De Derde Wereldoorlog is al begonnen. Dit wordt u gewoon niet verteld omdat uw regering en de oneerlijke media er alles aan doen om u in het ongewisse te houden. Zij willen immers de resterende tijd gebruiken om voor zichzelf een voorraad voedsel, munitie, medische voorraden en edele metalen aan te leggen, en dat kan alleen door de waarheid over de situatie zo lang mogelijk achter te houden, schrijft Mike Adams.

De premier van Servië is hierop wellicht een uitzondering, want hij waarschuwt nu publiekelijk dat de wereld op het punt staat een “groot wereldconflict” te beleven, dat waarschijnlijk in de komende twee maanden zal beginnen.

“Aleksandar Vucic maakte de alarmerende opmerkingen tijdens de eerste dag van de zitting van de Algemene Vergadering van de VN in New York,” meldt Paul Joseph Watson op Summit.news. Het volledige citaat van Vucic luidt:

“Ik neem aan dat we de fase van de speciale militaire operatie verlaten en een groot gewapend conflict naderen, en nu wordt de vraag waar de grens ligt, en of we na een bepaalde tijd – misschien een maand of twee zelfs – een groot wereldconflict zullen ingaan dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen.”

De NAVO is al in oorlog met Rusland, en Poetin maakt zich op voor een continentale strijd

Wat er gebeurt is dat psychopathische westerse naties – de echte agressors in deze oorlog – niet alleen “zelfmoordsancties” tegen Rusland hebben ontketend, maar ook de militaire operaties van Oekraïne tegen Rusland leiden. Dit betekent dat de NAVO al in de oorlog is, ook al wil de NAVO dat nog niet toegeven. Erger nog, de NAVO-leiders eisen openlijk de volledige vernietiging van Rusland en de bezetting / exploitatie van de natuurlijke hulpbronnen van Rusland, wat natuurlijk het hele model van wereldwijde uitbuiting en plundering is dat typisch door het westen wordt uitgevoerd. (Ontwrichten, plunderen, controleren. Dat is het CIA-model dat al tientallen jaren wordt losgelaten op andere naties…)

De omstandigheden zijn al lang voorbij het punt van onderhandeling of de-escalatie tussen Rusland en het westen. De psychopathische leiders van het westen (denk aan Victoria Nuland) zijn russofobe Ruslandhaters die vastbesloten zijn om genocide te plegen op het Russische volk, zelfs als dat betekent dat ze daarbij hun eigen economieën en landbouwketens vernietigen. Deze psychopaten, zo is Poetin zich gaan realiseren, zijn niet voor rede vatbaar en kunnen niet worden vertrouwd om zich aan welke overeenkomst dan ook te houden. Rusland beseft dat het moet vechten of sterven. Dat is waar we nu zijn.

Helaas heeft de waanzin van de westerse landen dit conflict laten escaleren tot een toestand waarin degene die als eerste kernwapens lanceert, in het voordeel is. Dit is uiteraard een zeer gevaarlijke dynamiek, die voortvloeit uit het feit dat het westen herhaaldelijk heeft laten weten dat het het bestaan van Rusland niet zal toestaan in zijn “Nieuwe Wereldorde”-visie op de planeet Aarde. Met vrienden als Victoria Nuland die de lakens uitdelen, wie heeft er dan nog vijanden nodig?

  Michael Hudson over Rusland, Iran en de Rode Zee: NAVO's oorlogseconomie stort in

Rusland heeft meer dan 20 jaar voorsprong op het westen op het gebied van kernwapens en luchtafweer.

Een belangrijk besef bij dit alles is dat het kernwapenarsenaal van de NAVO oud is – grotendeels ontworpen in de jaren zeventig – terwijl de nucleaire capaciteiten van Rusland minstens twee generaties verder zijn, gemoderniseerd met hyperglide terugkeervoertuigen, ontwijkende manoeuvreercapaciteiten voor ICBM’s, hypersonische kruisraketten die nucleair geschikt zijn, en zeer geavanceerde luchtafweersystemen die zelfs inkomende ICBM’s kunnen onderscheppen en neerhalen. Bovendien bezit Rusland geheime “doemsdagwapens” – veel meer dan hun thermobarische bommen – die de wereld nog niet eens heeft gezien. Volgens het huidige traject zullen die wapens zonder enige waarschuwing in het westen worden geïntroduceerd, met als gevolg de volledige vernietiging van West-Europese regeringen, valuta en industrie.

