Een van de veelgeroemde PATRIOT-raketsystemen die aan Kiev zijn gegeven om Rusland te bestrijden, heeft vannacht ongeveer dertig luchtverdedigingsraketten afgevuurd, maar werd uiteindelijk geraakt door een inkomende Russische raketaanval. De video hieronder toont de salvo’s en de uiteindelijke Russische inslag. Oekraïne probeert actief (en wanhopig) de video te laten verwijderen! schrijft Hal Turner.

Vannacht heeft Rusland een zeer grondige raketaanval uitgevoerd op Oekraïne, met wat een “verzadigingsaanval” op Kiev lijkt te zijn geweest, met het uitdrukkelijke doel de raketafweer te overweldigen.

Oekraïne en zijn aanhangers zijn woedend dat deze video’s zijn gepubliceerd. Ze eisen actief en agressief dat de video’s worden verwijderd “omdat ze luchtverdedigingslocaties kunnen aanwijzen die Rusland kan aanvallen.”

Gebaseerd op de video hierboven

En meer:

In feite zijn er letterlijk DUIZEND van deze hersendode NAZI-Oekraïne aanhangers verbijsterd dat de video’s beschikbaar zijn. Waarom zij een NAZI-regime steunen is mij een raadsel, maar het zijn waarschijnlijk dezelfde idioten die maskers droegen en de COVID-doodsprik namen! Niemand besteedt aandacht aan hen omdat ze aantoonbaar dom zijn.

In de eerste video hieronder, zien we wat PATRIOT systeem is, ingezet in de buurt van een appartement of ander groot complex, waarbij ongeveer dertig uitgaande raketten worden afgevuurd:


Via https://www.bitchute.com/video/dLG3VRT3cswp/

DUIDELIJKERE BEELDEN VAN KINZHAL AANVAL DIE PATRIOT SYSTEMEN VERNIETIGT


Via https://www.bitchute.com/video/paRpPOE15Gx4/

De video hierboven bevestigt ook dat verschillende Patriot-raketten niet goed werkten en op de straten van de stad vielen. Tijdens de nachtelijke aanvallen faalden talrijke raketten van de Patriot en Iris luchtverdedigingssystemen en vielen in Kiev. Het regime in Kiev liegt traditioneel over de situatie in het land. De Oekraïense autoriteiten begrijpen dat de vernietiging van het Patriot-luchtverdedigingssysteem een nieuwe zware klap is voor de mythe van de betrouwbaarheid van westerse wapens. Om het falen van de Amerikaanse luchtverdediging te verbergen, creëert Oekraïne legendes over het onderscheppen van Russische hypersonische raketten.

  De EU rijdt vol realiteitsontkenning vol gas tegen de muur
Via Southfront
Via Southfront

De cijfers:

Ik heb hier 30 Patriot PAC-3 MSE lanceringen geteld.

De kosten hiervan per raket in FY2024 zijn ongeveer $5.275.000.

Dat was $158.250.000 afgevuurd in ongeveer twee minuten. En zoals we zien, werd de batterij of iets anders geraakt en explodeerde. De missie is dus mislukt.

De kosten van een Patriot batterij voor het Amerikaanse leger bedragen meer dan een miljard dollar, dus de vernietiging ervan is belangrijk.

5.275.000 dollar zijn de Amerikaanse havenkosten – PER RAKET. Tegen de tijd dat ze Oekraïne bereiken, kunnen de kosten opgelopen zijn tot meer dan 20 miljoen dollar.

Als de Russen de VS zover krijgen dat ze 30 Patriot-raketten per dag (of meer) gebruiken, zullen de VS snel serieus beginnen te eten aan hun voorraad Patriot-raketten.

Ik ben niet zeker van de bouwsnelheid van de Patriot-raketten, maar ik denk dat het veilig is om aan te nemen dat het niet eens in de buurt komt van 150 per maand (5 per dag), laat staan 200 per week.

Verzadigingsaanvallen om de hoeveelheid gebruiksklare munitie van een verdediging te overweldigen zijn al een potentiële aanvalsoptie van de Chinezen tegen onze vloot in de Stille Oceaan. Het lijkt erop dat dit nu een tactiek van de Russen is geworden met betrekking tot de Oekraïense luchtverdedigingssystemen.

Het zou interessant zijn om te weten of er Patriot-raketten waren in de wapenopslagplaatsen die eerder deze week werden opgeblazen.

