De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verklaarde woensdag dat de nieuwe BA.2.86 COVID-19 variant infecties kan veroorzaken bij mensen die gevaccineerd zijn of het virus eerder hadden.

Het CDC zei dat het nog te vroeg is om te weten of dit ernstiger ziekte kan veroorzaken dan eerdere varianten. Maar vanwege het grote aantal mutaties dat in deze stam is ontdekt, maakt men zich zorgen over de invloed ervan op de immuniteit van vaccins en eerdere infecties, aldus het agentschap, schrijft Jack Phillips.

“Het grote aantal mutaties in deze variant wekt bezorgdheid over een grotere ontsnapping aan de bestaande immuniteit van vaccins en eerdere infecties in vergelijking met andere recente varianten,” verklaarde de CDC in haar beoordeling. “Eén analyse van mutaties suggereert bijvoorbeeld dat het verschil even groot of groter kan zijn dan dat tussen BA.2 en XBB.1.5, die bijna een jaar na elkaar circuleerden.”

Maar het agentschap zei dat “virusmonsters nog niet algemeen beschikbaar zijn voor betrouwbaardere laboratoriumtests op antilichamen, en het is nog te vroeg om de gevolgen voor de immuniteit in de echte wereld te kennen”.

Het agentschap voegde eraan toe dat het ten minste twee gevallen met de BA.2.86-variant in de Verenigde Staten had ontdekt, hoewel er verder weinig details werden verstrekt. De variant werd ook aangetroffen in Israël, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Denemarken, aldus het agentschap.

Eén van de BA.2.86 gevallen werd gevonden bij een persoon die werd opgespoord via het reizigerscontrolesysteem van het CDC, en het voegde eraan toe dat het feit dat er in verschillende landen gevallen werden gevonden, wijst op internationale overdracht.

  Denemarken ziet toename van dezelfde "witte long syndroom" longontsteking die in China zou zijn gevonden

“Met name de hoeveelheid genomische sequentiebepaling van SARS-CoV-2 wereldwijd is aanzienlijk afgenomen ten opzichte van voorgaande jaren, wat betekent dat er meer varianten kunnen ontstaan en zich gedurende langere tijd onopgemerkt kunnen verspreiden,” aldus de beoordeling. “Het is ook belangrijk om op te merken dat de huidige toename van ziekenhuisopnames in de Verenigde Staten waarschijnlijk niet veroorzaakt wordt door de BA.2.86-variant. Deze beoordeling kan veranderen als er aanvullende gegevens beschikbaar komen.”

De CDC merkte op dat het grootste deel van de Amerikaanse bevolking COVID-19 antilichamen heeft van een eerdere infectie, vaccinatie of beide. Het is waarschijnlijk dat de antilichamen enige bescherming bieden tegen de variant, aldus de CDC.

Het CDC zei op woensdag 23 agustus dat de lichte recente toename van ziekenhuisopnames in de Verenigde Staten waarschijnlijk niet veroorzaakt wordt door de BA.2.86 variant.

Op basis van een analyse van de mutaties in het nieuwe virus, verklaarde het CDC dat COVID-19 tests en antivirale geneesmiddelen er waarschijnlijk nog steeds tegen zullen werken. “Op dit moment weten we niet hoe goed deze variant zich verspreidt, maar we weten dat hij zich op dezelfde manier verspreidt als andere varianten,” aldus het CDC.

Een topambtenaar van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft ondertussen BA.2.86 aangeduid als een “variant die in de gaten wordt gehouden”, waarbij hij opmerkte dat er “beperkte” informatie over de variant is.

Maar sommige wetenschappers waarschuwden dat mensen niet te snel conclusies moeten trekken over de variant.

“De intrinsieke ernst van een virus is een bijproduct van vele eigenschappen, een product van selectie op andere eigenschappen. Elke poging om de intrinsieke ernst van BA.2.86 te raden (binnen redelijke parameters) is slechts dat – een gok,” schreef Aris Katzourakis, een bioloog aan de Universiteit van Oxford, op sociale media. “Het is veel, veel te vroeg om het potentieel van deze variant te evalueren.”

