Pixabay

Moeten we het recht hebben om een bloedtransfusie van gevaccineerden voor COVID-19 te weigeren? Hoe zit het met organen die door gevaccineerden worden gedoneerd?

In de meeste landen kan iedereen die voor COVID-19 gevaccineerd is, onmiddellijk of kort nadat hij gevaccineerd is, bloed doneren, ondanks het feit dat het experimentele product levensbedreigende aandoeningen kan veroorzaken bij de ontvangers, schrijft John O’Sullivan.

Het gedoneerde bloed zal zich vermengen met het uwe en de zorgwekkende geïnjecteerde spike-eiwitten uit het donorbloed zullen circuleren en zich vermengen met uw lichaam.

De overgrote meerderheid van de mensen, met name de media, besteedt geen aandacht aan deze kwestie. Bezorgde burgers moeten alle gezondheidsautoriteiten, politici en volksgezondheidsinstanties aanschrijven en eisen dat bloedbanken worden gescreend en dat gevaccineerd en ongevaccineerd bloed duidelijk moet worden geïdentificeerd en gescheiden. Niemand kent de veiligheidsgegevens op lange termijn. Dit is een wereldwijd experiment op de mensheid en het moet gestopt worden!

Bekijk de video hieronder om het niveau van de dreiging te begrijpen:

Herinnert iemand zich de gevolgen van de AIDS-pandemie, toen besmet donorbloed het leven van duizenden mensen verwoestte?

Aan het eind van de jaren zeventig en het begin van de jaren tachtig kregen mensen in het Verenigd Koninkrijk die aan de bloedstollingsstoornis hemofilie leden, bloed dat was gedoneerd – of verkocht – door mensen die geïnfecteerd waren met het HIV-virus en hepatitis C.

Volgens de krant The Guardian (11 juli 2017) drongen hemofilielijders aan op compensatie nadat:

In 1991, toen actievoerders dreigden de regering voor de rechter te dagen, heeft zij aan de met HIV besmette personen ex-gratia-betalingen gedaan van gemiddeld 60.000 pond per persoon, op voorwaarde dat zij afzagen van verdere juridische claims. De omvang van de infectie met hepatitis C werd pas jaren later ontdekt.

Nu de experimentele COVID-19 vaccins verantwoordelijk worden gesteld voor meer dan een miljoen bijwerkingen, kunnen we er zeker van zijn dat dit verhaal weer een tikkende tijdbom is in het falen van de overheid.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren uit angst voor spike-eiwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpeciaal VN-rapporteur Melzer roept slachtoffers en getuigen van politiegeweld in Amsterdam op zich te melden
Volgend artikelVisualisatie van de doeltreffendheid (of het gebrek daaraan) van de booster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Zowel organen als bloed van gevaccineerde mensen moeten als onbruikbaar en zelfs gevaarlijk worden beschouwd. Deze hele covid leugen zet een dikke streep door alle goedbedoelde orgaantransplantaties. Een treurige waarheid waarvan we nog decennia last zullen hebben als we er al ooit voorbij komen. Het gaat hier om de alles schofterigste streek die maar tegen de hele mensheid kon worden uitgehaald.

 2. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. De juridische consequenties hiervan zijn voor de verantwoordelijken zo groot, dat ze niet te overzien zijn.

 3. Moeten wij eisen dat bloedbanken gescreened worden?
  En dan? Zou er íémand zijn die zegt: Oeps! Foutje. We gaan het donorbloed snel scheiden, eerlijk bellofd.
  Ik geloof er niks van.
  Overheden bereiken op deze manier toch precies wat ze willen: iedereen die troep in zijn lijf.
  Linksom of rechtsom worden de targets gehaald.

 4. Zou DIT de reden zijn geweest waarom een burger, die niets van zich liet horen automatisch ‘akkoord’ ging met orgaandonatie? Zolang je niet zelf expliciet aangaf dat je dat niet wilde, ging ‘men’ ervan uit dat je ermee instemde. Dat was [ en is ] natuurlijk ook weer die typische omdraaiing.
  Misschien is het zo, dat als je nu zou aangeven dat je niet akkoord gaat met orgaandonatie, – nu het hek van de dam is – dat je dan op de zwarte lijst komt bij het NCTV, het RIEC, LIEC en andere Stasi- instellingen !

 5. Ik heb AB negatief en dat geldt voor pakweg 2% van het totaal.
  Mijn bloed is straks misschien wel een goudmijn want er zit geen rotzooi in, en dat komt er ook nooit in.

