Storm Shadow kruisraket

Naar verluidt bespreekt Londen of het Harpoon-raketten met een bereik van 240 kilometer en Storm Shadow-raketten met een bereik van 400 kilometer naar Oekraïne zal sturen. Als dit doorgaat, wordt Londen medeplichtig aan een oorlogsdaad tegen Rusland.

Volgens The Times-columnist George Grylls, die verwijst naar bronnen in Oekraïense defensiekringen, is Kiev van plan de raketten te gebruiken om doelen op de Krim te treffen, schrijft Petr Emilin.

Bronnen in het Oekraïense ministerie van Defensie hebben bevestigd dat Kiev aan een dergelijk scenario werkt, aldus de krant. Er wordt momenteel onderhandeld over het aantal raketten dat het Verenigd Koninkrijk naar Oekraïne zou kunnen sturen. De partijen voeren dergelijke besprekingen ondanks de bezorgdheid dat grensoverschrijdende aanvallen het conflict zouden kunnen doen escaleren, aldus The Times.

Eerder zei de Oekraïense president Volodymyr Zelensky dat westerse wapens met een groter bereik de Oekraïense strijdkrachten in staat zouden stellen om Russische militaire faciliteiten in de diepte van de bezette gebieden, d.w.z. op de Krim, aan te vallen.

Naar aanleiding van Zelensky’s bezoek aan het Verenigd Koninkrijk bevestigde de Britse premier Rishi Sunak dat Londen bereid is wapens met een groter bereik aan Oekraïne te leveren. Andere details werden niet gemeld. Sunak sloot niet uit dat er ook gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne worden geleverd.

 • De Harpoon anti-scheepsraketten hebben een bereik van 150 mijl (ongeveer 240 kilometer). Ze kunnen worden aangepast om gronddoelen te raken.
 • Storm Shadow vliegtuigraketten kunnen doelen raken op een afstand tot 350 mijl (ongeveer 560 kilometer).

Het lijkt erop dat het Verenigd Koninkrijk op dit punt verder zal gaan dan de Verenigde Staten, aangezien Washington projectielen met een korter bereik levert.

  De gruwelijke video van de executie van de gewonde Rus die Yevgeny Prigozhin woedend maakte - "Daarom zullen we iedereen op het slagveld doden"

Eerder werd gemeld dat de Verenigde Staten militaire steun ter waarde van 2,175 miljard dollar naar Oekraïne zouden sturen. Het pakket omvat hoge-precisieraketten en HAWK-luchtdoelraketsystemen, evenals andere munitie en wapens. Later verklaarden functionarissen van het Pentagon dat de Verenigde Staten de Oekraïense autoriteiten niet verbieden om langeafstandsprojectielen die deel uitmaken van het militaire hulppakket te gebruiken om doelen binnen de Krim te treffen.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwde dat de Verenigde Staten de “rode lijn” zouden overschrijden en partij in het conflict zouden worden als Washington zou beginnen met het leveren van langeafstandsraketten aan Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa’s uiteindelijke keuzes voor OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZeldzaam interview met het hoofd van Wagner: Met de huidige orders hebben we 3 jaar nodig om de Dnjepr te bereiken – Of we gaan vooruit of we blijven in Donbass! (Video)
Volgend artikelEU belooft “Poetins propagandisten” te bestrijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

97 REACTIES

 1. Ze zijn helemaal de weg kwijt. Het ergste vind ik, dat er geen winnaars zijn. Alleen maar verliezers, en voor wat ? Gezichtsverlies ? Wat een kleuters. Zal Putin zijn geduld nog steeds bewaren ? Ik vind het een raar verhaal alles bij elkaar. Wereldwijd is het 1 grote puinhoop. De mens gaat zichzelf vernietigen, en alles wat daar bij hoort… Ook in Turkije is de boel aan het escaleren https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=thNUFWnrkmk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1PGp5H5qgRfw3Hq3n58Kt5wkSEmIQLJQx-eYp-EgizlO1sTqJca4nidI0 Alle hulp word weggestuurd daar ??

