Leg eens uit? Alsjeblieft 

37
© @dashu83 Freepik

Als de “aluminiumfolie hoedjes” zo gek zijn, waarom geven de vaccin-aanhangers dan niet eens een keer wat antwoorden.

Leg uit hoe de griep verdween maar vervangen werd door iets dat EXACT dezelfde symptomen heeft.

Leg uit hoe het enige bewijs dat Covid bestaat een computer gemodelleerd genoom is met nul fysiek bewijs.

Leg uit hoe je het bestaan van iets bewijst zonder het te isoleren of te zuiveren.

Leg uit waarom geen enkele overheidsinstelling enig kwantificeerbaar bewijs heeft dat “het” zelfs maar bestaat.

Leg uit waarom ze “Covid 19” hadden gedegradeerd tot een niet belangrijke besmettelijke ziekte, dagen voor ze een pandemie uitriepen.

Leg uit waarom ze de Coronaviruswet 2020 in een paar dagen uit hun reet trokken, ondanks dat de wet honderden pagina’s besloeg.

Leg uit waarom ze onzin criteria moeten gebruiken zoals “Corona-sterfgevallen om welke reden dan ook binnen 28 dagen na een positieve test”.

Leg uit waarom ze autopsie hebben verboden.

Leg uit waarom ze de wet veranderden zodat elke arts de diagnose Covid kan stellen door observatie alleen, zelfs als dat gebeurt via videoconsultatie.

Leg uit waarom begrafenisondernemers geen verschil in praktijk hebben gezien.

Leg uit hoe het sterftecijfer door alle oorzaken nog nooit zo laag is geweest.

Leg uit hoe miljoenen demonstranten over de hele wereld niet ziek worden van “Covid”.

Leg uit waarom  dit de enige crisis is die een reclamecampagne nodig heeft, gekoppeld aan een constant spervuur van repetitieve hersenspoelpropaganda op de tv en in de straten.

Leg uit hoe tienduizenden mensen afgelopen zaterdag in Londen de straat op gingen, maar dat dit op geen enkele tv-zender te zien was.

  Afrika's lage Coronacijfers puzzelt wetenschappers

Leg uit hoe duizenden buiten het hoofdkwartier van de BBC in zowel Londen, Manchester als Cardiff “shame on you” riepen, maar dat dit niet op de tv te zien was.

Leg uit dat de mensen die de mondkapjes dragen en de regels volgen degenen zijn die “COVID” oplopen.

Leg uit dat de maker van het PCR-amplificatie-instrument officieel heeft verklaard dat de PCR niet is ontworpen als test voor besmettelijke ziekten.

Leg uit waarom ze de PCR gebruiken om een besmettelijke ziekte te diagnosticeren.

Leg uit waarom het is veranderd van Covid sterfgevallen, naar Covid infecties naar Covid “gevallen”.

Leg uit waarom de “anti-vaxxers” de schuld krijgen van de toename van het aantal “gevallen” terwijl de enige mensen die aan de statistieken zouden kunnen bijdragen de mensen zijn die de “test” in de eerste plaats krijgen.

Leg uit waarom de ziekenhuizen leeg waren tijdens het hoogtepunt van de “pandemie”.

Leg uit waarom 1000-en verpleegsters ontslagen worden omdat ze zeggen dat hun ziekenhuizen leeg waren.

Leg uit waarom de ziekenhuizen nu vollopen met bijwerkingen van vaccins, maar de media dit niet melden.

Leg uit waarom kinderen gevaccineerd moeten worden terwijl, volgens jullie eigen definities, covid niet gevaarlijk is voor kinderen.

Leg uit, als alle kwetsbare mensen al gevaccineerd zijn, waarom moeten dan alle gezonde mensen gevaccineerd worden als je al beschermd bent en het genezingspercentage al 99,96% was zonder het vaccin.

Leg uit waarom de gemiddelde leeftijd van overlijden met “Covid” hoger is dan de gemiddelde leeftijd van overlijden zonder.