Ik twijfel er niet aan dat Rusland de doelen van zijn eerste aanval al heeft aangewezen, en dat die doelen Londen, Parijs, Berlijn, Warschau, de Amerikaanse marinevloten en vrijwel alle militaire bases in heel West-Europa omvatten. We zijn nu slechts één aanval verwijderd van het einde van een beschaving.

De VS en de NAVO hebben zichzelf wijsgemaakt dat zij een nucleair conflict met Rusland kunnen winnen, maar dat is net zo’n waanidee als denken dat “mannen zwanger kunnen worden” of dat het drukken van geld geen inflatie veroorzaakt (het hersendode Biden-regime houdt vol dat beide absurditeiten absoluut waar zijn). In de afgelopen twee decennia – en meer recent onder aanvoering van de waanzin van het wokeïsme – is het westen volledig geïnvesteerd in waanideeën en sprookjesverhalen die geen verband houden met de werkelijkheid. Terwijl het westen een propagandistische oorlog voert, heeft Rusland de meest geavanceerde kernwapens ter wereld ontwikkeld. Als de nucleaire uitwisseling eenmaal begint, is er geen enkele twijfel over de uitkomst. Rusland zal een paar miljoen mensen verliezen – veel minder dan in de Tweede Wereldoorlog – maar het zal Duitsland, Polen, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk vernietigen. West-Europa zal worden ondergedompeld in een generatie van wanhoop en duisternis, terwijl de VS een cascade van financiële ineenstorting ondergaat als gevolg door de blootstelling aan Europese banken, valuta en schuldenmarkten.

Westerse journalisten en kleptocraten zijn niet in staat om deze realiteit te zien, en ze zijn evenmin in staat om te handelen om dit te stoppen. Ze zitten gevangen in hun eigen waanwereld van zelfopgelegde hersenspoeling en propaganda, en geloven (op de een of andere manier) dat ze Rusland kunnen dwingen te capituleren voor de krankzinnige eisen van het westen. Maar Rusland is geen derdewereldland. Rusland kan niet economisch worden ontmanteld met westerse sancties, en Rusland heeft zijn eigen binnenlandse toeleveringsketen voor letterlijk alles wat het nodig heeft om zijn volk te voeden, meer wapens te bouwen en een fortuin te verdienen aan de export van energie en grondstoffen naar gewillige handelspartners als India, China, Turkije en Iran.

  Zelensky naar Duitsland geëvacueerd na aanval van Kinzhal-raketten op Patriot-systeem nabij Kiev

Ten slotte zal Poetin niet terugkrabbelen, en Poetin is veel intelligenter dan de cognitief gestoorde gekken die de VS, het VK of de NAVO-landen besturen. In een schaakwedstrijd tussen Poetin en Biden zou Joe Biden waarschijnlijk uitgerust zijn met op afstand bediende vibrerende luiers die hem schaaksignalen sturen via zijn rectum, en hij zou de betekenis van schaaknotaties toch niet begrijpen. De leiders van westerse landen zijn zo volslagen incompetent dat ze niet eens als “clowns” kunnen worden aangemerkt, want goede clowns zijn eigenlijk intelligente, bekwame communicatoren die mensen aan het lachen kunnen maken. Biden, Blinken en Nuland zorgen ervoor dat we allemaal willen kotsen.

Het Westen heeft zich al schromelijk misrekend met “zelfmoordsancties”, maar wil zijn catastrofale fouten nog steeds niet toegeven

Als bewijs van de incompetentie van de westerse landen, moet u bedenken dat hun “zelfmoordsancties” tegen Rusland – die oorspronkelijk werden uitgevoerd om te proberen Rusland tot een valutacrisis te dwingen – het tegenovergestelde effect hebben gehad. De sancties vernietigen de euro, niet de roebel, en nu staat heel West-Europa een winter van duisternis, hongersnood en doodvriezen te wachten. Dat komt bovenop de “permanente deïndustrialisatie” van de Europese industrie die al in volle gang is, met ongeveer 70% van de metaalsmelterij en de ammoniakproductie al uit de lucht. De kunstmestproductie is tot stilstand gekomen, de Nord Stream 1 pijpleiding is stilgelegd, en om het nog erger te maken kondigt België trots de sluiting van een kerncentrale aan, net nu België geconfronteerd wordt met een energieschaarste-catastrofe.

