Sommigen op het forum blijven hysterisch na elke speldenprik van de Oekraïne-terroristen. Nou, boehoe – dit is oorlog, hoe verpakt ook in de SMO, en wanhopige schurken in Kiev zullen doorgaan met hun pogingen om elk Russisch doel dat ze kunnen bereiken aan te vallen. Voor de “bezorgde burgers” die slecht kunnen rekenen (vergeet algebra en calculus), hier is Larry die het hen uitlegt:

Zonder succes op het slagveld kiest Oekraïne voor de drone hail Mary – d.w.z. het aanvallen van een paar Russische schepen met maritieme drones. Deze aanvallen zijn speldenprikken zonder strategische betekenis wat betreft het verminderen van de militaire macht van Rusland. Deze aanvallen zullen de Russische generale staf echter waarschijnlijk inspireren om te kijken naar aanvallen op ISR van de NAVO die boven de Zwarte Zee opereert, vanwege de rol die de westerse luchtsurveillance heeft gespeeld bij het verschaffen van inlichtingen aan Oekraïne die nodig waren om die twee Russische schepen aan te vallen. Bovendien zullen deze aanvallen Rusland waarschijnlijk sterken in zijn vastberadenheid om de komende weken een de facto embargo op te leggen aan Oekraïense havens.

De mensen die hysterisch worden elke keer dat een drone ruiten van Russische wolkenkrabbers inslaat of een gat slaat in een civiel of, af en toe, marineschip, wil ik eraan herinneren, ja, als ze konden, zouden ze zoveel mogelijk Russen doden, want dat is wat hun meesters in Washington en Londen willen, maar Russen zijn notoir moeilijk te doden op het slagveld, dus de aanvallen op burgers ZULLEN doorgaan totdat alle terroristische infrastructuur en het regime in Kiev vernietigd zijn, schrijft Andrei.

Grappig nieuws. Nee, ik meen het.

De stealth destroyer USS Zumwalt van de US Navy werd tijdens zijn ontwikkeling geplaagd door een hele reeks problemen, waaronder kanonnen die zo goed als nutteloos zijn, maar het schip is op weg om daar iets aan te doen. Na een korte hik – een abrupte terugkeer naar de haven voor onverwacht onderhoud – vertrok het schip woensdag vanuit San Diego, Californië naar Pascagoula, Mississippi, de thuishaven van Ingalls Shipbuilding, onderdeel van de grote marinescheepsbouwer Huntington Ingalls Industries. De Zumwalt zal “technologische upgrades ontvangen, waaronder de integratie van het Conventional Prompt Strike wapensysteem,” aldus de marine in een verklaring, waaraan ze toevoegde dat de komende “upgrades ervoor zullen zorgen dat Zumwalt een van de technologisch meest geavanceerde en dodelijkste schepen van de Amerikaanse marine blijft.” Tijdens de upgradeperiode zullen scheepsbouwers, volgens een rapport van USNI News, de impotente dubbele 155mm Advanced Gun Systems verwijderen en vervangen door raketbuizen die samen naar verwachting een dozijn hypersonische raketten kunnen dragen, wapens die nog in ontwikkeling zijn en naar verwachting in de komende paar jaar zullen worden ingezet. – Yahoo News

Kan iemand alsjeblieft een The Pentagon Wars 2 film maken? Deze USS Zumwalt clusterfuck komt volledig in aanmerking. Om te beginnen.

  Finland treedt toe tot de NAVO in een onheilspellende maar passende historische coming out

Dit is SU-57.

Dit is het enige 5e generatie gevechtsvliegtuig ter wereld met een uitstekende staat van dienst, zowel in air-to-air als als hoofdknooppunt van de groep gevechtsvliegtuigen. Het heeft een verbijsterend wapenarsenaal, waaronder de ongeëvenaarde R-37. En wat de SU-57 op manoeuvreergebied kan, kunnen alleen andere Sukhoi-vliegtuigen. Toch is dit het GSh-301 30-mm kanon dat dit geavanceerde gevechtsvliegtuig, met een ongeëvenaarde BVR-score, aan boord heeft.

Zelfs deze vliegende baksteen heeft een 25-mm kanon.

Dit is het Gorshkov-klasse fregat – momenteel het enige gevechtsschip ter wereld dat hypersonische 3M22 Zircon aan boord heeft.

