Nu het griezelige COVID vaccin-magneetfenomeen in volle gang is, moeten we dieper kijken om te ontdekken wat de oorzaak zou kunnen zijn dat magneten aan de armen van mensen blijven kleven op de plaats van de injectie. Is magnetische hydrogel de oorzaak, gezien de recente studies die aantonen dat het magnetisch kan worden geactiveerd en op afstand kan worden bestuurd via het Smart Grid? Of zijn er andere verklaringen waarbij metalen nanodeeltjes betrokken zijn?, schrijft Makia Freeman op thefreedomarticles.com.

Zou de vooruitgang in magnetische hydrogel de reden zijn voor het bizarre COVID vaccin-magneetfenomeen? Deze sensatie wordt steeds beter gedocumenteerd, met talloze COVID gevaccineerde mensen wereldwijd die op video demonstreren dat een magneet blijft plakken op hun arm op de injectieplaats, maar nergens anders op hun lichaam.

TimTruth.com heeft weer een compilatie uitgebracht, dit keer een 47 minuten durende versie met mensen van alle leeftijden en culturen die laten zien wat er gebeurt. Het is een overweldigend bewijs dat dit echt gebeurt, ondanks wat wanhopige “factcheckers” en vaccin-apologeten beweren, hoewel vaccin-apologeten geen goede term voor hen is, omdat deze injectie met een chemische cocktail een niet-vaccin is. In sommige video’s halen mensen dezelfde magneet van hun arm en plakken hem meteen weer op hun koelkast, waar hij blijft. Metalen nanodeeltjes is een goede gok om te verklaren wat er aan de hand zou kunnen zijn. In dit artikel zal specifiek worden gekeken naar de vooruitgang op het gebied van magnetische hydrogel en of dat het verschijnsel kan verklaren (voor degenen die hier niet mee bekend zijn, zie het eerdere artikel over hydrogel).

Vorming van magnetische hydrogel

Zou de vooruitgang op het gebied van magnetische hydrogel het COVID-vaxmagneetfenomeen kunnen verklaren, vooral omdat in studies wordt toegegeven dat het magnetisch kan worden geactiveerd en op afstand kan worden bestuurd via het Smart Grid?

Laten we om te beginnen het woord hydrogel definiëren: “een netwerk van verknoopte polymeerketens die hydrofiel zijn, soms aangetroffen als een colloïdale gel waarin water het verspreidingsmedium is. Een driedimensionale vaste stof ontstaat doordat de hydrofiele polymeerketens door cross-links bij elkaar worden gehouden”. In dit militaire artikel staat dat de hydrogel die wordt ontwikkeld (door Profusa met hulp van DARPA) zou bestaan uit 2 delen – “polymeerketens” en “een elektronische component”. Elektronica bevat bijna altijd metaal. Een studie van maart 2020, getiteld “Recent Advances on Magnetic Sensitive Hydrogels in Tissue Engineering“, gaat zeer diep in op de analyse van hoe magnetische hydrogels (die worden gemaakt met op ijzeroxide gebaseerde deeltjes en verschillende soorten hydrogelmatrices) worden gebruikt in biomedische toepassingen voor weefselmanipulatie (regeneratieve geneeskunde waarbij beschadigd lichaamsweefsel wordt hersteld). Zij zijn blijkbaar een geschikte stof vanwege hun biologische compatibiliteit, gecontroleerde architecturen en “slimme reactie op magnetisch veld op afstand”, wat een weggevertje is dat het gaat om biosensoren die op afstand kunnen worden bediend via het “Smart Grid”. De technologie in de publieke arena is al vrij ver gevorderd, wat betekent dat de echte technologie, verborgen in geheime militaire programma’s, ver, ver gevorderd is. Het rapport stelt:

  Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg filmen zichzelf terwijl ze worden ontslagen voor het niet naleven van het vaccinatiemandaat

“Hydrogels zijn uitgevoerd in de biomedische toepassing om een afstelbare driedimensionale scaffold voor celadhesie, migratie en / of differentiatie te bieden, en ze kunnen ook worden ontworpen als het platform voor de gecontroleerde afgifte van cytokinen en geneesmiddelen in weefsel engineering en serum afgifte …

Recentelijk is magnetisch reagerende hydrogel, als een soort slimme hydrogels, geïntroduceerd in biomedische toepassingen voor het verbeteren van de biologische activiteiten van cellen, weefsels of organen. Dit wordt voornamelijk toegeschreven aan zijn magnetische respons op extern magnetisch veld … Magnetische hydrogels zijn gemaakt van composietmaterialen die biocompatibiliteit, biologische afbraak en magnetische responsiviteit bezitten”.

