De Verenigde Naties heeft iedereen bedreigd die zich verzet tegen Agenda 2030: “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

De Chileense communist Valentia Muñoz uitte het dreigement namens de globalistische elite toen zij deze week sprak op de top van de Verenigde Naties in New York City, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Muñoz zal iedereen die weigert toe te geven aan de draconische dictaten van Agenda 2030 worden aangepakt door de globalistische elite.

De wereld heeft een kritiek punt bereikt volgens Klaus Schwab, die wereldregeringen heeft opgedragen om iedereen die zich verzet tegen de agenda van de globalisten gevangen te zetten en te heropvoeden.

Volgens Schwab is de geschiedenis van de mensheid nu officieel voorbij en moet iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten gecanceld, gedeplatformeerd, gearresteerd en opgesloten worden als voorbeeld voor de rest van de samenleving.

Volgens Schwab hebben we nu het punt bereikt waarop iedereen die een “negatieve, kritische of confronterende houding” aanneemt tegenover de plannen van het WEF hard moet worden aangepakt.

De ongekozen globalistische agenten van Klaus Schwab hebben de opdracht gekregen om de instructies op internationale fora te verspreiden. De Chileense communiste Valentia Muñoz was niet de enige agent die de boodschap van Schwab in New York City bracht.

  Wereld Economisch Forum wil "bankrekeningen bevriezen" van vleeseters om hen "op te voeden"

De voormalige Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die nu fulltime voor het WEF werkt, vertelde deze week op de VN Klimaattop in New York City dat vrije meningsuiting een oorlogswapen is, en dat iedereen die betrapt wordt op het uitspreken van zijn mening over gevoelige globalistische onderwerpen dienovereenkomstig gestraft moet worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Gedwongen de misdaad in uitvoering voor je ogen moeten zienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe-dollarisatie: BRICS-landen verkopen massaal Amerikaanse staatsobligaties
Volgend artikelMiljoenen EU-burgers hopen dat Poetin wint en hier wonen ze
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

94 REACTIES

 1. Globalisme = kommunisme + technokratie. Totalitarisme.

  Einde van de menselijkheid. De hel op aarde.

  En : wijven, m / v, de macht geven, is een heel slecht idee.

   • Ik vind dat belg een goed punt maakt. Er zitten hier veel zielige stumpers die problemen met vrouwen en hoigopgeleiden hebben.
    Die Sswapkwab lacht zich kapot want “wij” gaan ten onder door verdeeldheid.
    Alleen met bouwvakkers, mannen etc gaan we het niet redden. Alsof sswap, gates etc het wel goed doen. Ik verwacht dat deze een piemel hebben.

    • dat velen een probleem hebben met vrouwen kan niet worden ontkend. Echter, ik herhaal, daarom hoef je hem nog niet te beledigen. Dat soort gedrag leidt alleen maar tot nog meer verdeeldheid en dat is precies wat ze willen.

    • Die verdeeldheid komt idd door wijven en zgn mannen die zich als wijven gedragen. Al het nuttige in deze wereld is voor een groot deel uitgevonden, ontworpen, gebouwd en geconstrueerd door mannen. Punt. Natuurlijk hebben vrouwen, en vooral de vaak geweldige moeders van deze mannen daar een groot aandeel in gehad.

     Maar ga het rijtje eens af van figuren die nòg meer ellende veroorzaakt hebben dan bijvoorbeeld Bill Clinton, juist, zijn vrouw, de moordlustige Killary.

     Kijk een naar de ministers in Nederland, waarvan vooral de vrouwen en de verwijfde mannen in enkele “regeer”periodes meer afbraak wisten te bewerkstelligen dan 4 of meer voorgaande generaties hebben kunnen opbouwen. Waardeloze en zelfs uiterst gevaarlijke “bestuurders” en “verantwoordelijken” zoals Kaag, Nuland, Freeland, Timoshenko, Yildiz, Lolololongren, V.d.Leyen, Christine Lagarde, 360 graden Baerbock, Anne Hidalgo, Femke “groene leugens” Halsema, Michèle Alliot-Marie en ga zo maar door.

     Dodelijk!

     Men echte mannen en zeker ook wakkere bouwvakkers en constructiewerkers gaan we het juist wel redden.