Leg uit hoe je verbannen kunt worden van Facebook en Twitter voor het delen van officiële overheid links.

  Basketbalster Roider Cabrera krijgt hartstilstand en stort na de wedstrijd plotseling in - werd met spoed naar ziekenhuis gebracht na bewustzijnsverlies

Leg uit waarom er verschillende collectieve rechtszaken aan de gang zijn, die regeringen over de hele wereld voor de rechter slepen voor misdaden tegen de menselijkheid, maar er geen enkele media-aandacht voor is.

Leg uit waarom de meeste regeringsleiders uit hetzelfde script voorlezen.

Bron:
Davidicke.com

Leg uit hoe alle dingen waar je ons vorig jaar om uitlachte, nu dit jaar werkelijkheid worden.

 

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Welke vermeende samenzweringstheorieën zijn nog niet werkelijkheid geworden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKinderarts over Corona-vaccins: “Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen”
Volgend artikelDuitse krant vraagt alle kinderen om vergeving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Totale Ontvolking is er bezig onder het hoax jassie corona alias neusverkoudheid en daarom vaccins des gif inde burgers stoppen bewust dat Kild zo lekker, he Rutte met leugens en angst medewerking vd Media de nsbers on der het volk

 2. Liever een wappie dan landverrader.

  We hebben het gelijk aan onze zijde !!

  Now come the pain !!

  Panic mode is on !!

  WWG1WGA ? ?

 3. Het enige land dat ballen heeft in deze test-pandemie is Zweden, die volgt haar eigen koers. Top!
  Hoop dat Reinier die PCR test onderuit haalt dan kan het miljard verslindende test-circus van Hugo zo weer de prullebak in! Stiekem moet ik dan lachen. Langzaam aan zie je wat meer artsen die zich kritisch uit durven te spreken. Dankzij het internet kijken we verder dan de roze-censuur bril van de main stream media. The word is out, het kaartenhuis vertoont al scheurtjes.

 4. De wereld van leugens en bedriegen is nog niet voorbij.
  Het bekennen hiervan en uitleg geven zal een storm (of erger) van ongeloof en deceptie tot gevolg hebben.
  Je ziet nu in de “media” steeds duidelijker dat den Haag schijnbaar niet van deze wereld is.
  God mijn hart vast.

 5. Punt 5 klopt niet, Covid is juist opgenomen op de A-lijst van zeer dodelijke besmettelijke ziekten vlak voor de pandemie.

 6. Fijn dat hij de moeite heeft genomen het vragenlijstje samen te stellen, dat scheelt weer wat tijd, maar de belangrijkste vraag staat er (nog ) niet in:

  Wat is de aandoening waardoor mensen verwoest worden?

  Want die aandoening is namelijk geen griep. Het is een acute aanval, die *soms* met “griepverschijnselen” begint, maar niet het verloop en einde heeft van een griep. Een mens wordt door deze acute aandoening helemaal verwoest, soms met langdurige gevolgen als hij het al overleeft. De longen en andere organen worden verwoest, vaak terwijl de persoon het niet eens weet, en het lijkt wel of het centrale zenuwstelsel er mee gemoeid is. Er is aangedragen dat het op stralingsziekte lijkt, maar of dat het is, wie weet.

  Zelf ken ik mensen die het meegemaakt hebben, en sommigen zijn nu dood, en er was geen zogenaamde “besmetting” mee gemoeid. Als voorbeeld: een gezonde sterke man ging plotseling ten gronde en werd dankzij het feit dat zijn zonen hem vonden op tijd de IC ingesleept. Hij lag drie dagen in coma en overleefde de aanval. Corona, zei men. Maar is dit werkelijk de “corona” die ook aan elke druppel aan je neus wordt toegewezen? Niet dus. Hij was zich er niet eens van bewust dat zijn longen zwart waren, tot de foto gemaakt werd.