Magnetische hydrogelvorming. Afbeelding: Frontiers, uit de studie “Recent Advances on Magnetic Sensitive Hydrogels in Tissue Engineering”.

Zoals elke technologie kan ze ten goede of ten kwade worden gebruikt, en deze studie is uitsluitend gericht op hoe ze ten goede kan worden gebruikt, d.w.z. voor weefselregeneratie. Er wordt echter niets gezegd over hoe dit de transhumanistische agenda bevordert. De studie eindigt met een waarschuwende opmerking:

“Bovendien moet er meer aandacht worden besteed aan de evaluatie van de farmacokinetiek / toxicokinetiek, het metabolisme, de biologische afbraak in vivo, enz. van de magnetische hydrogels, die van groot belang zijn bij de toepassingen van weefselmanipulatie”.

Magnetische Hydrogel Slimme Transformatoren

In een artikel dat in december vorig jaar op Phys.org is gepubliceerd onder de titel Magnetically controlled, hydrogel-based smart transformers wordt een andere studie beschreven die wordt verricht op het gebied van magnetische hydrogel. In deze studie trachtte het Chinese onderzoeksteam een proof of concept aan te tonen voor een op afstand bestuurbare transformator op basis van een vormgeheugen-hydrogel systeem. Zij brachten magnetiet (Fe3O4, een soort ijzeroxide) en magnetische nanodeeltjes in in een polymeerstructuur met een dubbel netwerk dat gelatine bevatte. Zij gebruikten magnetisme en licht om op afstand de vorm van de hydrogel te veranderen. In het rapport staat:

“De omkeerbare spoel-drie-helix transformatie van het gelatine bestanddeel doordrenkte de hydrogel met vormgeheugen en zelf-herstellende eigenschappen, terwijl de magnetiet nanodeeltjes fotothermische verwarming en magnetische manipulatie functies gaven om de hydrogel te vervormen voor navigatie in een magnetisch veld. Het team kon vervolgens de vervormde vorm herstellen via vormherstel met behulp van lichtbestraling. Zhang et al. bestuurde de vormgeheugenprocessen op afstand door middel van magnetisch aangedreven activering en lichtondersteund vormgeheugen”.

  "Ze kunnen ons niet allemaal arresteren!" (Nederlands vertaald)

Het volgende citaat laat zien hoe ze de vorm en beweging van de hydrogel regelen. Welke implicaties er zijn voor degenen die de hydrogel in zich hebben – en hoe ze letterlijk op afstand kunnen worden bediend – aangezien het allemaal om het besturen van robots gaat?

“Magnetische nanodeeltjes zijn effectieve additieven om op afstand bestuurde, contactloze bediening te introduceren. Wanneer hydrogels worden belicht met nabij-infrarood (NIR) licht, zullen deze magnetische nanodeeltjes continu licht omzetten in warmte, waardoor de hydrogel wordt verhit. Dit zal een omkeerbare vervorming van de hydrogel veroorzaken voor toepassingen als vrij bewegende zachte robots… Het team gebruikte ook de interactie tussen permanente magneten en de samenstellende magnetietnanodeeltjes van de HG-Fe3O4-hydrogel om de constructie voor directionele navigatie te begeleiden. Met behulp van de hydrogel lieten ze zien hoe magneetgeïnduceerde directionele navigatie een zachte transformator door een doolhof kon leiden. Dergelijke experimentele concepten hebben potentieel voor een reeks toepassingen als zachte dragers om vracht te vervoeren voor het afleveren en vrijgeven van medicijnen in de biomedische geneeskunde”.

