De droom van directe communicatie met machines door middel van gedachten lijkt voor mensen binnen bereik te komen, ook al is de realisatie nog ver verwijderd van de belofte van telepathie uit fantasie en sciencefiction.

Ondertussen hebben verschillende laboratoria en bedrijven aangetoond dat het mogelijk is om computerprogramma’s mentaal te besturen met behulp van hersenimplantaten. En omgekeerd: het is mogelijk om de hersenen te stimuleren en een fysieke reactie uit te lokken, bericht National.

Het laatste resultaat: in mei was een verlamde Nederlander in Lausanne in staat om te lopen en zijn stappen in gedachten te besturen dankzij elektroden in zijn hersenen en ruggenmerg en kunstmatige intelligentietechnologieën die zijn bewegingsintenties in realtime kunnen decoderen. Ook ontwikkelden Amerikaanse wetenschappers in mei een “spraakdecoder” die iemands gedachten in schrift vertaalt na urenlange hersentraining in een MRI-machine.

Momenteel is het onderzoek naar brein-machine-interfaces gericht op mensen met verlammingen. En de apparaten worden voornamelijk getest op medisch gebied, hoewel sommige nu op grotere schaal worden gebruikt.

Volgens AFP zet de Amerikaanse start-up Synchron in op een vasculaire prothese die via de halsslagader in de hersenen wordt ingebracht, met behulp van een chirurgische procedure die gebruikelijk is bij hartoperaties – de schedel hoeft niet geopend te worden. Synchron heeft goedkeuring gekregen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor klinische tests. Een dozijn patiënten die lijden aan de ziekte van Charcot (progressieve spierverlamming) kregen een stent.

Het bedrijf Neuralink, beter bekend door zijn medeoprichter Elon Musk, wil verlamde patiënten in staat stellen om te lopen en zelfs psychiatrische ziekten zoals depressie genezen. En misschien zelfs zijn implantaat verkopen aan mensen die er alleen maar van dromen om een cyborg te worden.

  Paus Franciscus verklaart dat kinderverkrachters "Gods kinderen" zijn

Musk zei dat zo’n uitbreiding van de hersenen de mensheid zou redden van overspoeld te worden door kunstmatige intelligentie, “een existentiële bedreiging”. Hij noemde ook de mogelijkheid om herinneringen online op te slaan en in een ander lichaam of robot te downloaden. De Tesla-baas sluit ook “consensuele telepathie” tussen mensen niet uit om “echte gedachten” in een ruwe staat zonder woorden te communiceren.

Neuralink heeft van de FDA groen licht gekregen om zijn hersenimplantaten op mensen te testen. En het bedrijf heeft net 280 miljoen dollar aan investeringen opgehaald. Het implantaat ter grootte van een muntstuk wordt via robotchirurgie in de hersenen ingebracht. Het is onder andere getest op apen die het videospel Pong leerden spelen zonder joystick of toetsenbord.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Onthulling van de MethodeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVertrouw de wetenschap: CDC zegt dat nieuwe COVID-19 variant infecties kan veroorzaken bij gevaccineerde mensen
Volgend artikelOekraïne ontvangt meer Russische luchtaanvallen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Mijn pa loopt inmiddels alweer met een printje rond die ze in ze hoofd ingebouwd hebben om beter te kunnen horen.
  Ben de naam hiervan even vergeten.
  Zelf beweert hij dat alles beter werkt. Ik betwijfel het want hij is nog steeds behoorlijk doof.
  Maar zo alles wat voor iets nuttigs wordt bedacht, kan je ook alles hiervoor grof misbruiken.

 2. “De droom van directe communicatie met machines door middel van gedachten lijkt voor mensen binnen bereik te komen, ook al is de realisatie nog ver verwijderd van de belofte van telepathie uit fantasie en sciencefiction”

  Telepathisch communiceren is de gewoonste zaak van aliens in hun ‘wereld’ de assistente van de reeds overleden Albert Einstein communiseerde met een ‘gevangen’ genomen alien in Aeria 51, zij stond verbaast dat communiseren met dit wezen d.m.v. telepathische gedachten overbrenging tot de mogelijkheden bestaan, Bezos, Musk en andere superrijken brengen langzaam stapje voor stapje alien-technologie in de wereld.