  Die vraag zou dus eigenlijk bovenaan het lijstje moeten staan:
  1. WAT is die verwoestende aandoening die onder het hoedje corona-griep wordt gegooid?
  En de volgende vraag zou moeten zijn:
  2. WAAROM wordt die aandoening onder het corona-griep hoedje gegooid?

  En laat Rutte toch de corona krijgen. (De acute, verwoestende aanval bedoel ik hiermee.)

  • Ik ken geen corona doden. Ik ken wel verschillende mensen die beweren corona gehad te hebben, maar ze zijn op miraculeuze wijze weer opgeknapt van dat ‘verschrikkelijk dodelijke virus’.

  • Ik was al overtuigd dat emf-smog wel degelijk een gezondheidsrisco is.

   Ondanks dat ik bekend ben met diverse groteske leugens was ik terughoudend rond het verhaal infuenza/corona en straling. Bijzonder, wel een link zien met electriciteit, radar en zendmasten en hoe de vogels uit de lucht en van de takken vallen of de zeedieren aanspoelen of de bomen en panten verdoren etc. Maar, pas bij het zien van stukken uit ‘The Invisible Rainbow’ een boek van A. Fistenberg, is dat ook opgelost.

   Onvoorstelbaar hoe we voor de gek worden gehouden.
   En, laat ik voor het gemak ..’ondergemiddeld’ zijn, bizar dat we ons dit (en een reeks andere shit) in verschillende generaties hebben laten aanmeten.

   In het build back better verhaal is corona ook deel van het verhullen van stralingsziekte en ongezondheid.
   Is ‘gewoon’ bekend, bij ‘weet ik veel wie’ dat het de nodige doden en problemen gaat geven, dat de injecties nog andere doelen heeft lijkt me ook duidelijk.
   En of ‘ze’ nu hopen dat er nog enigzins gezonde mensen in de toekomst bestaan.
   Of ‘ze’ hopen dat er voldoende sterke mensen zich weten aan te passen.
   Of er nog andere calamiteiten spelen rond de zon of magnetisme van de aarde.
   Ik weet het niet.

   Net nog opgezocht.
   https://quod.lib.umich.edu/cgi/t/text/idx/f/flu/1850flu.0016.581/1/–influenza-is-it-a-hazard-to-be-healthy-certain-tentative?rgn=publication;view=image;q1=Boston+Medical+and+Surgical+Journal
   Is nog van voordat infuenza ‘puur’ veroorzaakt zou worden door virus met virusverschijnselen en virusbesmettingen.
   Dat zat toen misschien allemaal nog te dicht op ontwikkelingen in radiotelegrafie etc om de vrijwel onzichtbare problemen duidelijk te zien. Een select clubje manipuleerde al langer, rond macht, geld etc. Rond electriciteit dus bijv. ook, maar voor wat betreft straling en/of andere toepassingen kwam dat wanneer dat besef er was. Die beweging, clubje of clubjes, groeit gewoon mee, bouwt uit en verder ..waartoe en waarom?
   Omdat het kan, dat is me heel helder.

 7. De wappies hebben de vragen maar de lappies hebben de antwoorden niet. Die laten zich liever muilkorven, dan hoeven ze geen uitleg te geven. Zodra de lappies die muilkorf af zetten, dan strooien ze met wat vage termen in de hoop het verdere gesprek te blokkeren en de wappies belachelijk te maken. Een duidelijk brevet van onvermogen. Dat noemt zich tegenwoordig ‘hoog opgeleid’; ik hou het op laag ontwikkeld. Was getekend: een wappie.

  • Ik heb het aangeklikt, er naar kijken zal ik het niet.
   Maar als jij denkt dat de aarde plat is, ga vooral je gang.
   Van mij mag je. Je mag het zo gek bedenken als dat er maar in je opkomt.
   Trouwens ook weer een reactie die verder weinig met het artikel of de inhoud te maken heeft.

   • Het enige wat ik mij eigenlijk afvraagt met dergelijke niet inhoudelijke reacties van jou, die letterlijk overal overal en van alles en nog wat kunnen gaan.
    Waarom moeten wij dit allemaal weten? Omdat jij dit belangrijk vind?
    Als ik het met je eens was, dan wist ik het al.