Jim Stone’s theorie: Nanobots stelen ijzer uit het bloed

Jim Stone was bij mijn weten de eerste die dit verhaal naar buiten bracht. Zijn theorie is het overwegen waard. Hij zegt dat datgene wat geïnjecteerd wordt, ofwel sterk metaalhoudend is ofwel een intens magnetisch veld genereert – genoeg om een gemiddelde koelkastmagneet aan te trekken als de punt van de vaccinnaald heel klein is. Hoe kan die kleine hoeveelheid vloeistof in het COVID niet-vaccin magnetisch genoeg zijn om een magneet aan te trekken door de menselijke huid heen? Hij denkt dat de injectie nanobots bevat die hemoglobine (een soort ijzeroxide) uit het bloed oogsten of stelen om iets te construeren. Dit is heel goed mogelijk, aangezien in de eerste studie die hierboven werd aangehaald, werd besproken dat magnetische hydrogel was samengesteld uit deeltjes op basis van ijzeroxide. Jim schrijft op zijn site:

“Ik denk dat wat er ook in de vax zat dat magnetisch is, een soort zelfreplicerende nanotech was, (er werd geen chip geïnjecteerd) het was in plaats daarvan een nanotech met een stel nanobots die op de injectieplaats in de arm structuren bouwen die magnetisch zijn. De naalden die voor de vaccinatie worden gebruikt zijn te klein voor een ID-chip en een ID-chip, zelfs op ware grootte, zou waarschijnlijk niet genoeg zijn om een magneet aan te trekken.

  De propagandaoorlog (Deel II)

Als ze nanobots een magnetische structuur in het lichaam willen laten bouwen, moeten die nanobots werken met wat het lichaam beschikbaar heeft om dat mee te doen. De enige direct beschikbare bron van magnetisch metaal in het lichaam is hemoglobine in het bloed, waar een nano-technologisch apparaat ijzer vandaan zou kunnen halen om iets mee te bouwen. Ik denk niet dat een injectie van 1CC of minder mensen zo magnetisch kan maken. Ze zijn ZEER magnetisch, wat betekent dat wat onder hun huid zit om dat te laten gebeuren, van hun eigen lichaam moet komen, als een magneet er dwars door hun huid heen aan blijft kleven.

Eerst dacht ik dat het de injectie was en dat je een neodymium magneet nodig had om het effect te zien. Maar gewone keramische magneten en flexibele koelkastmagneten werken ook, en ze werken met kracht, vaak over een gebied van 4 vierkante centimeter. Het is geen randeffect. Er is iets ernstigs aan de hand, waarbij het lichaam de opdracht krijgt iets te bouwen dat ofwel metaal is, ofwel een magnetisch veld uitzendt.

WAT ALS alle bloedstolsels gebeuren omdat de injectie een aantal nanobots vrijliet, die het bloed aanvielen om de hemoglobine te stelen, zodat ze iets konden bouwen op de injectieplaats?”

Laatste gedachten

In een recent interview met Alex Newman, bespreekt Dr. Carrie Madej hoe de nanotechnologie ingebed in deze COVID non-vaccins het potentieel heeft om een “On demand” (“Op bevel”) medicijn toedieningssysteem te zijn. “On demand’ betekent dat iets het moet activeren om te werken, dus de vraag is: wat zal het activeren? pH? Een bepaalde frequentie? 5G? EMF? Wat deze metalen of magnetische substantie onder de huid ook is, het is zeker een soort biosensor die is ontworpen om signalen te ontvangen en door te geven. We leven in werkelijk historische tijden, en zijn wellicht getuige van de massale conversie van miljoenen of misschien zelfs miljarden mensen in Mens 2.0 – transmensen – met synthetische technologie in hen ingebouwd. Zoals de zaken er nu voorstaan, zal dit de eerste ingebedde technologie zijn, en niet de laatste.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Genvaccin met nanodeeltjes: steeds meer mensen maken zich zorgen

Vorig artikelMassale gevallen van bijwerkingen van vaccins blazen EMA-databank op
Volgend artikelModerna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Wij hebben metalen kozijnen in onze woning, ik begrijp nu pas wat de oorzaak is van het feit dat m’n echtgenote steeds, als zij langs zo’n kozijn loopt, er tegenaan getrokken wordt ; gebeurde onlangs terwijl zij twee kopjes koffie in haar handen had, gevolg …………álles over de vloer en kopjes kapot gevallen.
  Ik vrees dat zij een volgende keer, bij het passeren van een kozijn, er tegenaan getrokken wordt en NIET meer is te “bevrijden” !!!

