinkers, door te verklaren dat ze “global boiling” veroorzaken en koste wat het kost gestopt moeten worden.

Volgens World Economic Forum Agenda Contributor Hubert Keller, “stoot de koffie die we allemaal drinken tussen de 15 en 20 ton CO2 uit per ton koffie… Elke keer dat we koffie drinken, brengen we CO2 in de atmosfeer,” schrijft Thepeoplesvoice.

“Het grootste deel van de koffie wordt geproduceerd door monocultuur, en monocultuur wordt ook beïnvloed door klimaatverandering. De kwaliteit van deze natuurlijke rijkdommen gaat snel achteruit.”

Volgens het World Economic Forum zullen koffiedrinkers zich in de toekomst moeten beperken tot twee of drie kopjes koffie per jaar. Kijk:

De Duitse Europarlementariër Christine Anderson zei: “De groene agenda is slechts een onderdeel van [de algemene globalistische agenda], die erop gericht is om een totalitair regime op te zetten, waarin mensen onder volledige controle staan.”

Koffie is inderdaad de laatste in een lange lijst van alledaagse producten, waaronder vlees en zuivel, die door het WEF verboden terrein worden verklaard.

Veertien Amerikaanse steden hebben al een verdrag getekend met de globalistische organisatie om vlees, zuivel en auto’s te verbieden tegen 2030 om te voldoen aan de klimaatveranderingsdoelen van Klaus Schwab.

De door het WEF geïnfiltreerde Amerikaanse steden hebben een coalitie gevormd met de naam “C40 Cities Climate Leadership Group” (C40).

De C40 heeft een “doel” gesteld om de radicale ontvolkingsdoelen van het WEF tegen het jaar 2030 te halen.

De C40-steden zijn overeengekomen dat hun inwoners gedwongen zullen worden om aan de volgende lijst van ongrondwettelijke regels te voldoen:

 • “0 kg vleesconsumptie”
 • “0 kg zuivelconsumptie”
 • “3 nieuwe kledingstukken per persoon per jaar”
 • “0 privé-voertuigen” in bezit”
 • “1 korte retourvlucht (minder dan 1500 km) per persoon per 3 jaar”
  Je zult niets bezitten - omdat ze alles zullen stelen

De dystopische doelen van de C40 Cities zijn te vinden in het rapport “The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World“, dat in 2019 werd gepubliceerd en in 2023 opnieuw werd benadrukt. De organisatie wordt geleid en grotendeels gefinancierd door de Democratische miljardair Michael Bloomberg. Bijna 100 steden over de hele wereld maken deel uit van de organisatie.

De Amerikaanse stadsleden van C40 zijn onder andere:

Austin
Boston
Chicago
Houston
Los Angeles
Miami
New Orleans
New York
Philadelphia
Phoenix
Portland
San Francisco
Washington D.C.
Seattle

De media hebben relatief weinig aandacht besteed aan de doelstellingen van C40 Cities.

Maar de weinige mediapersoonlijkheden en nieuwsorganen die erover hebben gesproken, zijn naar verluidt zwaar aangevallen door de “factcheckers” van het bedrijfsleven.

In een “factcheck” gericht op de conservatieve commentator Glenn Beck, beweerde AFP Fact Check dat het verbieden van vlees en zuivel en het beperken van vliegreizen en kledingconsumptie eigenlijk “geen beleidsaanbevelingen” waren.

AFP citeert een paragraaf uit het oorspronkelijke rapport “The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World”, waarin staat:

“Dit rapport pleit er niet voor om deze ambitieuzere doelstellingen in alle C40-steden in te voeren; ze zijn eerder opgenomen om een reeks referentiepunten te bieden waarover steden en andere actoren kunnen nadenken wanneer ze verschillende alternatieven voor emissiereductie en stedelijke visies voor de lange termijn overwegen.”

Maar deze paragraaf, die waarschijnlijk in het rapport is opgenomen als aansprakelijkheid in het geval van pushback, lijkt rechtstreeks in tegenspraak met de betekenis van “doel,” dat in deze context kan worden gedefinieerd als een “gewenst doel.”

