Een Californische restauranteigenaar haalt de krantenkoppen omdat hij gevaccineerde klanten uit zijn zaak verbant. “Bewijs van ongevaccineerd zijn vereist”, staat op een bord voor de deur van Basilico’s Pasta e Vino in Huntington Beach. Lisa Guerrero van Inside Edition sprak met eigenaar Tony Roman.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Restaurant in Californië eist “bewijs van ongevaccineerd zijn” voor serviceVolg Frontnieuws op Telegram

  Paniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen
Vorig artikelVK COVID-19 sterfgevallen: 87% van de overledenen was gevaccineerd
Volgend artikelMexicaanse president verwerpt COVID-19 injecties voor kinderen, “laat zich niet gijzelen” door profiterende “farmaceutische bedrijven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

     • Het RIVM heb heeft van iedereen een dossier.
      Daar staat in of je wel of niet een prik gehad hebt.
      Dit is te bekijken met je DigiD voor degene over wie het gaat.
      Niet door andere.
      Het RIVM is ook degene die jou wel of niet een QR code geeft.
      En daar kan jij dus zien dat jij nog niet een prik gehad hebt.
      Je moet dan alleen wel een DigiD app op je telefoon zetten, inloggen bij het RIVM, en je hebt je bewijs.
      Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is.
      Dit had iedereen kunnen weten.

      • Ik weet verder niet of er iets bestaat als ” mijn RIVM ‘.
       Dan zou je daar moeten inloggen met je DigiD.
       Ik heb het van mezelf nooit bekeken omdat ik dat nogal nutteloos vind, dat wist ik al, dat ik geen prik heb gehad.
       Zoek anders even op internet op hoe je kan inloggen bij het RIVM.
       Of dat via het RIVM kan met je DigiD.
       Of eerst met je DigiD en dan daar naar verwijzen.

      • Misschien kan je ook die app op je telefoon zetten waarop je normaal je QR op verschijnt als bewijs om ergens binnen te komen.
       En die kan je nooit te zien krijgen als je nog geen prik gehad hebt.
       Je kan dan niet doen alsof.

      • Allemaal leuk en aardig, maar ten eerste heb ik al geen ‘smart’phone, dus ook geen QR-code. Ten tweede valt mijn medische dossier onder medisch geheim en ga ik de horeca geen inzage geven. Ten derde heb ik het RIVM verzocht om mijn vaccinazipagina te verwijderen, dus dat gaat hem ook niet worden. Kortom, niet te bewijzen. Als de horeca om een prikbewijs vraagt, dan donderen ze maar op. Ik werk gewoon niet mee aan die onzin. Simpel.

       • Nee, jij hebt gevraagd om jou gegevens niet te delen met derde. Was je dat weer vergeten.
        Je pagina zelf is niet verwijderd.
        En ja, een smartfoon moet je dan wel hebben.
        Een scherm afdruk en uitprinten is geen bewijs.
        Dat kan je gemaakt hebben voordat je je prik haalde.
        En jou dossier is wel geheim, maar niet voor jezelf.
        En juist dat je geen QR code kan laten zien is je bewijs.

        Dat je dat niet wilt delen met een horeca kan ik mij goed voorstellen.
        Ik vind het ook allemaal onzin dat ik iets moet bewijzen.
        Maar het kan wel.

        • Nee, ik heb gevraagd om die gehele pagina te verwijderen. Ik heb voor mezelf geen pagina bij het RIVM nodig als bewijs.

         Al zou ik wel een smartphone hebben, dan kan ik nog altijd zeggen dat ik die niet heb; dus nog steeds geen QR-code. De horeca moet beseffen dat ze mij harder nodig hebben dan ik hun. Ik kan mijn biertje ook gezellig thuis drinken met wat vrienden. Als iedereen er zo over denkt, dan is de horeca snel failliet. Kiezen of delen, maar ik weiger mee te werken aan ‘het nieuwe normaal’ (= abnormaal).

