Jeffrey Beall, CC BY 3.0 , via Wikimedia Commons

Voormalig VS football-speler Demaryius Thomas werd twee weken voor zijn 34e verjaardag dood aangetroffen in zijn huis in Georgia. De doodsoorzaak is nog onduidelijk. De politie spreekt alleen van een “medisch probleem”, waarover tot nu toe geen twijfel bestaat, bericht Report24.news.

Een neef van Thomas verklaarde dat hij al meer dan een jaar aan toevallen leed. Een andere veronderstelling is dat Thomas’ dood te wijten was aan de gevolgen van een auto-ongeluk dat hij twee jaar geleden zelf had veroorzaakt.

Telkens wanneer dergelijke berichten – die in de ruimste zin van het woord tot de categorie “plotseling en onverwacht” behoren – de ronde doen, is de eerste vraag die zich opdringt of er een verband zou kunnen zijn met de Covid-vaccinatie (als Corona de oorzaak was geweest, zou dat natuurlijk de krantenkoppen hebben gehaald). In de NFL is de vaccinatie van de spelers over het algemeen zeer snel verlopen, waarbij de overgrote meerderheid van de spelers tegen het eind van de zomer tweemaal was gevaccineerd. Thomas, die in 2016 de Super Bowl won, speelde lange tijd voor de Denver Broncos; voordat hij zijn voetbalcarrière beëindigde, wat hij in juli 2021 aankondigde, zat hij bij de New York Jets. Hij was echter al gestopt met spelen in het seizoen 2020. Een verband tussen Thomas’ dood en een Covid-vaccinatie (waarvan de invloed op reeds bestaande ziekten notoir slecht is onderzocht) kan alleen worden vermoed – maar aangezien zijn dood zich voegt bij een hele reeks andere overleden atleten, is de vraag zeker explosief.

  Het is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID mandaten

Aan de kant van de regeringsgetrouwe vaccinatiefanatici is er echter nooit een gebrek aan excuses: zo wordt de opvallende opeenhoping van hartziekten en zelfs sterfgevallen dit jaar kortweg toegeschreven aan de opwarming van de aarde, het warme weer of “Post-Pandemische Stress Stoornis“. Het feit dat myocarditis en pericarditis bekende bijwerkingen van het mRNA-vaccin zijn, wordt niet eens in aanmerking genomen. Het valt nauwelijks iemand kwalijk te nemen dat deze eenzijdige berichtgeving bij veel mensen voortdurend de vraag oproept naar de mogelijke gevolgen van vaccinatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw stort een profvoetballer midden in de wedstrijd plotseling inVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZes feiten over de Covid-19 Vaccins die de media je niet zullen vertellen
Volgend artikelVictor Lindelof en Piotr Zielinski: Twee professionele topvoetballers getroffen door pijn op de borst in de afgelopen 24 uur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Echt heel onverwacht. Wie had dat kunnen voorspellen als je mee doet met een experimenteel Satanisch depopulatie programma en je laat je kunstmatig vergiftigen dat je dan opeens dood bent net als een half miljoen anderen? Ik verdrink in een moeras van verbazing — wat kun je nog als zekerheid nemen wanneer je gezondheidsproblemen ondervind door je lichaam te vergiftigen met grafeenhydroxide, roestvrijstaal en dode babies? Waar zijn de tijden gebleven dat je het eigen DNA met goedkeuren van Satan kon torpederen, penetreren en kopieeren zonder bijwerkingen? Dit moet haast wel met global warming te maken, liefdesverdriet vanwege de dreiging voor t groene hart of misschien toch… die frisse seizoensbries door de straten. Zeker weten doen we het niet maar voor ik rationeel kan nadenken ga ik mijn kleding verscheuren en as over mijn hoofd strooien— er is een naieve miljonair overleden die achter een bal aan rent en denkt dat ie iets bijdraagt aan ons samenleven. Ik laat t weten als mn rouwen voorbij is, de verbazing trekt in ieder geval nog niet weg. Mn wenkbrauwen hangen boven mn hoofd, poe poe poe.

  2. Schuif mijn neefje ook maar in de rij. Had al een niet best hart door omstandigheden, al was het goed genoeg om een gezonde, hardwerkende jongeman te zijn, maar na twee prikken moet hij nu een harttransplantatie.
    En waar gaan ze die vandaan halen? Niemand die nu sterft heeft nog een goed hart, want gen-therapie. En dat is in de beste situatie waarbij zijn immuunsysteem niet naar z’n grootje is door die prikken, want in dat geval is zo’n operatie natuurlijk per definitie dodelijk.
    Dus Hugo, jij vuile rat! Hangen moet je. En Mark ook, want mensen schijnen steeds te vergeten wat die allemaal op z’n kerfstok heeft. Het lijkt soms wel of hij kan verdwijnen uit de gedachten van mensen, maar bij mij gaat dat niet lukken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in