    Zo zou ik het leuk vinden als mensen zich wat meer met muziek en instrumenten gaan bezig houden. Mijn huis hangt vol met al die zooi.
    Hoor je mij daar wel eens over omdat ik dit vind.
    Ik denk altijd, als ze het hadden willen weten, dan wisten ze het al.

    • He Bert ik speel al 35 jaar in een bandje. Als bassist zijnde.
     Heb ook alle rotzooi 10 gitaren/bas.Geluidsinstallatie en noem maar op

     • Ja, je verzameld wat in de loop der tijd.
      En nog veel meer, wat ik dan maar gitaar speelgoed noem.
      Er hangen en staan hier zeker 20 gitaren en bassen om mij heen.
      En daar horen dan ook de nodige versterkers bij, anders heb je er niks aan.

      Wat voor muziek soort maak jij met je band?

       • Ik heb ook in van allerlei soorten bandjes gezetten.
        Van dans orkestjes, rock & roll band tot een reagee band. Alle soorten eigenlijk.
        Maar na een tijdje loopt het altijd op ruzie uit.
        Om het laatste flesje bier kunnen de grootste ruzies ontstaan.
        En afspreken, daar hebben de meeste ook nogal moeite.
        Die pech heb ik altijd.
        Dus de lol is dan wel een beetje van af.
        Maar het blijft leuk.

        • Ja klopt, wat dat betreft respect voor de Golden Earing Rolling Stones etc. Die hebben ook wel ruzie onderling, maar daar houden de flappies het bijelkaar

        • Golden Earing bestaat helaas niet meer.
         George Kooymans is nogal ziek geworden. ALS.

         Maar jij houd het ook al 35 jaar vol in een bandje.
         Of wisselt dat ook steeds.

        • W estaan nu op een laag pitje. Ja ik wist het van Golden Earing. maar daar boterde het ook niet zo onderling.
         Ik heb vaak in hun voorprogramma mogen spelen.

 8. Iets off topic….wapenbezit cq aanschaf ervan als Nederlander in Europa. Een samenvatting van verzamelde informatie op het internet.

  Een overheid die de eigen burgers weerloos maakt doet dat opzettelijk, om de afhankelijkheid voor bescherming totaal van die overheid af te laten hangen. Dat deze overheid vervolgens structureel faalt of zelf de agressor word kan daardoor niet meer worden rechtgezet.

  Een mens het recht op zelf bescherming ontzeggen is een misdaad die de grond van het menselijk bestaan en het leven van de individu aantast tot in de kern.

  Alleen overheden die van plan zijn geweld tegen de eigen burgers te gebruiken verbieden wapen bezit. Er zijn landen , ook in Europa waar wapenbezit grondwettelijk is vastgelegd als een recht. Dat is omdat deze landen weten wat het is om weerloos te zijn en men kent de prijs die voor dat weerloos zijn betaald is. Een goed voorbeeld is de Holomodor, waarbij mensen alles qua bestaan kon worden ontnomen omdat men ze structureel had ontwapend.
  In verschillende Europese landen is het openlijk dragen van wapens toegestaan om in nood, bijvoorbeeld bij een terreur aanslag te kunnen ingrijpen omdat politie bijna altijd te laat zal zijn, de Bataclan moordpartij was voor vele landen in Europa reden wapenbezit en het recht tot dragen ervan voor de eigen burgers te liberaliseren….en de aanschaf is meestal geen enkel probleem. Er is papier werk maar niet altijd. Zowel Bulgarije als Slovenie, als Tsjechie en Slowakije hebben liberale wapenwetten, waarbij in laatst genoemden vuurwapens voor iedereen vrij te koop zijn na een kleine ingreep,
  Bijvoorbeeld een modern 9 mm pistool is daar vrij te koop onklaar gemaakt met een ingelijmde insteekloop naar een kleiner kaliber met een kleine pen in de loop tegen het afschieten van kogels, meestal gebruikt men 6mm flobert knal (google flobertky zbrane) maar ook 4 mm kogeltjes zijn te koop. De knalpatroon past dan in een adapter patroon van de originele afmetingen. Dit soort wapens is in vele landen vrij te koop maar meestal is het dan een alarmpistool in zinklegering. Maar dus niet overal, ook echte wapens worden zo veranderd en verkocht. Prijs tussen de 450 euro en 1000euro voor een nieuwe 9mm Glock in 6 mm flobert knal.
  Ook AK47, Scorpion machine pistolen geweren etc worden op deze wijze verkocht….

