Hoera!

Pfizer kondigde donderdag aan dat hun nieuwe injectie, die gericht is tegen de Eris-variant (wat dat ook moge zijn) van de verkoudheid/griep die momenteel Covid-19 wordt genoemd, veelbelovend is bij muizen, schrijft Jordan Schachtel.

En aangezien de zwaargewichten van Big Pharma, zoals Pfizer, zo’n beetje de controle hebben over de gezondheidsinstellingen van de Amerikaanse overheid, kunnen we in de komende weken FDA-goedkeuring verwachten voor nog een “injectie voor noodgevallen”.

Voor de ware gelovigen die op schema zitten met “de wetenschap”, zou dit een achtste dosis mRNA zijn in minder dan drie jaar.

In april gaf de FDA toestemming voor een zevende dosis van een nieuwe injectie met de naam “bivalente booster”. Wanneer de nieuwe “Eris” geformuleerde injectie uitkomt, zal dit de achtste injectie zijn.

Maar voor sommige farmaceutische artsen en instellingen is acht nog steeds niet genoeg! Volgens dit nieuwe artikel in NPR raden sommige “deskundigen” nu elke twee maanden een booster aan voor mensen met immunodeficiëntie. Als u nog niet immuungecompromitteerd bent, kunt u elke vier maanden een injectie nemen. Zodra u immunocompromised bent door de injecties, hebt u de prestatie om de twee maanden vrijgespeeld en wordt u beloond met een gratis Pfizer broodrooster. Tijd om die antilichaamniveaus omhoog te krijgen. Personaliseer de dosis!

Vorig jaar stopte de FDA met pretenderen alsof ze zich zorgen maakte over de veiligheid van de injecties, waardoor de nieuwste formuleringen van Pfizer en Moderna geen testen op mensen of enige schijn van onafhankelijk onderzoek nodig hadden. Dus we hopen dat het bemoedigend is om te weten dat de proeven op mensen in een andere, meer live vorm plaatsvinden dan voorheen. Het is erg opwindend om in de voorhoede van de wetenschap te zitten.

  Premier Ardern brengt zichzelf in verlegenheid met vaccinatiepost - 30.000 reacties onthullen vaccinletsels en sterfgevallen

Gelukkig, in het belang van de mensheid, zijn de meeste Amerikanen gestopt met het nemen van mRNA-injecties, grotendeels omdat velen zich stilletjes realiseerden dat ze door Big Pharma genept waren om een injectie te nemen die de snotneuzen in feite niet stopt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Drink het vaccin: Wetenschappers pompen mRNA in koemelk om ongevaccineerden de ‘prik te dwingen’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe verschrikkingen van Oekraïne en Maui mogelijk gemaakt door incompetentie van de Amerikaanse regering
Volgend artikelWaarom werd het boek over Maui 2 DAGEN nadat de “bosbranden” begonnen gepubliceerd? Waarom blokkeerde de politie de straten? Waarom vertraagde de staat het vrijgeven van kritieke watervoorraden? Als u dit in twijfel trekt, zegt de media dat u gelooft in “bizarre samenzweringstheorieën”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Het gaat wel erg snel hier op Front nieuws.
  2 draden terug schreef ik dat geen enkel weldenkend mens nog in de leugens van big pharma trapt en in bovenstaand artikel wordt dit nog eens bevestigd:

  “Gelukkig, in het belang van de mensheid, zijn de meeste Amerikanen gestopt met het nemen van mRNA-injecties, grotendeels omdat velen zich stilletjes realiseerden dat ze door Big Pharma genept waren om een injectie te nemen die de snotneuzen in feite niet stopt.”

  Nu maar hopen dat het (vroegere) vrije westen aan deze kant van de aardbol ook zo slim is.

  • Eerst maar wachten op de sancties als ee te weinig wordt omgezet.

   Een leeghoofd zal denken, de vorige heb ik ook overleefd, dus prikken maar!

   Ze zullen de druk weer op gaan voeren.