 2. Ik weet niet of dat het nog in het AD staat.
  Daar stond een artikel over een Marokkaanse verpleegster die de angst hiervoor weg wou nemen door mensen de prik te laten zien en te vragen of dat ze nanodeeltjes konden waarnemen en zien bewegen.
  Die zagen ze natuurlijk niet. Dus zat het er niet in, bewijs geleverd.
  Want niemand kon iets zien. Dus dat moest ze overtuigen dat het veilig was.

 3. Voor de liefhebbers.
  Een 134 pagina dik PDF over nanodeeltjes van het RVIM.
  Dit rapport richt zich op de risico’s van gefabriceerde, vrije, onafbreekbare en onoplosbare nanodeeltjes voor mens en milieu. Producten waarin deze deeltjes zijn toegepast zijn inmiddels op de markt. Ze variëren van medische toepassingen en cosmetica tot elektronica en schoonmaakmiddelen.
  https://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/601785002.pdf

  • Bedankt. Ik kwam dit net tegen. In 2011 of zo las ik dat het TNO gefundeerd werd door de US Mil om een derde (kunstmatige) DNA draad te maken van nanotechnologie. Nanoparticles kunnen aggregaten vormen dmv bepaalde frequenties. Ze kunnen dan bewegen. Ik vermoed zelf dat de acute corona aandoening (die de longen etc verwoest, dus niet de griep) veroorzaakt wordt door nanoparticles die onder invloed staan van de frequentiekraan.

 4. De meest waarschijnlijke verklaring is een dikke neodymium magneet onder de oksel geplakt. Verhalen van nanodeeltjes en hydrogels gaan er bij mij, electrotechnicus die wel wat weet over magneetvelden, niet in. Bij de meeste beelden is de arm strak tegen het lichaam gehouden, anders valt de neodymium magneet natuurlijk naar beneden (als ie niet met DZ tape geplakt is). Mensen laat je niet gek maken.
  De ”vaccins” zijn om andere redenen zeer gevaarlijk (auto-immuun ziekte, steriliteit, prionen etc.)
  Zou het nanodeeltjes verhaal waar zijn zou geen enkele geinjecteerde nog in de MRI scanner mogen.

  • Ik reageer hier even op mijn vorige post. Kijk ‘ns naar het ijzer-opslag eiwit genaamd ferritine. Hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ferritine Staat dat een verhoogde ferritinespiegel kan wijzen op auto-immuunziekte! Oeps, de mRNA ”vaccins” worden al vaker genoemd als mogelijk veroorzakers van auto-immuun ziekte. Hmm, even in de gaten houden.

   • Genetisch gemanipuleerd ‘Magneto’-eiwit controleert de hersenen en het gedrag van op afstand
    “Badass” nieuwe methode dat gebruik maakt van een gemagnetiseerd eiwit om de hersencellen snel, omkeerbaar en niet-invasief te activer

  • 2de reactie op mijn vorige post. Verder onderzoek gedaan. Het ziet er nu toch naar uit dat het GEEN hoax is! Onvoorstelbaar voor mij, krijg kortsluiting in m’n brein. Hoe kan dit? 1 ding is zeker: blijf VER weg van die shots, hier klopt iets niet aan. Wat het ook is, zomaar magnetisch worden lijkt me geen goede zaak.

 5. Een VERBIJSTEREND artikel.
  Ongelofelijk dat de mensheid ( min of meer onwetend ) zo bedrogen wordt.
  Wat zal er gebeuren als de gevaccineerde persoon ook een pace maker heeft???