Het doel om vlees, zuivelproducten en privévoertuigen uit te bannen tegen 2030 is “gebaseerd op een toekomstvisie van hulpbronefficiënte productie en uitgebreide veranderingen in de keuzes van consumenten,” aldus het rapport – iets wat de auteurs duidelijk hopen te bewerkstelligen.

  De Echte Redenen voor Lockdown

Als dit niet hun doelen waren, zouden ze ze niet hebben bestempeld als “ambitieuze doelstellingen.”

Het feit dat de “factchecker” volhoudt dat de expliciet genoemde klimaatdoelen van C40 Cities op de een of andere manier niet gemeend zijn, is zelfs nog minder overtuigend, gezien het feit dat we ze op dit moment zien beginnen.

In lijn met de 2030-doelstellingen van C40 Cities kondigde burgemeester Eric Adams van New York aan dat de stad een maximum gaat stellen aan de hoeveelheid vlees en zuivel die wordt geserveerd door instellingen in de stad, zoals scholen en gevangenissen.

Ondertussen heeft het Verenigd Koninkrijk de verkoop van nieuwe voertuigen op brandstof na 2030 verboden en Frankrijk heeft korteafstandsvluchten verboden “om de koolstofuitstoot te verminderen.”

In 2020 introduceerde het World Economic Forum (dat C40 Cities promoot op zijn website) “The Great Reset”, dat de Covid pandemie probeert te gebruiken als een punt van waaruit een wereldwijde reset van de samenleving wordt gelanceerd om zogenaamd klimaatverandering tegen te gaan.

Deze reset heeft echter veel meer te maken met sociale controle dan met het klimaat.

Als globalistische leiders echt om het milieu zouden geven, zouden ze geen privéjets charteren of enorme, energieverslindende villa’s bezitten aan de kust van Californië, dat volgens de berekeningen van de klimaatfanatici zelf binnenkort onder water zal staan.

Zoals het WEF duidelijk stelde in een promotievideo uit 2016: In 2030 “You’ll own nothing, and you’ll be happy.”

Op dit moment kopen hedgefondsen en particuliere miljardairs overal ter wereld huizen en landbouwgrond op.

Tegelijkertijd verarmt het onrealistische nul-emissiebeleid de westerlingen en vernietigt het de middenklasse, wat de afhankelijkheid van een gecentraliseerde overheid aanwakkert.

Dergelijke opzettelijke stappen achteruit zijn ironisch genoeg ook schadelijk voor de aarde, omdat het bewezen is dat rijkere landen een schoner milieu hebben en minder beslag leggen op natuurlijke hulpbronnen.

Klimaatactivisten pleiten ook voor “klimaatlockdown’s,” op dezelfde manier als de Covid-lockdowns.

  Scheuren in Davos

Ideeën voor een klimaatlockdown variëren van het opsluiten van mensen in hun huizen en het beperken van vliegreizen tot het verstrekken van een universeel basisinkomen en het invoeren van een maximuminkomen.

Het klimaatdistopianisme houdt hier niet op. De aan het WEF gelinkte “bio-ethicus” Dr. Matthew Liao heeft het idee geopperd van wetenschappers die mensen genetisch modificeren zodat ze allergisch zijn voor vlees, zoals Slay News meldde.

Liao heeft ook gesproken over het verkleinen van de fysieke omvang van mensen via eugenetica of hormooninjecties zodat ze minder grondstoffen verbruiken.

Al deze beleidsvoorstellen lijken nog onredelijker en onlogischer als we de gegevens evalueren.

Volgens de International Disaster Database is het aantal doden als gevolg van extreme hitte, overstromingen, stormen en droogtes gedaald naarmate de CO2-uitstoot toenam.

De economie van fossiele brandstoffen heeft miljarden mensen voorzien van verwarming, airconditioning, weerwaarschuwingssystemen, massale irrigatie en duurzame gebouwen.

Dit wil niet zeggen dat we niet moeten proberen de koolstofuitstoot te beperken.