De Gorshkov-klasse heeft niet alleen de Zircon met een bereik van 1.500 km, maar ook een 3M14M met een bereik van 4.500 km. In termen van aanvalskracht doet het Zumwalt lijken op Ford model T tegen T-90M. Maar wat ziet u op de boeg van deze en andere schepen? Juist – in dit geval een zeer respectabel 130-mm kanon, plus twee andere 30-mm CIWS Palash. De meeste moderne Russische marineschepen hebben kanonnen. Dit is de enige manier waarop marines zullen blijven evolueren – ze zullen kanonnen blijven dragen en niet alleen voor een kleine mogelijkheid om Jack Sparrow af te weren, maar voor een groot aantal gevechtsomstandigheden, waaronder ondersteuning van kustvuur en zelfs AD-verdediging (Air Defense). De Russische marineschepen trainen ALLEMAAL, zonder uitzondering, hun kanonnen voor deelname aan AD, onder andere door het gebruik van SMART-munitie. En dat is slechts één van de vele taken die aan marinekanonnen zijn toegewezen.
Daarom kijk ik zo graag naar een van mijn meest favoriete YT-kanalen – echt een schat.

  De NAVO geeft toe dat zij "Oekraïners wil laten blijven sterven" om Rusland te laten bloeden, wil geen vrede

Nee, het is niet sentimenteel, het is erg leerzaam en nog steeds relevant. Waarom, is een aparte kwestie. Maar niet in het geval van de USS Zumwalt, die nu GEEN kanonnen zal hebben en GEEN zogenaamde “hypersonische” Conventionele Prompt Strike wapens. Veel succes daarmee. Hier leest u hoe de “ontwikkeling” en “aankoop” van die wapens tegenwoordig verloopt, dit is van Congressional Research Service. Herinnert u zich de fanfare? Nou, lees uzelf.

Zoals eerder besproken, heeft het leger sinds 2021 een aantal testvertragingen en “no-test” meegemaakt. Daarnaast heeft de DOD Inspector General een evaluatie uitgevoerd “om te bepalen of de Army Long Range Hypersonic Weapon en de Navy Conventional Prompt Strike Program Offices hun tijdlijnen en mijlpalen voor de ontwikkeling en het op de markt brengen van wapensystemen halen”. Ondanks deze gebeurtenissen lijkt het leger zich publiekelijk te blijven inzetten voor het op de markt brengen van het eerste operationele prototype LRHW batterij tegen het einde van boekjaar 2023. Als het LRHW testprogramma “minstens zes maanden achterloopt op schema”, zoals is gesuggereerd, zouden beleidsmakers kunnen onderzoeken of de LRHW veldplannen van het leger voor 2023 realistisch zijn en of extra testen om rekening te houden met “no-test” gebeurtenissen en mislukte testen in het verleden gerechtvaardigd zouden kunnen zijn.

Nogmaals, herinnert u zich de ophef over het inzetten van een aantal lege lanceerinrichtingen? Ja, precies op het moment dat ze ook meldden dat het Russische leger op het punt staat uiteen te vallen. Hebben we dit verhaal niet eerder gehoord? Arme wijlen Elmo Zumwalt die, als hij nog geleefd had, doodsbang zou zijn geweest voor het nutteloze, veel te dure gedrocht dat zijn naam kreeg. En nu geen kanonnen? Onnodig te zeggen dat Elmo Zumwalt niet alleen op destroyers diende, maar ook als navigator op de USS Wisconsin. Deze vier van de klasse waren prachtige machtige carriers met 16-inch kanonnen…

  Oekraïens tegenoffensief in Ugledar eindigt in tragedie: Reden hun eigen mijnenveld in (Video's)

Ach ja, dat zijn nog steeds een van de mooiste schepen die gebouwd zijn, in tegenstelling tot drie lelijke en verschrikkelijk dure constructies die absoluut nutteloos zijn in moderne gevechten en hun “stealth” maakt ze niet alleen belachelijk lelijk, maar is ook nutteloos in een moderne ISR-omgeving en dat betekent dat ze gedetecteerd en gevolgd zullen worden, de targeting zal worden uitgegeven en… nou ja, trek uw eigen conclusies maar.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Je weet dat het slecht wordt voor Oekraïne wanneer MSM de propaganda betwistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Charley Cropley onthult holistische benadering van gezondheidszorg te midden van een wereldwijd ontwaken veroorzaakt door de Covid-aanpak
Volgend artikelWaarom de elites zo gehaat worden en Donald Trump sterker is dan ooit na drie tenlasteleggingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Een “ouderwets” kanon zal altijd kunnen nuttig zijn voor ondergeschikte prullen, al was het maar om een verwittiging, een “schot voor de boeg” te geven.