  Net zoals in 1956 President Eisenhower een verbond sloot met aliens, (toen werd het verhaal dat hij na de tandarts ging al in twijfel getrokken) daarna was de komst van de transistor die de wereld veranderde, net zoals laserlicht enfin de hele technische revolutie kwam niet alleen van de honderden gejatte patenten van de verslagen Duitsers en ik geloof ook dat veel mensen een beperkte kijk op bepaalde dingen hebben die na een Semmelweis reflex het snel naar de wereld totale onzin verwijzen.

  Laat je maar chippen door Elon en de zijnen.

    • @Adriaan, op 11.07.1934 heeft de Amerikaanse overheid een eerste overeenkomst gesloten met buitenaardsen (little greys) afkomstig uit het sterrenstelsel Orion onder de naam GREADA en de ondertekening vond plaats in Balboa (kanaalzone Panama). Voor zover ik kan nagaan.

 3. Verbaas mer steeds weer over de dat medici lichaam niet de voeding geven wat het nodig heeft om te functioneren zoals het hoort. In natuurgeneeskunde kennen we dit wel. Ms en parkinson patiënten die weer perspectief hebben.
  We zijn een stuk natuur en geen machine.

 4. mijn/onze Honden hebben meer en natuurlijke telepathie dan gelijk welke Robot op de wereld…bende idioten die daar zijn..een lamme doen wandelen en blinde doen zien enz enz.. terwijl miljoenen mensen op straat slapen…hoe belachelijk is dat..

  • Raphael Vangestel augustus 26, 2023 at 13:53

   Juist Raphael, de superrijken willen de wereld voor zichzelf hebben 7.5 miljard mensen tellen niet mee en worden met eufemismen door politieke ongekozen leiders tot rust gemaand.

   • Ja Adriaan bedankt..het is de enige echte waarheid…Ps de Dolfijn kan het onderwater ook communiceren en lang&ver, wolven gehuil x aantal vierkante kilometers..zelfs in verschillende toonaarden..enz enz…Uw vorige reactie bevestigd dat..(volgens mij toch)..👍🔝

  • Dieren zijn echt veel gevoeliger
   Zo kunnen ze heel goed ruiken hoe het er bij hun baasjes voorstaat
   Men wil long kanker op sporen door honden aan de adem van patienten te laten ruiken.
   Bovendien observeren ze constant het gedrag van hun baasjes en
   kunnen daaruit gedrag en volgorde van handelingen en akties voorspellen.

   Op wikipedia is artikel over dieren intelligentie, zeer verrassend
   Paard dat kan hoofd rekenen: Optellen delen vermenigvuldigen, premie hypotheek 😉
   “Kluger Hans” heet het duitse paard

 5. Dat is altijd een nadeel. Alles wat wordt ontwikkeld is meestal eerste instantie bedoelt om de mensen te helpen. Maar het we kunnen eigenlijk ervan uit gaan, dat deze methodes niets anders zijn dan prototypes uit te testen, om uiteindelijk heel de mensheid om te bouwen tot cyborgs. Zodat de wereldheersers altijd gewillige slaven tot hun beschikking hebben. Zouden ze overbodig worden of als ze niet meer geüpdatet kunnen, om ze te laten verschroten. De bruikbare onderdelen er nog uit te halen, wat we nu al transplantage noemen. Want met de injecties praten de WEF over nutteloze eters. Zo zien zij alle ouderen al, terwijl vele veel ouder zijn dan wat zij ouderen benoemen.

 6. Dit is al vele jaren aan de gang, en was vroeger zelfs op nederlandse tv
  Zoek maar naar Jose M. R. Delgado

  Word ook al volop gebruikt, bijvoorbeeld voor :
  Monitoring van F16 piloten , gaat plusminus 1000 km per uur, dan scherpe bocht om, krijgt piloot ongeveer 5G op zijn lichaam, bloed zakt letterlijk naar zn voeten, piloot word licht in hoofd kan out gaan. Dus helm meet bloeddoorstoming in hoofd en bepaald mede zo zijn alertheid. Niet alert dan neemt autonoom gas terug (en spuit wat pervertine/coke in bloed)
  Ook zijn er onderzoeken die vertellen over gedachten lezen middels eeg uit de jaren 70.
  En dan is er nog Ted Kaczinski met zn bom pakketten en manifest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in