  We leven in idiote tijden dat dit zomaar met mensen kan en mag gebeuren.
  Horden mensen worden op termijn zo de problemen ingejaagd.
  Dit gaat dan om magnetische deeltjes maar wat als de spikes van het virus zich ongebreideld vermenigvuldigd en allerlei ziektes ontstaan.
  Als er volgend jaar een herbesmetting komt met het “ wilde virus” dan kan er zomaar een cytokine storm ontstaan. Dit is in het verleden met Covid SARS getest, en de proefdieren overleefden het niet.

  • Ja, inderdaad… dat zit er wel aan te komen, lijkt het. Het is allemaal heel griezelig. Ik hoop niet dat er heel veel mensen zullen neerstorten zodra het “wilde virus” zich openbaart.

 6. Die Frontnieuws artikelen en trouwens ook nergens op de site zijn voorzien van een auteursnaam of wetenschappelijke instelling. Het niveau is navenant: middelbare scholier die net een les biologie of natuurkunde heeft gekregen. Zoveel onwaarheden en onwetenschappelijk gezwam.
  Een groep vwo leerlingen zitten achter deze site. Knap hoor maar van nul komma zero waarde.
  Een farmacoloog

 7. En…..gezien het feit dat deze Cornelis – Farmacoloog aan dit artikel een waarde geeft van 0, 0
  gaat hij voor U, de lezer, dit HAARFIJN voor ons uitleggen HOE het dan wel zit. Dat doet hij hier in de volgende post……uiteraard !
  WELKE onwaarheden, beste Cornelis, WELK onwetenschappelijk gezwam ??
  Bovenstaand artikel geeft juist aan, DAT WE ANTWOORDEN ZOEKEN, er wordt niets beweert, er worden IDEEEN aangedragen…..we willen vragen beantwoord zien !!!
  En WIE zit er “achter ` U ??? Door WIE wordt U aangestuurd om hier te komen trollen ???
  Sodemieter anders op man…..Of geef uitleg aan wat U als farmacoloog WEL WEET ?

  • Als ik nou voortaan elke reactie afsluit met , een astronaut.
   Geloof je dat dan ook?
   Iedereen kan wel van alles er onder zetten, dat maakt op mij geen indruk.

  • Ik heb er ook bij gezet, voor de liefhebbers.
   Je moet er wel zin in hebben om hier aan te beginnen.
   Sterkte met lezen.

  • Ik zocht naar dat artikel uit het AD over de verpleegster die een gif spuit liet aan mensen om te kijken of ze nanodeeltjes zagen bewegen.
   En kwam dit tegen.
   Het AD artikel nooit meer kunnen terug vinden.
   Het was ook zo een raar verhaal over iemand die dacht iemand te overtuigen.

 8. Artikelen, publicaties op deze site zijn afkomstig van QAnon aanhangers en soortgenoten. Welke waarde zou je hieraan moeten geven? Waste of time. Dit onwetenschappelijk gezwam. Indien je hierin wil geloven je gaat je gang maar. Komt wel triest over.
  Kwakzalvers en alternatievelingen. Straks roept er een dat antibiotica ook verkeerd zijn en daarna blert de kudde dat ook in koor.

 9. Dat heb je helemaal goed Cornelis.
  Met antibiotica moet je ook zeer voorzichtig mee zijn.
  Je moet iets gebruiken waarrvoor het gemaakt is en daarvan nooit teveel in 1x of bij herhaling.
  Krijg je er teveel van, dan zou je er inderdaad wel eens vrij ziek van kunnen worden omdat het dan niet meer werkt.
  En keer flink de griep krijgen kunnen de meeste ook wel aan. Daar ga je niet meteen dood aan.
  Niemand die er ooit aan dacht om dan maar jezelf te vergiftigen om er beter tegen te kunnen.
  Een goede werkende griep prik hebben ze ook nog nooit kunnen vinden.
  Je kan er wel behoorlijk ziek van worden als je pech hebt.

 10. Bert, dan is geen enkel medicijn te gebruiken. Van elke medicijn kan je nooit teveel innemen. Ook natuurproducten niet. Wat een discussie. Typisch

  • Van teveel worteltjes eten schijn je oranje van te kunnen worden.
   Dus alles met mate en waarvoor he ook bedoeld is.
   En van die gif prik is nog nooit iermand opgeknapt.
   Maar je zei het al, waste of time.

