Gedurende een hele dag in Arizona waren veel geloofwaardige klokkenluiders naar voren gestapt om te getuigen over de veelheid aan onregelmatigheden die zich tijdens de verkiezingen hebben voorgedaan.

Een expertgetuige, Bobby Fiton, getuigde van wiskundige fraude tijdens de verkiezing die ernstige twijfels over de stemmentotalen uitspreekt zoals ze momenteel worden gerapporteerd. Hij legde een bijzonder krachtige verklaring af met betrekking tot gouverneur Doug Ducey die de dubieuze stemming had gecertificeerd.

“Als ik een leidinggevende was bij een beursgenoteerd bedrijf, zou ik dat nooit hebben ondertekend, omdat ik dan gevangenisstraf riskeer en al mijn geld in rechtszaken van me wordt afgenomen”, zei hij.

“Ik zou het nooit, nooit gecertificeerd hebben. Ik zou liever ontslag hebben genomen dan die resultaten te certificeren… Ik geloof dat ze frauduleus zijn op basis van de gegevens”, ging Fiton verder.

“Men heeft mij vanmorgen een simpele vraag gesteld. “Hoe zeker bent u ervan?”, en ik zei: Ik zou bereid zijn om mijn leven er op te zetten, in de aanname dat de gegevens die ik van de staat en al het andere heb gekregen accuraat waren, ben ik zeker over de analyse”, voegde hij eraan toe.

Een clip van de getuigenis van Fiton:

Bobby Piton, een beleggingsadviseur en managing partner bij Pre-Active Investments, LLC, werd geschorst door Twitter op dezelfde dag dat hij getuigde dat maar liefst 306.000 “nepmensen” stemden in de Arizona-verkiezing. Hij beweerde dat na analyse van de registratie en de volkstelling van de overheid, naar zijn mening de “grootste fraude in de geschiedenis van onze constitutionele republiek vlak voor onze ogen plaatsvindt”.

Onmiddellijk nadat hij zijn getuigenis had gegeven, werd Fiton van Twitter verbannen om te voorkomen dat zijn analyse op grote schaal door het publiek wordt begrepen:

Twitter had dit eerder gedaan bij het persoonlijke account van senator Doug Mastriano om te voorkomen dat zijn verkiezingsfraude-bestrijdingsinspanningen in een stroomversnelling kwamen, onmiddellijk nadat soortgelijke hoorzittingen vorige week in Pennsylvania waren gehouden.

“We bewegen hemel en aarde met Amerikaanse dollars om de verkiezingen in Irak en Afghanistan en elders veilig te stellen. We kunnen het niet doen in onze eigen staat? Er zijn mensen in Pennsylvania die niet geïnteresseerd zijn in eerlijke verkiezingen”, zei Mastriano tijdens de hoorzitting.

  Tucker: Grote bedrijven financieren rellen die kleine bedrijven vernietigen

De techgiganten zijn naar voren gekomen als een existentiële bedreiging voor de Bill of Rights, de eerste tien amendementen van de Amerikaanse grondwet. Als ze erin slagen de verkiezingsfraude van Biden te valideren, betekent dat het einde van Amerika en een doodvonnis voor de Westerse beschaving.

De wet van Benford kan de wijdverspreide verkiezingsfraude in de Verenigde Staten bewijzen

Vorig artikelMeisje gedood in Duitsland: bestuurder reed auto menigte in – 15 gewonden
Volgend artikelMeer executiemethoden in de Verenigde Staten ingevoerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ywitter en FB moeten functioneren zoals ze bedoeldzijn: als een platform; meer niet.
    Censuur: er is een nationale wetgeving; dat is voldoende. Klachten: OvJ.
    Die baardaap van Twitter is al eens ter verantwoording geroepen; maar dat moet anders.
    Gewoon twitter volledig blokkeren voor een periode. DAT maakt indruk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in