  • Waarschijnlijk omdat de Turken doorhebben dat deze beving door de VS met HAARP is gecreëerd. De Turken (en Erdogan) doorzien wel wat de nazi’s van de EU aan het doen zijn. Herinner je die coup in Turkije nog? En de mega inflatie? De USA wil Erdogan vervangen voor een WEF puppet. Turkije heeft een sterk en groot leger en als ze Putin gaan helpen, dan is de cabal helemaal hopeloos verloren. Ik zeg niet dat dit allemaal klopt, maar dit zijn de verbanden die ik zie.

   • Precies mijn gedachte. Met PAARP kunnen precisie aardbevingen opwekken. Denk ook erns terug aan Japan, de zeebeving met de tsunami als gevolg…… Kwetsbare breuklijnen hoeven masrciets te krijgen voor een groot effect
    .

    Maar je wert he, allconspiracy theories… Net als CO2 een onmisbare natuurlijke voedingsbron is viir de flira en fauna, en voor 97% door de oceanen geproduceerd wordt, of dat N2 een ongevasrlijke, natuurlijke voedingsstof is ( voor eveneens flora en fauna) en net zo cinspuracy, dat de codex alimentarius de oorzaak is van vele toenemende kankers en andere ziekten, grdragsveranderingen etc. sinds de invoering…..

    Ik heb mij altijd verbaasd dat zoveel mensen willens en wetens niet willen nadenken… Niet wilken zien wat er zich na ca 1950 allemaal heeft afgespeeld door de elite…..

    • Seismograviche Beelden zijn duidelijk..de hele regio heeft al heel veel te maken gehad met deze tektonische verschuivingen laatste keer waren daar 17000 doden geteld… deze maal had het een kracht van 130 !!!! Atoombommen..🗯️

    • De tsunami in Japan was op 11.03.2011 en dat is precies 66 jaar het gooien van atoombommen (als dit klopt) van de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. In de datum komt twee maal het getal 11 voor, het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
     Exact 9 jaar later heeft de WHO (een VN-instelling) een wereldwijde plandemie uitgeroepen, zogenaamd vanwege het gevaarlijke (en nooit geïsoleerde) COVID-19-‘virus’.

   • Er gaan beelden rond van een grote ontploffing alvoor de aardbeving plaats vond met een paddenstoelenwolk erbij, dacht als dat echt in turkije was, een aardbeving my ass dan.

   • @Naam, Dat zie jij heel goed…Turkije is als eerste (voor onze inflatie) al hard aangepakt en half gesloopt financieel door het Soros gebroed en VS…Erdogan had namelijk een soros telg tijdje vastgehouden wegens onrust stoken via NGO’s net zoals die duivels deden in Georgië en Kazachstan en Oekraïne ..Toevallig zit er in het aardbevingsgebied een mega groot olieveld dat met een verdrag 100 jaar ongemoeid is gelaten en quess what…Het verdrag loopt af over 3,5 maand…

   • Erdogan is een ongeletterde idioot. Hij deed een invasie in Syrie, om de Koerden uit te moorden; de zgn opstand tegen hem had hij zelf in scene gezet, hij heeft complete Isis afdelingen in zijn leger.

    T.ov RU is ru dubbel; zij hebben controle in Syrie, maar reageren niet op de Turkse invasie.

    Erdogan wil zijn eigen kalifaat metdaarin Syrie en Irak. Hij is gek.

  • Nogal logisch ze sturen legers huurlingen die kant op…van wie denk je dat het Rode Kruis en alle westerse hulpverlening komt…US/UK/NAVO…

  • De Russen hoeven alleen maar toe te kijken ik ben vandaag weer voor dertig dagen geblokkeerd van facebook dat ik de waarheid zeg wij worden door Rutte en zijn linkst tuig in een oorlog gezogen en elk woord wat je er over zeg is een blokkade alleen als je in hun de richting van hun moorden meeloop is het goed maar ik blijft het herhalen smerige linkse rakkers jullie hoofd wordt in Rusland er af geschoten, kan niet wachten.