   • nog zo een idioot die gepamperd wil worden..oi ik u daarmee beledig is precies dat…het globalisme moet hard aangepakt worden..en niet met fluwelen handschoentjes daar horen harde woorden bij…

   • keeskoppen boven zeker…oranje kleurt rotter elke dag…rutter is ook een mogelijk…van een belg…😁💪💪💪🇷🇺♥️

    • Raphaël Vangestel september 27, 2023 Bij 13:09

     Niet op reageren Raphael, dat betekent dat je zo’n deugkneus voedingsbodem geeft om zo raar te reageren, laat hem maar op Joop.nl gaan reageren tussen al die gelijkgestemde linkse degverraders.

    • Hé bierschuim,
     Jullie waren ook Nederlanders en spraken de lingo tot aan Honfleur in la (niet zo) Douce. Jullie hebben de fout gemaakt het volk op te splitsen in twee rotlandjes en vervolgens jullie eigen land in 2 vijandige entiteiten. Had toen liever de Nederlandse koning eruit getrapt zoals al eerder de Papen gedaan hadden en gezamenlijk weer een grote republiek gevormd, inclusief dat grote stuk Vlaams Noord-Frankrijk.

  • Kijk en luister en lees GOED.
   Dan ontdek je de ANGST van de G7 en de Globalisten en WEF.
   De BRICS is voor hen het gevaar, nu met een wereld economie van 29%.
   In januari as. de BRICS 11, met een totale wereld economie van 42%.
   G7, WEF en de Globalisten, met een wereld economie van 27%, dat dalende is.
   Het WESTEN, de G7, de WEF en de Globalisten zitten met een ENORME hoeveelheid DERIVATEN/SCHULDPAPIER, OBLIGATIES, dit wordt nu in geruild, de hele G7, WEF en de Globalisten FAILLIET.
   Dan de 40 Landen, die zich hebben aangemeld, om lid te worden van de BRICS groep.
   Dan de Mensen van het WESTEN, die ook aan willen sluiten bij de BRICS, maar het niet mogen, Democratie in het westen is voorbij, geen vrijheid van kiezen, en vrijheid meningsuitingen.
   As ik één van die WESTERSE LEIDERS zou zijn, zou ik geen NACHT meer rustig slapen, ALLEEN MAAR NACHTMERRIES HEBBEN.
   HET WESTEN WEET DAT HET VOOR HUN IS AFGELOPEN, MAAR HOE VERTEL JE, HET VOLK DAT HET OVER IS.

   • @Oprecht…

    P.A.N.I.C. – Patriots Are Now In Control

    Niks kan stoppen wat er gaat komen en ze weten het. De ratten schieten alle kanten op en staan overal te oreren in een poging om quasi netjes de macht over eigen huis (het westen) te houden. De show wordt intenser. Doe je riemen maar vast, blijf uit je hoofd en in je hart, het gaat een hobbelige rit worden.

   • In paniek zijn psychopaten op hun gevaarlijkst!!!!!

    Ze gaan ongetwijfeld mensen oppakken om de angst er goed in te houden.
    Spuitbereidheid gaat omlaag etc. dus cobcentratiekamp of spuit….ik weet wat de massa gaat doen

    • Het is oorlog en die gaat aan de oppervlakte komen.

     Je weet wat de massa gaat doen? Als je een selffulfilling prophecy gelooft zal het ook zo gebeuren. Het kost je niks om strijdvaardig te denken. Jij bent niet de massa, de massa is een kopieermachine, geef ze het voorbeeld dat je wenst ipv het voorbeeld dat je vreest.

     In oorlogen vallen slachtoffers, zo werken oorlogen. Strijd en win of geef bij voorbaat op en verlies, dat zijn de keuzes die je hebt. Ik geloof in winst en verlies zal mij verlossen uit dit leven.

  • Iedere man die getrouwd is weet dat als vrouwen vanuit hun morele overtuiging boos worden, dat ze heel erg vals kunnen zijn, heel lang rancuneus zijn ook. Maar laten we de discussie hier niet houden over het verschil tussen mannen en vrouwen.

  • “wijven, m / v, de macht geven, is een heel slecht idee.”

   Voor degenen die hier problemen mee hebben:

   1 geef eens een voorbeeld van een goede vrouwelijke leider.
   Ik zal je even helpen: Benazir Bhutto, Tulsi Gabbart en Golda Meir. (ik voel het protest al aankomen). Maar…
   2 deze vrouwen zijn zeker géén wijven te noemen maar eerder met respect: dames.

   Vlamingen spreken dialect. Ze begrijpen daardoor blijkbaar nuances van de Nederlandse taal ‘iets’ minder goed. Ik druk me voorzichtig uit. Laat staan dat ‘belg’ ook maar een poging gedaan heeft om te begrijpen wat cool Pete bedoelt. Nee, instant de beledigde leverworst spelen. Ik denk dat hij zich aangesproken voelde door ‘wijven m/v’ als man/wijf.

