Wanneer een breuklijn aan het aardoppervlak openbreekt, onthult deze de aanwezigheid van een onderliggende structurele discontinuïteit die voorheen niet werd vermoed door diegenen die er terloops voorbij liepen. Degenen die er op stuiten, beseffen plotseling dat de dingen niet zijn wat ze lijken en dat er onder hun voeten enorme krachten aan het werk zijn die op elk moment kunnen uitbarsten in scènes van grote ontreddering, schrijft Vasko Kohlmayer.

Soms begaan zelfs de meest bedreven bedriegers en manipuleerders een daad die zo volslagen onlogisch en overduidelijk zinloos is dat hij een diepe scheur in hun narratief openbreekt die de immensiteit en diepte van hun bedrog onthult aan iedereen die ogen heeft om het te zien.

De vaccineerders begingen een dergelijke daad toen zij erop aandrongen dat kinderen van nog maar vijf jaar oud hun injecties moesten nemen.

Het is algemeen bekend dat gezonde kinderen vrijwel geen risico lopen op ernstige gevolgen van Corona. De CDC heeft ons zelf verteld dat in de Verenigde Staten in de afgelopen twaalf maanden slechts 66 kinderen onder de 12 jaar aan Covid zijn overleden. De overgrote meerderheid – zo niet alle – van die onfortuinlijke kinderen leden aan ernstige levensbedreigende aandoeningen. Als we ruimhartig aannemen dat 10 van die kinderen gezond waren, dan is de kans dat een gezond kind door de bliksem wordt getroffen duizend procent groter dan dat het overlijdt aan Covid 19. (Ter referentie: in 2019 werden er in de Verenigde Staten 120 mensen door de bliksem getroffen).

Deze week bleek uit een groot Duits onderzoek dat er in dat land in de eerste 15 maanden van de pandemie geen gezonde kinderen tussen de 5 en 18 jaar aan Covid zijn overleden.

  Onthulde Pfizer-documenten bevestigen vaccinatieholocaust: Sterftecijfer proefpersonen was 3,7%!

Ja, u leest het goed: geen enkel gezond Duits kind in de leeftijdsgroep van 5 tot 18 jaar is in het eerste jaar van de pandemie aan het Coronavirus bezweken. En toch wordt in Duitsland, evenals in een aantal andere westerse landen, op grote schaal getracht kinderen in te enten.

Hoewel de kans dat jonge kinderen aan Covid sterven oneindig klein is, is het gevaar van vaccinatieschade en -dood reëel. We weten inmiddels dat de Covid-vaccins verreweg de dodelijkste en gevaarlijkste vaccins zijn die ooit op de mensheid zijn losgelaten. Ze zijn zelfs achthonderd keer dodelijker dan het beruchte pokkenvaccin, dat eerder aanspraak maakte op die beruchte onderscheiding.

Om te zien hoe dodelijk de Covid-vaccins zijn, zie de onderstaande grafiek. Deze grafiek bevat gegevens uit de VAERS-databank. VAERS staat, zoals u wellicht weet, voor Vaccine Adverse Event Reporting System, een door de Amerikaanse overheid beheerde instantie die informatie verzamelt over bijwerkingen van vaccins. De grafiek toont het aantal jaarlijkse meldingen van sterfgevallen na vaccinatie gedurende de laatste dertig jaar. Zoals u kunt zien, bleven de aantallen relatief stabiel van 1990 tot 2020, en lag het aantal in het algemeen onder de 500 gevallen per jaar. Dit veranderde dramatisch tegen het einde van 2020, toen de Covid-vaccins werden geïntroduceerd. Op dat moment zien we een snelle explosie van het aantal sterfgevallen. De toename is zo exponentieel dat de grafieklijn bijna verticaal omhoog schiet.

U kunt de bron van de grafiek hier zien.

Het is zowel verbazingwekkend als onthullend dat er in de laatste 11 maanden meer meldingen waren van sterfgevallen door vaccins dan in de voorgaande 29 jaar samen.

  "VIRUSEN BESTAAN NIET" was een psyop - en een leuke poging!