   • Hoe dan ook. Amerika is de Bokito van de wereld met een gigantisch oorlogsbudget en legt aan iedereen haar eisen op dus ik ga ervan uit dat ook VK haar oren laat hangen naar de oekazes van het Pentagon.

   • @Washington DC is vanaf de eerste steen en in zijn geheel gebouwd door Freemasons de kleine monolieten vindt men nog her en der ter afbakening boven en half onder de grond. Engelse Freemasons met name…

  • Nee, kijk maar geschiedkundig zijn het altijd al dikke oorlogs / ruziemakers geweest, kijk maar Churchill zijn soldaten het veld in stuurde, exact gelijk aan wat Zelenski nu doet, en aan de andere kant van de wereld een een eilandje, falkland , voor de Argentijnse kust met een paar honderd Engelsen die daar wonen als excuus om daar met exocet raketten (en NL munitie) daar ruzie te maken.

   Stop uit dat eiland trekken en vooral dat koningshuis een eind aan maken.

   PS zonderde NL munitie hadden ze verloren daar, de enige munitie die exocet raketten tegen kunnen houden, bij een demonstratie stonden de Amerikanen met hun bek open te kijken, maar dat is inmiddels achterhaald, want de Russen hebben inmiddels nog veel beter zowel in off als defense.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Exocet

 2. 2023 wordt het jaar van de waarheid, dat zei ik vorig al. Als dit gaat gebeuren ben ik bang dat er van London niets meer overblijft. Je kan een tamme beer blijven slaan en treiteren, maar er komt toch echt een moment dat hij je kop eraf bijt.

  • Ik hop dat ze de BRICS+ wat sneller implementeren , want dan is de dollar niets meer waard en kunnen ze niets meer kopen., en is het over met de yanks hegemonie.

   Ze proberen nu heel paniekerig ook een (oorlogs) industrie op te zetten, maar ze lopen ten alle tijden achterop de Russen ,wij trouwens ook. MAW Trump had gewoon gelijk, en als de Russen dan zien dan hoeven ze alleen maar voor te blijven, wat inmiddels gebeurd, plus dat ze het geld de mensen de kennis de ruimte de grondstoffen, alles wat nodig is om dat te doen. Wij, de VS /EU/NAVO hebben alles aan het buitenland uitbesteed omdat dat goedkoper is….

   Poetin is ze twintig jaar voor, zowel economisch, hij heeft al die tijd goud gekocht net als de rest van de BRICS landen on weer een goud standaard in te voeren, en nu doet Iran ook mee net als Saudie Arabie en Brazilie (wat die nieuw president daar doet is heel tegenstrijdig, wel goud kopen en in de BRICS maar verplicht vaccineren voor de mensen die een uitkering ontvangen)

   Dus is het niet op het slagveld, dan wel economisch, VS/EU/ NAVO is gewoon schaakmat, dollar gaat er gewoon aan. Mischien dat de EU er wat beter afkomt omdat wij gewend zijn om als individuele landen te werken, maarde VS met losse staten ….

   BTW Hitler had in 5 jaar na de Weimar ellende de Duitse economie weer perfect op de rit, reden: geen centrale banken. Word wel eens vergeten.

   • Het zal met Europa ook niet goed aflopen.
    De kernoorlog gaat gebeuren over nagenoeg het hele noordelijke halfrond.
    Ook in Europa zullen er kernexplosies zijn.

    • Hopelijk gaan die smerige linkse koppen er het eerst aan dat tuig moet opgeruimd worden willen wij nog ooit in vrede kunnen leven laat de hel maar los barsten.

 3. Zolang amerika buiten schot blijft intereseert ze het geen reet of engeland opgeblazen word.
  Engeland word of laat zich gebruiken als lokaas om te zien of rusland daadwerkelijk wapens inzet tegen engeland

  • We moeten niet raar staan te kijken als China Amerika gaat aanvallen in de toekomst. Zij zijn uit op wereldsuprematie. Dat Xi Biden zolang wachtte totdat hij die spionageballon van drie autobussen groot is alleszeggend. China heeft Joe in zijn zak zitten.