Milieuvriendelijke kernenergie, die veiliger en betrouwbaarder is dan wind- en zonne-energie, is een geweldige manier om onze samenleving te verlossen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

De globalistische klimaatactivisten zijn echter tegen kernenergie, wat hun zogenaamd goede bedoelingen verder ondermijnt.

Uiteindelijk zijn de doelen van de klimaatcoalitie inherent anti-mensheid. Mensen hebben over het algemeen vlees en de proteïnen die het levert nodig om zich te kunnen ontwikkelen.

Het verbieden van vlees en zuivel, het beperken van calorieën, het genetisch veranderen van het menselijk lichaam en het verarmen van de massa zal de planeet en de mensen schaden.

Waarschijnlijk zal het meer doen dan mensen pijn doen – het zal velen van hen doden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWanneer ‘psychopathisch’ niet overdreven is
Volgend artikelGeboosterde journalist valt ‘plotseling en onverwacht’ dood neer nadat hij had geëist dat alle atleten ‘volledig gevaccineerd’ worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

99 REACTIES

  • CO2… not an issue. complete nonsense and non-science!
   Even if we would think like those madmen for a moment, studying ice samples proves that there is indeed a rise in CO2… about 80 years AFTER a global warming. Rising CO2 levels are the RESULT OF global warming, NOT the cause of.
   So all these lunatics can go to hell – which is where they are going anyways. And meanwhile, let’s keep spreading the truth, that’s what they are most afraid of!

   • Remember the song; “They are comming to take me away haha hi hi ho ho, to the funny farm where life is beautifull all the time , and i’ll be happy to see those nice jong men in theire clean white coats etc etc ‘ Remember “? Daar moet dat zooitje naar toe, alhoewel dat eigenlijk te goed voor ze zou zijn Maar dat ze rijp zijn voor het gesticht is wel duidelijk.
    Sorry voor mijn engels, dat niet optimaal is helaas.

  • Precies wat een simpele zielen zijn het toch te lang gestudeerd of dom geboren suf gewiegd en nooit wat bijgeleerd 😜🖕💉⚰️

  • En zo zit dat Marc. Vroeger werden idioten in een inrichting geplaatst, maar vandaag de dag lopen ze gewoon rond, worden ze met rust gelaten, en zijn ze in staat om regeringen waar ook ter wereld warm te krijgen voor hun idiote plannen. Bijna overal ter wereld hebben ze daarom personen in kabinetten zitten (de zogenaamde Young Global Leaders) die hun plannen ten uitvoer brengen. Deze Young Global Leaders hebben een opleiding gevolgd bij het WEF van Klaus Swab. De bekendste Young Global Leaders bij ons zijn Rutte, Kaag en Hoekstra, en ook Frans Timmermans, maar het zijn er veel meer daar in den Haag. Zelfs de koning en maxima spelen dit vieze spelletje mee.

 1. wat een lul ik neem 28 koppen koffie per dag heeeeeeeeeeeeeeerlijk hoor laat hem maar langs komen geen probleem 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

 2. Er is geen enkel concreet bewijs dat beïnvloeding van CO2-uitstoot effect zou hebben op het klimaat. Iets beweren zonder deugdelijke onderbouwing is niet meer dan een regelrechte leugen.

  • Alles is hetzelfde… fake politiek, fake ONDERwijs, fake media, fake koningshuis, fake eten, fake drinken, fake democratie, fake justitie… fake virus, fake klimaatprobleem, fake vluchtelingen, fake oorlogen, fake terrorisme, fake zorgprobleem, fake economie, fake fake fake… alles is fake. En in al die fake shit creëren ze crisissen. Dat is dus in ALLES en op elk level.

   We leven in een gigantische leugen. ALLES is een leugen.

   • En hoe is het ‘hun’ gelukt om alles voor iedereen fake te krijgen?

    Inderdaad… met FAKE GELD.

    Nou ja, wij moeten met ‘hun’ fake geld wel echt sappelen, belastingen ophoesten, rentes dokken, risico’s lopen, etc.
    Resultaat op langere termijn ? …. collectief staan we exorbitant in de schulden.