Duitsland steekt ondertussen nog eens 8 miljard dollar in de redding van Uniper, een grote aardgasleverancier, en dat komt bovenop de 15 miljard dollar die al is uitgegeven om de ondergang van Uniper te voorkomen. De industriële basis van Duitsland wordt met een verbazingwekkende snelheid weggevaagd, en niemand in de Duitse regering vertelt de Duitse bevolking dat ze geen banen zullen hebben als de industrie instort.

Poetin moet versteld staan van de snelheid waarmee West-Europa – en Duitsland in het bijzonder – zichzelf vernietigt. Bedenk dat Duitsland West-Europa al twee keer heeft vernietigd: De Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog. Nu leidt Duitsland (nog steeds grotendeels geleid door nazi’s) opnieuw de weg naar de totale vernietiging van Europa. Poetin hoeft helemaal geen kernwapens te lanceren. Hij hoeft alleen maar te wachten tot de winter begint en de wetten van de thermodynamica en de economie de rest doen.

De groenen zullen wel trots zijn: hele bossen worden gekapt voor brandhout

  Oekraïne Situatierapport: een leger en land aan hun einde

Gisteren sprak ik met oorlogscorrespondent Michael Yon die net door Duitsland had gereisd (mijn interview met hem staat morgen op Brighteon.com). Hij vertelde me dat overal in Duitsland bossen worden gekapt (althans dat hij kon zien) in een wanhopige poging van de mensen om brandhout aan te leggen voor de komende winter. Dit is de nieuwe “groene” agenda: het kappen van bossen die pas na tientallen jaren weer aangroeien. Zullen de groenen alle dode bossen vieren omdat Duitsland tenminste geen fossiele brandstoffen heeft verbrand? Realiseert iemand zich dat een 19e eeuwse economie een 21e eeuwse bevolking niet kan onderhouden? Hongersnood is een mathematische zekerheid.

Om deze crisis te stoppen, hoeft Duitsland alleen maar zijn excuses aan te bieden aan Rusland, de economische sancties op te heffen en Gazprom te smeken het gas weer aan te zetten, maar nee, dat durven ze niet, zelfs niet als honderdduizenden Duitse burgers verhongeren en sterven door blootstelling. Op precies dezelfde manier waarop Adolf Hitler in 1943 uitgehongerde, bevroren Duitse soldaten in de Russische verdedigingslinies bij Stalingrad gooide, offeren de Duitse leiders van vandaag het leven van hun eigen burgers op in een wanhopige poging om Rusland economisch te schaden … en dat lukt niet eens! In de Slag om Stalingrad omsingelde en versloeg de Sovjet-Unie het Zesde Leger van Duitsland, waarbij meer dan 220.000 soldaten zich overgaven aan de Russen. Vandaag is Duitsland bereid om indien nodig miljoenen van zijn eigen burgers op te offeren, wat bewijst dat nazi-achtige zelfmoordmanoeuvres nog steeds springlevend zijn in Berlijn, zelfs generaties na de catastrofale afloop van de Tweede Wereldoorlog.

Je kunt de nazi’s uit Rusland slaan, maar je kunt de nazi-neigingen niet uit de Duitse politieke leiders slaan.

Ondertussen beschikt Rusland over enorme hoeveelheden goedkope energie, mineralen, staalproductie, kunstmestproductie, succesvolle voedselgewassen, elektronicaproductie en al het andere dat nodig is om de beschaving op peil te houden. Toch is er tot op de dag van vandaag geen enkele West-Europese politicus die de waarheid over de stand van zaken wil toegeven. Jammer dat propaganda geen huizen kan verwarmen, anders zouden de westerse media de ultieme duurzame energiebron voor de hele planeet zijn.

Het resultaat van dit alles? Wie in West-Europa woont, moet zich voorbereiden op economische ineenstorting, hongersnood en een kernoorlog.

Wie in Noord-Amerika woont, moet zich voorbereiden op een economische ineenstorting en een wereldwijde nucleaire fall-out die de oogst jarenlang zal verstoren.