  • Het is geheel opgezet naar de situatie van WW2..De brexit was helemaal niet omdat de bevolking het zo graag wilde maar vanwege strategisch doeleinden en om spionage tegen te gaan aangezien er veel gelekt kan worden vanuit Europees Parlement gezien de verdeeldheid. Geschiedenis herhaald zich alleen nu met een verkeerde tegenstander en een groot deel van EU bevolking dat niet achter de criminele NAVO staat..Iedereen die tekend voor een baan bij defensie met deze westerse oorloghitsers wens ik een lelijke vroegtijdige zwarte koude bodybag. Ik zal pissen op hun graven.

 4. Niemand die mij bang maakt. Als dit de kut wereld is waar ik in moet leven ok dan nuke elkaar maar. Dan vernietig deze planeet maar want dan verdienen we het ook niet om hier gelukkig te mogen zijn.

  De schapen halen hun schouders op … ohhhh echt waar…. je ziet ze kijken met hun domme holle ogen.

  Nogmaals wat voor nieuws er ook komt mij krijgt niemand bang ik zie wel wat er gaat gebeuren en als ik er nog ben dan zie ik er dan weer wel iets van te maken maar van mij mag poetin, Kiev, Brussel, Straatsburg, Londen , nuken mijn zegen heb je oom Poetin.

 5. Ze zijn aan het proberen om de stervende in het leven te houden. Het geschut wordt steeds zwaarder, betekenend dat het niet goed gaat met de patiënt.

 6. Als er één stad is in Europa die toe is aan een grondige renovatie is het London wel. Gooi die ghetto maar plat. Wat een ranzige hellhole is dat zeg

 7. Winston Churchill’s natte droom komt stilaan dichterbij, operation Dropshot en/of operation Unthinkable zouden door de zionistische joden gefinancierde Britse oorlog’s premier, Rusland in een nucleaire woestijn moeten veranderen, dacht hij.

 8. We weten heus wel wie hier achter zit. Het zijn de Internationale bankiers die de touwtjes in handen hebben en die azen op de rijkdommen van beertje Rusland. Maar misschien beseffen ze niet dat ze zodra een derde wereldoorlog uitbreekt het eerst een veeg uit de pan zullen krijgen. London City en al de andere centra zullen lange tijd niet meer leefbaar zijn.

  • Niet de bankiers maar de grote investeerders, maar ze doen wel mee.

   Kijk de video van Tim Giele voor uitleg, en alles is te controleren

 9. laat ze maar leveren dan zie ik wel wat er gebeurd DAG VK VERDRONKEN maar ze doen het niet die laffe tommy’s enkel als de USA er achterstaat

    • Hitler is een produkt van dezelfde kwade geesten die nu aan het rommelen zijn…Met goud van de Rothshilds en Rockefellers heeft hij de Bavariaanse NWO gestart..Het derde rijk…Duitsland had nog net broodkruimels na WW1 en dan zulk grootse evenementen opetten geheel in romeinse style met goyde adelaars? Het is lachwekkend als je het beseft hoe we in de boot zijn genomen.Ook ff flink op mensen en kinderen geëxperimenteerd en de gehaktmolen gestart van eigen volk…Net als Puppet Zelensky onder de drugs…Gaan met die banaan en aan de andere kant precies het zelfde want D-Day klopt strategisch voor geen meter dit was een bewuste onnodige vleesmolen. Gewoon ff de-populatie omdat het kon…Zelfde zooitje grootste EU hitsers komt ook uit de regio Beieren / Bavaria / Schwabenland….Heimat vd zwarte Adel..

  • Is Adolf (mislukte kunstenaar) niet net als Zelensky (mislukte acteur)? Ze installeren een poppetje die toespraken geeft en doet alsof hij besluiten neemt, maar het is een marionet van grotere machten.