    Nu, met ‘hun’ fake geld + ‘hun’ fake financiele constructies staan ‘ze’ op het punt om al onze bezittingen ECHT (niet-fake!) af handig te maken. Einde verhaal, einde van ons fake leven.

    You will own nothing… Daar is het al heel lang om te doen. Daarvoor is al dat fake-gedoe DE uitgekiende tool.

    https://rumble.com/v489tkc-you-will-own-nothing-because-they-will-steal-everything-david-rogers-webb.html

    Inderdaad, alle missere waar het nu zo over gaat: oekrie, cbdc, klimaat, spuitjes, etc., etc. …. voor ‘hen’ zijn het zaken om ons DRUK bezig te houden en ondertussen kunnen ‘ze’ gewoon door opereren met het huidige criminele financiele system. (Niemand die het erover heeft, een enkeling daargelaten … zoals David Rogers Webb)

    En zo kan ‘hun’ natte droom gewoon op tijd (uiterlijk 2030) gehaald worden:

    HET PLEBS IS ALLES KWIJT.

  • Je herinnert je toch nog wel uit het lager onderwijs het principe van fotosynthese neem ik aan? Planten groeien door CO2 op te nemen en om te zetten in O2 (zuurstof). M.a.w., zonder CO2 groeit er absoluut NIETS. Meer hoef je niet te weten om te snappen dat het puur bedrog is.

   • Toch is het niet voor niets dat een plantenkas wordt volgepompt met CO2. In een wietkwekerij werkt het hetzelfde, meer CO2 is meer plantengroei. Door minder CO2 sterven bomen, planten en dieren langzaam uit. CO2 is van levensbelang en er is meer nodig. Doe nog maar een bakkie.

   • Op deze manier van co2 te verminderen in de atmosfeer krijg je inderdaad veel minder zuurstof in de atmosfeer

    wat deze gangsters goed uitkomt vanwege hun ontvolkingsprogamma van de mensheid

  • Look. Scandinavian researchers have shown (I can’t find the video on the internet anymore, maybe somebody can?) that rising CO2 levels are the RESULT OF global warming, not the cause of! This is science, and this is where the utter nonsense stops.
   F the WEF.

 3. Omdat ik redelijk veel koffie gebruikte daags, raadde mijn huisarts me aan ook eens een glaasje bier er tussen door te nemen in plaats van koffie. Dus koffie is ook niet altijd het beste voor de mens .?

 4. Grappig. Zo zie je maar dat ze in het bedrijfsleven echt niet zo snugger zijn, ook niet die lui aan de top met hun vette salarissen! (Of hij lult gewoon mee om ook ballenlikker te mogen zijn in de WEF club.)

  Echter, ik kan er nog steeds geen vinger op de pols op krijgen waarom “ze” toch zoveel mensen willen uitroeien. Want, “en dan?” Het makkelijke antwoord, om “slaven te krijgen,” is niet het juiste antwoord. Het is ook niet alleen om eten af te pakken van de meute om ze “uit te hongeren.” Er zit meer achter. Dat CO2 gebluf heeft alles te maken met de atmosfeer, de leefruimte waarin we leven, en zonder welke niets kan overleven. Dat weet elke idioot, ook deze vent met zijn koffie. Stap maar niet te licht over die CO2 leugens heen, er zit een heel zware reden achter waarom alles op die CO2 speelt. Het wordt nu gebruikt als schuldige van de “global warming” maar er is veel meer aan de hand. En je weet nu waar “global warming” mee te maken heeft —> EMF en HAARP en de US Mil. En je zou nu onderhand ook moeten weten waarom er gerotzooid wordt met EMF en HAARP tegen ons hemelgewelf. En je weet dat het “ze” om de 4e Ind Rev gaat —> de Ruimtevaart. (Complottheorie, denk je. Ook prima.) Verder weet je dat Bully Gates in 2030 een zonnescherm in de “ruimte” wil zetten. De zon brandt echt niet harder, hoor. Dat is echt een complot om dát te denken!
  Groeten.