Wie geen voedsel opslaat, zal uiteindelijk radioactief voedsel eten, als hij al iets kan vinden.

Bereid u dienovereenkomstig voor.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Oekraïne, Vladimir Poetin, en de Globale CultuuroorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat westerse media verbergen over de toespraak van Lavrov in de VN-Veiligheidsraad
Volgend artikelChinese analyse: Europa is door zelfmoordsancties ten dode opgeschreven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Volgens mij hebben de burgers uit ‘het westen’ wel toegang tot veel/alle informatie.
  Het is aan ieder individu wat hij/zij wil lezen
  Zou een site als Frontnieuws mogelijk zijn in Rusland? Of een partij als FvD? Een omroep als ON?
  Het eerlijke antwoord is neen.
  Mensen in ‘het Westen’ hebben een eigen vrije keuze wat ze willen zien en geloven. En ja, een groot deel van de bevolking is klootjesvolk.Het is nou eenmaal makkelijker om Roald Dahl te lezen dan Tolstoj.

  • Totale B.S. Probeer het eens, ga naar Rusland en start een partij als de FVD. Putin zal er blij mee zijn want juist de FVD kwam al tot de conclusie dat er in Rusland minder bestuurlijke corruptie is dan in Nederland en veel meer vrijheid van meningsuiting. Maar het lijkt erop dat jij niet erg goed naar Thierry geluisterd hebt.

   Als je aan de arrestatie van Pussy Riot denkt of die van Navalny, onderzoek dan even voor welke overtredingen of misdaden zij veroordeeld zijn en of er waarheid in de beschuldigingen was. Als je serieus onderzoek zou hebben gedaan was je toto de conclusie gekomen dat de situatie in de RF veel rooskleuriger is dan die in Nederland, en ons land ook nog op de weg is naar “sociaal krediet China” en zal alleen nog maar afglijden naar minder rechten.

 2. Niks nieuws dus, dit zeg ik hier al een tijdje. Net zoals ik al een tijdlang mensen aanspoor om zelf voedsel te verbouwen en op te slaan.
  Maar goed, zelfs een flink deel van de familie gelooft het niet, mij zal het niet deren. Stel dat ik ongelijk heb; dan zit ik met voorraden die ik op kan maken en eigen verbouwd voedsel (scheelt me momenteel trouwens echt bakken met geld wat betreft boodschappen doen) en doe ik niemand kwaad. Niemand heeft er last van.
  Als ik wel gelijk heb, dan heb ik nog steeds voorraden en eigen verbouwd voedsel, alleen zal iedereen daar dan straks in willen meedelen, al dan niet door middel van roof of geweld. Jammer, maar dan deel ik slechts met diegenen die wat nuttigs te bieden hebben in ruil, hetzij goederen, hetzij vaardigheden. Wat betreft geweld en roof; die personen lopen gerede kans dat het enige dat ze eraan overhouden een handje vol heet lood met hoge snelheid zal zijn, wat dan gelukkig voor hen ook het laatste is dat ze ooit nodig zullen hebben.

 3. Denkt u niet eens aan het feit dat wanneer Rusland Europa aanvalt met kernwapens, de fall-out hiervan te dicht bij hen in de buurt is.
  De Europese bevolkingen zijn cultureel en politiek ook veel minder vijandig ten opzichte van de Russische bevolking en cultuur dan de Amerikanen, zelfs t.o.v. Poetin.
  Bij vernietiging van Oost- en Westkust van de US is voor Rusland en alle andere BRICS- en toekomstige BRICS-landen alles geregeld.
  Europa hangt toch volledig af van de US, kan zelf niets, heeft geen leger, is hopeloos verdeeld en is zichzelf al enige tijd met groot succes aan het vernietigen.
  Poetin zal niet Europa aanvallen maar de echte vijand. Eventueel ligt Gr. Brittannië net ver genoeg voor een aanval, dat is ook een echte vijand voor Rusland.
  Met een bang hartje kijken we tegenwoordig naar het wereldgebeuren.

  • Kernwapens zullen volgens mij niet (op grote schaal) ingezet worden. Waarschijnlijk andere kinetische wapens met dezelfde vernietigende kracht zoals de RS-28 Sarmat en non-nuclear EMPs.