 11. Ik vermoed dat er hier buitenaardse technologie in verwerkt is.
  De hybride buidenaardsen zitten in alle lagen van bevolking, en vooral op strategische plaatsen, dus het is geen enkele moeite om dit te verwerken in het vaccin.
  Bovendien wordt er gewerkt met het enzym CRISPR-cas dat in principe meteen je dna begint te herschrijvem zodra het je lichaam is binnengedrongen, en je je na vaccinatie ook geen mens meer kunt noemen maar een hybride.
  Ik vermoed met vrijwel alle zekerheid dat er buitenaardse machten in het spel zijn.
  De zogenaamde deep state regering bestaat hoogstwaarschijnlijk ook voornamelijk uit (afstammelingen van) de bloedlijn van de Alpha Draconians, die er alom bekend staan alles in het universum te onderwerpen en of uit te roeien, en dan met name hun allergrootste rivaal en onze bondgenoot: de Paleiadeans en de Galactische Federatie van het Licht.
  Deze planeet is verdoemd omdat wij alleen maar vertwijfeld, misleid en gecorrumpeerd worden omdat de regeringen de opdracht hebben gekregen om maar aan te modderen en niet echt een gezonde, gelukkige, welvarende planeet te bewerkstelligen die de federatie laat zien aan de hand van onze beslissingen en keuzes dat wij een hoog technologische en vredelievende beschaving zijn die zijn existens in het universum wil verzekeren, zodat zij zich openbaren en ons kunnen helpen met de nodige technologie zoals de technologie van de gedematerialiseerde staat van materie, oftewel onzichtbaarheid en multi dimensionaliteit etc. om onze veiligheid te garanderen.
  Maar vooralsnog zijn er alleen maar oorlogen en ziektes, honger en milieuvervuiling, in scene gezet zodat uiteindelijk de wereld door hun leiders “geholpen en geredt” kunnen worden om hun uiteindelijk volledig wilsloos en afhankelijk te maken en voorgoed te onderwerpen.
  In plaats van te evolueren naar een vrij en zelfstandig handelend galactisch superras worden we onderdrukt en gecensureerd door de machthebbers die door de deep state (lees: de Alpha Draconians en de Tall Greys) bevolen worden om de wereld om zeep te helpen.
  De deep state werkt al sinds mensenheugnis achter de schermen aan de ondergang van de wereld en zijn bewoners om elke vorm van competitie in het universum in de kiem te smoren in aanloop naar de grootste oorlog in tijd en ruimte tussen de Galactische Federatie en de Alpha Draconians.

  • Paasei, er zijn wel snellere manieren om een hele planeet van zijn levende wezens te ontdoen hoor. En die Alpha Bruten die hebben geen bloed. Daar zit gewoon formaldehyde in. De Tall Greys zijn gewoon de Britten. En verder heb je andere vermommingen zoals bijv varkens en ratten en slangen.

 12. Paasei Olaf :
  Eindelijk eens iemand die wat DIEPER gaat op de zaken achter de schermen. Uiteindelijk zal de Galactische Federatie het toch winnen en dat zal zijn invloed dan ook hebben op de on-gevaccineerden. De rest is verdoemd en zal worden uitgeschakeld…..nog even volhouden dus,
  alles zal goed komen !
  Top-reactie Paasei Olaf !

 13. Diverse reageerders :
  Indien U een achtergrond heeft van electro / magnetische kennis, en nog steeds twijfelt
  LEES dan even deze link, mogelijk kunt U hier iets mee.
  Toevallig net binnen : https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschappers-maken-proteine-waarmee-hersenen-en-gedrag-kunnen-worden-gecontroleerd/

  En even over de ` complot-theorieen ` ….het is een zeer beladen woord
  maar tegenwoordig steeds vaker MEER WAARHEID, als dat het geen waarheid is.
  Een goed onderzoeker, GELOOFT EERST….en gaat dan pas afvinken
  NIET ANDERSOM
  want als je NIKS gelooft, kom je NOOIT aan onderzoek toe !