Het Patriot-systeem is ontworpen om sitting ducks neer te schieten als ze in een constante baan binnenglijden.

  De verenigde Staten krijgen een groot blauw oog in het Midden-Oosten dankzij de Arabische Liga

De Kinzhal hypersonische raket benadert zijn doel met ontwijkende manoeuvres met een snelheid van meer dan Mach 10. De raket duwt een plasma-mach-golf voor zich uit waardoor hij onzichtbaar wordt voor radardetectie. Er is geen enkel raketafweersysteem ter wereld (inclusief lasers met hoge energie) dat deze rotzakken kan neerschieten.

Gebaseerd op de video hierboven, krast één Patriot batterij tegen een kostprijs van ongeveer 1 miljard dollar.

MEER:

Zo kun je zien dat de Ukies een slechte nacht hebben gehad….

Van het officiële Telegram-account van de Oekraïense defensie:

“Kiev wordt getroffen door “Kalibers”.

Het hoofd van het kantoor van de president van Oekraïne Ermak meldt dat de luchtverdediging werkt en dringt erop aan om geen video’s te plaatsen van de plaatsen van de Russische raketaanvallen.

Er zijn ook berichten uit Kiev dat het internet, ook mobiel, in sommige gebieden niet werkt.”

Meer uit Slavyangrad op Tele:

“Volgens lokale bronnen voor de zender Kiril Fedorov was de explosie op de plaats van een AD-stelling in het Svyatoshinsky district van Kiev. Blijkbaar zijn ambulances begonnen te arriveren.”

Ik wil er alleen aan toevoegen dat een van de prestatiedoelen van de ontwikkeling van Kinzhal / Kalibr specifiek tegen patriotraketbatterijen was.

Vannacht bewees dat de PATRIOT verouderde technologie is.

Het bewees ook dat de hele westerse media samen met het Pentagon door de tanden heeft gelogen.

MIM-104 Patriot raketbatterijen maken geen enkele kans.

Ze zijn volkomen verouderd tegen Kinzhal.

Het lijkt mij dat de VS tegenwoordig een gestoorde, afwijkende, LGBTQ/BLM-versie is geworden van de val van de laatste jaren van het Romeinse Rijk.

  Uitgelekte documenten tonen de leugens van de Westerse regeringen

Update – VS bevestigt treffer op Patriot-systeem


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Laat de Patriot Games beginnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInvloed van Russische narratieven neemt toe in EU-lidstaten, waarschuwt commissaris
Volgend artikelSlag om Bakhmut op 16 mei 2023: Vechten om het laatste “Domino-vestingswerk – Video’s, foto’s 18+
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Dat is heel wat anders dan de msm vandaag bracht.
  De Russen doen uitstekend werk.
  Nog US doden toevallig of kunnen die nazis die middeleeuwse rommel ook bedien?
  Denk het niet eerlijk gezegd.
  Al met al betekend dit dat de NAVO verdediging helemaal niets meer voorsteld.

  • Nederland heeft ook Patriots en is er zeer en zeer zuinig mee.
   Zoveel geld geven we niet uit aan waardeloze spullen maar aan dingen die de vijand rillingen over de rug laat lopen

 2. Voor mij lijdt het geen twijfel dat de gesofistikeerde extreem dure installaties “op onkwetsbare posities” bediend worden door enkele Navo-experts bijgestaan door een batterij Oeki-handwerksoldaten.

 3. Ik denk dat de USA weliswaar de grootstre is qua militaire macht en uitrusting is, maar ze hebben behalve de Golfoorlog nog nooit iets gewonnen.. Betekent in mijn beleving dat zij ook geen echte oorlogservaring meer hebben. Geldt waarschijnlijk voor alle 3 de hoofd onderdelen Lucht, land en zee macht. Ook de piloten van hun 5e generatie jachtvliegtuigen kan zich met zekerheid niet met succes meten met de Russsiche piloten en jachtvliegtuigen. Syrie was een prime testground voor Moscow. Special forces en dergelijke groepen zullen wel beter zijn maar zijn normaal gesproken gericht op speciale mssies. Ik denk dat de Amerikanen zich rot geschrokken zijn van hetgeen nu is gebeurd. Zal vermoedelijk hun exit strategie zeker aanscherpen.