   Even ter aanvulling van rampzalige wijven aan de macht:
   Justin Turdeau/Castro(-aat)
   Ritchie Sumak
   Diz Trust
   Rutte
   Timmerfrans
   Jongetje Jetten
   KutKaag/ al Qak madam (Run Forest. Run!)
   Kamerdominatrix Bergkamp (ja, nee, dankuwel!)
   Paternotte (gadverdegatver wat een vals wijf)
   Macron (de bitch van zijn ouwe schooljuf)
   Je ruikt de rotte vis al van een afstand. Je voelt gewoon dat er met die mannen iets mis is in hun kop.

   En dan heb je nog de categorie ’topwijf’ wat het compleet tegenovergestelde is van wijven m/v.

   En dan de categorie ‘meisjes’ zoals Yezilguz en Sofietje Hermans.

   Voor vrouwen niets dan respect en bewondering. Om toch maar positief te eindigen.

 2. Laat ze toch lekker de tyfus krijgen daar.
  Helemaal niemand heeft ooit om die gasten gevraagd maar ze worden met de dag brutaler.
  Van al dat gedreig raak ik echt niet van onder de indruk.
  Geen enkele macht hebben ze of kunnen ze ergens op uitoefenen.
  Ze beginnen steeds meer praatjes te krijgen bij het WEF.
  Ze weten min of meer dat ze verloren hebben en beginnen nu wild om hun heen te meppen.
  In de hoop dat er nog iemand onder de indruk zal raken.

  • nou Bert en als wij de bevolking hier niets aan gaan doen komen we steeds verder in de knoei ook Rob wacht het af .wij ?? de menselijkheid moeten deze dus nu ??? de kop in smoren voordat het te laat is !

   • Geen aandacht aan geven.
    Het zijn niet meer dan praatjes van een dronken aardbei met een ziekelijke aandoening.
    Ze zullen de wereld wel even overnemen.
    En ze geloven het zelf ook nog.
    Als je toch in moet gaan op iedereen met waan ideeën, dan heb je daar een dagtaak aan, als je alles voor waar aanneemt wat ze ergens beweren.

     • Als je maar bang bent of wordt, daar gaat het ze om.
      Je moet ze geloven wat ze allemaal lopen te verkondigen.
      En het werkt blijkbaar ook nog.
      Hoe meer mensen er van overtuigd zijn des te minder moeite zullen ze hebben om de rest mee te krijgen.
      Met dat corona gezeik en gedreig werkten dat ook uitstekend.

    • @gerrit…

     Rustig… je kan dit soort problemen pas oplossen als ze helemaal zichtbaar zijn. Het ongeluk moet gebeuren voordat je het kan gaan opruimen. Vertrouw er op dat we de handen uit de mouwen steken zodra dit ongeluk gebeurt is en het nodig is om op alles (incl. de daders) op te ruimen. De leugen is snel, maar de waarheid achterhaalt hem wel.

 3. 26/09-2023
  ´Vandaag behandelde de Tweede Kamer de motie Baudet (FVD) over het verbieden van onomkeerbare hormoonbehandelingen en puberteitsremmers bij minderjarigen. Waar FVD hoopte op brede steun in de strijd tegen de genderwaanzin – met name bij kinderen – stemde het gros van de Kamerleden helaas tegen deze motie.´

  ´Peace, Tolerance, Truth: Salutation on All Points of the Triangle; Respect to the Order.
  To all whom it may concern: Greeting and Health. Do what thou wilt shall be the whole of the Law.´ https://oto-uk.org/

 4. Ze kunnen mij gevangen zetten. Ze kunnen me met geweld de strot doorsnijden. Maar hervoeden gaat niet lukken. Buigen zal ik nooit voor dit soort.

  • We hebben inmiddels allemaal een zware training achter de rug na 3 jaar ellende en gedreig.
   En dat hebben we ook overleefd.
   Inmiddels kan ik wel wat hebben.
   Ze komen maar op. Er is nog maar weinig waar ik van onder de indruk raak.
   Zoveel personeel kunnen ze nooit bij mekaar krijgen om iedereen op te sluiten en dan ook nog te bewaken.