 6. Het beste is om geheel de rug te keren tegen wat we nog steeds gezondheidszorg noemen. Behalve het naambordje is alles daarachter uitgehold en alles precies andersom gedraaid. Met de reguliere zorg zal je nooit genezen worden, maar wel dat je een steeds slechtere gezondheid krijgt en (veel meer) op chemische basis medicijnen krijgt. Alles wat commercieel wordt corrumpeert uiteindelijk altijd, dan zijn (mega) winsten behalen de 1e prioriteit en de rest wordt dan bijzaak. Net zo met het bloed van de gevaccineerde wat eigenlijk waardeloos is geworden, omdat het niet meer verantwoordt bij iedereen bruikbaar is met de zelfde bloedgroep. Je verkrijgt nu 2 groepen gevaccineerd en ongevaccineerd. Maar gezien hun 1e prioriteit wordt daar niet naar gekeken. Als ongevaccineerde wil je nooit meer geopereerd worden en/of in een ziekenhuis komen te liggen.

 7. Bloed word gefilterd op 12 micron, fermetans incognitus cytoplasma is 10 micron…veroorzaakt chronische vermoeidheid en orgaanaftakeling….zomaar iets waar nooit over word gesproken…

  vaxx bloed is gevaarlijk, en als het komt van verschillende donoren met verschillende inspuit middelen dan is het totaal onduidlijk wat de gevolgen zullen zijn.

  Een ding weet ik zeker: van oningespoten mensen zullen organen en bloed veel waard worden, helemaal als ze van blanken afkomen, omdat het grootste deel daarvan al vergiftigd is.
  Er zullen nog advertenties komen waarin grof betaald word voor een oningespotene zijn of haar nier en bloed.

  • Hé bah… dus eerder van een blank iemand (Arisch bedoelt u?) dan van een gemixt iemand of Aziatisch of creeols of Indiaas etc. etc. maar u zegt omdat blanke mensen (Arische?) het grootste deel daarvan al vergiftigd is. Dat snap ik niet.. dan hoeven ze toch juist géén vergiftigd bloed?

   Wie zijn er nu wel of niet veilig voor ontvoering t.b.v. orgaan transplantaties en bloed bij ons ongevaccineerden (ongevaxx met deze gifprik… ) veilig of niet? HAHA grapje!!!

   • blanken zijn een minderheid in de wereld, en heel veel “vaccin” is juist in blank gebied toegepast….dus zeldzaam als bloed schoon is….

    Arisch ras woont in Iran trouwens….zoek maar op.

    Nederlanders zijn bijna zonder uitzondering voor een klein deel Aziatisch, de meeste weten het niet eens…veel zeelui in Indie trouwden daar, hun bruid kreeg een Nederlandse voornaam en hun kinderen waren dan weer blank voor de wet. Velen gingen met gezin terug naar Nederland, en hun kinderen trouwden weer in Nederland. Dit ruim 400 jaar lang….

    ontvoering voor je organen….je zou eens moeten weten wat je met geld kunt kopen of laten doen…

  • Dag Duchesne,

   Dank u wel voor uw reactie en wat u verteld over bloedtransfusie en CVS! Ik heb een vraag hierover. Onze dochter heeft al ruim 12 jaar CVS. En nog altijd ben ik op zoek naar de oorzaak en een passende behandeling. Kunt u of iemand anders mij vertellen hoelang na een bloedtransfusie CVS zich kan openbaren? Meteen na de transfusie of is het ook na 10 jaar
   nog mogelijk? En heeft u of iemand anders een advies hoe ik met mijn ongevaccineerde bloed ongevaccineerden zou kunnen helpen? Ik ben sinds een jaar bloeddonor maar nu mij steeds meer duidelijk wordt zou ik graag deze groep willen helpen om ook te kunnen blijven ontsnappen aan de gevolgen van het vaccin.

 8. Aangezien afgenomen bloed door een heel proces gaat alvorens dit geschikt is voor transfusie zou ik van een vakman in deze materie willen vernemen hoe de spike eiwitten wel of niet verwijderd worden alvorens commentaar te kunnen geven op dit schrijven. We moeten trachten berichtgeving met bewijsvoering te onderbouwen , dit is te sumier.

 9. Dit heb ik al heel vaak gezegd.
  Bloedtransfusies van gevaccineerde mensen worden / zijn gevaarlijk!
  Het spike eiwit in het lichaam blijkt zeer diverse “ klachten “ en “ complicaties” te veroorzaken.
  Die zomaar met het bloed OVERGEBRACHT kunnen worden naar een andere persoon die een bloedtransfusie nodig heeft.
  Deze klachten en complicaties OPENBAREN zich duidelijk in de vele ONVERKLAARBARE STERFGEVALLEN DIE NIET ONDERZOCHT WORDEN. ❗️
  Niet onderzoeken is niet weten dus is er geen relatie met het vaccin.
  Nu zijn het nog overwegend ouderen die overlijden zij zijn ook het eerste gevaccineerd, maar we zien al een leeftijd dalende tendens, d.w.z. Ook “ 50 tigers en 60 tigers “ overlijden momenteel zomaar spontaan.
  Of na een onverklaarbaar snel verlopende kanker.
  Of aan een bloed ziekte
  of aan een “ overrreactie van het immuunsysteem “
  of aan een hartaandoening
  of aan een hersen infarct.”
  HEEL VEEL ONVERKLAARBARE ZIEKTEN TREFFEN GEZONDE MENSEN ZOMAAR PLOTSELING MET VAAK DODELIJKE AFLOOP. EN VOOR HUN OVERLIJDEN ZOU DIT BLOED DAN ZOMAAR AAN EEN ANDER GEGEVEN KUNNEN WORDEN.