  Standaard COVID protocol behandelingen doden nog steeds patiënten in ziekenhuizen - Wanneer zullen de moorden stoppen?

Michael Osterholm, het hoofd van het Center for Infectious Disease Research and Policy van de Universiteit van Minnesota, vertelde Stat News dat de nieuwe subvariant goed in de gaten moet worden gehouden, maar hij merkte op dat een groot aantal subvarianten en varianten van COVID-19 niet van de grond zijn gekomen.

“Ik ga ervan uit dat ze allemaal onschuldig zijn totdat het tegendeel is bewezen,” zei hij,

En op basis van het bewijs tot nu toe is de bedreiging van BA.2.86 niet duidelijk, zei een woordvoerder van het CDC. “We weten nog niet welke risico’s, als die er al zijn, dit voor de volksgezondheid met zich meebrengt, naast wat er is gezien bij andere momenteel circulerende stammen,” vertelde de woordvoerder aan EveryDay Health.

De verklaring van de CDC komt op het moment dat Moderna, Pfizer en Novavax deze herfst bijgewerkte COVID-19 vaccins zullen uitbrengen, waardoor ze mogelijk opnieuw beschikbaar worden voor alle leeftijden. Er wordt verwacht dat de U.S. Food and Drug Administration de boostervaccins in de komende weken zal goedkeuren.

Dit komt ook doordat een klein aantal bedrijven, scholen, kantoren en ziekenhuizen er de afgelopen dagen voor hebben gekozen om de maskermandaten opnieuw in te voeren. Een hogeschool in Atlanta, Hollywoodstudio Lionsgate, verschillende ziekenhuizen en anderen hebben onlangs maskers verplicht gesteld, wat bij sommige gebruikers van social media de bezorgdheid heeft gewekt dat er in de herfst of winter misschien een bredere poging komt om de mandaten opnieuw in te voeren in de Verenigde Staten.

“Werknemers moeten een gezichtsbedekking van medische kwaliteit (chirurgisch masker, KN95 of N95) dragen wanneer ze binnen zijn, behalve wanneer ze alleen in een kantoor zijn met de deur dicht, actief eten, actief drinken aan hun bureau of werkplek, of wanneer ze de enige persoon zijn die aanwezig is in een grote open werkruimte,” schreef een manager van Lionsgate in een memo, volgens Deadline Hollywood.

  De vogelgrieppandemie is bijna uitgebroken!

Het mandaat werd ingevoerd terwijl het lokale Los Angeles County Department of Public Health rapporteerde dat voor COVID-19 “de algemene statistieken op een laag niveau van bezorgdheid blijven”.

The Epoch Times nam woensdag contact op met het CDC voor commentaar.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJohn Kerry zegt dat “klimaatveranderingsontkenners” tot een “gevaarlijke sekte behoren die de mensheid bedreigt”
Volgend artikelHersenimplantaten: De race om cyborgs versnelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “Vertrouw de wetenschap: CDC zegt dat nieuwe COVID-19 variant infecties kan veroorzaken bij gevaccineerde mensen”.

  CDC zegt zoveel omgekeerde dingen die je onder het kopje van satanisme kan ordenen, onlangs liet dit duivelse instituut weten dat Ivermectine wordt toegelaten als medicijn bij een vergevorderde luchtweginfectie, voelt u hem al zitten. Vraag je gelijk eens af waarom steeds medicijnen verwisseld worden met een generiek produckt het verhaaltje over alleen goedkoper zijn slik ik niet, ook steeds moeilijker verkrijgbare medicijnen is een opmaat tot het verval van de medische zorg n.m.m.

  • Ja bijna “ grappig” omdat u de vorige keer de “ wetenschap hebt gevolgd” kunt u beter nu om een nieuwe prik gaan.