   • @Bert…

    Haha… mooi gezegd. We hebben idd 3jr commando training gehad. Ik kan bijna zeggen dat ik wel zin heb om de strijd aan te gaan. Ik wil liever helpen om een fijne en mooie wereld te maken, maar eerst moet het kwaad worden uitgeroeid en ik heb daar zo onderhand wel zin in. Kom maar op met jullie megalomane idiote plannen. Ik ga met liefde alles geven om de liefde te beschermen tegen het kwaad.

  • @ Flying Dutchman
   Ik heb als jongen in het ROG gezeten .
   Rijks opvoedings gesticht .
   Ze hebben een deel van mijn jeugd gejat .
   Het is ze niet gelukt om mij in dat keurslijf gareel te drukken .
   Ben er vechtend uit geschopt vocht met een groepsleider keihard op de grond bloed kwam uit mijn mond . Liep rechtop uit de poort . Heb helaas ook niet echt aardig gedaan .
   Groepsleider mishandeld en in een hoek getrapt . Compleet onhandelbaar . Mijn verhaal .2 keer uitgebroken en bij terugkomst uiteraard weer de seperatie .
   1971 daar stond ik op straat met nix . Moraal het gaat niet lukken , beste is een nekschot ben ik er ook van af . Ik blijf omhoog kijken en als mijn trein komt dan stap ik in .
   Ben er geweest weet ervan .
   Duisternis is aan mij niet besteed . 😄

 5. Deze idiote muts moet je s’nachts naar de ballieux van Marseille sturen daar houden ze wel van die mollige wijven ze daar in Frankrijk toch al aan het ontvolken🧐🤔😜😂😂😂😂🖕💉

   • Bert september 27, 2023 Bij 10:55

    De Chileense communist activist Valentina Muñoz zou eigenlijk een wandeling moeten maken in een van de 1500 Franse Banlieus zonder begeleiding van een man of zonder hijab, gegarandeerd dat zij verkracht wordt door het het tuig dat bijna alles haat van westen, behalve de sociale uitkeringen en uitzonderingen.

 6. Monopoly – Tim Gielen

  ´Minder dan een handje vol mega-corporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat ´s ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we ´s nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn. En hoe zij de drijvende kracht vormen achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-waarheid-over-ons-systeem-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset-must-see/

  “Zoals jullie weten heb ik me het afgelopen jaar intensief bezig gehouden met het delen van berichten waarin de covid-maatregelen, en andere zaken die onze samenleving bezighouden, op een totaal andere manier belicht worden dan in de media. Ik weet dat ik met deze berichten een aantal van jullie heb gekwetst, en ik begrijp het gevoel dat sommigen van mijn berichten bij jullie hebben opgeroepen. Toch hoop ik dat jullie weten dat het nooit mijn bedoeling is geweest om ook maar iemand van jullie pijn te doen. Integendeel; ik zag het als mijn plicht om jullie te waarschuwen voor de verschrikkelijke situatie waarin we inmiddels beland zijn, en voor dát wat er op ons afkomt. Als ik niet 100% zeker van mijn zaak was geweest had ik jullie graag met rust gelaten en had ik mijn gezicht en carrière niet op het spel gezet, maar vanwege het feit dat ik me al een jaar of 15 bezig hou met de onpopulaire onderwerpen die in onze huidige tijden actueler dan ooit zijn, vond ik dat ik dit wel moest doen.

  Ik begrijp dat veel mensen, die zich nooit met dit soort onderwerpen hebben beziggehouden, mijn berichten afdoen als vergezochte complottheorieën, en daarom heb ik de afgelopen maand besteed aan het maken van een video waarin ik zo beknopt mogelijk uitleg wat er nu precies aan de hand is. Waarom zeg ik ‘wat er aan de hand is’, en niet ‘wat ik DENK dat er aan de hand is’? Dat zul je merken als je mijn video kijkt. Omdat ik weet dat ik jullie niet zal bereiken met speculatie, heb ik alleen onweerlegbare feiten en vertrouwde, verifieerbare bronnen gebruikt om mijn punt te maken. Ik heb dit gedaan omdat ik om jullie geef, en omdat ik jullie niet wil zien lijden. Als we niet op de hoogte zijn van wat er écht speelt kunnen we onze situatie niet verbeteren, maar als we die kennis wél hebben dient deze als een sleutel naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor ons allemaal. Daarom hoop ik dat je de tijd wilt nemen om naar mijn boodschap te luisteren.” – Tim Gielen

   • @ Antichrist Zit in´t Vaticaan september 27, 2023 Bij 10:54,
    Deze video ken ik al langer, de wereld is al min of meer overgenomen door een paar coöperaties. Maar hierin wordt niet uitgelegd wat het einddoel is.