  • Nou kan er niet genoeg van krijgen , mag een hele nacht doorgaan
   Leuk om te zien hoe dat rotzooi van US in flarden wordt geschoten , nu nog Amerikanen

 4. Op de site Rusvesna en Slava Z scherpe video van Russische raketten die het afweer ontwijken en krachtig inslaan
  De schurken uit oekraiene blijven leugens verspreiden daarom kunnen ze het zo goed vinden met onze beroeps leugenaars lesbo ollongren en pis nicht rutte het ongedierte zoekt elkaar op.

 5. Zo die Patriot rommel raken ze ook aan de straatstenen niet meer kwijt nu duidelijk word hoe incompetent die dingen zijn 😉. Nu nog een F35 neer halen met een S400 en de Amerikaanse defensie industrie is bankroet 😂😂.

  • Yup.pravhtig om te zien dat ze echt met een noodganf worden ingehaald.
   Lafbekken die dreigen Taiwan te bombarderen!

 6. ….oh maar, ik heb in HLN gelezen dat de Russen in Bakhmut als ratten in de val zitten , dus alles gaat goed voor Nazi Kiev …LOL ! SLAVA ROSSIYA !

 7. Met die snelheid jagen de Russen de Yanks een militair faillisement in.
  Ik begreep dat wereldwijd er zo’n 400 Patriot raketten beschikbaar zijn……

  je kan winnen van brute macht en leugen; niet van goed gemotiveerd interlect.

  Ik zat te wachten op zo’n verzadigings aanval.
  Door de radar kunnen de Russen zien waar de patriots zijn; dan droontjes, om afvuren te provoceren, en dan kunnen ze op de meter zien waar het staat en dan..boem.

  Denk dat ze in Washington aardig beginnen te balen van de Snuiver….
  ——————-
  Maar idd; de burgers daar zijn net zoveel nazi als hun leiders (kolere) lijders.

  • Indien je als natie/land superieur wil zijn en blijven, tracht je de beste gezondste en slimste mensen aan te trekken om zich in jouw land/natie te vestigen, en trots te zijn op de gezamenlijke prestaties aldaar, daarbij dien je de burgers zo gezond en fit mogelijk te houden het westen doet momenteel consequent het omgekeerde, en faalt op al die gebieden.
   We hebben eigenlijk al lang verloren.
   Wat we nu nog kunnen doen is alle domme dubbele paspoorthouders 70 maagden beloven als ze in de gehaktmolen van Bakhmut willen gaan strijden, beloof ze daar een kalifaat of zoiets doms.

 8. En het westen maar volhouden met hun propaganda verhalen, ha ha ze krijgen nu echt klapjes van Putin. Ben benieuwd hoe lang ze het nog volhouden.

 9. Een land als Polen kan zich nu maar beter gedeisd houden. Zeker met de verhoogde radioactiviteit nu. Als ze zo doorgaan, is er straks niets of niemand meer om Polen te verdedigen en dan wordt de keuze om door te rijden tot de Oder een makkelijke voor de Russen.

 10. De lachende derde is de bankier. Voor elke uitgave moet een land een lening afsluiten bij de bankier. Een land heeft geen eigen geld druk machine. De bankier heeft wel een geld druk machine en beheert daarmee de geld stroom. Een land maakt het besluit dat ze geld willen lenen van een bankier. De bankier leent een land geld en het land moet het geld terugbetalen. Met rente.

  Een situatie waarin men constant geld wilt lenen is wat de bankier wilt. De bankier leent geld uit wat fysiek niet op voorraad is. In het digitale tijdperk is dit voor de bankier super simpel. De bankier verzint in de computer uit het niets een bedrag. De schuldenaar moet het bedrag terugbetalen. Met rente. De arbeid van de schuldenaar is in dit geval wat waarde geeft aan het bedrag. Vroeger moest een bankier goud hebben. In geval er iets misging had men zekerheid dat de bankier geld terug gaf. De bankier heeft dit laten veranderen. Nu speelt de bankier met geld wat niet op voorraad is.

  • “Een land maakt een besluit…” maar als dit land nadien niet meer bestaat moet de bankier heel de investering afboeken als verlies. Dus als Rusland Oekraine inlijft hebben de bankiers een groot probleem, evenals de privaat investeerders (Blackrock) die voordien via het Zelensky regime eigendommen heeft verworven.
   Daarbij komt de inflatie en de ontwaarding van alle westelijke valuta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in