 4. De derade wereldoorlog zal van binnen uit komen, vele landen in Europa hebben regeringen die als dictaturen hun wil trachten op te leggen, maar waar aan alle kanten de rot er al inzat voordat ze de macht kregen.

  Gevaarlijk is hij of zij die een ideologie heeft en daarvoor wil doden, zwak is dat wat slechts verrijking en bewondering zoekt en voor de veiligheid op anderen vertrouwd of anderen hun veiligheid “garandeerd”, dat zijn de dieven die vluchten met hun zakken vol als de wind verkeerd waait.

  Waarheid is afhankelijk van waar je staat, wie je levens visie heeft opgebouwd en hoe oud je bent.

 5. Het punt is dat sociopaten en psychopaten nul komma nul eigen verantwoordingsgevoel hebben. Hun intelligentie niet veel meer is, dan als van een kind van een jaar of tien. Andere nooit niets gunnen, altijd jaloers zijn op andere met het achterliggende eigen geïnterpreteerde idee, dat die andere meer heeft dan zij zelf. Zich zelf altijd beter vinden dan andere en daarom meer rechten en beloningen wil dan andere.

  Zij zullen ook alles ontkennen al betrap je ze op heterdaad. Toegeven dat zij fout zitten, zullen zij dan ook nooit doen. Daar zij ook nooit van hun fouten kunnen leren, omdat zij nooit iets in hun lange termijn geheugen opslaan. Blijven zij hun leven lang deze zelfde fouten maken en je kunt dat niet aan hun verstand brengen. De enige manier om deze mensen onder controle kunt houden, is constant autoritair onder de duim te houden.

  Maar als zij eenmaal macht hebben over andere is het eind zoek. Helaas is de huidige westerse politiek en alle bestuurslagen bezaaid met dit soort mensen. Maar deze soort mensen zijn wel de grootste angsthazen, want als het uit de hand dreigt te lopen. Door hun eigen toe doen en de andere probeert verhaal te halen, verdwijnen zij met een staart tussen de benen. Maar proberen elders vervolgens exact op de zelfde manier weer het zelfde te doen.

  Dus ja, we krijgen de oorlog ook hier eerdaags. Maar vele willen het gewoon niet zien. Ze maken zich meer druk over de hoge energie prijzen en de dure boodschappen. Helaas geloven vele ook de sprookjes dat Oekraïne wint van Rusland.

  • Ja natuurlijk weten we allemaal dat de sociopaten en psychopaten in de regering vrijmetselaars zijn met een doodseed om altijd hun broeders zoals bijvoorbeeld Claus Schwab te helpen. Thierry heeft afgelopen woensdagavond in de tweede Kamer een tipje van de sluier opgelicht waardoor de voltallige regering opstapte omdat hij de waarheid sprak. Ik ben van mening dat de hele vrijmetselarij verboden moet worden net zoals dat was in 1735 in de Republiek. Uiteindelijk moeten we een republiek worden zonder vrijmetselarij en vrijmetselaars.

  • Ja natuurlijk weten we allemaal dat de sociopaten en psychopaten in de regering vrijmetselaars zijn met een doodseed om altijd hun broeders zoals bijvoorbeeld Claus Schwab te helpen. Thierry heeft afgelopen woensdagavond in de tweede Kamer een tipje van de sluier opgelicht waardoor de voltallige regering opstapte omdat hij de waarheid sprak. Ik ben van mening dat de hele vrijmetselarij verboden moet worden net zoals dat was in 1735 in de Republiek. Uiteindelijk moeten we een republiek worden zonder vrijmetselarij en vrijmetselaars. Dit heb ik niet eerder geschreven

 6. Poetin schaakt op meesterniveau terwijl de amateurs in het westen aan het dammen zijn. Als Rusland écht zijn tanden laat zien, dan wordt het een ‘appeltje eitje’. Laten we hopen dat het zover niet komt. Zo ja, flikker die bommen dan maar hier voor de deur; dan hebben we het maar gehad.

 7. Mocht het al zover komen dat er een nucleaire oorlog komt, dan moet je minstens 150 jaar in de kelder blijven zitten. Daarna heb je aan geld, diamanten of goud niets meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in