   “Ik blijf liever gezond” en laat dit advies net ls de vorige keer aan mij voorbij gaan. ❗️

 2. Dat is ook het probleem, het SSysteem drukt gewoon door, why? omdat ze alles binnen dat SSysteem hebben om het te doen, legaal (omdat hun dat zeggen) kan je als volk legaal niks tegenin brengen als zei het ssysteem het wil en het er doordrukt.

  Zolang het systeem heel blijft en niet van binnenuit wordt afgebroken, kan men doorgaan…

  Hun wil is hun wet… en dan verdienen ze er ook nog eens 2x aan, eerst aan al die gif injecties bestellen zonder dat wij dat willen, van belastinggeld ons geld, en omdat ze weten wanneer hun virus gepland is kunnen ze alvast aandelen e.d. kopen zodat ze, ook al willen wij dat niet, ook daar nog eens vies geld aan overhouden, over onze ruggen, of ze nou te veel bestellen of niet, dat gaat van ons geld af en aandelen gaan dan omhoog en trekken ze zo nog meer geld uit de maatschappij en dan de gevolgen vele doden en gewonden waar ze ook weer aan verdienen, tis zo’n fout spel, but hey, they are the ssystem! they made the ssystem, they control the ssystem.

 3. “virusmonsters nog niet algemeen beschikbaar zijn voor betrouwbaardere laboratoriumtests op antilichamen…” Sowieso zijn er GEEN virusmonsters beschikbaar. Iets wat niet bestaat is niet beschikbaar he, kneuzen. Man man man wat is het overgrote deel van de mensen DOM en blind.

 4. Dat figuur zou een vax moeten krijgen in haar anus met PURschuim.
  Dan blijft ze zo kijken als op de bovenstaande foto.

  Maar verder ben ik best wel lief….

  • Minstens 10 of 20 vaxxes, want die helpen toch zo geweldig, zegt ze?? En als een beetje een beetje helpt, dan helpt veel natuurlijk ook veel. Dus, we zullen haar een enorme dienst bewijzen daarmee……:))
   Zou ook moeten gelden voor Rutte, Kaag, De Jonge, Hoekstra, Koopmans, Van Dissel, Attje Kuiken, Heel D66, Miriam Bikker, etc. Je weet wel: al die mensen die zo goed de wetenschap volgen en zeker weten dat de vaccins geweldig veilig en effectief zijn.

 5. Dr. Rochelle Walensky is best een mooie vrouw, maar waarom gedraagt ze zich altijd als een bezeten demonisch monster?? Op elke foto die je van haar ziet, staat ze met opengesperde ogen, hoofd compleet vooruit, open mond…. Is die vrouw bezeten van de duivel??? Je zou het bijna gaan vermoeden.

  • Beste mr. drs. R.J. Wassenaar,
   U zult het vast weleens gehoord hebben; ” schoonheid zit van binnen”.

   ( PURschuim laat zich moeilijk verwijderen )

 6. Het originele virus is nooit geisoleerd. Nog steeds ligt er 5 miljoen dollars te wachten op de gelukkige die het kan. Wat er nu gebeurt kan ik enkel verklaren als volgt. Oorspronkelijke Wuhanvirus is gebaseerd op mogelijke uitkomsten van de genetische sequentie. Daarna gaat men bepalen hoe een virus zou kunnen muteren in simulatieprogramma’ s en voila een variant.

 7. @BK
  Is daar ergens iets van te vinden over die beloning van 5 miljoen? Ik had laatst een discussie met een neuroloog bij mij op de zaak. Hij bleef bij hoog en bij laag volhouden dat het originele virus wel degelijk geïsoleerd is. Hij gooide er allerlei medische termen doorheen waardoor ik een beetje dicht sloeg. Verschrikkelijk hoe die mensen denken dat het volgende virus er al weer aan komt. Ik vroeg en lockdowns???? Ja als het nodig is dan moet dat echt weer gebeuren. Wat een debiel. Sportieve groet Fred.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in