 2. Ik heb even een vraag over UFO en supersonische raketten.

  Kan iemand mij uitleggen als Amerika UFO’S na kan bouwen waarom is Rusland dan in het bezit van supersonische raketten en Amerika niet.

  Hiermee wil ik even duidelijk maken dat die hele UFO shit gebaseerd is op leugens. Leugens die ons weer in de angst modus moeten stoppen …. helaas voor de wereld Roverheden kan ik zelf nog steeds nadenken en kunnen jullie mij met NIETS bang maken…. ook niet met klimaatleugens.

  • Heerlijk, zo’n nuchtere vraag. Ik weet wel een paar redenen te bedenken.

   1 Als je UFO techniek gebruikt voor raketten dan schiet je die geheime techniek richting vijand. Dan blijft er altijd restmateriaal over. En UFO’s hebben de nare eigenschap te crashen. Weg geheim.

   2 UFO techniek is niet compatible met menselijke afleverinrichtingen voor explosieven. In het kort: het heeft geen zin om een groot kanon op een UFO te zetten. Het heeft geen zin om raketten op een UFO te zetten. Een UFO motor /generator is te groot voor een lanceerbuis.

   3 UFO’s zijn veel te licht gebouwd. De transdimensionale transport methode is niet geschikt voor zware explosieven en hypersonisch vliegende metalen kogels.

   4 waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Als je toch 50 jaar voorsprong in techniek hebt (ahum, niet dus) waarom een voorsprong van 100 jaar ontwikkelen? Wet van de remmende voorsprong.

   5 UFO techniek is bezit van de architecten/bouwers en zij laten het niet toe. Wel geneuzel in de marge om mensen een worst voor te houden maar de ‘nordics’ en de ‘reptilians’ bepalen de richting van de deep-state en zijzelf hebben een geheel andere verborgen agenda voor later.

   6 oorlogswapens zijn onbelangrijk als je beide zijden bestuurt.

   Het is een beetje van “waarom hebben ze geen supercomputer gestuurde pijl en boog om de USS Enterprise op te blazen?” (mag je kiezen welk schip ik bedoel).

  • “geef dan eens een verklaring dat als Amerika in staat zou zijn om een UFO na te bouwen zij niet in staat zijn een supersonische raket te bouwen .”

   De geheime programma’s in de VS zijn super gecompartimentaliseerd. (sow, da’s een fijn woord voor scrabble). Er zijn maar een paar mensen (wezens) die weten hoe die organisatie in elkaar steekt. Fabrikanten maken maar 1 onderdeel op geheim contract. Ze weten niet wat het is, voor wie en waarvoor. Dan gaat het naar een andere organisatie die niet weet waar het vandaan komt. Het geld gaat via allerlei routes. De opdrachten ook. Allemaal ‘need to know’ per ‘clearance level’. Zelfs de president weet niks van wapenprogrammas.

   De hypersonische wapen mislukken steeds en ze mogen maar aan blijven modderen omdat er geld en tijd zat is.

   De Russen werken ook geheim, maar hun ingenieurs zijn pragmatischer en hebben een betere opleiding zonder BS. En daarmee bedoel ik niet ‘bachelor of science’.

  • UFOs is inderdaad een leugen, allemaal om angst te creëren, er is geen universum of andere planeten, er zijn wel andere volkeren en dan bedoel ik niet van wat we nu al weten, de Duitsers zijn achter de ice wall geweest en daar heeft de US de bewijzen van en ook dat daar meer land ligt met andere volkeren.

 3. @Peterus, luchtschepen in allerlei soorten & maten zijn duizenden, tienduizenden jaren oud. Lees het boek ‘Vimana Flying Machines of the Ancients’ van David Hatcher Childress.