  Het is verboden de pin en insteekloop te verwijderen. Het is toegestaan deze wapens in de genoemde landen te kopen. Ze zijn immers volgens de nationale wetten onklaar. Het is verboden deze in Nederland te bezitten. Het is niet verboden onklare wapens uit een EU land te vervoeren naar een ander EU land mits deze voorzien zijn van een formulier dat deze volgens EU normen onklaar zijn. Het is niet verboden wapens die niet volgens de EU norm onklaar zijn gemaakt maar wel volgens de nationale norm van een EU land te transporteren naar een ander EU land mits men deze ter plekke aanbied om alsnog volgens de EU norm te worden onklaar gemaakt of deze methode van onklaar maken komt overeen met het land van bestemming. Immers vrij verkeer van goederen binnen de EU. Word dit onklaar maken volgen de geldende normen niet gedaan is men in het land waar men dan is met het object strafbaar.
  Een wapen met een EU certificaat is niet langer een wapen maar een bezit van een goed. Een onklaar wapen ongeacht certificaat EU of ander certificaat in doorvoer van een land binnen de EU naar een ander land binnen de EU is een handelsgoed en daarmee mag dit niet in beslag worden genomen. Doet de politie dat toch overtreed men de EU wetgeving en de voorgaande uitspraken van de rechtbanken opzettelijk want dit is hun bekend. Een weetje….
  De EU wetgeving staat boven de nationale wetgeving, dus de Nederlandse wapenwet is ondergeschikt aan de EU wetgeving, daar heeft Nederland zelf voor getekend.
  Binnen De EU is Nederland en van de weinige landen waar zwart kruit wapens van voor 1945 vrij te bezitten zijn. Deze wet word binnenkort gewijzigd dus wie er nog een wil moet niet te lang meer wachten….

  Bovengenoemde info zal altijd door politie in Nederland worden ontkend en als onjuist worden bestempeld maar later door rechtbank na rechtsgang worden bevestigd. Er is hiervoor ruime jurisprudentie maar deze word door politie bewust genegeerd. Een kwestie van macht laten gelden omdat er bij het negeren van gerechtelijke uitspraken en vonnissen voor de politie geen gevolgen zijn… In het verleden is de politie meermaals in het ongelijk gesteld door de Nederlandse rechtbanken maar steeds weer doet men toch net alsof men de wet aan de kant heeft. Onwetendheid bij de burger is de macht die men dan uitoefent, alsook lak aan eerdere beslissingen van rechtbanken. De juiste term voor gebrek aan respect en het negeren van wetten door politie ken ik niet, maar ben erg benieuwd hoe ken dit moet noemen. Voorlopig is het denk ik zelf voor rechter spelen….cq op de stoel van de rechter gaan zitten.

  Je moet het maar weten…..

  Aanvullingen cq correcties welkom.
  Deze informatie is bedoeld om tegengewicht te bieden aan de vele onzin die kranten en andere nieuws outlets verspreiden en om de burger iets keer info te geven. Er is nog veel te vertellen, bijvoorbeeld dat raketwerpers in lege toestand zowel Duitsland als België voor tientjes te koop zijn maar hier steevast in het nieuws komen als levens gevaarlijk en er opzettelijk niet word vermeld dat het inert spul is. Dit is om de angst onder de simpele zielen bij de burgers groter te maken, wat weer meer bevoegdheden in de toekomst geeft. Handgranaten idem….hier angst en paniek , in de buurlanden voor 10 a 15 euro te koop, leeg en onklaar.