  IEDERE GEVACCINEERDE IS IN DE TOEKOMST EEN POTENTIËLE KANDIDAAT VOOR DEZE AANDOENINGEN ❗️
  KIJK NAAR SPORTERS. SUPER GEZONDE MENSEN VALLEN DOOD NEER❗️Sommige sporters begrijpen hun toestand en stoppen.
  Sorry leuker kan ik het niet maken.
  Er komen steeds meer feiten naar buiten dat dit “ EEN GROTE ZWENDEL IS.”

 10. Ik wil geen bloed van niemand……ik zou het niet eens vertrouwen als ik het wél wilde!
  Ze doen maar een dotje.
  Voor je het weet heb je organen of bloed van iemand die dubbel..trippel…geinjecteerd is met gif…

  Nee dank je.
  Het idee alleen al dat je een long of oog of hart of lever of darm (haha) of wat dan ook, van iemand anders hebt…. lijkt me gewoon niet handig… er zit leven in onze organen en in onze cellen… dat transformeert gewoon mee…dus je emoties en gevoelens etc. (onderschatten mensen!) kun je ook serieus anders voelen. Zo’n verhaal meegekregen van iemand die een hart transplantatie onderging. Heftig!

  Daarbij…zou je toch ook niet – geen donor willen zijn en wel willen ontvangen lijkt mij?
  Ik heb mijn NEE bevestiging bij me. Advies; log in met je Digi D op DONORREGISTRATIE.NL en vink daar ALLES UIT!! Want alles staat per definitie gemarkeerd als JA ik word donor… En geloof me. elk onderdeel staat erbij.. van oognetvlies tot aan huid en spieren etc.etc… je wordt gewoon gestript.. voor het “leven redden van een ander” of.. voor wetenschappelijk onderzoek. Moet je ook uitvinken!!

  EN een kaartje op laten sturen met daarop je bevestiging voor keuze: 2 (=NEE).
  Het is een gelamineerd kaartje, dun spul maar tenminste wel iets wat je bij je draagt EN weet dan na bevestiging/ aanvraag, dit kaartje pas na een paar weken actief blijkt! Dus denk niet dat je bij ontvangen van de kaart DIRECT een bevestiging op zak hebt want er staat letterlijk een ingangsdatum op. Ondanks dat je online de registratie allang voltooid hebt…

  However…
  Ik hoef géén organen en ik hoef géén bloed. Dat is echt zo ontzettend persoonlijk om maar ff in je lijf te krijgen. Ik ken mensen met bloedkanker, voor hen is het wel echt heel erg want ze moeten om de zoveel tijd verversen zeg maar en daarvoor wel 4 dagen in het ziekenhuis blijven, jarenlang.. ook zij moeten nu goed nadenken over hoe ze verder willen.

  Als het mijn tijd is…is het mijn tijd.

  Als ze het wagen om iets met mijn intacte lichaam te doen (ook al goed bedoeld door vervangen van organen) en ik kom bij na coma.. maak ik ze eigenhandig allemaal af.

  Stel je voor dat je wakker wordt na een ongeluk en je de mededeling krijgt (blije doktoren om je heen die klappen van geluk als jij bij komt na 3 weken); “We hebben goed nieuws voor je… je hebt een nieuw hart……….dankzij dat nieuwe hart leeft u weer/nog… en het hart was van Minister Rutte of Demissionair De Jonge, wat zijn we blij” ….. 1 woord: h o r r o r.

  FiN.

  • Volledig mee eens, maar het beperkt zich niet alleen tot mensen die leukemie hebben. Denk bijvoorbeeld aan mensen die om het even welk ongeval hadden en daardoor teveel bloedverlies leden en ook bloed moeten bijkrijgen, of bijvoorbeeld door een operatie teveel bloed verloren en er bij moeten krijgen enz…de omvangrijkheid en implicaties hiervan doen mij duizelen…

  • Bah……hart van Minister Rutte, Demissionair De Jonge of overige WEF leden?
   Geen kans, wordt spontaan door de rest van m’n systeem afgestoten!

  • Erger is nog dat je gestript wordt vóór dat je dood bent. Je wordt in leven gehouden zo lang als nodig want de organen moeten bij het leven verwijderd worden om bruikbaar te zijn, iets dat nooit aan potentiele donors verklaard wordt. Je hersens registreren deze ingrepen en je ervaart op die manier een sterven dat niemand zich voor kan stellen…

   • Weet je wat ik niet begrijp?
    Dat er artsen zijn die dat doen, een donor op die manier de dood injagen.
    Pure horror.
    Langzaamaan vraag ik me af in welke slechte SF film ik terecht gekomen ben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in