Via Facebook

Nog een controversieel bericht van Viktor Orbán: de Hongaarse premier heeft nu in een interview met de Duitstalige Budapester Zeitung zijn bezorgdheid geuit over de ontwikkelingen in Duitsland – en in dit verband Duitse burgers uitdrukkelijk uitgenodigd naar Hongarije te emigreren, schrijft Freewestmedia.com.

Orbán maakte ook van de gelegenheid gebruik om af te rekenen met de gevestigde partijen. Orbán werd door de uitgever en hoofdredacteur van de Budapester Zeitung, Jan Mainka, gevraagd of de Hongaarse regering op de hoogte was van een migratiebeweging vanuit Duitsland en of zij tegenmaatregelen plande.

Orbán verraste zijn publiek met een openhartig antwoord: “Integendeel! Wij zijn op de hoogte van deze ontwikkeling en moedigen Duitsers en andere West-Europeanen aan om naar ons toe te komen. In de komende 10 tot 20 jaar zullen steeds meer West-Europeanen naar ons komen die liever bij ons willen wonen omdat Hongarije een veilig, christelijk en traditiebewust land is. Wij vinden dat niet slecht, maar juist buitengewoon goed en verwelkomen het. […] West-Europeanen die vrij en in een andere samenleving dan thuis willen leven, moeten naar ons verhuizen. Wij ontvangen hen hier met open armen. Hongarije is een land waar veel meer mensen zouden kunnen wonen dan er nu wonen. Wij zijn blij als buitenlanders die onze manier van denken leuk vinden naar ons toe komen.”

Mainka wilde weten of dit moet worden opgevat als “Vluchtelingen Welkom!” – de veel verguisde slogan onder voormalig kanselier Angela Merkel in 2015 om de grenzen te openen voor 2 miljoen illegale buitenlanders. Orbán antwoordde: “Ja, precies!” Maar hij voegde er snel aan toe: “Maar uit het Westen! Westerse vluchtelingen welkom!”

In het verdere verloop van het gesprek herinnerde de Hongaarse regeringsleider eraan dat het in de Europese geschiedenis altijd gunstig was geweest voor de ontvangende landen wanneer immigranten uit het Westen kwamen. Hij sprak over het voordeel van de ontvangst van de Franse hugenoten in Duitsland en de Duitsers in Hongarije.

  Nigel Farage blijft het luxeleven van illegale migranten blootleggen

Orbán maakte duidelijk dat hij Duitsland “respecteerde”. Maar vergeleken met Duitsland is Hongarije nu “een eiland van vrede en vrijheid”. In Duitsland daarentegen is de vrijheid van meningsuiting volledig gecensureerd. “Er heerst momenteel een liberale hegemonie – slechts één narratief heeft ruimte in het publiek. Wie daarvan afwijkt, bestaat niet meer voor dit publiek.”

Verwijzend naar een recent bezoek aan Berlijn, was Orbán verbaasd over sommige waarnemingen daar. Zo verbaasde hij zich over de vele gewapende veiligheidstroepen voor synagogen. Opnieuw werd hem duidelijk “dat Duitsland een multiculturele samenleving is geworden.”

De Hongaarse premier stak zijn ontgoocheling over de gevestigde Duitse partijen, de SPD, CDU/CSU en de EVP-fractie in het Europees Parlement, niet onder stoelen of banken. En hij nam niet eens de moeite om de Groenen in zijn evaluatie te noemen.

De SPD is “vandaag de dag de meest vijandige partij in Europa.” En de voorheen conservatieve CDU – inclusief de Beierse CSU – is eigenlijk “een linkse partij.” Hij heeft geen hoop dat de Unie ooit weer een verstandige, conservatieve partij zal worden zoals onder Helmut Kohl: “De CDU gaat zijn eigen weg, die niet de onze is.”

In dezelfde geest zei hij dat de CSU onder premier Söder ook “moeilijk te begrijpen is voor ons.” En de EVP-fractie in het EU-parlement (de vereniging van Europese christendemocraten) onder haar baas Manfred Weber (CSU) is zelfs “doctrinair links”.

Orbán maakte van de gelegenheid gebruik om opnieuw elke buitenlandse inmenging in Hongaarse aangelegenheden af te wijzen. “Machten van buitenaf blijven komen en willen ons voorschrijven hoe we moeten leven. Als zoiets gebeurt, ontstaat er instinctief verzet bij de Hongaren,” zei hij.