  • Beste Immortal,
   Ik laat even mijn gedachten de vrije loop;
   Out off the box denken.
   Het zou een mogelijkheid zijn dat buitenaardsen zich hier op aarde willen vestigen maar e.e.a. nog niet geschikt is voor hen om te overleven.
   Mogelijk hebben die WEF gasten een overeenkomst met deze buitenaardsen om dat te regelen en de totale biotoop te veranderen.
   Er is ook links en rechts spraken van ‘ reptielen’ en soms ook shapeshifting.

   Waarom de specifieke datum 2030?
   Zou dat de deadline zijn voor die buitenaardsen omdat dan hun eigen planeet vernietigd wordt in het universum?

   Waarom die AI? en zo’n hersenchip? DNA veranderingen? de-populatie?
   Zouden die buitenaardsen niet compatibel zijn in onze biologische structuur?
   Zouden die buitenaardsen niet goed kunnen overleven met de hoeveelheid CO2 in onze atmosfeer en het daarom naar beneden moet?

   Het zijn voor mij vragen waarom het WEF op wereldschaal zo bezig is.
   Dat het gaat om totale controle/heerschappij is inmiddels duidelijk.
   De redenen die het WEF aanvoeren raakt kant nog wal, het klopt wetenschappelijk voor geen meter.
   Er zit heel wat anders achter.

   • Je slaat de spijker op de kop. Om de aarde leefbaar te maken voor andere griezels. Geo-enginering, slangegif in vaccins, transhumanisme en ga zo maar door.

    • @Tigron
     Persoonlijk denk ik dat je het niet zo ver hoeft te zoeken. Op een gegeven ogenblik gaan ze CO2 tax heffen, boeten uitschrijven, beperkingen opleggen om te komen tot het doel. Het doel is om iedereen via dit systeem straatarm te maken, alle eigendommen aan te slaan, iedereen in Getto’s op te sluiten en dan zoals de Zionisten … Opruiming te houden.

     • Bijvoeging.
      Je zal toch wel reeds beseffen dat een aantal, voornamelijk Zionistische, strekkingen gewoon de aarde willen bezitten en dat iedere niet Zionist volgens hen, er niets te zoeken heeft.

     • Volledig mee eens, dit heeft ooit een “man” geprobeerd die dacht dat hij God was. Pharao, dit staat ook in de Quran, hun doel is gewoon de middenklasse totaal slaaf te maken en volledig opgesloten te houden. Ze verkopen het mooi met 5G & al die technische snufjes AI, Iot, … maar ze zijn gewoon door en door slecht. Afmaken die elite dat is de enige oplossing.

   • Mooi gevonden woord. Nog niet aangenomen bij het WEF?
    Overigens drinken van eigen urine doen ze ook als er geen water voorhanden is om in leven te blijven. En er is urinetherapie, want in de urine zitten waardevolle stoffen die je op die manier nog een keer kan gebruiken. Dus inderdaad ReZeikling. Prachtig!

    • Drinken van urine door middel van destillatie is geen probleem.
     In echte noodgevallen is het ongezuiverd drinken niet aan te raden.
     Urinetherapie ken ik maar heb er zelf geen ervaring mee. Het bovenstaande wel, na zuivering en destillatie in ieder geval. Je moet het per keer opvangen en behandelen want meerdere porties opsparen leidt tot gisten van het product waardoor de ammoniaklucht niet te harden is.

     • Er zijn wel betere dingen te distilleren veteraan. Wat dacht dat je van morellensap voor kirsch? Kom je nog aanmelden? We zijn volgens mij nu met drieën? Ik weet het niet precies, net een gloednieuwe laptop helemaal op orde gebracht ging er wijn over. Nu even behelpen. Zal je altijd zien.

     • Beste Veteraan,
      Voordat ik daaraan begin zijn er nog wel andere manier om water binnen te krijgen ( tenminste in ons landje)
      B.t.w. heb je een mail gestuurd.

  • Wat ben je toch een zeikerd…….hahaha

   Maar misschien een gat in de markt…De duurste koffie wordt ook uitgescheten door een kat. Als je binnenloopt denk even aan mij met een klein deel van de opbrengst.

