Stemmen voor meesters om over u te heersen is het toppunt van vrijwillige slavernij. Het is niets anders dan een staatsgreep die doet alsof u kunt kiezen welke bevoorrechte en vooraf bepaalde kandidaten de volgende uitvoerders worden van de totalitaire agenda van macht en controle over de mensen die vrijwillig elke surrogaatmeester als legitiem aanvaarden. Dit geldt vooral voor presidentsverkiezingen, en die van de hogere regeringsposten, maar alle verkiezingen van politici voldoen aan deze beschrijving. Niets is onzinniger, onwetender of zieliger dan een dergelijke vertoning, en toch wordt dit bedrieglijke bedrog niet alleen volledig goedgekeurd door de massa, maar ook heilig verklaard en beschouwd als een verheerlijkt recht. Hoe kan een dergelijke toestand van onintelligente en onbewuste waanzin de geesten van zovelen zo lang beheersen? Heeft stemmen dit land verbeterd, vrijer gemaakt, tirannie en oorlog gestopt, of het gered van een wreed bewind? Natuurlijk niet! Juist het tegenovergestelde is gebeurd, schrijft Gary D. Barnett.

Het idee alleen al van het “kiezen” van een heerser, die niet alleen uw leven, maar ook dat van anderen beheerst, druist volledig in tegen elk aspect van vrijheid of recht. Het hele proces staat haaks op vrijheid en vrije keuze, en is de belichaming van vrijwillige lijfeigenschap. Ik besef dat een uitspraak als deze godslastering is voor het grootste deel van de samenleving; dat deze waarheid op zichzelf al onvoorstelbaar verontrustend is voor de kudde, want blind zijn voor de realiteit van vrijwillige, universele en collectieve slavernij is blind zijn voor de essentie van het leven zelf.

In de VS staan de midterm verkiezingen voor de deur, en de mainstream, en zelfs veel, zo niet het grootste deel van de alternatieve en “vrijzinnige” berichtgeving, zal zich volledig bezighouden met de erkenning, aanvaarding en rechtvaardiging van dit afschuwelijke proces. Winnen of verliezen doet er niet toe, (we verliezen allemaal) want het spel moet gespeeld worden om de dwazen voor altijd voor de gek te houden. Of het nu de bedoeling is of niet, deze berichtgeving over het belang van wie won en wie verloor, wie de macht kreeg en wie niet, wie de heersende meerderheid en minderheid zal worden, zal eenvoudigweg worden gebruikt om de heerschappij van de regering over iedereen te legitimeren, ongeacht de inherente tirannie die deze samenleving volledig blijft omarmen. Het groeit en groeit, en is eeuwigdurend; een tragedie om van zeker te zijn.

Als de Republikeinen winnen, zullen de Democraten beweren dat de Republikeinen het land zullen vernietigen, en als de Democraten winnen, zullen de Republikeinen beweren dat de Democraten hetzelfde zullen doen, en beiden zullen gelijk hebben, want geen van beiden kan functioneren in een regerende hoedanigheid zonder het land en zijn bevolking te vernietigen. In feite werken ze volledig samen als één, en het resultaat is altijd dat het volk allemaal afstand doet, terwijl de heersende klasse alleen maar neemt. Dat is de aard van de regering, en het is ook de aard van de heersers en politici die bij die regering betrokken zijn. Er zal absoluut geen verschil in uitkomst zijn, ongeacht de uitslag van deze “verkiezingen”, en ongeacht wie de macht opeist of krijgt. Als onze lange geschiedenis van oorlog en tirannie, verlies van vrijheid, consumptief toezicht op de burgerij, vernietiging van de economie, censuur, mandaten, en totale regulering en beperking van alles wat we doen, dit niet duidelijk genoeg kan blootleggen, dan is de enige conclusie die we kunnen trekken dat de onwetendheid van de massa op zo’n hoog niveau staat, dat geen enkele hoop om onze problemen te begrijpen ooit zal worden begrepen of geaccepteerd door deze domme samenleving.

  5 dingen die je moet doen als er geen rechtsstaat is

De eerste verkiezingen in Amerika vonden waarschijnlijk plaats in 1607 in Jamestown, Virginia. Die verkiezingen vonden vrijwel onmiddellijk plaats na wat wordt aangeduid als “de landing in de Nieuwe Wereld.” Interessante taal om zeker te zijn, aangezien we nog steeds in de greep zijn van het snode complot om een “Nieuwe Wereldorde” op te bouwen door degenen in de heersende klasse. Er werden verkiezingen gehouden om een president te kiezen voor de eerste permanente nederzetting van Groot-Brittannië in Amerika, en “hoewel de kandidaten ‘vooraf bepaald’ waren en slechts een selecte, bevoorrechte groep – slechts 6% van de kolonisten – mocht stemmen, was de weg vrij voor de geboorte van de democratie in wat Amerika zou worden. Voor het eerst werden leiders gekozen door degenen die zij zouden besturen – of in ieder geval door sommigen van hen.”