  Het gevaarlijkste wapen word nooit in de krant genoemd en werd binnen 24 uur uit het Europese nieuws gehaald, een moslim in een vrachtwagen in Nice….86 doden en 456 gewonden waarvan een deel blijvend invalide…..1 stuk moslim stront, 1 vrachtwagen. En dan worden rijbewijzen en de bijhorende opleiding voor moslims gepromoot en betaald door de overheid….

  ….en de pers zwijgt….

 9. Niet dezelfde reactie….deze is gecorrigeerd en aangevuld. Bij bron valt vaak wat ik schrijf acuut weg….en verdwijnen berichten voordat ik kan plaatsen…hier ook trouwens.

  • Maar ze kennen jou daar toch allang onder dezelfde naam als dat je hier gebruikt.
   Ik heb je daar vaker zien reageren.
   Ik lees nogal vrij veel sites.

 10. Zo kan ik de boel uit elkaar houden. Maar ben eigenlijk enorm klaar met schrijven, ik heb het idee dat het gros van de lezers nooit geen poot zal opheffen. Solidariteit en eigenlijk een verbondenheid is hier ver te zoeken, enkel met bier en een tv programma worden de slaven even een….Ik hoop binnen nu en enkele maanden te emigreren maar steeds liggen er weer hindernissen in de weg en dat Covid paspoort cq de verplichte spuit en /of test om te mogen reizen maakt feitelijk dat ik hier op oorlogs modus moet gaan tegen de eigen overheid omdat een uitweg word afgesneden. Kwestie van nog iets meer etteren en ik heb geen keuze meer…..En de achterlijke regeringen nog die in Europa in sommige landen aan de macht zijn, die zijn voor de eigen bevolking ook al levens gevaarlijk…500.000 euro boete als je geen spuit haalt, celstraf als je niet in quarantaine gaat…en dat voor een griep! Fuckers zijn het, vuile opportunisten die door massa hysterie regeren….maakt emigratie ook extra lastig…..Azerbeidzjan of Armenië worden zelfs interessant voor de emigrant….

  Kortom, de gestoorden zijn de managers van de inrichting….en ikke wil zsm weg.

 11. Iedere dag dat ik reageer is een dag dat ik denk dat er nog oplossingen zijn, maar de dagen erna realiseer ik mij dat de wens niet meer de realiteit benaderd. We zitten op een glijbaan naar een hele nare wereld, maar door de pers word een stronthoop een roomsoes gemaakt.

  Vandaag heb ik het grootste deel van de dag doorgebracht met strontziek te zijn, en dat heeft niks met Corona te maken. Tussen wat onze wereld kan zijn en wat het is zie ik pure verspilling en het opzettelijk neerhalen van kansen tot groei. Vooral onze vraagstukken is gewoon een oplossing bij de hand maar tegelijk de onwil om deze te benutten. Politiek had nooit mogen bestaan, de meest logische oplossing voor een probleem moet net ter discussie staan maar door iedereen worden begrepen voor wat het is. Ons verval begint bij de indoctrinatie van kleine kinderen en stopt niet.

  Rechts, links, het is allemaal onzin, het zijn verdien modellen, wegen om te stelen, te roven en kapot te maken. Je leeft dit leven, je krijgt talent mee voor dingen, je kunt als deel van een groep iets toevoegen….en genieten van zoveel dingen zonder dat er prijs kaartje aan hangt. Blijkbaar is het meest beangstigende woord in onze wereld gratis….of vrijheid….wat je wil.