 5. O jee, een monocultuur, wat erg. Dat kan natuurlijk niet, want de hele wereld moet ‘divers’ zijn.

  Dat de politiek een dorre monocultuur is geworden stoort hen natuurlijk helemaal niet.

 6. Hoe werven ze die fektsjekkers ?

  ” Wij, van ons sprankelende bedrijf Stronthommel en co hebben een vacature voor een
  Fektsjekker.

  U blinkt uit in het ijverig na-kakelen van onze bedrijfs-usance, welke gericht is op het
  rondsturen van op wetenschappelijk onderzoek berustende informatie.

  Als teamspeler wordt u geacht uw persoonlijkheids-structuur als zijnde van geen belang te
  ervaren, en u er bewust van te zijn dat uw werk daar op geen enkele manier door gekleurd
  dient te worden.

  Wij geven de voorkeur aan sukkels met het niveau van een gehangen gans, welke goed
  beloond zullen worden voor het gebogen en verstoft achter een laptopje alles tegen te
  spreken wat dat enge wereldje van kritische terreur te berde heeft tegen ons beleid.

  De voorkeur gaat uit naar een tot vrouw omgebouwde man met een dringende behoefte
  aan erkenning, hetwelk geuit mag worden door in damestoiletten te loeren naar dat soort
  wat haar vrouwelijke eigenschappen nog als normaal beschouwd……en daar uiteraard op
  aangesproken mogen worden.

  De fee waarmee uw kostbare tijd zal worden vergoed, is uiteraard van grote schoonheid,
  en u kunt daar de producten van uw LHBTQ-ideeën op en mee afreageren.

  U kunt uw sollicitatie richten aan de hr Klepzeiker. Afdeling rioolpijp. De Beerput 1, te
  Fraamklapperpomp.

  Zoiets?……..iets beters kan ik er in het gauwtje niet van maken.

  • We are witnessing the creation of a narrative to take these clowns out. People are starting to shout that they want these clowns caught and brought to justice, as soon as enough people demand it, it will happen. It’s just a matter of time before enough of us are ready to eliminate all these clowns so that there will be no chaos when they are killed. And the narrative is growing and growing… exponentialy.

 7. Goede reclame voor het WEF: meer en meer wordt duidelijk dat het een stelletje psychopaten zijn. Zelfs de (nog) niet wakkere mens zal nu toch wel ’n wenkbrauw oplichten bij dit soort berichten.

 8. De krankzinnigheid van de WEF idioten wordt met de dag erger. Allemaal naar een psychiatrische instelling, en liefst vanmiddag nog.
  Die lui daar zijn echt totaal van het padje af. Wat een malloten. En die idioten denken ook nog de wereld te kunnen regeren. Totaal geschifte bende.

 9. Sorry hoor, maar ik moet steeds harder lachen. Ze verzinnen zo veel mogelijk gekkigheid, gooien het online en de mensen schieten in de stress omdat ze NOG STEEDS alles geloven. Ik geloof er geen f*ck meer van!

 10. Of …. ze projecteren zich als volkomen debiel waardoor de (Negatieve) aandacht weer verslapt , en daardoor weer ‘ondergronds’ gaan ?

 11. Jaja en zelf zitten ze aan de duurste koffie te lurken en met een veel te dure biefstuk op het bord. Stelletje koekwausen, donder een x op met jullie bemoeizucht.

 12. Gewoon even kort door de bocht :
  Geen koffie, geen vlees, geen open haard, niet barbeque’en, niet vliegen, geen benzineauto’s meer, want klimaat en aarde in gevaar en global warming

  Trouwens nuken we Rusland vandaag of morgen ?

  Samenvatting : we worden bestuurd door randdebielen

 13. Het zogenaamde klimaat wordt van A tot Z gemanipuleerd. https://amg-news.com/revealed-top-secret-haarp-facilities-and-military-bases-around-the-globe-uncovered-photo-gallery/

  De globalisten die de oorlog op meest voorkomende elementen hebben verklaard aan Koolstof C, Zuurstof O en Stikstof N, zeggen met andere woorden dat ze alles en iedereen dood willen hebben. Want als de aarde een koolstof planeet is en elk levend wezen of grasspriet uit koolstof is opgebouwd. Daar olie met water het meest voorkomen op de aarde en onbeperkt zijn. Daar onze atmosfeer voor 99% bestaat uit stikstofdioxide gas (met de verhouding 78% stikstof en 21% zuurstofdioxide), wat ook alle levende wezens en planten/bomen nodig hebben om te overleven. In de natuur komt geen puur element voor in alles zit een percentage zuurstof in. Dus het is een verkapte oorlog tegen zuurstof.