  Duitse verpleeghuizen worden volgestouwd met vluchtelingen

“Vandaag wil Duits links ons via het EU-parlement voorschrijven hoe we moeten leven en denken, over migratie, over genderisme, de natie, het gezin enzovoort. Dat zijn jullie zaken niet – dat zijn onze zaken!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Straat van Gibraltar: Orka’s rammen migrantenboten

Vorig artikelRussische soldaat gooide twee keer een granaat uit een drone van de Oekraïense strijdkrachten weg en overleefde het (Video)
Volgend artikelVerkiezingen: Zij die stemmen om meesters te kiezen om over hen te heersen, vergoelijken en legitimeren slavernij door de staat en zijn daarom het probleem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Wij spelen al langer met de gedachte om NL voorgoed achter ons te laten. Lang heb ik geroepen mijn vaderland nooit op te zullen geven. Maar ik denk dat NL voorgoed verloren is. Ik wil niet in een dictatuur leven. Vind het leven nu verre van leuk omdat je met alle gecreëerde drek opstaat en er mee naar bed gaat. Wetende dat er nog heel veel over ons gaat worden uitgestrooid.
  Alleen ben ik er niet zeker van of er een ‘vaccinatie’plicht is of komt. Ik laat me sowieso never inspuiten. En of Hongarije mee zal gaan in de digitale euro.
  Maar de vrijheid lonkt wel…….

  • Welke “vrijheid” bedoel je? Dezelfde vrijheid die Hongarije heeft gegeven aan David Icke om hem als 1 van de 26 Schengenlanden voor 2 jaar de mond te snoeren? Als je dat vrijheid noemt dan wens ik je alle geluk.

   • Gelukkig is Nederland een super gaaf land (aldus Führer Rüttler). Super gaaf om te wonen. Nou sorry, ik kots op mijn eigen land. Het is hier onleefbaar geworden en het ergste moet nog komen.

 2. Giorgia Meloni heeft zich verkocht als de goedkope vrouw die ze is – Laat de invasiehorde toch aan wal gaan: Italië capituleert en is verloren.

  Hobbitkampen en “culturele toe-eigening”
  Als jonge militant van het Jeugdfront gebruikten Giorgia en haar metgezellen bijnamen als Frodo en Hobbit en vereerden ze The Lord of the Rings . Giorgia nam, schrijft de New York Times , deel aan een van de beroemde Hobbit Fields , de rechtse jeugdbijeenkomsten die de symbolen van de Tolkeniaanse trilogie gebruikten om een ​​nieuwe mythologie op te bouwen, vrij van de tekenen van fascisme. Maar waarom deze invloed zo sterk op die jongeren? Horowitz zegt dat ze zich identificeerden “met de bewoners van Midden-aarde, vechtend tegen draken, beren en andere legendarische wezens”, om een ​​thuisland te beschermen dat gebaseerd was op oude waarden en eeuwenoude tradities. De mythe van het patriottisme dus.

  https://www.vanityfair.it/article/giorgia-meloni-signore-degli-anelli-tolkien-hobbit-fantasy-atreju

 3. Duitsland speelt net zoals tijdens de 3e industriele revolutie, dat is de 2e WO, ook nu tijdens de 4e industriele revolutie, dat is de 3e WO, een (nog) voornamelijke technocratische oorlog, een belangrijke rol.
  Wat betreft de migrantencrisis: geen wapens sturen naar instabiele regio’s en eventuele opvang in samenwerking met hulpverleningsinstanties in de regio. Dit geheel in de geest van Pim Fortuin.

 4. Operatie Paperclip was een geheime operatie van de Verenigde Staten, aan het eind van en vlak na de Tweede Wereldoorlog, om zo veel mogelijk technologische vernieuwingen die in nazi-Duitsland waren ontwikkeld naar de VS over te brengen.

  Er zijn toen 104 wetenschappers overgebracht.
  Hongarije aast op een voordeeltje, het is niet altijd altruïsme.

  • Gefeliciteerd. Ik denk dat veel medelanders binnen niet al te lange tijd hun biezen zullen pakken.
   Op Feestboek is een groep waarin Nederlanders en Belgen die de stap al genomen hebben, hun verhalen vertellen.
   Weet even de naam van die groep niet meer omdat ik niet meer op Feestboek zit.
   Ik dacht iets van ‘Nederlanders en Belgen in Hongarije’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in