  • Dat zal best, en volgens de klei tabletten zijn er buitenaardsewezens geweest maar geef dan eens een verklaring dat als Amerika in staat zou zijn om een UFO na te bouwen zij niet in staat zijn een supersonische raket te bouwen .

   • @Peterus, ik ga je nog een boektitel opgeven, zodat je van deze kennis in eerste hand kennis kunt nemen: ‘De Zaaiers De Terugkeer van de Goden’ van Elena Danaan.

   • Peterus augustus 7, 2023 at 14:24

    Ufo’s zijn in bosjes neergestort, wel eens van Reverse Engeneering gehoord, m.a.w. Amerika, China en Rusland werken op dit gebied samen hoe raar het ook klinken mogen, aliens zijn onder “ons” vooral in de Deep Underground Military Bases, zal wel weer buiten mijn kader gedacht hebben en daardoor belachelijk gemaakt worden, schijt aan.

    • @heren, wat ons sheeple/ goyim op het gebied van ruimtevaart wordt gepresenteerd is slechts een flauw aftreksel van de werkelijkheid. De in 1995 overleden CEO van Lockheed Martin Skunkworks Ben Rich zei ooit: ‘we hebben de technologie om ET naar huis te brengen en dit betekent dat we door de ruimte kunnen reizen.’
     Wij zijn zoet gehouden met Saturnus 5-raketten (ontwikkeld door o.a. oorlogsmisdadiger en grootvader van Bernhard van Lippes dochter Alicia de Bielefeld Wernher von Braun) en aanverwante shit zoals de Space shuttle, maar achter de schermen kent het reizen door ons planetenstelsel op basis Tesla-technologie (anti-zwaartekracht) zonder rekening te houden met tijd en ruimte geen enkel geheim meer door samenwerking van o.a. NASA (National Aeronautical Space Agency, anno 1958), SSP (Secret Space Agency) & andere bedrijven in o.a. de VS m.b.v. geheime fondsen ook uit Nederland, zonder dat we dit weten. Een tipje van de sluier: Bilderberg.
     De in 2001 in The National Press Club in Washington D.C. door Steven Greer ontketende disclosure persconferentie was de zoveelste poging om ons zand in de ogen te strooien op het gebied van aliens, ufo’s e.d. want de facto is 22 jaar geleden niets onthuld.
     Via genootschappen als Thule & Vrill is enorm veel technologie op het gebied van ruimtevaart gedeeld met de mensheid, maar in verkeerde handen gevallen, in dit geval de nazis. De Apollo 11 maanlanding op 16.07.1969 is een 100% false flag-operatie en vrijmetselaar Buzz Aldrin heeft dit tegenover een kind van acht jaar volmondig toegegeven. De nazis zijn daadwerkelijk in een veel eerder stadium op de maan geweest en daarover heb ik reeds geschreven. In dit kader past ook Operation High Jump uit 1946/1947 met admiraal Richard Byrd op Antarctica en nu stop ik.
     Dus je ziet Adriaan, je staat er allesbehalve alleen voor.
     Nou vooruit nog een laatste opmerking. Vice-president onder Lyndon Baines Johnson (LBJ) tussen 1965 en 1969 was Hubert Humphrey en tijdens een bezoek aan een vestiging van Lockheed Martin Skunkworks kreeg hij van een high official doodleuk te horen: ‘als u deze lijn overschrijdt mister vice president schieten wij u dood.’

 4. heb een vraagje, kan iemand me vertellen hoe het zit in kharkov?
  ik weet dat de russen daar verleden maand een offensief begonnen zijn, maar er is sindsdien weinig over naar buiten gekomen…
  dank bij voorbaat alvast 🙂

 5. Ik word nou niet direct hysterisch als ik lees dat Oekrainie enkele “spelden” prikken heeft uitgedeeld.Ik vraag mij alleen af hoeveel Poetin nog kan verdragen! Hij heeft inmiddels een flink aantal mensen om hem heen welke met de “bom” willen gaan gooien. Hoe lang kan dit nog goed gaan? Ik begin steeds meer respect voor die kerel te krijgen! Zelf zou ik , denk ik, allang onder die druk bezweken zijn!
  Het verbijsterd mij iedere maal opnieuw!! Watte? Nou, ik kijk eigenlijk helemaal niet meer naar het “normale” journaal! En dan kom ik op visite bij buren en dan moet ik vernemen dat Rusland op punt van overgave balanceert! Te gek voor woorden, of ben ik verkeert ingelicht?