  • Ik voel je lament, Duchesne. Ooit heb ik een poot opgeheven. Maar ik werd uitgelachen en voor gek verklaard. Wel is alles wat ik in 2011 schreef uitgekomen, en aan het uitkomen. Nu zie ik ook wat er gebeurt, en wat er gaat gebeuren, en ik heb herhaaldelijk de moeite genomen om het eea uit te leggen op FN, zodat mensen bewust kunnen worden van wat er achter de schermen speelt. Maar het interesseert niemand een rat’s ass. Ze volgen liever een Beroemde Dokter, een Beroemde Wetenschapper, een Beroemde Nederlander etc, en verder wachten ze af op iemand die ze gaat redden. Ik heb nog geen piep gehoord van die Beroemde Mike Yeadon wat nou precies de target van de gifspuit is. Hij brult over uitmoorden en depopulatie en weet ik wat, maar hij vertelt niet wat het functionele ingredient van de spuit precies doet: de epifyse aanvalen. Net zoals 5G de epifyse aanvalt (lees het onderzoek daarover, er valt genoeg te vinden). En op die manier worden mensen stom en/of stommer gemaakt. De meesten zijn toch al stom, dus het maakt niet zoveel meer uit, en ze gaan echt niet op zoek naar de effecten van de 5G, want dat “klopt toch niet” volgens hun. Maar de rest moet ook mee; die moet ook onder de duim.

   Het verbaast me werkelijk dat er zo weinig wezenlijke interesse is in de vraag “waarom zit er RNA in de spuit die proteinen aanmaakt die de epifyse aanvallen?” (Als baas bij Pfizer heeft Yeadon waarschijnlijk nog nooit aan gene-splicing gedaan. Dus mss kan hij het werkelijk niet achterhalen.) Maar het gaat niet om uitmoorden; het lijkt er slechts op omdat er doden vallen en omdat de spuit nu nog in experimentele fase is dus doden vallen er sowieso, maar waar het echt om gaat is om de kudde nog stommer te maken om ze onder controle te kunnen houden dmv aansturing vanuit satellieten. Zodra de spuit goed en wel is uitgetest, en er vallen geen doden meer, maar er worden nakomelingen gemaakt die de proteines produceren, dan is het experiment afgerond. Maar goed, ik ga niet weer in herhaling vallen. Ik heb er ook geen zin meer in, net zoals jij niet. Laar iedereen maar barsten, denk ik.

   Ik vind het desalniettemin wel akelig voor je dat je je zo voelt, maar in de schapenkudde heerst er geen eensgezindheid, en dat kan ook niet. Iedereen gelooft wat anders. Als voorbeeld (en dit zijn alleen voorbeelden hè, ik zeg niet dat jij dit echt denkt, of dat ik dit echt denk, gewoon voorbeelden) jij denkt dat we op de maan zijn geweest, ik weet met zekerheid dat dit niet zo is, dus jij verklaart mij voor gek. Jij zegt dat de Aarde plat is, ik weet dat dit niet zo is, dus nou moet ik jou voor gek verklaren. Jij bent knettergek op Trump, ik op niemand, en jij wijst mij dus af. Ik wil de gifstpuit niet, jij bent een groot voorstander, dus jij bedenkt een scheldwoord voor mij. Jij gelooft dat de Space Alien op Aarde is, en ik weet zeker dat dit niet waar is, dus jij minacht mij. Het enige waar we het over eens zijn is dat Sinterklaas nep is, maar ook daar is weer tweestrijd ingekomen, want jij wil van Zwarte Piet af, en ik niet. Dus jij verklaart mij een “rassist”. Jij wil naar Mars, ik vind de rover missies totaal nutteloos misbruik van de belastingbetaler’s geld. Dus ik ben niet wijs. En zo gaat het de hele tijd. Ik zeg niet dat jij bij de schapenkudde hoort, maar er is totaal geen eensgezindheid zoals je die bij de US Military Force wel ziet, en bij de Pharma’s. Die zitten allemaal op 1 lijn, die volgen allemaal 1 programma – ze gaan allemaal vooruit onder 1 en dezelfde doelstelling en de eindstreep fhalen ze ook nog eens. Maar de debielenkudde heeft geen doelstelling, want die volgt alleen maar. Die zitten alleen maar op leiding te wachten terwijl ze op Feciesboek aan het ouwehoeren zijn, hersendood. Die hele kudde zit overal, je kan ze niet ontkomen. Ze zitten met hun eigengerechtigde smoelen op het terras te kleumen in de kou en over hun gifspuit te lullen, ze zijn je schoonouders, ze zijn je collega’s, ze zijn vaak je eigen kinderen. En zo kunnen de machthebbers gebruik maken van de kudde (misbruik om hun eigen wandaden te verdoezelen). Angst voor de dood en pijn lijden is een bijzonder effectieve manier om de kudde eensgezind te krijgen – want daar worden ze namelijk wel eensgezind door. En zo krijg je ze als machthebber mee en kan je ze inspuiten met rotzooi. Diegenen die niet in de schapekudde zitten, zijn echter ook niet eensgezind, en zijn ook niet georganiseerd onder eén doelstelling. Er is dus geen georganiseerd verweer tegen de machthebbers, en men vestigt zijn hoop dan maar in mensen zoals Fullmich en zijn tribunaal. En verder graaf je je suf in wat de Beroemde Namen, Beroemde Dokters, De Viruswaarheid, Gretha Tonijnberg, etc etc, en hun “dream-teams” voorschrijven, zonder ooit op de kern van de zaak te komen.

