In een gloednieuwe CDC-studie die op 30 juli 2021 werd vrijgegeven, werd opnieuw vastgesteld dat de “gevaccineerde” mensen veel gevaarlijker zijn dan degenen die niet aan het gevaarlijke genexperiment hebben deelgenomen:

“In juli 2021, na een aantal grote publieke evenementen in een stad in Barnstable County, Massachusetts, werden 469 COVID-19 gevallen vastgesteld bij inwoners van Massachusetts die van 3 tot 17 juli naar de stad waren gereisd; 346 (74%) kwamen voor bij volledig gevaccineerde personen. Tests identificeerden de Deltavariant in 90% van de specimens van 133 patiënten. De cyclusdrempels waren vergelijkbaar in monsters van patiënten die volledig waren gevaccineerd en van patiënten die niet waren gevaccineerd.”

De reden voor dit slechte nieuws kan worden verklaard door een absoluut schokkende bekentenis van het vermaarde Francis Crick Instituut in Londen. Dr. David Bauer legt in een bizar tv-interview met verbazingwekkende kalmte uit dat het immuunsysteem 5 tot 6 maal verzwakt was na twee doses Pfizer “vaccin”. Dit leek echter geen reden tot verontwaardiging te zijn, aangezien de geplande “boosters” (boostervaccins) binnenkort beschikbaar zullen zijn, bericht Legitim.ch.

Klik voor video

Dat mensen na de gifprik een gedecimeerd afweersysteem hebben en daardoor mogelijk zieker worden, blijkt ook uit het stijgende aantal gevallen dat juist in landen met een bijzonder hoge vaccinatiegraad wordt geregistreerd. Bijzonder in het oog springende voorbeelden zijn Israël, Gibraltar, Singapore en IJsland. In Israël wordt dit reeds aangewend om de toediening van een derde gifprik te rechtvaardigen, hetgeen bijzonder cynisch is gezien de rampzalige “succes”percentages.

Intussen zijn er in Zweden, waar de vaccinatiegraad slechts 39% bedraagt en de regering geen mondkapjes verplicht stelt, ook geen COVID-sterfgevallen vastgesteld.

 

  EU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe weg naar totalitarisme – “Waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger”
Volgend artikelVK COVID-19 sterfgevallen: 87% van de overledenen was gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Nadat meer dan 10 jaar geleden het programma Lockstep vanuit de Rockefeller Foundation verscheen en deze zelfde Rockefellers wat dreigende gedenkstenen in Amerika financierden, waaruit duidelijk bleek dat het de bedoeling was en nog steeds is om de bevolking van de Aarde binnen een half miljard mensen te brengen is die bedoeling in elk geval duidelijk. Jammer is dat nog veel te weinig mensen beseffen dat deze elitaire en zeer rijke groep mensen neer kijkt op de wereldbevolking buiten hun eigen kliek en op gewetenloze wijze opruiming, zeg maar massamoord wil plegen. Als we nog een jaar zo suffig gaan zitten afwachten wat we dan nu misschien weer zullen mogen is het te laat om nog snel en succesvol in verzet te komen. Blind en ongelovig loopt de mensheid in de val. Ik maak me daar zelfs met mijn een en tachtig jaren nog elke dag druk om. De nodige strijd moet ik helaas aan anderen overlaten, maar stop met afwachten.

  2. Peter, ik sta er hetzelfde voor! Gezien mijn leeftijd 77, zou ik graag de barricaden opgaan maar helaas niet te doen. Maar ik ben gestopt met waarschuwen. Zij die al reed de spuit vergif hebben gehad zijn niet meer te redden. Ik houd mijn hart vast voor de komende herfst en winter! Blijf gezond!

  3. Als jongste (76) stel ik dat ook wij actief moeten worden. Alleen als we samen blijven en niet als solisten afwachten is er wat te bereiken. Alleen hebben we gemeen dat we geen idee hebben hoe.
    Dat is afwachten, wat we uiteindelijk allemaal doen en daarmee niets stoppen, de trein denderd wel door. De veroorzakers hebben alles zeer goed voorbereid waardoor we er allemaal achteraan hobbelen.
    Er lopen allerhande acties maar zullen deze nog op tijd zijn. De veroorzakers hebben nog het voordeel van de tijd.

  4. Covid en de vaccinaties lijken wel een religie. Bewijzen alom dat coronacijfers alom worden gemanipuleerd om angst te creëren, en de redding is een ongepast vaccin wat bewezen niet helpt…….. maar mensen geloven heilig in de hoop die hen wordt voorgespiegeld. Het is een religie.

  5. helaas zal de overgrote meerderheid niet wakker worden, alle waarschuwingen voorzover ze het publiek bereiken worden genegeerd en weggelachen. Dit door de elite geregisseerde masterplan tot ontvolking is reeds jaren terug in gang gezet en is niet meer te stoppen. Landbouw bestrijdings middelen, geprocesseerd (hormoon)voedsel hadden al een grote impact op de vruchtbaarheid, maar is nog niet genoeg. .Deze ,,vaccins” zullen nog veel verdergaande gevolgen hebben, minder geboortes en hogere sterftecijfers. Ook al komt het tot een 2e Neurenbergproces, en worden deze misdadigers gestraft, om terug te keren naar onze vrijheid zal het zal te laat zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in