        • Je hebt het gevraagd, maar je hebt er geen bewijs van.
         Kik het maar op je computer bij het RIVM na.
         Eerst even opzoeken op internet hoe je daar inlogt.
         Die moeite heb ik zelf nog niet gedaan en Ga ik niet opzoeken ook voor iemand.
         Je hebt zelf een computer.
         En laat het dan even weten i.p.v. zomaar iets aan te nemen.

        • Ik heb er een mail van ontvangen van het RIVM, dus ik heb wel bewijs. Bovendien maak je een vreemde stelling door te zeggen dat “En juist dat je geen QR code kan laten zien is je bewijs”. Een bewijs kan altijd AANTOONBAAR worden overlegd zoals een QR-code. Als je dat niet kunt dan heb je geen bewijs.

        • Je hebt een bewijs dat het niet met derde gedeeld mag worden.
         Kijk het dan na of jou dossier nog bestaat.
         Maar dat weiger je.
         En nou vind ik het wel mooi geweest.
         Ik heb het zeer ruim uitgelegd.

        • Hoe kan jij nou weten wat er in die mail staat? Bovendien interesseert het me verder niet of mijn dossier wel of niet bestaat, et wordt gewoon niet met derden gedeeld. BASTA!

        • Maar geloof verder wat jij denkt om te geloven.
         Ik heb het de vorige keer al helemaal uitgezocht of dat mogelijk was wat jij beweerd.

  • Dat hoeft niet….de gevaccineerden zijn angstig, als Jij n keer kucht…vaccin vrije niet..
   En wij zien er niet grijs uit….
   Zij wel..ik voel het gelijk en als ik het vraag, klopt het 9 vd 10 keer…
   Leef, VRIJHEID, geen dictatuur

 1. Op zijn affice staat: “We have zero tolerance for treasonous anti-American stupidity. Thank you for your pondering.” Geniaal, deze man is een held. Want stupidity, dat is wat dat vaxxen is.

 2. Serge Dierick juli 31, 2021 at 22:28
  Hoe kan je bewijzen dat je ongevaccineerd bent???

  Nou simpel je vraagt aan iedereen hun prikbewijs. Tonen ze dat
  dan doorlopen Wel eerst even een foto of camera beelden vastleggen
  en daarna wegwezen zombie.

  • Onzin. Als mensen om hun prikbewijs wordt gevraagd, dan gaat dat als een lopend vuurtje in de rondte en zullen alle geïnjecteerden (niet gevaccineerden!) elkaar informeren dat ze doen alsof ze niet geprikt zijn. Alleen geïnjecteerden kunnen een bewijs leveren d.m.v. een QR-code, niet geïnjecteerden hebben geen enkel bewijs. Hier kan gemakkelijk mee gefraudeerd worden; de restauranthouder heeft het nakijken.

 3. Juist! Juiste instelling de boel omdraaien Al hun regeltjes op ons, op de gevaccineerden
  terug kaatsen.Ja dan is het ineens niet leuk meer om dan zelf zo behandelt te worden.
  Misschien dat sommigen dan hun verstand weer gaan gebruiken.
  Maar ja dat zal wel niet.

 4. Als ik het onlangs goed gezien en begrepen heb dan kan je gevaccineerden onderscheiden door een ultraviolet lampje op hun bovenarmen te schijnen.
  De prikplek gaat oplichten door de luciferase van het serum.

 5. Nog beter is NIETS te vragen, gewoon je restaurant open doen voor iedereen. En eten verkopen.
  Het enige criterium zou moeten zijn, betalen de klanten wat ze geserveerd hebben gekregen…

 6. Het gaat die man helemaal niet om gevaccineerd of niet.
  Het is een signaal die de onderdrukking weergeeft.
  Tevens goed zakelijke inzicht dat dit door medestanders wordt gewaardeerd en dus stijgende omzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in