   Let maar op: straks wordt de Space Alien uit de hoed getrokken. De corona is voorbij. De massa heeft het alweer vergeten, en bovendien is de meerderheid nu goed ingespoten met het RNA. Volgende fase van het programma is aan de beurt. En nu komt de Space Alien! En bovendien de Vlammen uit de Zon! Eensgezindheid zal weer heersen in de debielenkudde – want de Space Alien laat ze lijden, en de Zonnevlam daar ga je aan dood. Dat betekent dat er “bescherming” moet komen! Ja, let maar op, er komt bescherming tegen de invasie van de Space Alien en de Zonnevlam! Bill Gates heeft al een plan: de krijtwolk. Die komt dan rond de Aarde zgn om jou te beschermen tegen de moordlustige Space Aliens en de dodelijke Zonnevlammen. Maar in werkelijkheid is die krijtwolk ook ergens anders voor, en dat heeft dan ook weer te maken met de gifspuit en de macht die daar uit voortkomt.

   Maar ik ga niks meer uitleggen. Het zal me tijd wel uitzitte, zoals ze zegge. Ik voel alleen met je mee, Duchesne, en ik weet ook niet waar je nog heen kan om de gekte te ontlopen. Jasperina de Jong zong heel lang geleden al “vluchten kan niet meer.” Hou dus maar goed vast aan spaceship Earth voor de volgende aanval. De Space Alien komt.
   🙂

   • Wow, in lange tijd niet zo’n zinnig verhaal gelezen! Dank je wel, ik voel met je mee want ik voel hetzelfde. Hou je taai en maak er toch nog wat van.

   • Same here. Ons (de minderheid) rest – vrees ik – op de langere termijn niets anders dan strijdend en glimlachend ten onder te gaan. Vlucht en geniet nog zo lang het enigszins mogelijk is. Ik bewonder en benijd de wakkere mensen die ook onder deze omstandigheden ‘zen’ kunnen blijven en nog van het moment kunnen genieten. Dat zijn meestal gelovige en/of spiritueel ingestelde mensen. Spijtig genoeg kan ik ‘daar’ met de beste wil niet bij. En dat vind ik oprecht jammer, want inmiddels heb ik mijn hele hebben en houden over voor wat innerlijke (be)rust(ing).

    • Beste mensen, ik heb een vermoede dat de mensen zich alles laten wijs maken de corona spuit red ons allemaal maar hierna krijgen wij wel een beter leven is het volk beloofd maar welk leven dat is zeer onduidelijk naar de dood is geen leven je leeft nu en niet later wanneer gaat het volk eens zelf na denken of zijn ze al hersendood naar de corona spuit en leven in een fantasie leven dat de grootste leugenaar Rutte hub wijs heeft gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in