Er is niet veel veranderd sinds de geboorte van de tirannie in dit land, want zelfs de eerste stemming was een politiek bedrog, en had destijds als zodanig erkend moeten worden. Ik weet dat er vandaag meer mensen mogen stemmen dan bij die eerste selectie van vooraf bepaalde “kandidaten”, maar in werkelijkheid is de structuur vandaag even corrupt, crimineel en vooraf bepaald, zo niet meer, dan in het begin. Het is alleen meer verborgen. Stemmen is en was altijd al een manier van bedrog; beweren dat één stem voor elk van de vele burgers een stem bepaalt in het bestuur van het land voor elk individu. Hoe belachelijk, maar het is nog absurder dan men zich realiseert. Stemmen is niet alleen bedoeld om de mensen wijs te maken dat zij inspraak hebben terwijl dat niet zo is, het is ook een manier om de loyaliteit van de meerderheid van de burgers aan de staat te garanderen, omdat zij in de waan verkeren dat zij een verzoekschrift kunnen indienen bij degenen die zij kiezen om hun bevelen uit te voeren. Dit resulteert meestal in afpersing; de staat steelt met geweld het vermogen van sommigen om anderen te bevoordelen, beperkende wetgeving, protectionistische praktijken, monopolies en mandaten, en dit was allemaal al gepland. Dit veroorzaakt extreme verdeeldheid, en geeft eenvoudigweg munitie aan de regerende tirannen, zodat zij de kudde gemakkelijker onder controle kunnen houden. Het is gewoon een gruwelijke list en niets meer dan dat.

  Afwijzing van de Nieuwe Wereldorde: "Fu** you, Klaus Schwab!" - Satirische clip gaat viraal

Op dit punt is het noodzakelijk om de overtuigde constitutionalisten en gelovigen in de overheid erop te wijzen dat er weinig of geen verschil is tussen een democratie, een republiek, een socialistische, fascistische of communistische staat; allemaal zijn ze erop uit om precies hetzelfde resultaat te bereiken. Al deze beweerde politieke structuren zijn gebaseerd op een regeringssysteem dat over het volk heerst. Eventuele verschillen zijn slechts in de marge, want elk politiek systeem van regeren is alleen bedoeld om te leiden tot meer en meer macht en controle, wat dan alleen kan uitmonden in een systeem van totalitaire overheersing. Stempropaganda is gebruikt om de mensen wijs te maken dat zij de uitkomst controleren, terwijl zij nooit volledige controle over hun eigen leven hebben gehad sinds er een regeringssysteem bestond. Als er een regering bestaat, bestaat er geen echte vrijheid, en het concept van de regering is dat van regeren, niet van dienen. Dit is niet verborgen voor wie het verstand heeft om eerlijke antwoorden te zoeken. De betekenis zelf van het woord regeren, zoals de Latijnse stam van onze taal ongetwijfeld laat zien, is heersen of beheersen, en dat is allemaal wat een regering, welke regering dan ook, wil.

De meerderheid denkt, als gevolg van hersenspoeling en indoctrinatie sinds de geboorte, dat stemmen een heilig recht is. Dit is onzin, en een zeer onjuiste en imbeciele manier van denken. Vanwege deze hypnotische staat van verwarring die de meesten in dit land inneemt, en het volledig irrationele gedrag en de algemeen aanvaarde stempropaganda, denken de meesten dat degenen die ervoor kiezen niet te stemmen, geen zeggenschap hebben over hun eigen leven. Dit is natuurlijk onzinnig en volledig achterlijk, want zij die stemmen om meesters te kiezen om over hen te heersen, vergoelijken en legitimeren slavernij door de staat, en zijn daarom het probleem. Wie daarentegen niet stemt, ontkent de regering en haar systeem van brute heerschappij, en is niet medeplichtig aan het aan de macht brengen van de kwaadaardige criminele heersers. Daarom zijn zij de enigen die het recht hebben om te klagen, en de enigen die proberen het overheersingssysteem te minimaliseren.

  Officieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel

In de VS wordt al 415 jaar gestemd, en we leven nu in het minst vrije tijdperk uit de hele geschiedenis van dit land. Waarom blijven zovelen deelnemen aan, en dus toestemming geven voor, deze weerzinwekkende regel door deze verkiezingswaanzin te blijven steunen door te stemmen? Nogmaals, ik moet verwijzen naar een populair citaat dat duidelijk waar is, maar meestal wordt genegeerd, en het is dit: “De definitie van waanzin is steeds weer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten.”

De staat steunen in al zijn pogingen om de macht op te eisen is een daad van lafheid tegenover tirannie, en stemmen op je politieke meesters is de belichaming van die steun aan de staat. Mijd de staat bij elke gelegenheid, voldoe nooit aan zijn mandaten, prijs hem of zijn corrupte instellingen nooit, en sta nooit toe dat zij u bezit en controleert. Als niemand zou stemmen, zou niemand gekozen worden, en dat is een betere weg.

“Sloop die pronkende leugen,
Halfstok de sterrenvlag,
Beledig geen zonnige hemel
Met het vervuilde vod van haat.”

Zoals opgemerkt over de Amerikaanse vlag door admiraal Raphael Semmes-CSN, kapitein van de ALABAMA: “Memoirs of Service Afloat” (blz. 90).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Alles wijst erop dat een meedogenloze, gewelddadige en administratieve onderdrukking van de onrust onder het volk wordt overwogenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Vluchtelingen welkom – maar alleen uit het Westen!”
Volgend artikelEuropa zit in een DEÏDUSTRIALISATIESPIRAAL door aanhoudende energiecrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik las ooit een hele wijze waarheid als een koe!
    Ik weet niet meer van wie het citaat stamt, maar die tekst vergeet ik noot meer:
    Het was onderstaande wijsheid.
    “Als verkiezingen werkelijk hét verschil zouden maken, dan had men dit systeem al lang afgeschaft”.
    Einde citaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in