   • Hadden ze de bloksnor maar aangenomen op de kunstacademie in Wenen. Hij werd twee keer geweigerd. Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat vooral zijn architectuurtekeningen voor een amateur nog niet eens zo slecht waren. De man had talent en wellicht was de loop van de geschiedenis wel heel anders gegaan. Gedane zaken nemen echter geen keer en as is verbrande turf.

   • Die vergelijking had ik.ook al gezien.

    Zelensky stond voor 2014 op de podia in Oekraïne grapjes te maken over de Russen en is nu president van het land. Dat zou net zoiets zijn als dat Paul de Leeuw nu president van Nederland zou zijn…

   • Nope Adolf kon nog wel wat en in eerste instantie, ging het ook goed maar op een gegeven moment kreeg hij de kolder in de kop, letterlijk, en ging hij ook steeds meer luisteren naar zijn militairen en daar ging het fout want die militairen doen ‘nooit’ wat fout en dat geloofde Hitler.

    Veel hedendaagse zaken hebben we aan hem te ‘danken’ pfft ( volks) wagens snelwegen ,de eerste lag tussen Berlijn en Milaan Mussolini.

    Zelenski is gewoon een zielig ventje, kan zijn eigen reet nog niet af vegen net als Biden, die ook geen kernoorlog wil in zijn dienst maar er worden steeds meer ‘geheime’ documenten ”gevonden”. Hooguit geheim voor hem en alleen om hem te chanteren. Want die wereldoorlog moe ter komen, want ze hopen dat de VS er voor de derde keer dan als beste af komt. Maar dit keer gaan ze dik verliezen, op het slagveld en economisch. Een derde wereld land is het al als je ziet hoeveel Amerikanen al op straat leven in de grote steden.

    Zag het jaren geleden al bij Jinek toen ze een tourtje VS deed, ze is geboren in Tulsa Oklahoma, je kon de tranen in haar ogen zien. (De Verenigde Staten van Eva) En in al die plaatsen die zij bezocht in 2016 was het al heel duidelijk te zien dat het een land in extreem verval is, ook daar worden ze in de maling genomen.

    • Jinek. Zelden heb ik zo een dom en naïef links huppelk*tje als Jinek gezien. Helemaal idolaat van Hillary Clinton. Ze moest eens weten wat voor gruwelijke monsters de Clintons zijn. Ze heeft geen flauw benul.

     • De ambassadeur van de VS in Libië Christopher Stevens is op 11.09.2011 vermoord in Benghazi tijdens de door de Deep State geënsceneerde Arabische lente. De toenmalige minister van Buitenlandse zaken Hillary Rodham Clinton was overduidelijk op de hoogte van gang van zaken.

 10. Ze zijn er gek genoeg voor; ze willen graag WO3
  Maar wat zouden ze er pijt van krijgen!
  Awel; ruimt veel moslims op!

  • Wat is er mis met moslims? Weet je wel wat het grootse moslimland is?

   Hint NL heeft er grote relaties mee, nu wel wat minder maar ach.

   • Sukarno’s inner circle is door CIA-nazi-VS in zijn geheel geliquideerd en toen heeft de VS de puppet Suharto geïnstalleerd…Indonesië zit daardoor diep in de NWO…Althans de elite…De bevolking heeft grappige corrupte structuren (soort gebied mafia met hoge functionarissen) waardoor je allerlei zaken zo kan regelen…En dan ook alles.. De patriot-act in de VS zelf na 9/11 is een echt nazi ding, straight outta Skull&Bones pocket..

    • De journalist Willem Oltmans (1925 – 2004) raakte in 1956 bevriend met Sukarno (1901 – 1970). In de jaren zestig had Oltmans reeds twijfels over het onderzoeksrapport van de Amerikaanse overheid over de moord op Kennedy en al vrij snel na de staatsgreep in 1966 waarbij Suharto het stokje overnam, zag hij de betrokkenheid van de CIA in Indonesië.