    Alles wat ze manipuleren in de natuur is te patenteren, nu is de mens aan de beurt. Door die zogenaamde vaccins krijgen alle geïnjecteerde een dodemansknop ingebouwd. En zijn daarmee al patenteerbaar geworden. Met het 5G signalen kunnen ze iedere geïnjecteerde extern doden met een muisklik en via A.I. in de cloud waaraan zij 24/7 mee verbonden zijn aansturen, controleren en lokaliseren. Alle niet geïnjecteerde hebben het al gemerkt, dat de geïnjecteerde mensen nu al anders reageren dan daarvoor. De nieuwe mens 2.0 kweken ze nu zonder dat er een man en vrouw aan te pas komen. Het is de opbouw van de matrix 2.0. Dit is al zover geperfectioneerd dat ze al productierijp zijn. De oude mens, alle levende mensen en alle biologische natuur die nu leven moeten in de ogen van deze coöperaties verdwijnen. Om plaats te maken voor deze transhumaan hybride mens 2.0. Die zij 100% onder controle hebben. Vandaar dat het vaccin iedereen onvruchtbaar maakt, de mens van nu wordt uitgefaseerd. Dat moet in 2030 een feit zijn, als het aan Schwab en zijn kornuiten ligt. Elke tegenwerking wordt dan ook niet geduld door hen. De tegenkrachten die nu in de wereld actief zijn nemen nu wel steeds grote vormen aan wat hen angstig maakt. Daarmee zullen ze steeds agressiever en gewelddadiger tegen iedereen gaan optreden, om hun einddoel als nog te kunnen behalen. Geld speelt geen rol voor hen, want die kunnen ze nog steeds uit het niets laten ontstaan.

    Maar dat zij alle wetten en rechten van iedereen onderuit schoffelen hoor je ze niet over.

 7. Yeah yeah whatever, these people are delusional.. i hope they all just get their “boosters” and stay “updated”.

  They are just desperate.. it’s NOT gonna work, there will NOT be a fascist NWO and “great Reset”.

  At least 75% of the world is not going along, BRICS is now a majority and the G7 is allready irrelevant.

  And their “sustainable” bullshit will fail, you can’t power a planet without Oil, Gas, Coal and replace it with windmills, solar etc, these green climate cultists are retarded.

 8. “VN bedreigt tegenstanders van Agenda 2030: “Dit is niet langer een onderhandeling””

  Dan weten al die politieke kleuters waarvoor het vrouwenquotum diende/dient want wakker worden is er niet meer bij.

  Bijvoorbeeld

  ‘Word wakker Nederland! De ware aard van PVV, BBB en NSC wordt steeds duidelijker’

  De motie van Forum voor Democratie om de omstreden hormoonbehandelingen bij minderjarigen in het kader van een ‘gendertransitie’ te verbieden, heeft geen meerderheid gehaald.

  Onder meer Fleur Agema (PVV), Caroline van der Plas (BBB) en Pieter Omtzigt (NSC) hebben tegen gestemd. PVV-leider Geert Wilders stemde wel voor. >>>

  https://www.ninefornews.nl/word-wakker-nederland-de-ware-aard-van-pvv-bbb-en-nsc-wordt-steeds-duidelijker/

  • De PVV heeft zichzelf opgeheven hiermee.
   Daar is werkelijk helemaal niets meer van over gebleven.
   Ze hebben er blijkbaar heel wat voor over om mee te mogen doen met het kartel.

    • Pieter ‘Pinoccio’ Omtzigt met Nieuw Satanisch Contract en Carolien ‘Jabba de Hut’ van der Plas met Build Back Bayer… ze horen op schavotten.

     Als dit straks allemaal voorbij is, want alles gaat voorbij, zullen deze WEF mensen niet meer over straat kunnen. Ze zullen wereldwijd vogelvrij worden verklaard.

     • Dat hebben we vaker gehoord.
      De moordenaar van Pim zou ook nooit meer veilig over straat kunnen.
      Helemaal niemand heeft 1 poging gedaan.
      In elke winkel wordt deze moordenaar vriendelijk bediend.
      En misschien nog wel gegroet op straat als ie rondje met de hond maakt door ze buren.

      • Daar heb je wel een punt.

       Maar de moordenaar van Pim was 1 man, in het duister aangestuurd door de demonen die nu deze genocide uitvoeren. Maar het was niet voor iedereen duidelijk genoeg dat er duistere krachten achter de moord zaten.