Dit zou overal rode vlaggen moeten doen wapperen, want het is een goede indicatie dat er waarschijnlijk iets ernstig mis is met de Covid-vaccins, en dat deze haastig bedachte en onvoldoende geteste farmaceutica op een ongekende schaal sterfgevallen veroorzaken.

De drang om deze brouwsels in te spuiten bij kinderen die praktisch geen risico lopen door de ziekte zelf, is dus op zich al ongerijmd.

Myocarditis en pericarditis zijn vooral bij jongeren een bron van zorg geweest. De misplaatste inspanning werpt reeds haar gruwelijke vruchten af nu jonge kinderen sterven aan hartaanvallen en beroertes in aantallen die nooit eerder zijn gezien.

Volgens een kosten-batenanalyse van Toby Rogers, PhD, moeten er in de leeftijdscategorie van 5 tot 11 jaar 117 gezonde kinderen sterven aan bijwerkingen van vaccins om één kind te redden van het overlijden aan Covid 19. Opdat u niet in de verleiding komt te denken dat dit de voorspelling is van een of andere samenzweringstheoreticus, raden wij u aan de geloofsbrieven van Dr. Rogers te controleren. Hij heeft zich gedurende een aantal jaren beroepsmatig gespecialiseerd in precies dit soort analyses.

Ook zal het vaccineren van kinderen geen voordelen opleveren voor de gemeenschap als geheel. We weten nu dat de vaccins kinderen niet beschermen tegen het oplopen van een infectie en het vervolgens doorgeven ervan aan anderen. Dit hebben we op gezag van niemand minder dan de CDC-directeur Rochelle Walensky, die in haar interview van 5 augustus met CNN bekende dat de vaccins niet langer “overdracht kunnen voorkomen”.

Walensky’s bekentenis is volledig bevestigd door gegevens uit landen waar veel gevaccineerd wordt. Een aantal van deze landen – met een vaccinatiegraad van 75% of meer – hebben niet alleen de beloofde kudde-immuniteit niet bereikt, maar hebben in plaats daarvan te maken gehad met een enorme toename van het aantal gevallen. Tot zover de bewering dat vaccins de incidentie van Covid 19 onder de bevolking verminderen.

  Vaccinmoordenaars moeten worden gestraft - Australische senator (Nederlands transcript)

Het opdringen van de vaccins aan kinderen is volstrekt onlogisch en heeft geen enkele zin vanuit het oogpunt van de individuele of de volksgezondheid.

Aangezien kinderen vrijwel geen risico lopen op ernstige Covid en het injecteren van kinderen de verspreiding van de infectie niet zal verminderen, is het vaccineren van kinderen een volkomen zinloze maatregel. Dit zou nog duidelijker moeten zijn in het licht van de ernstige risico’s die deze vaccins met zich meebrengen.

De groteske absurditeit van het vaccineren van kinderen tegen Covid onthult overduidelijk de frauduleuze aard van de hele vaccinatie-onderneming. De drang om kinderen in te enten scheurt een belangrijke breuklijn open in het vaccinatie-narratief, dat is gebaseerd op de bewering dat dit alles wordt gedaan in naam van de volksgezondheid.

Het feit dat degenen die dit valse narratief promoten, bereid zijn te spelen met het leven van kinderen in ruil voor geen aantoonbare gezondheidsvoordelen voor kinderen of de samenleving, legt de sinistere aard bloot van de krachten die dit proces sturen.

De drang om kinderen te injecteren ontmaskert de vaccinatie-onderneming voor de immense fraude en gaslighting operatie die het werkelijk is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Malone: “De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDokters beweren nu dat Covid-vaccin bijwerkingen gewoon ingebeelde mentale problemen zijn
Volgend artikelDeze verdeeldheid kan uitmonden in een burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het covid vaccin hoeft helemaal niet getest te worden. Hoe wil je dat doen met al dat gif er in? Nergens voor nodig want deze rotzooi is bedoeld als biologisch wapen ?. Spuiten, spuiten, spuiten. Vraag het Dr. David Martin die heeft al het bewijs aangeleverd voor de Neurenberg code 2.0 aan Reiner Fuelmich…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in