     • Had het net over joodse misdadigers s.a Soros
      Maar hier in NL kunnen we er ook wat van, want Oltmans heeft uiteindelijk zijn rechtszaak tegen de staat gewonnen na 40 jaar.
      En de dader was Joseph Luns, de man was toen Populairder in Nederlands als de Beatles, en was trot op het feit dat hij kruisraketten leverde, aan wie weet ik niet meer maar hij droeg gewoon een speld op zijn revers met een raket. Luns heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat na zijn dood Oltmans gewoon vervolgd moest blijven worden.

  • Vijand van de mensheid, ben jij ook een nazi? Racisme is een van de fundamenten en idiologieën van nazi’s dat meestal witte mensen zijn. Geen moslim die momenteel in het artikel wordt genoemd maar jij vind dat het wel lekker opruimt. Tijd dat zeer geïnfecteerde types als jij van de wereld gezuiverd worden dan zal de mens, dier, flora en fauna veel beter af zijn.

  • Moslims zijn best oké.
   Extremisten vind je overal, daar kun je moslims niet op aanspreken.
   Joden lijken me gevaarlijker en dan bedoel ik de elite, niet die arme sloebers die in WW2 uit hun huizen werden gehaald, vaak door joden van de Joodse Raad met witte banden op hun arm.

 11. Ze kunnen de wereld plat bombarderen.

  De eeuwenoude aanhang van deze satanische, pedofiele, slavendrijvende zich zelf gekroonde (adellijke) prinsen en prinsessen hebben geen tot weinig last Denk ik, hun bunkers betaald door de belasting betaler.

  Houden hooguit de stand bij van
  ‘ hoeveel meer ruimte’ zij elke dag binnenhalen.
  Covid hoax is een voorbeeld.

  Deze types hebben letterlijk een andere leef opvatting.
  Niet voor rede vatbaar en gaan sinds 2020 ⏰ helemaal los.

 12. De idiote Indisch/Afrikaanse Rishi Sunak is gek genoeg en heeft totaal geen binding met Britten of Europeanen whatsoever, hoe is het toch mogelijk dat zo iemand premier wordt van het VK? Dat moet toch GVD gewoon een echte, rasechte Brit zijn? Wat een clownwereld leven we in.

  • ishi Sunak komt uit de bankwereld net als voormalig Rotschild bankier Macron en helemaal idolaat van de CBDC’s. Duidelijk geïnstalleerd door de schaduwmacht.

   • Rishi Sunak als Britse premier is een onderdeel van het Van Coudenhove-Kalergiplan voor de omvolking van Europa en de VS. Ooit zag ik op YT een filmpje waarin de toenmalig premier David Cameron (2010 – 2016) verklaart, dat mensen van buiten Groot-Brittannië het land t.z.t. zullen gaan overnemen.

  • Nee maar één onderzee nuke om een tsunamie te veroorzaken vanaf een onderzeeboot, misschien ligt ie er al. En voor de de VS maar 4 icbm’s

 13. In de USA zijn de NWO hitsers nu al bezig met de alien invasion gestalte te geven…zoals geplant…Na de chineze spy balloon bulshit nu 4 ufo’s neergehaald….Ik pak popcorn….Wat een clownshow..

 14. In the meanwhile;

  – T R I B U N A A L exposed bij HQ BBC: https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7199272334157499654

  – “SPY” ballon KLAPT gewoon ff open omdat ze er zélf op zijn gaan schieten: https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7196107143827754246 https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7196538093518802182

  – Mark Zuckenberg WAARSCHUWT zijn eigen medewerkers i.v.m. niet weten wat de lang termijn effecten van de injectie om mensen hun “DNA te modificeren” zijn: https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7191132321616055557 [ er wordt aangegeven dat dit een gesprek tussen Mark en Fauci zou zijn geweest tijd geleden ].

  – Zelensky wordt WARMMM onthaalt; https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7197760142476168453

  – Grammy’s en Pfizer; https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7197365911114747141 https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7196973527264677125

  – Finland’s eerste TRANS op het ijs; https://www.tiktok.com/@humandilemma/video/7194490057502526726

 15. hebben jullie het bericht gelezen? van ramzan kadryov gister.. hij had een interview.. hij zegt letterlijk als wij het bevel krijgen amerika binnen te vallen zijn wij klaar en gereed.. hij zei ook na de opruiming van oekraine gaan we polen binnen..