  • Eerst maar wachten op de sancties als er te weinig wordt omgezet.

   Een leeghoofd zal denken, de vorige heb ik ook overleefd, dus prikken maar!

   Ze zullen de druk weer op gaan voeren.

 2. In mijn familie zijn of steeds jongeren die volledig achter de vaccinatie staan, ik zou dan zeggen, ga gerust je gang maar kijk niet naar het resultaat dat al tekenen afgeeft van bijwerkingen als nierschade als ontsteking, voor de 5de maal griepachtige in 2 jaar tijd, het verstand heeft dus ook schade, op een feestje roepen als er sprake is van ziekenhuisopname “ongevaccineerden” niet opnemen, ik raak er nog steeds van geschokt en dat in mijn familie. Over voeding kan ik als gewezen orthomoleculaire therapeut veel vertellen maar blijf af van koemelk, moedermelk is voor kalfjes.

  • Anke augustus 18, 2023 at 09:36

   Zelf sta ik waneer ik een volwassen mens melk zie drinken verwonderd te kijken, soms heb dan de neiging om te zeggen; drink je ook nog aan moeders borst.

  • Als je ziet wat melk met de darmen doet….

   En toevallig net van wat Nederlandse deugbejaarden gehoord hoe die dokters nu loprn te pushen om dagelijks meer en nog meer zuivel te consumeren.

   Wat een verrotte wereld.

  • ik kan het niet met jullie, Anke en reacties, eens zijn.
   ik drink mijn hele leven, 66 jaar nu, 5 liter melk per dag en ben sinds de lagere school niet meer ziek geweest.
   ik weet nu ook hoe dat waarschijnlijk komt… er lijkt een afgeleide van DMSO in te zitten, een stof die zenuwen en bloedvaten repareert en ontgift.

   ook kent u ongetwijfeld het gezegde: “een land vloeiende van melk en honing.”
   dit is volgens Mozes een uitspraak van God zelf in exodus 3:8

   • Mee eeens Cas, regelmatig een glas dagmelk kan geen kwaad en pannenkoeken maak ik ook met melk i.p.v met water, een puddinkje tussendoor, een reep melkchokolade en nog meer melkgerelateerde produkten laat ik niet liggen.
    En daarbij, heel belangrijk: diegenen die nu ineens de melk afzweren dragen er aan bij dat de melkveehouders nog sneller geruimd gaan worden.

 3. Pfizer wist van dramatische geboortedalingen door mRNA-prik..!!

  Pfizer en de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration, dus in het Nederlands de levensmiddelen en geneesmiddelen instantie van de VS, wist dat het ‘vaccin’, beter gezegd: de mRNA-prik, de vruchtbaarheid van vrouwen en mannen zou ‘ruïneren’. Dit rapporteerde dr. Naomi Wolf, mederedacteur van het boek ‘Pfizer Documents Analysis Reports’. Hierin werden bevindingen uit 300.000 documenten, de zogenaamde ‘Pfizer Files’, gepubliceerd. Het gaat bij deze ‘Pfizer Files’ vooral om de correspondentie tussen de FDA en Pfizer. Lees verder >>>

  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/pfizer-wist-van-dramatische-geboortedalingen-door-mrna-prik/

 4. Natuurlijk ’testen’ ze niet VOORAF op mensen! Dat doen ze als de mensen gevaxt worden.

  Als je meedoet aan hun experimentele vax-project ben je voor de rest van miserabele leven een PROEFDIER van deze corrupte phamaffia!!

 5. Eris is een vrouwelijke naam van Griekse oorsprong die de baby zeker zal helpen om hun donkere, ondeugende kant te omarmen. Deze naam betekent ‘strijd’ en verwijst naar Eris, de Griekse godin van onenigheid.

 6. Al jaren geleden in een boek van Judy Mikovits gelezen dat het nog nooit gelukt was een Luchtwegen invectie vaccin te maken. Dus ook de griepprik doet meer kwaad dan goed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in