Een Russische drone heeft onlangs een Russische militair gefilmd die het in zijn eentje opnam tegen 12 Oekraïense strijders. De militair van de Russische 37e Gemotoriseerde Geweerbrigade is te zien terwijl hij dapper zijn positie in de loopgraven inneemt op korte afstand van een groep Oekraïense militairen, bericht Southfront.

De Russische soldaat ontvluchtte het slagveld niet en opende het vuur op superieure vijandelijke troepen. Na verschillende mislukte pogingen om de Russische ‘bogatir’ te doden, besloten de verwarde Oekraïners om hun bolwerk te verlaten en onder beschietingen door Russische artillerie uit de loopgraven te ontsnappen.

Volgens Russische militaire bronnen dient de dappere strijder in de de 8e Compagnie van het 3e Gemotoriseerde Geweerbataljon in de 37e Brigade. Deze eenheid is ingezet aan de Zaporozhie frontlinies in de buurt van het dorp Urozhainoe, dat onlangs onder controle van de AFU kwam. Bronnen van de 37e Brigade hebben onlangs ook een andere mislukte aanvalspoging van de AFU in het gebied gedeeld:

De moed van Russische soldaten is de sleutel tot een succesvolle Russische verdediging aan de Zaporozhie frontlinies. Niet alleen mijnenvelden maar ook de toewijding van Russische strijders vernietigden het plan van Kiev en de NAVO om op te rukken naar de Zee van Azov.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Horror als Oekraïense infanterie wordt uitgeschakeld door brute Russische artilleriebeschietingen bij BakhmutVolg Frontnieuws op Telegram

  Amerikaanse oorlogsplannen mislukt in 2023

Lees meer over:

Vorig artikelIs oorlog met China onvermijdelijk?
Volgend artikelAls mensen niet voor zichzelf kunnen zorgen, worden ze gek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Russen verdedigen hun land normen, cultuur en waarden, en dat snap ik, welke sukkel is in de EU echter bereid om nog voor de EU, zijn leiders en hun normen en waarden , dewelke de onze niet meer zijn, te vechten.
  Ons land, normen, waarden en cultuur zijn afgepakt, en ons volk is zo verbasterd dat je niet eens meer van een volk kunt spreken.

  • Wie weet waarvoor hij vecht is anders dan hij die beroepshalve betaald word om “te vechten” of te reguleren…..

   Het verschil tussen de inbreker die brutaal andermans huis binnendringt of de huis vader/moeder die met een mes het huis en kinderen verdedigd….wie zal harder knokken om de macht in het huis? Het word voor de verdediger lastig als het een groep indringers betreft, maar dat is dan ook de macht van de groep. Massa….Omzeil die groep en de macht is voor hij of zij die zichzelf verdedigd….individueel is de indringer niets, super kwetsbaar en in principe al half op de vlucht.

   Zodra je weet waar zijn huis woont….

  • Sarcof …….. Ja wij kunnen niet meer verwachten van onze overheid dat ze onze “ oude beginsel waarden en normen “ nog zullen verdedigen. Onze leiders weten het zelf niet eens meer……..
   Het lijkt soms wel alsof Nederland als zelfstandig land “ op de helling staat”
   We moeten Europees worden…!!!!! …wat dat dan al niet mag zijn……. ????
   Deze oude Nederlandse waarden en normen zijn er niet eens meer.
   Allemaal overboord gegooid en verkwanseld aan internationale normale en waarden die totaal anders zijn.
   En of we het nu willen of niet, “ de Nederlander “bestaat niet meer.
   Het is niet vreemd dat er zoveel “ protestpartijen en bewegingen” zijn ……..
   Wij willen Nederlanders zijn maar onze volksvertegenwoordigers begrijpen dit niet meer….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in