       De daders van deze genocide hebben her niet op 1 man gemunt, maar op ons allemaal. Deze demonen zijn de laatste satanisten in een lange lijn van psychopaten die alle leed in de geschiedenis op hun geweten hebben. ALS dit uitkomt, dan komen er wel andere krachten vrij dan bij 1 man die 1 politicus vermoord. Rondom Pim was er totale rouw… rondom deze genocide zal er totale volkswoede (kunnen) uitbreken.

       We gaan het meemaken. Ik bid dat we gaan winnen en dat er dan zonder twijfel zal worden afgerekend met de satanisten die deze duizenden jaren oude doodscultus dienen. Ik weiger gewoon om te geloven dat we kansloos zijn 😂🙏🏻

       • beste, Volkert van der Geest was een patsy en de dodelijke schutter was de Libanese huurmoordenaar Abu Fatah. Nadat hij zijn taak had verricht, is hij met een geblindeerde donkerblauwe BMW5 naar Schiphol gebracht.
        Iemand als de toenmalige radiopresentator Ruud de Wilde, die Pim Fortuyn kort tevoren in zijn radio-uitzending heeft gehad kan dit bevestigen. Dit geldt ook voor Hans Smolders, chauffeur van Pim.
        Van der Geest is de Nederlandse Lee Harvey Oswald.
        Ine Veen heeft reeds in 2007 ‘Moord namens de ‘kroon’?’ geschreven over de moord op Pim Fortuyn. Van harte aanbevolen, voordat er nog meer nepnieuws en verdraaiingen over deze Deep State-zaak verschijnen.
        In 2003 mocht ex-premier Wim Kok aantreden bij de Bilderberg-conferentie in het Franse Versailles onder het motto ‘voor wat hoort wat’.
        Fortuyn is vermoord op 06.05.2002 (6 + 5 = 11), senator Robert F. Kennedy sr. (1925) is vermoord op 05.06.1968 (5 + 6 = 11) & Charles + Camilla zijn gekroond op 06.05.2023. Do I have to say more?
        Fortuyn heeft ooit tijdens een interview gezegd: ‘als ik premier word, kan de mevrouw die kantoor houdt op paleis Noordeinde haar biezen pakken’.
        Deze uiterst duistere dame heeft nog altijd een door ons betaalde pied-à-terre op Noordeinde 66, pal naast het paleis.

    • Toen ze de gif prik begonnen te promoten was dat al duidelijk.
     En nou hebben ze er zelfs geen probleem meer mee om kinderen te beschadigen voor het leven.

     • Bert september 27, 2023 Bij 12:16

      Juist op dat moment deed de PVV voor mij de deur voorgoed dicht.

      *

      Het politieke parlementaire systeem is zó ontwikkeld dat sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar ‘werk’ doet, ongeacht het plotseling pieken van kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partij-kartels dreigen te gooien. Heb het wel eens meer erover gehad hoe een partij van binnen en buiten kapot gemaakt kan worden, door de zogenaamde ‘Salamitactiek’…

      Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

      Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

      Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

      – Adriaan W.

   • Ook die belachelijke vraag van Wilders aan Baudet op het einde van zijn 12 punten speech met als doel hem als complotdenker weg te zetten zegt genoeg over PVV.

 9. De moordenaar van Pim Fortun was aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door een Libanese ingevlogen huurmoordenaar Abu Fatah vermoord, Volkert van der Graaf was een patsy, hij heeft wel 6 keer geschoten waarvan 5 keer raak, er zijn 2 verschillende kalibers kogels gevonden door de patholoog anatoom wat ik opzich ook vreemd vond deze informatie zou nooit naar buiten gekomen moeten worden, want het verhaal rammelt nog steeds aan alle kanten, Ine Veen heeft het goed beschreven in haar boek Moord namens de Kroon, ook Theo van Gogh met zijn documantair gooide hoge ogen bij mij.

 10. Trammelant in PVV: Beertema en Agema botsen om genderbehandeling voor kinderen. Toekomst asieldwangwet ligt in handen van BBB: wat gaat de partij doen? Peiling: PVV schiet omhoog, Omtzigt en VVD strijden voor koppositie. Campagneteam Timmermans gumt SP-logo’s weg op protestfoto’s.

 11. Fleurtje ook tegen? O.k…….ik dacht dat die ergens voor stond. Jammer wel……maar qua pvv……. Wilders…….hmm……nooit vertrouwen! Zelfs Bosma niet.

  Ben de hele bende aan het loslaten.