  • Ja ik, ik ben elektro monteur met elektronica als een hobby waar ik vrij handig in geworden ben.
   Als er een stekker of draadjes inzitten, dan krijg ik het 9 van de 10x wel gerepareerd.
   Verder de kennis als een volledig onderhoud monteur in diverse bedrijven, fabrieken, om elke installatie of machine werkend te krijgen met welke techniek dan ook, waar ik ook de nodige ervaring in heb.
   Inmiddels alweer een tijdje uit de running maar kennis vergeet je niet.
   Dat blijft altijd wel ergens hangen. De snelheid is er alleen een beetje uit.
   Verder is dat wel erg handig, ik hoef nooit iets te laten repareren of te vervangen, ik doe dan ook vrij lang met alles.

   • Ik ben hier alleen vrij voorzichtig mee geworden om dit te delen in mijn omgeving.
    Anders ben je, voor dat je er erg in hebt, de hele dag bezig om allerlei huishoudelijke zooi te repareren en ligt je huis vol met van alles en nog wat waar nog even naar gekeken moet worden.
    Een handige Harry zijn kan erg makkelijk zijn maar ook vrij vervelend worden.

 14. Een ROBOT is ook een machine uiteraard ! En een machine heeft geen eigen WIL of ZIEL.
  En dat is nu net wat ze van de ( nu nog ) levende mensen willen maken, ze transformeren
  naar een op afstand bestuurbare wereldbevolking, met al die mRNA – rotzooi in die
  vaccinaties.
  Zijn er nu NA 1 7 maanden Corona – zooi, nog steeds mensen die het niet begrijpen, en staan te juichen om morgen in een file – rij te gaan staan om die prikken te halen ???
  Geheel terecht misschien, dat die illuminati over ons denken dat de meesten van ons `domme schapen ` zijn,
  want het is nog waarheid ook nog !

  • Robot techniek en alle computer besturingen die hier mee te maken hebben om mensen met een een soort van remote control te besturen gaat ver voorbij mijn kennis over alles.
   Ik denk ook dat er niet veel mensen zijn die hier echt de kennis over hebben, behalve wat ze kunnen herhalen na het ergens gelezen te hebben.
   In theorie zou het mogelijk kunnen zijn om mensen met een remote control te besturen, na de nodige aanpassingen aan elektronica onder je schedel.

   • Bij dieren zijn ze hier al jaren mee aan het kloten door allerlei techniek in te bouwen waardoor ze bij wijze van spreke een vlieg met een joystick kunnen bedienen.

 15. Ik heb bij instagram iemands filmpje opnieuw gerecord, vergroot en in slow motion bekeken. Mijn mond viel open toen ik zag wat er gebeurde. Hij zat daar met zijn vrouw en ze hebben tijden het prikken gefilmd om hun fans te laten zien dat het prikje geen pijn doet. Wel, ik zie duidelijk hoe zelf die naald er niet meer uit komt. Dit is geen grap of fabel. Ik heb het zelf bekeken. Er zit iets aan de mondstuk van dat spuitje dat is tussen die naald en dat vloeistof dat ingespoten wordt. Dit is heel erg om te zien. Ik kan ook aangeven waar men het kan gaan bekijken. Dat filmpje staat er nog.

 16. Het is alleen vreselijk pijnlijk om te zien, dat al deze gevaccineerden in deze filmpjes lachend en spelend onwetend zelfmoord plegen, door de magneet worden alle deeltjes van metaal in het vaccin als 1 prop bij elkaar gebracht, met mogelijk acute trombose tot gevolg, het is al erg genoeg dat je binnen 3 jaar doodgaat, maar met een magneet erbij word het dodings- proces versnelt.

 17. ik zie als electronicus maar een ding de nanodeeltjes clonteren samen onder een bepaalde frequentie en je krijgt micro tromboses wat een hersenmist veroorzaakt., eens uit de straling word alles normaal de klonters lossen op en de slaaf is weer bruikbaar maar soms loopt het verkeerd en blijven de klonters toenemen sterft de slaaf. zie het als een oude videoband waar al talloze opnames over geschreven zijn de ferodeeltjes blijven plakken en delen van het oude beeld verstoren de nieuwe beelden je hersens raken verstopt, je valt gewoon dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in