  Nu de koffie op de verboden lijst staat van de WEF, is meer omdat koffie vitamine B3 en ijzer bevatten. Wat de mens alerter maakt. Net als je rookt komt er vitamine B3 vrij in gasvorm. Dat zorgt ervoor dat de mens heldere en sneller kunnen nadenken. Want vitamine B3 stimuleert namelijk jouw hersenen. In gasvorm neem jij het heel snel op, in vloeibare vorm iets minder snel. De mens moet in de zienswijze van de globalisten zo onwetend mogelijk gehouden worden en daarom is zelf nadenken een doorn in hun ogen.

  • @ Qvic januari 23, 2024 Bij 13:47
   Even nav Haarp artikel:
   Wat is er nog werkelijkheid in het leven, in de wereld. Nou als ik mezelf in mijn arm knijp, dan doet het wel zeer. Dus dat zal wel werkelijkheid zijn. Maar voor de rest wordt mijn geloof wel getest, “waarheid na waarheid” verdwijnt uit mijn systeem.
   Het zij zo, we gaan gewoon door met ademhalen, totdat het eens stopt 🙂 🙂 🙂 En ik laat me niet gek maken, maar word intussen wel heel laconiek en cynisch. Het zij zo.
   Maar dank voor het delen en ook dank voor al jouw informatie die ik graag tot me neem.
   Groet

 14. Weet je wat? Ik ga een heerlijk kopje koffie ‘boilen’. En daarna nog één en ……… nog één. Zoveel ik wil. Watch the show.

 15. @ Theme januari 23, 2024 Bij 16:00 en @ Ron Swart januari 23, 2024 Bij 16:18

  Ben maar een nieuwe reactie begonnen, anders onbegonnen werk het nog te lezen. Ik kopieer het dan even naar Word om het te kunnen lezen.
  Maar dank voor jullie reacties. Telkens vallen er meer kwartjes en schellen van de ogen.
  Rond 1993 hoorde ik van een helderziende dat er “grote wateroverlast” zou komen. In jaren daarna veel overstromingen bij de rivieren, maar leek tot 2021 meestal wel “rustig” te zijn.
  Dat watersnoodramp Zeeland ook een False Flag was had ik recent ook gelezen. Dat kan een normaal mens [geloof dat ik dat wel ben 🙂 ] toch niet bevatten.
  De film Water heb ik ook gezien, dat is dan nog een “ver van mijn bed”show, maar kennelijk “must the show go on”.
  Hoop dat nog een beetje te stoppen is, anders toch maar een rubber bootje in de tuin of op het balkon placeren.
  Ja op het schema, dacht bij Niburu, was te zien wat er bij het keren van de polen zou gebeuren. Wordt dan druk in Davos, want Suise stak nog boven water uit.
  Hebben die klojo’s daarom dat als hoofdkwartier uitgezocht. Van die neutraliteit van dat land geloof ik ook helemaal niets meer van.
  Maar dank voor jullie reacties, dragen altijd bij tot mijn “her”ontwikkeling 🙂
  Fijne dag verder en op naar de volgende “wetenschappen”.

 16. Beste Veteraan,
  Voordat ik daaraan begin zijn er nog wel andere manier om water binnen te krijgen ( tenminste in ons landje)
  B.t.w. heb je een mail gestuurd.

 17. Echt he …..hebbers ze willen alles zelf hebben.
  Volges mij 1 van de 7 zondes…..Greed!!!!
  Echt een gestoord zooitje…maar snel koffie inslaan voordat ze die dalijk ook nog terug halen uit de supermarkten he omdat er zogenaamd bepaalde deeltjes in zitten😉😉😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in