  Antichrist…..dank voor het delen van een goed stuk. Ik ga nog kijken naar het verhaal van Gielen, maar veel nieuws ga ik er niet in vinden, vermoedelijk .

  En die opgeverfde aandachtsgeile snol zou ik niet op één lijn willen stellen met de vrouw in het algemeen.

  De onvoorstelbare, en op héél weinig berustende zelfgenoegzaamheid van het mannelijke deel van de wereldbevolking……mwah …….kijk daar eerst maar eens naar.

  Duizenden jaren van grof geweld naar het vrouwelijk geslacht heeft zich in dit soort hysterie vertaald……en is te triest voor woorden.

  De man in het algemeen…….(mijn vrouw is verdomd hoog opgeleid, en werkt met hoogopgeleide mannen)…….kan niet toegeven dat hij fouten maakt, dus niet inzien dat hij fouten maakt, dus niet inzien dat zijn badinerende gelul over ‘ de vrouwtjes ‘ niets anders is dan een weerspiegeling van zijn eigen op niets berustende arrogantie…… gekoppeld aan een verzameling blinde vlekken in zijn persoonlijke staat van zijn……dus precies zo beperkt als waar hij zo graag badinerend over doet .

  Bwerkh!!

  En nee …..ik neem het voor niemand meer op als de grote redder. Heb inmiddels genoeg meegemaakt om beter te weten.

  Wakker worden betekent zelfkritiek…….ooooohhhhoooojjoooooooh……..daar gaan we niet aan doen, wat?

  De enige manier is het lef om in de spiegel van je eigen zijn te kijken, en als liefde het enige antwoord is ben ik er zelf ook nog lang niét.

  Mijn woede is enorm……en komt voort uit machteloosheid naar het schorum wat deze aardbol bevolkt…….en het interesseert mij op dat moment geen drol of je een hufter ben uit de achterbuurten van Noord Afrika……..of een omhooggevallen rotschoft in driedelig kostuum in Noord Amerika……..en bereid om middels vuil geweld letterlijk omhoog te klimmen over de rug van een ander.

  Tegen de muur……en geef mij het geweer maar.

  Dat maakt mij geen spat beter…..!?…….en wie heeft het antwoord op deze rotte paradox?

  Ik niet.

  • Man/vrouw, jong/oud, autochtoon/allochtoon, gay/hetero… alles en iedereen wordt tegen elkaar opgezet. De enige oplossing is allemaal weer MENS worden en samenwerken. Elke vorm van strijd en discussie tussen MENSEN is koren op de molen van de satanisten. Zolang wij met elkaar bitchen hebben zij volledig vrij spel. Daarom wordt overal op verschillen gewezen ipv overeenkomsten. Want de satanisten zijn doodsbang dat WIJ MENSEN beseffen dat onze macht bestaat op basis van overeenkomsten! De grootste overeenkomst is dat de satanisten ons al duizenden jaren besturen en dat ze ons nu willen vernietigen. Stop met verschillen zoeken, start met overeenkomsten benoemen.

  • toch wel,.. je hebt zelf net gezegd…hoog opgeleid en toch dom en onwetend dat is wat je zelf verwoord, en dan terug onder je steen kruipen…😡

   • Raphaël Vangestel september 27, 2023 Bij 13:15

    Top…het verkrachten en doden van jonge meisjes/vrouwen en priesters wordt zoals gewoonlijk verzwegen door de deugmenschen.

    Divide et impera…!

 12. Holle dreigementen,

  Vrije meningsuiting is opgenomen in de basisrechten van de mens.

  Alle ‘globalisten’ die hieraan hun voeten vegen lijken mij betere kandidaten om te vervolgen, want deze plegen effectief een misdrijf.

 13. Frankrijk: Illegalen genieten hogere sociale voorzieningen en levensstandaard dan burgers

  Open grenzen Frankrijk is uitgegroeid tot de meest aantrekkelijke bestemming voor illegale migranten wereldwijd, vooral dankzij de uitgebreide socialebijstandsprogramma’s. Recente rapporten suggereren dat migranten die in Frankrijk wonen in veel gevallen een hoger niveau van sociale steun ontvangen, inclusief toelagen en huisvesting, dan autochtone Franse burgers.