 16. De oorlogs-zuchtige Britse elite, spelen met weer met vuur, en met hun ondergang.
  Oorlogs-hitser Bobo J. riep al : “don’t be afraid to poke te Russian bear”……
  En die Rishi Sunak : schatrijke Indier, bankier, WEF – is compleet gestoord.

  • Sunak heeft in zijn DNA stammen mentaliteit; en dezelfde motivatie als Rutte; wraak op de hele wereld omdat ie zo gepest werd….Hoe denk je dattie rijk is geworden? Door faire prijzen te betalen aan mensen uit India?

   Vreemd dat de supernationalistische engelsen geen engelsman voor dat clowns baantje hadden…

 17. Putin heeft heel duidelijk gister weer gewaarschuwd voor een aanval op London, als die vliegtuigen/ raketten leveren.
  Je kan er donder op zeggen dat die raketten leveren.

  Ik zag een video van Oekies met een 60mm mortier; ze schoten de eerste: ging goed; maarde tweede weigerde enkwam half uit de buis koekeloeren. Gut wat konden ze hard wegrennen!
  Risico van oude troep….

  Maar rijst de vraag”: stel een en ander escaleert, en dat zal wel: Turkije? Lid van Nato? Zgn ally van RU? maar wel militair matereaal verkopen aan Oekies?

  • Erdogan zit in een lastige positie, tussen de EU en NAVO de VS ivm extreem strategische ligging de Amerikanen willen hem, heel, heel graag als bondgenoot en Azie.

   En hij maakt van alles ge/misbruik om er zelf beter van te worden, niet voor niets is er een turkstream met olie en gas uit Rusland dat hij o.a. verkoopt aan de EU. Antieke wapens aan UA levert en nieuwe van Rusland en de VS koopt en ook Azie tevreden houden . Daarom wil hij ook lid worden van de SCO een door China geleide organisatie en ook de BRICS. Want ook hij weet dat het IMF en de Dollar stuk gaan en helpt daar zelfs aan mee. Het lidmaatschap van de NAVO vind hij leuk maar hij zegt ook; dat is een verdedigings organisatie en het lidmaatschap met de EU zal hem nu ook gestolen worden, in detrant van ‘you fool me once, my fault, you fool me twice your fault’

 18. (Burns van) de CIA regeert de USA volgens Willem Oltmans. Dat is volgens JFK het brandpunt van de vrijmetselarij. Burns is recent naar Kiev en in het geheim naar Moskou gegaan met een door Rusland afgewezen voorstel de oorlog te beëindigen door tot opdeling van de Oekraïne te komen die verder gaat dan wat Rusland nu heeft veroverd; waarna Zelensky spoorslags in Londen en de EU om hulp is gaan vragen zodat de opdeling van de Oekraïne wordt tegengegaan. Dit betekent dat de VS (vrijmetselarij) de oorlog wil beëindigen en de EU (vrijmetselarij met het maçonnieke VK) de oorlog wil voortzetten. De vrijmetselaars hebben dus onderling ruzie.

  • Dit kan leiden tot een uitsluitend Europese oorlog waardoor Rusland uiteindelijk heel Europa gaat aanvallen. Putin heeft zeker deze ambitie niet maar zal worden gedwongen door het gezond verstand.

  • Hans de Jonge februari 13, 2023 at 15:59
   Beste Hans,
   Als dit klopt wat je schrijft, dan is het uitgekomen dat die parasieten nu onderling ruzie hebben. Dit zal ook niet de laatste keer zijn. Maar je conclusie is wel verontrustend. Ik ben nieuwsgierig naar waar je de info over Burns zijn geheime bezoek aan Moskou te weten bent gekomen? Punt 2, ik heb naar je website gekeken, en zag dat het een enorme scroll van een paar km lang is. Is het mogelijk pagina’s te maken? Er staat bijzonder veel nuttige info in, die andere reaguurders zeker zouden moeten lezen! Groeten van je medemens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in