  • @ Lucifer augustus 7, 2023 at 13:27,
   Wij worden al vanaf onze geboorte voor gelogen, bedondert e.d. je ouders zijn ook dom gehouden. Echt over alles is gelogen vooral hier in het westen. De huidige kennis en kunde staat niet eens meer in de schaduw van de kennis van 72 jaar terug. Het westen heeft kennis en vakmanschap ingeruild voor ideologie. Aan alles is een prijskaartje gehangen, om zo ons voor alles te kunnen belasten. Met list en bedrog utopia verhaaltjes door de regeringen, om ons steeds verder te laten onderwerpen.

   De experimentele gen injecties die vele onder valse voorwaarden hebben geaccepteerd, hebben de geïnjecteerde al afgericht om te doen denken wat de media/politiek ons wil laten geloven. Want bij elke ideologie telt de echte waarheden niet meer, enkel het idee. Van zoals het idee dat het westen onoverwinnelijk is en dat wordt dan ook in de media constant verkondigd. Dat zij in Oekraïne aan het winnen zijn en dat de Russen vele verliezen lijden en moeite hebben om tegen het westen zich te kunnen verdedigen, vanwege te kort aan munitie. De trouwe luisteraars/kijkers van de NOS/RTL nieuws geloven dan ook heilig dat verhaal. In discussie gaan heeft dan totaal geen zin. Dan krijg je een welles/nietes discussie.

  • Putin heeft erg veel reden om geen nucleaire middelen in te zetten. En het is gezien zijn huidige riante positie in de oorlog totaal overbodig. Zijn hoofdrol om samen met China zuid Afrika en Brazil de multipolar wereld te starten op financieel en economisch gebied is een veel uitdagender en winstgevende zaak, die het „oorlogje“ van vandaag in het niet doet vallen. Echter, dat plan loopt op de klippen wanneer er zware bommen gaan worden ingezet omdat o.a. China en India daar echt geen zin in hebben vanwege de stop op de economische groei. Dus, waar zit het gevaar van een zware bom…? Juist, bij de verliezers van deze oorlog! Niet dat dan wel iemand wint, want het is de slechtste optie. Maar helaas is het zo dat idioten in de westerse politiek zijn beland en NIETS zinnigs te zeggen hebben. Alles wordt door NGO‘s of beleggingsvehiekels geregeld in de achterkamer. Maar NIET door de politiek in het westen. Met een mogelijke uitzondering van de Turken. Rusland is echter zeer groot en dat brengt wat serieuze problemen bij een N-aanval want de tegenaanval is zeker en geavanceerd. Dus laten we hopen dat deze optie geen van de moordende partijen bevalt. Omdat de triljoenen assets dan echt uitgeveegd worden, vooral in het westen! Dat heeft deze oorlog duidelijk gemaakt!
   Het westen is klemgereden door eigen leugens en bizar ondemocratisch gedrag! Op zich mooi, maar bedenk wel dat mannen met zoveel macht zelden tot nooit te vertrouwen zijn!
   Aan welke kant ze ook staan!

 6. Stealth is een extreem dure over gehypete goocheltruc waarvan iedereen die er wat toe doet al meer dan een kwart eeuw weet hoe het trucje werkt.
  De kans dat dit trucje, waar de NAVO haar hele hebben en houden voor verwed, in een toekomstige oorlog met een gelijkwaardige tegenstander nog gaat werken is dus zo goed als niet bestaand.
  Maar het heeft ondertussen wel zoveel Westers defensie budget opgesoupeerd dat de NAVO inmiddels niet meer dan een papieren tijger is.

  • Dat is een goede opmerking. Wat als de Stealth techniek nou de rechterhand van de goochelaar is die het publiek afleid en de andere hand achter de rug die het trucje doet? De afleidingsmanoeuvre?

   Zeggen:” we zijn een supermacht” en ondertussen net doen alsof “Oh, we zijn zulke sukkels. We verliezen elke oorlog vanaf 1945.” Maar ondertussen maken ze overal de dienst uit. Als de slimste koppen fout op fout op fout maken… Misschien is het dan wel opzet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in