  De Franse nieuwszender CNews benadrukte de grote ongelijkheid in sociale bijstand tussen migranten en autochtone burgers, en wierp licht op de controversiële kwestie van migranten die een voorkeursbehandeling krijgen boven belastingbetalende burgers die hulp nodig hebben. Het rapport benadrukte dat Frankrijk ongeveer 744 euro per maand per migrant toekent, wat vaak de steun overtreft die wordt ontvangen door individuen in de autochtone lagere inkomensklasse, inclusief degenen die een universeel basisinkomen ontvangen. >>>

  https://rairfoundation.com/france-illegals-enjoy-higher-welfare-benefits-and-living-standards-than-citizens/

 14. “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

  Even in MIJN agenda kijken hoor…
  Nee. Ik zie geen afspraak staan.

 15. Wat niet in hun vermogen ligt om te kopen dan pakken “we” het gewoon.

  De politie van Philadelphia heeft een snelle reactie in de hele stad geactiveerd nadat grote menigten mensen zich hadden verzameld en rellen hadden gepleegd, en zich schuldig hadden gemaakt aan uitgebreide plunderingen. Er is ingebroken in meerdere winkels, waaronder een Apple Store. Dit komt na de afwijzing van de aanklacht tegen een politieagent die betrokken was bij de verkeerscontrole van vorige maand. De politie adviseert mensen in het centrum van Philadelphia om het gebied te vermijden.

  https://x.com/rawsalerts/status/1706840403717017608?s=20

 16. Beste Mensen

  Het leven is een Spel
  Gespeeld door en op het gespleten Tong
  God & Duivel Syndroom
  Het valse Goede en het valse Slechte
  Het Spieg-hell Reflex —> Het zichtbare via de Spiegel dus
  Mens word opgeslokt door de Cam-Puttar => Computer
  Mama Aarde zit momenteel onder gedompeld in de Negatieve Wateren De Kali Yuga
  Dit zal nog heel veel jaren duren alvorens er verbeteringen zullen plaats vinden
  Er staan nog veele male slechtere tijden voor de boeg
  Maakt Uw borsten maar lekker nat
  Me Vet Spek dus God Duivel of Daivi’s Daivata’s dus Gras gewas groen HARI
  Dus twee mogelijkheden
  Negatief of Positief
  De keus is aan de ondernemer
  Het geheugen als steun gebruikende bij de keuze
  De derde manier is geen keus maken
  Laat gebeuren wat gebeurt & blijf gewoon neutraal
  De mensen zijn maar een Super klein onderdeel van het spel illusie ik verbeeld IK te zijn
  Die dus te verwaarlozen klein is
  De verbeelding is volgens die Egoïsten verwaarloosbaren groot genoeg
  Leugen dus
  Trekt Uzelf niks van aan
  En alles is gewoon goed
  Wat er ook moge gebeuren
  Ashes to ashes Dust to dust

  Dank U

  • Beste Mensen

   In de volgende zin mist een t
   Dat is
   Me Vet Spek dus God Duivel of Daivi’s Daivata’s dus Gras gewas groen HARI
   Moet zijn
   Met Vet Spek dus God Duivel of Daivi’s Daivata’s dus Gras gewas groen HARI

   Dank U

 17. Deze dame laat zich gebruiken als proefballon. Herken de opportunity! Wanneer deze theorie in praktijk gaat worden omgezet krijgt de „elite“ te maken met massa emigratie van de werkende bevolking, en totaal verlies van elke geloofwaardigheid. Duidelijker kan het immers niet worden!
  Nog een opmerking over deze vrouw: ze is niet representatief voor de vele slimme en leuke vrouwen die ik ken. Dus die discriminerende opmerkingen zegt iets over het intellect van de zenders! Al die babes van Swab, manlijk of vrouwelijk zijn natuurlijk niet echt slim, anders hadden ze al lang ontdekt dat meneertje Swap een zetbaasje is van zijn donoren. Het huidige allooi van de politieke vertegenwoordigers geeft aan niet beter te zijn dus komt het neer op gezamenlijke actie te nemen, waar niemand zit te wachten op meer discriminatie van 50% van de wereld bevolking! Wake-up en zie je rol op deze site!

 18. Niburu.co De rotschild mafia wil als
  een feniks uit de as herrijzen.
  Niet alleen Klaus Schwab was in
  Den Haag gisteren ook Klaas Knot.
  Niburu.co

 19. En zo zijn de regeringsleiders en staatshoofden op dezelfde manier bejegend en gedwongen om mee te doen in hun verraad aan de bevolking. Eerst de top en daarna de rest.

  Ik hoop en vertrouw er op dat de overheidsdiensten tot inzicht komen dat aan de instructies de zij krijgen vijandige motieven ten grondslag liggen die ook vroeg of laat ook op hunzelf nadelig zal uitwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in